Washington zet Al-Qaida terrorist op de troon in Libië

Screenshot_11

Abdelhakim Belhadj

(Door: Franklin ter Horst)

Voor iedereen die de politiek van de VS in Irak, Libië en Syrië een beetje volgt, is het geen verrassing meer dat Libië vandaag onder controle staat van een ongeregelde bende moslimbarbaren met aan het hoofd de in 1966 geboren Abdelhakim Belhadj, een Al-Qaida veteraan uit Afghanistan. Deze terrorist is tevens commandant van IS(IS) in Libië, waar hij de IS(IS)-opleidingskampen in het oosten van Libië ondersteunt en coördineert. De kampen bevinden zich in de omgeving van de stad Derna, een regio die al lange tijd bekendstaat als bolwerk van moordende islamitische Jihadisten. De benoeming van Belhadj toont voor de zoveelste keer dat Washington precies dezelfde krachten helpt die het zogenaamd wereldwijd bestrijdt. Het maakt de Obama-regering totaal niet uit dat deze figuur overal waar hij opduikt een spoor van geweld en bloedvergieten achterlaat.

Libië is na de dood van Muammar Gadhaffi ontaard in een strijdtoneel van elkaar rivaliserende stammen en terreurgroepen die de smaak van het moorden te pakken hebben, net als de barbaren van IS(IS) en andere terreurgroepen in Syrië en Irak. Gadhaffi is weg, maar de normale burgerbevolking van Libië heeft er dankzij Amerika en Europa een bende barbaren voor terug gekregen. Libië, eens het meest welvarende land in heel Noord Afrika, is dankzij de steun van het Westen veranderd in een puinhoop.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Al Qaida, Barbarisme, Europa, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Libië, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

6 reacties op Washington zet Al-Qaida terrorist op de troon in Libië

 1. Pogo zegt:

  Ik haal veel informatie uit andere bronnen maar alles wijst een bepaalde richting op.
  Niks is meer zoals het is.
  Het, tot nu toe, grootste theaterstuk van deze eeuw (9-11), de daarop volgende ‘zogenaamde’ War on Terror en de gecreëerde ‘arabische lente’, hebben een veel diepere betekenis voor en op de mensheid dan hoe de meesten die drie evenementen hebben ervaren.
  Er wordt een bepaald stappenplan uitgewerkt.
  Linksom of rechtsom.
  En ja, dat plan kan soms haperen.
  Een goed voorbeeld daarvan is Syrië. Nog beter is het voorbeeld Egypte.
  Een trouwe bondgenoot van de VS, Mubarak, moest ruimen voor een nieuwe bondgenoot.
  Morsi (Moslim Broederschap) kreeg alle steun van de VS/Obama om van Egypte een sharia/islamitische staat te maken. Erg vervelend voor de VS maar gelukkig had een deel van het volk ook nog een stem en een sterk leger.
  Onder Mubarak hadden veel christenen (Kopten) nog een beetje een leven. Onder Morsi zou daar geen sprake meer van zijn.
  Onder Assad hadden de christenen en veel andersdenkenden een redelijk bestaan.
  Assad moest ook weg.
  Syrië moet eigenlijk ook een islamitisch land worden waar de sharia geldt.
  Daarom wordt IS tegenwoordig ook zo ‘effectief’ getroffen door de coalitie en in het verleden gesteund door o.a. de VS (al noemden ze hen toen de ‘oppositie’).

  Niks is wat het blijkt te zijn.
  De voortvloeiende vluchtelingenstroom uit al die gebieden (ook uit Afrika waar de islam roert) zijn daar ook weer een onderdeeltje van.
  Hoe dan ook; Die nieuwe orde op deze planeet komt er vanzelf wel.
  Die nieuwe ‘politie-staat’ komt er alleen wel door veel geweld.

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Met een ‘vriend’ als de moslim Barack Hussein Obama heb je geen vijanden meer nodig…

  Like

 3. janchik zegt:

  Als je zoals Obama en Hillary Clinton geen ene donder geeft om je eigen landgenoten, zoals de in Libië met medeweten van Hillary en onder uitvoering van deze barbaar Belhadj, vermoorde en gelynchte ambassadeur Bremer en een aantal mariniers en medewerkers van de U.S.A. ambassade , hoe kan je dan verwachten dat alles geheim blijft. Opportunist en leugenaar McCain is al op zijn plaats gezet door Trump en de rest zal zonder twijfel volgen. Maar ze zullen ontkennen.
  Hetzelfde verhaal met dat achterlijke wijf Nuland, heel Oekraïne naar de donder geholpen, en wel met behulp van haar echtgenoot Kagan, die in Polen de gewelddadige fascisten van PraviSektor en Svoboda heeft opgeleid om de legitieme President met behulp van ook weer de EU te verjagen ten koste jawel van 100 onschuldigen op het Maidan in Kiev , en daarna de vele onschuldigen in Odessa en de Donbass.
  Het meest erge is, dat ze nergens meer voor terugdeinzen, omdat ze de volledige MSM in hun zak hebben en via hen het klootjesvolk kunnen beliegen, bedriegen en hersenspoelen.
  En dit domme volk trapt er nog in ook met het zingen van welkomstliedjes en het overhandigen van geschenken aan de nieuwe kolonisten. Wij zijn de Aboriginals en Indianen van de wereld geworden. Helaas de EU is verworden tot een Marxistische, islamitische staat, nog erger dan Orwell’s profetieën.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s