MACHTELOZE WOEDE

Screenshot_19

Onze bejaarde medeburgers

(Door: “Driek”)

Een machteloze woede overvalt mij als ik op de site van de Telegraaf lees (zie onderaan het artikel) dat die grote stroom vluchtelingen ons één miljard gaat kosten. Dat is nogal wat. Doch geld vrijmaken voor onze bejaarde medeburgers blijkt schier onmogelijk. Onze bejaarden kunnen gewoon de moord stikken. Ze zoeken het maar uit in hun poepluiers. Als pleister op de wonde wuift de koning vanaf het bordes naar zijn juichende onderdanen. Ja, koning Willem heeft makkelijk wuiven. Zijn moeder hoeft straks niet in een poepluier en één keer in de week in bad. Ik schaam mij diep voor al die wuivende Nederlanders in hun malle oranjekledij. Ze mogen van mij ter plekke dood neervallen.

En ik kan het woord vluchteling niet meer horen. Het zijn goudzoekers. Het zijn kwaadaardige islamieten, wrede veroveringsbenden die ons land onder valse voorwendselen komen bezetten. En dat dringt maar niet door tot het brein onzer bewindslieden. Zij blijven pleitredes houden en gaan vol op het orgel om dat schorremorrie te verwelkomen. Ik ben het spuugzat.

En dat aangespoelde 3-jaar oude Syrische vluchtelingenjongetje is niet onze schuld. Schiet nou gauw op. Ons een beetje een schuldgevoel aanpraten. Ik kan mij daar verschrikkelijk over opwinden. Al een poosje tracht ik de site van E.J. Bron te mijden. Voor een tijdje. Want gans mijn levensvreugd wordt gedempt door de sombere berichten die mij dagelijks overspoelen.

En het lijkt wel alsof dat domme Nederlandse volk nog dieper het hoofd wil buigen voor Mohammed. Maar, misschien, heel misschien, hollen straks die Koninklijke hoogheden door de marmeren gangen van hun paleis, zijn ze net als hun onderdanen op de vlucht voor  de krijsende volgelingen van Mohammed.

Want, lezer van deze rechtzinnige site van E.J. Bron, ook Koninklijke hoogheden en de Machtigen der Aarde zullen het zwaard van het mohammedaanse gepeupel niet ontlopen.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Artikel uit De Telegraaf:

DEN HAAG – De grote stroom vluchtelingen uit vooral Syrië en Irak gaat Nederland dit jaar in totaal meer dan 1 miljard euro kosten. Dat blijkt uit de begrotingen van de ministeries van Buitenlandse Zaken en Veiligheid en Justitie. In 2016 gaat het ook om vele honderden miljoenen euro’s.

Screenshot_20

Joodse vluchtelinge in 1933. Zij was zeer ongewenst. Er was geen geld voor.

Voor de opvang van asielzoekers in Nederland wordt dit jaar 836 miljoen euro extra uitgetrokken. Dat bedrag komt uit het potje voor ontwikkelingssamenwerking van Buitenlandse Zaken. Dat ministerie is financieel verantwoordelijk voor de opvang in het eerste jaar in Nederland.  

Daarnaast draagt minister Lilianne Ploumen (Ontwikkelingssamenwerking) in 2015 ongeveer 200 miljoen euro bij aan de opvang van vluchtelingen in de buurlanden van Syrië en Irak. Dit geld komt uit het potje voor humanitaire hulp.

Justitie zelf trekt vanaf dit jaar structureel 30 miljoen extra uit voor de Immigratie- en Naturalisatiedienst IND. Daarmee kunnen extra mensen worden ingezet om de vele asielaanvragen te kunnen behandelen. In 2016 komt er nog eens 250 miljoen euro bij voor de opvang van asielzoekers. Daarvan komt 200 miljoen uit het reservepotje voor asielopvang van Justitie.

