FUCK TOLERANTIE!

Screenshot_17

(Door: “BeWiseman”)

Tolerantie. . . Al van jongs af aan krijgen we te horen dat we tolerant moeten zijn. En ook nu met de vluchtelingenstroom moeten we weer tolerant zijn. Ben je niet tolerant, dan ben je per definitie een racist en dus extreemrechts. We zijn intussen zo tolerant dat we intolerante gelovigen een podium geven om haat te prediken en linkse mensen willen zo graag politiek correct zijn dat ze werkelijk alles accepteren.

Ook op tv vele allochtonen die maar roepen dat Nederland tolerant moet zijn, mensen moeten toelaten en iedereen die tegen is, wegzetten als extreemrechts. Het is 2015 en we hebben intussen 1 miljoen moslims, moskeeën, islamitische scholen , islamitische clubjes en buurthuizen, islamitisch winkels, straten vol satellietschotels en het nodige ingeleverd als het gaat om het vrije woord, cartoons, kunst en cultuur.

Ik ben toch altijd benieuwd hoe tolerant ze in Marrakesh, Rabat, Ankara, Istanbul of Izmir zouden reageren als de eigen bevolking in die steden een minderheid in eigen stad dreigt te worden. Zouden ze het toejuichen als de nieuwe bewoners voornamelijk christelijk zouden zijn, eigen kerken en scholen willen en een lekkere vrije cultuur met vrijheid van meningsuiting? Ik denk dat dan pas zou blijken hoe extreem tolerant Nederlanders tot nu toe zijn geweest.

Door:
“BeWiseman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, political correctness, propaganda, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op FUCK TOLERANTIE!

 1. BertG. zegt:

  Ho ho ho, ik ben nog nooit tolerant geweest, ja, ze zitten er tussen.
  En daar ben ik ook beslist niet tolerant tegen.
  Eigen ben ik behoorlijk extreem in intolerant zijn

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Inderdaad: Het woordje ‘we” is behoorlijk stigmatiserend!
   Eigenlijk werkt dat hetzelfde als wanneer een nationaal vowtbalteam de Cup wint en er dan van supporterszijde -zelfs maar voor de buis- weerklinkt: “Wat hebben WE het goed gedaan!
   Vraag me niet, hoe zó iets in het spraakgebruik geslopen is, maar het feit ligt er.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • we = metzunnalluh, maar dat betekend eigenlijk: Gij O Peesgajes annex Uitmelkschapen, Gij die voor ons de kost verdienen moet en alle kastanjes uit het vuur zult halen. En Gij = gij, met de kleine letter ‘g’ van minachting. Denk in dit verband aan de ‘we’ in de Timmerfranse snik- en tranentrekker: Wat hebben WE toch een ongelofelijk goed land. De geruchten gaan dat ie ’t in de kroeg bij z’n maatjes nog 412 keer heeft herhaald en dat de hele zooi bij elke ‘WE’ door de tent lalde van het lachen. O Heere, geef ze zweere.

    Like

   • Republikein zegt:

    Over links spelen wordt binnenkort verplicht.
    Go with the flo, dus schaatsen binnenkort met de klok mee, tegen linksaf is voortaan verboden, rechts [af]slaan is nieuwe trend.
    Idem met athletiek.
    En alles doen met twee linkerhanden.
    Link[s]miegels!

    Nou ja, slaat nergens op, gewoon voor vertier.

    Like

   • BertG. zegt:

    Net zo als deze sticker waarbij de tekst ook vermeld stond in het Turks en Arabisch.

    Ik was de enigste (volgens mij) die zich afvroeg dat dat er maar net van af hing wie de sticker leest en vanuit welke taal en gedachte bekeken. Wie zijn we, vanuit welke invalshoek.
    De bedenkers hiervan snapte er niets van w.b. mijn menig hierover.

    Like

 2. Johan zegt:

  Helemaal mee eens. Vanaf nu zou de slogan dan ook moeten zijn : “Geen moslim meer erbij ” !

