“Den Korte Avis” over de zéér eenzijdige berichtgeving door de Deense media

Screenshot_23

(Door: Karen Jespersen & Ralf Pittelkow – Vertaling: “Vederso”)

… De toekomst van Denemarken mag niet worden bepaald door een kleine groep linkse journalisten en een klein groepje politiek correcte journalisten die hun toegang tot de grote media misbruiken. Ze geven een vals beeld van wie er komt. Hier zijn enkele van de meest ernstige onevenwichtigheden in de tv-berichtgeving:

Keer op keer wekken ze de indruk dat de meeste berooide vluchtelingen zijn. Maar een zeer groot deel zijn geen vluchtelingen, ze zijn gewoon op zoek naar een beter leven. De zwaarst getroffen mensen worden achtergelaten in kampen in de aangrenzende gebieden.

Toen werden het er plotseling veel. Dat is, omdat mensensmokkelaars ontdekt hebben hoe gemakkelijk het is om Europa in te komen. De foto’s tonen de hele tijd vrouwen en kleine weerloze kinderen. Maar in werkelijkheid bestaat de overgrote meerderheid uit jonge mannen zonder kinderen.

Er wordt sterk overdreven hoeveel Syrische vluchtelingen er zijn. Er wordt meestal niet bericht dat er genoeg mensen zijn die valse Syrische papieren kopen.(…)

… De overgrote meerderheid van de asielzoekers is moslim. Het woord moslim wordt gewoon gecensureerd. Ondanks het feit dat veel van de moslims een sociale achtergrond hebben, een cultuur en houding ten opzichte van de maatschappij, die botst met de onze.(…)

Gevolgen voor de Deense (Nederlandse) samenleving

Men is constant bezig het lijden van asielzoekers groter te laten lijken dan het werkelijk is. En dat geldt niet alleen wat betreft kinderen. Men brengt bijvoorbeeld de hele tijd lopende mensen in beeld, zodat het lijkt alsof ze de hele afstand vanuit Syrië hebben gelopen. Maar ze hebben allerlei soorten transport gebruikt.

Last but not least: tv-reportages zwijgen totaal over de problemen die in de Deense samenleving kunnen ontstaan als in korte tijd grote aantallen mensen uit islamitische landen binnenkomen. De politiek correcte journalisten hebben gedurende jaren de problemen van een parallelle samenleving ontkend, de onderdrukking van vrouwen, oppositie tegen vrijheid van meningsuiting, geweld, misdaad, slecht in de Deense taal. Nu proberen ze de mensen de indruk te geven dat een nieuwe golf van immigranten deze problemen niet zal geven.(…)

… Een simpel advies: Vertrouw niet [alleen] op wat u hoort en ziet op de Deense televisie wat betreft de massa-immigratie naar Europa, inclusief Denemarken.

Bron:
http://denkorteavis.dk
Auteurs: Karen Jespersen & Ralf Pittelkow

Bewerkte Google-vertaling door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Denemarken, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op “Den Korte Avis” over de zéér eenzijdige berichtgeving door de Deense media

 1. Op politiek correcte verslaggeving zou jaren lange gevangenisstraf moeten komen staan!

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Ach, hier is het niet anders, het volk wordt vals voorgelicht door de media en de door ons zelf gedwongen rijkelijk betaalde NPO…
  Ons blijft Elsevier en wat internet blogs…

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Deze ellende is in Nederland ook al jaren aan gang en op scholen en universiteiten worden de leerlingen ook door die linkse idioten gehersenspoeld !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s