Buitenlandse Zaken heeft daarnaast voor 2016 in ieder geval alvast 551 miljoen euro ingeboekt voor de asielopvang in het eerste jaar in Nederland. Naar verwachting gaat dat bedrag nog omhoog als de stroom vluchtelingen aanhoudt. De kosten voor 2016 zijn nog niet exact in te schatten, omdat niet duidelijk is hoeveel mensen dan op de vlucht slaan en hoeveel van hen in Nederland aankloppen.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op MACHTELOZE WOEDE

 1. Helena zegt:

  Kom uit je stoel en achter die computer vandaan, kom op voor je eigen identiteit, laat je niet onderdrukken in je eigen land en ga: op 11 oktober 14.00 uur in Utrecht demonstreren met Pegida voor volk en vaderland!! Dit kabinet laat zijn eigen volk in de steek dit mag niet gebeuren.

  Like

  • Driek zegt:

   Helena zegt: Kom uit je stoel en achter die computer vandaan, kom op voor je eigen identiteit, laat je niet onderdrukken in je eigen land……….

   U heeft het tegen mij, beste Helena?

   Like

 2. Pingback: MACHTELOZE WOEDE |

 3. Sjaak zegt:

  Maar het eigenlijke smerige is dat wij als belastingbetaler
  nergens inzicht krijgen en hoeveel er inkomt en waar het
  naar toe gaat !
  Want wanneer je een beetje helder in je hoofd bent,
  dan is een Land wat openlijk belastinggeld inneemt,
  vormelijk een vennoodschap !
  En een vennoodschap heeft de Plicht een open
  boekhouding er op na te houden en waar ieder
  vennood (belastingbetaalende burger) het recht
  op inkijk heeft ! Evenzo is een openlijk afgehouden
  jaarverschlag waar de belastingbetaalende burger
  inkijk op heeft !
  Evenzo naar meerheidsbesluit het meebestemmen
  van het personeel !
  En het merendeel van de nieten in nadelstrepen die
  nu eigenlijk ons personeel is behoren voor de
  rechtbank en in de cel op water en brood !

  Like

 4. dendieje zegt:

  Deze is herblogd op https://nl4nl.wordpress.com/
  Natuurlijk ga ik. Tevens ben ik er van overtuigd dat we een volksopstand HARD NODIG hebben. Met alle respect, met een demonstratie lachen ze alleen maar. WIJ moeten het land platleggen, dit net zo lang tot het gehele kabinet met hun staart tussen de benen vluchten. Wij moeten NU opstaan tegen deze dictatuur.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  “Ja, koning Willem heeft makkelijk wuiven. Zijn moeder hoeft straks niet in een poepluier en één keer in de week in bad.”

  En hij hoeft ook niet met tranen in z’n hart aan te zien hoe ze in een kleine vreugdeloos kamertje tussen armoedige versleten spulletjes de hele dag tegen een saaie muur zit aan te kijken.
  Ook hoeft hij zich geen seconde in te spannen om allerlei zaken voor haar te regelen; ALLES wordt voor meneer gedaan!
  Meneer moet kunnen genieten; genieten en niets anders!

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Tistochwat zegt:
   16 september 2015 om 21:56

   ………………………hoe ze in een kleine vreugdeloos kamertje tussen armoedige versleten spulletjes de hele dag tegen een saaie muur zit aan te kijken………………………………………

   De wachtkamer des doods.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    daiyu-ninja 17 september 2015 om 11:45

    Precies! Zo noem ik het ook altijd:de wachtkamer van de dood.
    Dan staat Bea Bilderberg tóch een prettigere levensavond te wachten!
    Minimaal 3 lakeien om d’r reet af te vegen, enz.

    Like

 6. bigljohn zegt:

  Een miljard is nog maar erg magertjes uitgedrukt. Immers, de uitlatingen van de politiek en de MSM media zijn niet te vertrouwen. Telt men er de uitgaven voor ontwikkelingshulp en de uitgaven ten behoeve van de – asielzoekers – bij elkaar op, dan komt men aan een jaarlijks bedrag van 10 miljard Euro. De stortingen aan de E.U. in Brussel nog niet inbegrepen. Het totaalbedrag zal jaarlijks nog veel verder oplopen, want naar onze mening word immers niet gevraagd !