  Like

 3. JOHANNES zegt:

  ….en een iegelijk die teugen is weg zetten als extreem rechts? zo die moslims denken zeker dat het extreem rechts zijn zeer doet of zo? waar bemoeid dat rot volk zich mee, hoogste tijd dat wij eens iets weg gaan zetten, of beter nog uit gaan zetten, samen met links volk. ik walg en ik kots van dat moslim zooitje hier en van het landverraders volk in denhaag, dat ons mooie land naar de kloten helpt

  Like

 4. Claudia M. zegt:

  Mijn tolerantie verdween nadat ik een Marokkaanse buurman kreeg, vreemd genoeg is het daarna nooit meer terug gekomen…

  Like

 5. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Tolerant wil ik altijd zijn, voor ’t individu
  maar wat ons nú toch overkomt is echt te cru…
  dus heb ik maar een nieuwe grens getrokken:
  want ‘k ben best tolerant, maar óók geen held op sokken 😛
  .
  Jasterke
  .

  Like

 6. Pingback: FUCK TOLERANTIE! | Nikontino's Blog

 7. ildiko zegt:

  https://www.facebook.com/jasonmillmusic/videos/vb.109662802398899/1028470760518094/?type=2&theater kijk wat deze monsters doen hier tegen een grens tegen een volk tegen een wettelijke verbood,

  Like

 8. ildiko zegt:

  deze zijn geen zielige vluchtelingen maar terroristen, tanks en kogels verdienen en geen asielprocedure. iedereen die hun zielig vindt die is ook ziek.

  Like

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  I agree 100%!

  Like

 10. Pingback: FUCK TOLERANTIE! |

 11. JAN zegt:

  “…. linkse mensen willen zo graag politiek correct zijn dat ze werkelijk alles accepteren. ”

  Het is niet meer correct de schuld alleen bij de linkse mensen te leggen. Bijvoorbeeld M.R (Malek Ramadan !!) is pro-islam en rechts.

  Like

  • Q zegt:

   Nou,
   hij zegt dat hij rechts is.
   Maar van dat verachterlijk stuk schorriemorrie weet je al dat dat hij liegt zodra die zijn waffel opendoet.
   Als je kijkt naar wat ze doen dan zie ik maar weinig echt rechtse daden hoor. Integendeel.

   Like

 12. Mijn tolerantie is in de laatste 20 jaar helemaal opgebruikt en nooit meer aangevuld!

  Like

 13. F. Franke zegt:

  mag ik hier op reageren? Mooi. Ik heb namelijk jaren in het midden oosten gewerkt.
  Mijn leven daar was geen fuck waard. Laat staan mijn mening. De politie zijn een zooitje criminelen. Ik heb veel , heel veel meegemaakt in die vijf jaar. En toen ik in (het inmiddels veranderde) Nederland terugkeerde, werd ik witheet van de berichten dat asielzoekers amok maakten in hun opvangcentra etc. Als een vrouw in een arabisch land het bijv. waagt om aangifte te doen van verkrachting, doen de dienstdoende agenten het nog eens dunnetjes over in een ranzig kamrtje op het buro.. Een nederlands gezin heeft mij eens opgezocht in egypte, die hadden hun 8 jarige dochter meegenomen. We verbeven in een hotel in Cairo.. ’s avonds kwam de hotel eigenaar namens een aantal ‘clienten’ verzoeken of ze de dochter een avond mochten ‘lenen/huren’ en nog veel meer ranzigs heb ik meegemaakt. Kan ik een boek over schrijven.
  Zero tolerance! = koekje van eigen deeg!

  ps. wil iemand dat voorval bij de Blokker in Vlaardingen eens nagaan, wie er achter het stuur zat?
  In Israel is het namelijk een al sinds een paar maanden een nieuwe trend onder moslims om winkelende (joodse) voetgangers ondersteboven te rijden.. Ik vond het hier erg op lijken toen ik het las..
  groeten en keep up the good work,

  Frank
  Zwartsluis

  Like

  • “Zero tolerance=koekje van eigen deeg”!Dat heeft u goed gezien!Moslims eisen altijd eenrichtingverkeer,maar zo werkt het dus niet!

   Like

  • koddebeier zegt:

   Zou me niet verwonderen, de laatste jaren hebben we wel erg veel auto’s die winkels, benzinestations rammen, die fietsers en voetgangers omver rijden !
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • JAN zegt:

   “Een nederlands gezin heeft mij eens opgezocht in egypte, die hadden hun 8 jarige dochter meegenomen. We verbeven in een hotel in Cairo.. ‘s avonds kwam de hotel eigenaar namens een aantal ‘clienten’ verzoeken of ze de dochter een avond mochten ‘lenen/huren’ en nog veel meer ranzigs heb ik meegemaakt. Kan ik een boek over schrijven.”

