“Vluchtelingen”stroom: Hongarije wil hek langs de grens met Roemenië bouwen

Screenshot_7

Hongaars hek langs de grens met Servië

(Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

Nadat Hongarije de noodtoestand voor de zuidelijke districten Bacs-Kiskun en Csongrad had uitgeroepen, deelde de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Peter Szijjarto, vandaag in Boedapest mee dat de grens met Roemenië wordt afgesloten. Het nieuwe hek moet in het drielandenpunt Hongarije-Servië-Roemenië beginnen en van daaruit  langs een “zinvolle” afstand met de grens van Roemenië gebouwd te worden. Als reden gaf de minister van Buitenlandse Zaken tegenover het staats persagentschap MTI aan dat de mensensmokkelaars na de sluiting van de Hongaars-Servische grens uitwijkroutes via Roemenië zouden kunnen gaan gebruiken.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: “Janina”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, gezond realisme, Hongarije, Immigratie, Roemenië, Servië. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Vluchtelingen”stroom: Hongarije wil hek langs de grens met Roemenië bouwen

 1. bigljohn zegt:

  Dat hek werkt hetzelfde als een bunker van een huis waarin zich veel geld en sieraden zich bevinden. Die bunker kan nog zo solide overkomen, maar als inbrekers weten over de schatten die daar te halen zijn, komen ze op een of andere manier toch wel binnen. Dat geld ook voor Europa. Die infiltranten hebben het tijdens hun reis naar het westen bijna uitsluitend over Duitsland als hun favoriete land. En niet zonder reden, want aldaar zijn de uitkeringen aan asielzoekers torenhoog, en worden ze als nergens anders in Europa flink in de watten gelegd. Dus hek of geen hek, voor die infiltranten is geen hek of andere hindernis te groot om toch in Duitsland te geraken ! Mogelijk klimmen ze over die hekken zoals ze wel eens eerder gedemonstreerd hebben. Hekken van wel 4 meter hoog waar ze als een horde ratten tegenop geklauterd waren. Desnoods gaan ze een voetreis van honderden kilometers maken om via een omweg in Duitsland te geraken. De doos van Pandora is nu eenmaal geopend en zal nooit meer dichtgaan !

  Like

  • Jan zegt:

   Ik merk te laat dat dit een foute site is, bruin en zwart. Opmerkelijk was dat Facebook netzplaneet blokkeert.

   Like

   • Ad de Koning zegt:

    Jan, als ik het goed begrijp bedoel je dan dat Bron een een foute site is? Of heb ik het verkeerd begrepen? Ik kan je alvast verzekeren dat Bron helemaal geen foute site is maar juist een site voor de eigen bevolking en tegen de islamisering en dat zouden andere sites ook moeten zijjn, maar die richten zich teveel op de linkse kerk.

    Like

   • Jan zegt:

    Nee, de site die ik weergaf waar ik de koppeling zag dat Facebook censureert. Dat stond op een bruine site. Zag ik te laat want er werd ook verwezen naar oa. Pegida.

    Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Dat ziet er keurig uit. Al zou ik persoonlijk de voorkeur geven aan wat toegevoegde hoogspanningsbedrading. Hopelijk volgt de rest van de E.U. ook op zeer korte termijn.

  Like

 3. jaan zegt:

  Goed bezig president Orban. In Hongarije begint de viktorie.
  Laat de minister van Binnenlandse Zaken van Duitsland Thomas de M. maar doodvallen met zijn gedreig dat landen die geen vluchtelingen opnemen gekort worden op hun toeslagen van de EU.
  Laat ze dat geld maar houden en hou ook de grens op slot voor de islam.
  Wellicht luidt de moedige houding van president Orban het begin van het einde van de EU in.

  Like

 4. Eric Janssens zegt:

  Leve Orban!

  Like

 5. Roeland zegt:

  Een goede grenscontrole kan helaas niet zonder bijbehorend hek. Ik pleit daarom om ook een soortgelijk grens-hek tussen Nederland , Duitsland en Belgie te gaan bouwen. Ach, in 1914-1918 was het er ook. Na 1918 is het weer snel verdwenen.

  Hopende dat in Nederland het verstand van het gevoel gaat winnen. Remigratie van .., terug naar huis en daarna Nederland weer Nederland! Kan het hek weer weg. Dat is mijn toekomstvisie.

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  En gelijk heet ie!
  Feitelijk zou Roemenië de buitengrens goed moeten beschermen; staat in het Schengen verdrag.
  Hoewel, Roemenië moet alles wat over haar grenzen komt registreren…
  Wat een gedoe omdat bijna niemand de verdragen van Schengen en Dublin respecteert en uitvoert…
  En die waardeloze €U doet niets…

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Ergens moet de vloedgolf gestopt worden.
  Zoals we in Nederland de Deltawerken gebouwd hebben tegen de verwoestende kracht van het water, zo bouwt Hongarije een afweermiddel, een hek, tegen de vloedgolf van de islam vanuit het zuiden.
  Dit is een duidelijk signaal van mensen die hun verstand gebruiken aan de leiders van de EU, die de tsunami van de islam over zich heen laten komen. In het verleden is deze vloedgolf gestuit met zwaar wapengekletter. Wij zullen modernere middelen moeten inzetten om de tsunami om te keren en het kwaad terug te voeren naar waar de islam thuis hoort: Ze komen in wrakke bootjes en vervolgen hun weg te voet, per trein en taxi. We moeten ze met treinwagonladingen, vliegtuigen, schepen, treinen, bussen en wat er aan vervoer voorhanden is TERUG BRENGEN.
  Dit besef groeit en de autochtone bevolking van de EU verenigt zich om gezamenlijk deze schoonmaakactie uit te voeren.
  ISIS zegt: Wij komen. PEGIDA en anderen zeggen: Wij brengen je terug.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 8. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 9. isidor zegt:

  en gelijk hebben ze .

  Like

 10. Jean zegt:

  Dat hek moet om heel Europa gezet worden en er voor zorgen dat geen enkele moslim/islamiet er door geraakt. Europa moet moslim/islam vrij gemaakt worden want moslims en islam is de kanker in onze samenleving.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s