  Like

 7. JOHANNES zegt:

  idd Driek en dat geld zou beter naar defensie kunnen gaan dat is veel meer nodig dan die op gepimpte trut kan vermoeden, maar ook daar zullen ze nog achter komen helaas te laat naar ik denk.

  Like

 8. Antivenin zegt:

  Tel daar bij op al die miljarden die de kansenparels ons elk jaar weer kosten. Zonder al die cultuurverrijkers in ons land zouden we voor elke bejaarde een eigen bediende kunnen betalen…

  Like

 9. ron zegt:

  Beste mensen deze moslims zijn de stoottroepen van de illumiatie en de bilderberg groep.

  Jullie hebben schijnbaar niet in de gaten dat er een genocide gepleegd gaat worden op

  de autochtone europeese bevolking.

  Like

 10. Scarlatti Bombatti zegt:

  @ScarlattiBomba 25 min.25 minuten geleden
  @geertwilderspvv WIJ NEDERLANDERS ZIJN t ZAT DEZE MACHTELOZE WOEDE te VOELEN!#WEGMETDITKABINET http://wp.me/p1O7aM-peR via @wordpressdotcom

  Naar aanleiding v t geprevel v Marianne Thieme
  Scarlatti Bombatti ‏@ScarlattiBomba 54 sec.55 seconden geleden
  @geertwilderspvv SCHONE LUCHTenZIELIGEKINDJES,BELANGRIJK NU IS WEG MET DE AZIELIGEISLAMIETEN,anders maakt t nx mr uit of er schone lucht is

  Like

 11. Hendrik M. zegt:

  M’n beste 3k, blij dat u terug bent, miste u al een paar dagen.
  Reageer wat laat, politiek 24 gezien en beluisterd.
  Laat u zich door sombere of nare berichten niet deprimeren, lees en schrijf uw woede, op uw zo gewaardeerde wijze, van u af; piekeren helpt niemand.

  Like

 12. Avidia zegt:

  Ik kan wel janken waar het naar toe gaat, in plaats van onze ouderen te verzorgen gaat het geld naar buitenlanders nooit iets gepresteerd hebben en uit zijn op een uitkering, ik ken er velen, te erg voor woorden, ze spreken geen woord Nederlands maar wonen wel in de huizen van Uw dochters of zonen/

  Like

 13. Republikein zegt:

  Wij delen de woede Driek, daarom, ter algemene kennisgeving:

  Like

 14. Avidia zegt:

  Ik sgug op al die berichten, ze spelen op Uw sentiment, nou wij rechtsen zijn niet gauw te imponeren, wij maken zelf wel uit waar wij donaties over gaan maken, en zeker niet wat die linksen ons wijs maken. Mochten ze willen!!!!

  Like

 15. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  De oranjewuivers zijn een stel onbenullige idioten, geestelijke lichtgewichten zonder diepgang !

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Helaas zijn het er zo verdomd veel.
   Ik ben niet principiëel tegen een koningshuis omdat een president andere problemen brengt en net zoveel kost met ook nog iedere keer die verkiezingen waar emmers modder worden uitgestrooid.
   Maar om daar nou te gaan zwaaien zie ik toch echt niet zitten.