   The Arabs believe that people from Western countries do not have sexual morals. That is why they take ( or try to take ) advantage of Western women ( mostly atheist ) in their countries and in places like Holland. In Holland the abusers are called ” lover boys ” and are tolerated by the families of the victims and authorities. I think the worst is still to come with the arrival of the Syrian muslims who will for sure produce little Mohammeds from the Ankes and Anjas.

   “Eerder op de dag kruiste Rutte de degens met PVV-leider Geert Wilders. De premier nam afstand van de woorden van Wilders, die woensdag de vluchtelingenstroom bestempelde als een “islamitische asieltsunami” en de vluchtelingen “testosteronbommen” noemde die “onze meisjes bedreigen”. ”

   As I always say ” verlichting ” ( enlightenment = geen geloof , geen identiteit ….) is going to destroy the Western world. Once you destroy your defensive mechanism you have to expect the worst.

   Like

 14. Hi Frank het is interessant om te lezen wat je allemaal hebt meegemaakt daar in Egypte, zou je nog een paar van deze voorbeelden kunnen geven? Nu weten de meeste reguurders hier wel waarom de islam zo gehaat is als de pest. Hoop dat je nog meer van je ervaringen hier bij E.J. op ‘papier’wil zetten.

  Groet

  Like

 15. Hendrik M. zegt:

  Ik ben tolerant, tolereer geen moslim tsunami.

  Like

 16. Avidia zegt:

  Ik heb totaal geen tolerantie met moslims, hun geloof staat me niet aan en hun intorliantie tegen over onze cultuur steit mij tegen de borst

  Like

 17. BertG. zegt:

  Als er nou nog Nederlanders bestaan met zo’n ouderwetse kokosmat voor de deur waarop staat WELKOM, dan zou ik deze maar heel snel verwijderen.
  Hier zou nog weleens een totaal verkeerde verwachting mee gewekt kunnen worden.
  Voordat je het weet lopen ze je deur plat en dan is het nog je eigen schuld ook.

  Like

 18. BertG. zegt:

  FUCK TOLERANTIE

  Dit jaar zal op geen enkele Haagse school de zwarte rechterhand van Sinterklaas te zien zijn.
  Den Haag heeft ervoor gekozen om geen enkele volledig Zwarte Piet toe te laten op de onderwijsinstellingen tijdens de viering van het feest. Ook zal de knecht niet neergezet worden als het domme hulpje van de Goedheiligman.
  “Er waren leerlingen, die zich niet prettig voelden bij de Sinterklaasvieringen door de aanwezigheid van Zwarte Piet”
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/09/haagse_scholen_jorissen_zwarte.html

  Alsof die kinderen dat zelf bedacht hebben.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Frappant: In de jaren ’40, ’50, en gedeeltelijk de jaren ’60 HADDEN die kinderen dat zelf bedacht kunnen hebben.
   Dat kwam, doordat Zwarte Piet, “pedagogisch,” toen nog te veel als boeman werd gebruikt, die maar met z’n roe liep rond te zwaaien en kinderen “in de zak” stopte.
   Om dat teniet te doen begon men bij de intocht van Sinterklaas in de Jaren ’70 op televisie, met Sint vóór zijn aankomst in de haven roe en zak pontificaal in de golven te laten gooien -nadrukkelijk gefilmd- en zowel hem als de pieten bij aankomst te laten bezweren, dat niemand echt ‘stout’ was en dat ze zelf vroeger ook wel eens ‘stout’ waren Zoals iedereen enzovoort.
   Het moest, vond men toen, een ècht feest zijn. En omdat verreweg de meeste ouders dat principe inmiddels hadden overgenomen, wèrd het dat ook.
   Geen kind, dat meer bang was voor Zwarte Piet. Trouwens, inmiddels kwamen ze in het dagelijks leven overal ‘zwarten’ tegen, dat scheelde ook.
   Maar nu……Nee, nu gaat die vlieger dus niet meer op; met die rótsmoes komen ze inderdaad even 50 jaar te laat.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 19. ildiko zegt:

  Ik ben ooit heel heel erg trots op Nederland geweest, maar nu schaam ik me dat ik Nederlandse ben. Mijn kinderen die hoog opgeleid zijn en maatschappelijk zeer goed hebben maar zo gehersenspoeld zijn zo links dat wij over alles ruzie krijgen, ik voel me meer een soort vijand dan hun moeder. Ze zijn precies een product van linkse dictatuur geworden en dat doet mij erg veel verdriet. Nederland is een karikatuur geworden van vrijheid en exclusiviteit. Hier regeert de leugens van ochtend tot avond.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s