Clash Wilders en Roemer over #migratie: ‘SP gooit asielbom’

Screenshot_4

(Door: Tom Reijners)

De Algemene Politieke Beschouwingen, traditioneel het belangrijkste politieke debat van het jaar op het Binnenhof, begonnen met een flinke confrontatie tussen de twee oppositieleiders. SP-leider Emile Roemer beet woensdag de spits af. Hij opende met zijn zorgen uit te spreken over de migratieproblematiek in Europa. ‘Mensen zitten in ellende, we kunnen hen niet aan hun lot overlaten.’

Sprookjes

Roemer peinst er naar eigen zeggen niet over om ‘vluchtelingen onder een brug te laten slapen’. PVV-voorman Geert Wilders liep naar de interruptiemicrofoon en beet Roemer toe dat hij een ‘asielbom’ op Nederland gooit. ‘U gelooft in sprookjes,’ zei Wilders, waarbij hij opnieuw wees op de gewenste opvang in de regio voor de Syriërs die vluchten voor de oorlog en Islamitische Staat in hun land.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Eurabië, Geert Wilders, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, politici, PVV, Rotzakken, Socialisten, SP, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Clash Wilders en Roemer over #migratie: ‘SP gooit asielbom’

 1. ildiko zegt:

  https://www.facebook.com/Tamogatomamagyarhatarzarat/photos/pb.757668911006311.-2207520000.1442391810./761972310575971/?type=1&theater aan de Oostenrijkse grens met Deutschland lieten deutschers bbord plaatsen met de TEKST WELKOM IN ROEMENIE en zelfs enkele Roemeense woorden tegen vluchtelingen te zeggen. Dit na aanmelding dat een groep Afghaanse vluchtelingen zijn in Roemenië beland terwijl ze naar Hongarije wou gaan en toen begonnen ze te janken!

  Like

 2. Sp is altijd al voor het binnenhalen van allochtonen geweest:ze claimen ook geregeld woningen!Daarom heb ik heel lang geleden al mijn lidmaatschap op gezegd!Sindsdien stemde ik eerst voor Pim en later[en nog steeds]Pvv.De Sp is net zo erg als Groen links,d66 en PvdA!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dan hoop ik je niet te bezeren, Yvonne, met de bekentenis, dat de SP vanaf het begin al voor mij nooit anders zijn geweest dan ‘die tomatensmijters.’
   Omdat je het dus over ‘jaren geleden hebt, begrijp je, en dat je er toen lid van was. Mij stuitte het vanaf het prille begin tegen de borst, dat de SP aanvankelijk de tomaat als symbool had, die ze toen suggereerde, in het gezicht te smijten van politici, die haar onwelgevallig waren. -Natuurlijk op de eerste plaats Janmaat. Een partij die dergelijke goedkope “lol” in haar propaganda verwerkte, hoefde van mij al niet meer.
   Om maar te zwijgen van die potentaat, Marijnissen, qua mentaliteit volgens mij in het Kremlin thuishoorde. En dat Ali Lazrak zich verzette tegen de afdrachtregeling, snapte ik óók.. Die partij deugt volgens mij niet!

   Like

  • boorzalf zegt:

   Helemaal mee eens.

   Like

 3. Tistochwat zegt:

  “Roemer peinst er naar eigen zeggen niet over om ‘vluchtelingen onder een brug te laten slapen’.”

  Nee natuurlijk peinst ‘Prins Carnaval’ daar niet over; die slaapplaatsen onder bruggen zijn nl. bestemd voor de eigen (bejaarde) bevolking! Die wil hij natuurlijk reserveren voor die groep.

  Je moet toch wel héél erg kwaadaardig zijn om niet te willen toegeven dat je een euro (vreselijke munt) slechts één keer kunt uitgeven: óf aan de Nederlanders die belasting betalen óf aan de ‘asielzoekers’!

  Maar ja, wat wil je: ‘links’ verdient scheppen met geld aan de ‘zieligheidsindustrie’.
  Ze zouden wel gek zijn om HUN kip met de gouden eieren te slachten.

  https://ejbron.wordpress.com/2015/09/15/video-europa-wie-heeft-baat-bij-de-islamitische-massa-immigratie-alleen-elitair-links/

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Roemer peinst er naar eigen zeggen niet over om ‘vluchtelingen onder een brug te laten slapen !

  Nee vuile gore lul Roemer want die zijn voor de Nederlandse daklozen he !
  Smerige vaderlandsvekwanselaar !
  Neem jij en je rooie kontelikkersvriendjes maar asylvluchtelingen in je huis op !
  Maar wel van het geld wat jij geschenkt krijgt van de Nederlandse belastingbetaler !

  Like

 5. Jean zegt:

  Laten we die linkse honden rattenvlees geven misschien trekken ze dan hun staart in want momenteel schijten ze alles vol met hun rotzooi.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Laat Roemer maar beginnen, om zelf 5 van deze vluchtelingen in huis te nemen. O ja, dat geldt buiten de PVV fractie, wat mij betreft- van links tot rechts- voor de rest van de Kamerleden. Wilders heeft gelijk, maar men HAAT hem zo, dat de hele rest van de Tweede Slaapkamer, hem tegen zullen werken, op alle fronten. DE WAARHEID MAG NIET GEZEGD WORDEN! Wat democratie, laat me niet lachen…..

  Like

 7. Teunis zegt:

  Niet zo lang geleden zag Joost Niemoller de SP nog als potentiële coalitiegenoot voor de PVV, maar op dit vlak is de kloof onoverbrugbaar. Het is tekenend voor het isolement van de PVV: liberalen en christendemocraten pro-EU (want hun mensen besturen de EU), om over het overige links-liberale spul maar te zwijgen, en de antiliberale partijen kunnen dus niet door een deur.

  Zolang de PVV geen 50+ zetels haalt zit regeren er niet in en vooralsnog komen de peilingen niet veel verder dan de helft daarvan.

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Het vergaat de SP net zo als de andere politieke partijen (behalve de PVV dan) de partijleiding is voor, de kiezers zijn tegen. De SP wil de grenzen open houden en miljoenen werkelozen importeren, de kiezer van de SP wil graag beter zorg en leefbare wijken. En zo lang meneer Roemert maar flink blijf roepen dat meneer Wilders fout is, zal het socialistische stemvee braaf SP blijven stemmen. Ook al maken ze daarmee hun eigen land onleefbaar en de zorg onbetaalbaar. De linxe kerk verdient niet beter, hopelijk gaat men ooit inzien dat al die bijstandnegerts ons sociale stelsel volkomen afbreken en dat meneer Wilders gewoon gelijk heeft.
  Daarnaast is het volkomen debiel moslims met 1000-den hierheen te halen en meneer Wilders te beschuldigen van haatzaaien.

  Like

 9. Claudia M. zegt:

  Zolang onze eigen mensen wel onder de brug moeten slapen, blijf ik PPV stemmen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s