   Like

 17. Een PvdA Bestuurder kan het stelen niet laten. Ex- PvdA Statenlid Bahattin E. jat er weer op los.
  ( van onze PvdA Bestuur-Gansster redactie i s m onze VVD Klasse Justitie redactie)

  AMSTERDAM-NOIR-Een PvdA Bestuurder kan het stelen niet laten. Hij besteelt de massa met de wet in de hand of hij steelt zonder de PvdAwet in de hand. Maar stelen moet hij doen. En waarom ook niet? Voor het stelen en frauderen is de kans dat de dader na betrapt te zijn dat hij de gevangenis in gaat nog geen 1 procent in “Banana-Fraude-Nederland”. Kijkt u het “Elite-Gangster Billboard” er maar eens op na hoeveel dieven en fraudeurs niet vervolgd zijn en gigantisch hun zakken hebben gevuld. En wie kritiek durft te hebben op de stelende PvdA-ers kan rekenen op een woedende triade van de Partijleider de dronkenlap Spekman van die kleptomane partij. Voormalig Statenlid Bahattin Erbas, die in 2014 opstapte bij de PvdA-bende na een geruchtmakende fraudezaak en vervolgens een eenmansfractie begon als kleptomaan, heeft zich wederom schuldig gemaakt aan stelen en frauderen. >>> https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2015/09/17/een-pvda-bestuurder-kan-het-slelen-niet-laten-ex-pvda-statenlid-bahattin-e-jat-er-weer-op-los/

  Like

 18. VIDEO: “Zijn jullie bezorgd over vluchtelingen? Stop dan met het steunen van terroristen”

  De Syrische president Bashar al-Assad heeft in een interview met Russische media gezegd dat westerse steun voor rebellen de vluchtelingencrisis veroorzaakt heeft. Hij liet zich in het interview vooral zeer kritisch uit over de propaganda die de crisis in de hand werkt. “Deze mensen gaan op de loop voor terrorisme,” zei hij. “Het Westen jammert over de vluchtelingen, maar het steunt terroristen al sinds het begin van de crisis.”

  “Als de Europeanen ongerust zijn over het lot van de vluchtelingen, dan moeten ze stoppen met het steunen van terroristen,” voegde hij toe. Frankrijk, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten hebben openlijk steun gegeven aan rebellengroepen die het bewind omver proberen te werpen. De Franse president François Hollande zei vorig jaar dat zijn land wapens levert aan Syrische rebellen.

  “Het Westen huilt met één oog voor de vluchtelingen, terwijl het met het andere een wapen richt”

  Volgens de Syrische president doet Europa niets aan de oorzaak van de vluchtelingencrisis. “Het gaat er niet om dat Europa vluchtelingen niet aanvaardt of omarmt, het gaat erom dat de oorzaak niet wordt aangepakt,” zei hij.

  Hij roept op de dialoog in Syrië voort te zetten, maar dat kan niet tenzij het terrorisme wordt verslagen. Assad benadrukt dat hij niet van plan is op te stappen omdat het Westen dat eist. “De president komt aan de macht door verkiezingen en als hij vertrekt, dan is het omdat het volk dat eist, niet omdat de VS of VN-Veiligheidsraad dat wil,” zei hij.

  Lees verder >>>> http://www.ninefornews.nl/video-zijn-jullie-bezorgd-over-vluchtelingen-stop-dan-met-het-steunen-van-terroristen/

  Like

 19. Dot zegt:

  Net heb ik een mail gehad dat mijn premie van mijn zorgverzekering voor 2016 met 85 euro omhoog gaat en de eigen risico met 10 euro…..zeker om de 100% gratis zorg voor de illegalen parasieten te kunnen financieren.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Niet leuk voor U zo,n “mail” te ontvangen.!
   Jammer dat U niet onder de Franse C.P.A.M. valt.
   Van hen kregen wij paar dagen geleden brief dat m,n vrouw voor 100% wordt vergoed wegens een chronische aandoening.
   Dus niet meer door Generali voor de 30%.
   Eigen risico bestaat hier niet en alle medicijnen worden vergoed.
   Maar U weet waarschijnlijk wel hoe het Franse systeem werkt ?

   Like

  • Zeker weten!En dat terwijl ze miljarden winst hebben gemaakt door het pakket tot op het bot uit te kleden!

   Like

 20. Pingback: MACHTELOZE WOEDE SCHRIJFT IEMAND! | voorzieners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s