Zweedse migranten richten “Refugee Airlines” op

Screenshot_6

(Vertaling: E.J. Bron)

De “Zweedse” ondernemers Susanne Najafi en Emad Zand hebben een nieuw zakenidee: ze willen een luchtvaartmaatschappij als non-profit organisatie oprichten om Syrische “vluchtelingen” naar Europa te halen. Zo zouden de levensbedreigende land- en zeeroutes omzeild kunnen worden.

Beide hebben al ervaring op het gebied van humanitaire hulp verzameld en proberen nu “Refugee Air” van de grond te krijgen, dat de vluchtelingen zonder controles op luchthavens of op schepen aan boord wil laten. Normaal gesproken staan luchtvaartmaatschappijen het alleen maar toe aan boord te komen wanneer men een visum heeft, anders worden ze aangeklaagd wegens het transport van ongedocumenteerde migranten.

De beide ondernemers met een migratieachtergrond zeggen dat men dit probleem kan omzeilen wanneer men de controles van tevoren in vluchtelingenkampen in Turkije en in Jordanië afwikkelt. Dan zouden de “vluchtelingen” recht hebben op asiel voor het land waar ze graag naartoe willen vluchten. De tickets zullen minder kosten dan de duizenden euro´s die de mensensmokkelaars vragen om de migranten naar Europa te brengen.

Bron:
http://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
www.ansamed.info

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

13 reacties op Zweedse migranten richten “Refugee Airlines” op

 1. Cathja zegt:

  Kan het niet linksom, dan maar rechtsom, maar ze zúllen komen, die vluchtelingen! Ik lees dat ze problemen willen omzeilen door controles vooraf in de vluchtelingenkampen in Turkije en Jordanië willen afwikkelen. Dit kun je toch niet veilig noemen? Geen controles meer op de luchthavens, dus kort voor de vlucht, is dat niet roekeloos?

  Het is te hopen dat geen enkele luchtvaartmaatschappij in deze duistere praktijken zal trappen! De luchtvaart heeft te maken met internationale verdragen, en daar zal elke maatschappij zich aan moeten houden. Het gaat om de veiligheid van mensen, en dan bedoel ik zeker ook de vliegers en het cabinepersoneel.

  Ik denk dat deze plannen kansloos zijn. Laten we het hopen!

  Like

 2. Marc zegt:

  Weet je, ik fantaseer weleens als ons land soortgelijke situaties mee zou maken. Een oorlog of een gigantische watersnood of zo. Dan zou ons volk ook tijdelijk onderdak kunnen zoeken. Maar dan… organiseer je dan, stuur een ambassadeur en ga onderhandelen over de voorwaarden. Maar waarom zou je onderhandelen als het ontvangende land zichzelf al heeft laten arresteren door allerlei wetten, verdragen en fatsoensmoralen? Je hoeft dan eenvoudigweg niet te onderhandelen.

  Dus… wat die Syriërs daar in Zweden doen is niet gek, wat die Zweden toelaten in hun land (en wat wij Europeanen in Europa, en Nederlanders in Nederland toelaten), dat is idioot!

  Het is tijd dat wij autochtonen met verstand in ons hoofd opstaan tegen onze mede-autochtone landverraders.

  Laten we een voorbeeld nemen aan Orban. Die man is pas zinnig bezig. Alles wat hij over deze problematiek zegt en doet is volkomen zinnig en zinvol!

  Nu Merkel en Rutte nog!

  Like

 3. Oh,Zweden is nog niet genoeg naar de knoppen geholpen?Je zou die wijven toch met genoegen een week opsluiten tussen 100 “vluchtelingen”tussen de 20 en 40 jaar!Kijken of ze er dan nog zo over denken,als ze dan nog denken kunnen!

  Like

 4. Johan zegt:

  Waar is de BUK installatie ?
  Meteen afschieten, dit soort belachelijke ideeën !

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Idioterie ten top!

  Like

 6. tjonge zegt:

  tja, dit soort “goede” ideen ga je krijgen als jet het trojaanse paard blijft importeren…

  Like

 7. H. Numan zegt:

  Zie hier hoe oerend dom linkse filantropen zijn. Die regels die luchtvaartmaatschappijen hanteren zijn niet uit de lucht komen vallen. Die worden nationaal en internationaal opgelegd. En Asielig Air zal ook aan die regels moeten voldoen, anders mogen ze net vliegen.

  Like

 8. Sjaak zegt:

  En de ISSIS word direkt ingevlogen !!!!!!
  Knetter en knettergek is Europa aan het worden !

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Sjaak 9:21

   Deze vrouwen hebben een migratie-achtergrond, dus Europees kunnen we ze niet noemen. Omdat zij waarschijnlijk beiden moslima zijn, zullen ze er uiteraard alles aan doen om zoveel mogelijk soortgenoten over te laten vliegen.

   Ik hoop dat ze geen schijn van kans hebben!

   Like

 9. Wachteres zegt:

  “De tickets zullen minder kosten dan de duizenden euro´s die de mensensmokkelaars vragen om de migranten naar Europa te brengen”.

  Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig.

  Met goed doen toch een zeer goede boterham verdienen.Dat is geld binnen schrapen waar je ook nog een goed gevoel bij hebt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s