Kabinet verkwanselt Nederlandse belangen

PVV rood wit blauw

PVV-fractievoorzitter Geert Wilders noemt het ongelooflijk dat het kabinet de huidige asielramp negeert: “De begroting is gerommel in de marge als men zich realiseert dat ons land als nooit tevoren wordt bedreigd door een islamitische invasie en door terreur. In plaats van de grenzen definitief en volledig te sluiten voor asielzoekers en terroristen, schieten de asielzoekerscentra als paddenstoelen uit de grond.”

Wilders benadrukt verder dat de Nederlanders een sigaar uit eigen doos krijgen. “Nadat het kabinet Nederland eerst voor tientallen miljarden heeft kapot bezuinigd en de belastingen heeft verhoogd, krijgen de burgers nu een schamele 5 miljard terug, terwijl er vele miljarden worden uitgegeven aan asielzoekers, ontwikkelingshulp, de EU en Griekenland. Die miljarden hadden in Nederland en voor de Nederlanders moeten worden besteed.

Bron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Geert Wilders, Immigratie, PVV. Bookmark de permalink .

10 reacties op Kabinet verkwanselt Nederlandse belangen

 1. En gelijk heeft hij,alleen schieten we er geen hol mee op;het kabinet heeft maling aan ons en komt er nog mee weg ook dankzij de overgrote meerderheid aan lemmingen!

  Like

 2. joga zegt:

  Ja, maar……………

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Zoals gewoonlijk heeft Geert Wilders weer gewoon gelijk!

  Like

 4. mac zegt:

  eerts moeten er en paar bommen ontploffen dan denk de Nederlander er wel anders over en volgt men meer de PVV

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Onze economie groeit, zoals onkruid wat bij-gemest wordt…..Steeds meer asielzoekers en asielzoekerscentra, meer moskeeën, meer verborgen ISIS strijders, meer achterstandswijken, en triest; steeds meer voedselbanken. Maar daar ging de troonrede niet over. Deze ging alleen maar over het (valse) sprookje van de gouden koets met de koning en de koningin, alsmede zoet gevoosde praatjes welke de koning voorlas aangaande de economie, belasting kado’tjes en de asielzoekers. Een kind die niet meer in Sint Nicolaas en andere sprookjes geloofd zou zoiets al niet meer geloven. Maar eenmaal (na verplichte linkse scholing) volwassen geworden…..

  Like

 6. helletocht zegt:

  Dit door Angela Mekka uitgelokte “Volkfest und Sommermärchen” overtreft de banken- en Griekse tragedies vele malen. Naast de financiële rampen zullen we een demografische ellende van ongekende omvang over ons heen krijgen. De politieke linkse en de royale elites in binnen- en buitenland zullen hoe dan ook het linkse evangelie blijven verkondigen. Binnen een decennium zal dat evangelie echter niet meer bestaan. Kijk naar de verborgen kanten van wat zich Europabreed afspeelt. Kijk naar datgene wat niet past in de linkse multi-culti waanzin. Kijk naar de nu al beginnende oproeren onder de “asylanten”. In België plunderen allochtonen de door Belgische naïvelingen ( verraders) aangevoerde hulpgoederen, laden ze in hun kofferbak en “weggen ermee”.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  De PVV heeft gelijk. We worden belazerd waar we bijstaan. Iedereen met een normaal verstand, kan begrijpen dat massa-immigratie naar Nederland, ONBETAALBAAR is! Maar Rutte- de marionet van Juncker, opperhoofd van de rode fascistenbende EU- voert gewoon de bevelen uit van de EUSSR, de BILDERBERGKLIEK en de NWO!

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Ooit bouwden we dijken om het water tegen te houden, sluizen en dammen. Maakten we polders droog en wonnen Nederlandse landbouwgrond ervoor terug. Nu hebben we 1 politicus (die met de geverfde haren) die, zijn vinger in de dijk houdt en een complete regering, die lachend toeziet hoe de Randstad overstroomt. Ik vermoed dat de vluchtheuvel voor de gutmenschen in Brussel staat en dat wij kunnen verzuipen.

  Like

 9. Cathja zegt:

  Juist Geert, dit is gewoon de waarheid!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s