Merkel, donder toch gewoon op!

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Merkel zei richting Horst Seehofer (CSU), maar ook tegen alle autochtone Duitsers: “Ik moet heel eerlijk zeggen: Als we er nu mee beginnen ons te verontschuldigen voor het feit dat we in noodsituaties een vriendelijk gezicht laten zien, dan is dat niet mijn land!” Daarop is maar één antwoord mogelijk: Ja, donder toch eindelijk op, mislukkelinge, verdwijn, rot op, het liefst naar Afrika! Hoe gaat de eed ook maar weer die je gezworen hebt? Aan wie in het land heb je gevraagd of wij de hele wereld willen opnemen? Aan niemand! Dus!

Wij bedanken voor je kwalijke, illegale en krankzinnige democratuur! Een weggegooid biljoen voor de energieommekeer, een weggegooid biljoen voor Griekenland, een weggegooid biljoen – als dat überhaupt voldoende is – voor de volksverhuizing van de asielbedriegers! Jij bent de domste, stomste en meest rampzalige regeringschef van de BRD! Merkel, donder gewoon op en laat je nooit meer zien!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, dictatuur, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Merkel, donder toch gewoon op!

 1. Pingback: Merkel, donder toch gewoon op! | Nikontino's Blog

 2. JOHANNES zegt:

  Zie zo dat is duidelijke praat dat is mijn taal , daar is geen gelul of verdere uitleg bij nodig,
  opgerot met dat vieze kut wijf met d’r grote rot smoel d’r dikkereet, en d’r stalpoten. op donderen.

  Like

 3. Gatestone Instituut: Westen discrimineert christenen, wil alleen moslims opnemen
  Regering Obama deporteert christenen die zijn gevlucht voor ISIS, maar geeft moslims voorkeursbehandeling met versnelde asielprocedure – ‘Christelijke partijen in Europa verzaken hun plicht medechristenen in nood te helpen’

  Christenen uit het Midden Oosten, die zwaar te lijden hebben onder de moslim vervolgingen, zijn in Europa unerwünscht.

  Het onafhankelijke politieke researchcentrum Gatestone Institute verwijt het Westen christenen die erin slagen uit Syrië en Libanon te vluchten te discrimineren. De VS, Groot Brittannië en andere Europese landen zoals Zweden zouden een duidelijke voorkeur hebben voor het opnemen van moslims. De reden hebben we zoals u weet al vaak genoemd: omdat dit in werkelijkheid helemaal geen vluchtelingencrisis is, maar een islamitische ‘stealth’ invasie, een gecamoufleerde militaire aanval op de autochtone bevolking en cultuur waar de gevestigde orde in Europa willens en wetens aan meewerkt.

  Regering Obama gooit christenen eruit, geeft moslims voorkeursbehandeling

  Voorbeeld uit de VS: in San Diego werd een groep van slechts 25 christenen die ISIS in Irak waren ontvlucht meer dan een half jaar opgesloten, totdat ze eerder deze maand werden gedeporteerd. Vijf werden er gearresteerd omdat ze valse informatie zouden hebben verstrekt. Naar familieleden die beloofden zelf voor de vluchtelingen te zullen zorgen werd niet geluisterd.

  Volgens Faith McDonnell van het Institute on Religion & Democracy laat de vastzetting en deportatie van de Iraakse christenen ‘een verontrustend patroon van het ministerie van Buitenlandse Zaken zien, dat negeert dat ISIS zich met name tegen christenen richt. Tegelijkertijd krijgen andere asielzoekers een voorkeursbehandeling met een versnelde procedure… sommigen van hen zouden heel goed lid van jihadgroepen kunnen zijn.’

  Die ‘andere asielzoekers’ bestaan dan ook uitsluitend uit Syrische moslims, waar de regering Obama er tienduizenden van wil toelaten. De moslims die al werden opgenomen worden vooral naar staten gestuurd waar de Republikeinen traditioneel de meerderheid hebben. Politieke analisten constateren dat ook dat Obama op deze wijze bewust deze staten ondermijnt en extra stemmen voor de Democraten wil bezorgen (2).

  ‘Christelijke partijen verzaken hun plicht’

  Het Gatestone Institute beschuldigt ook de Britse conservatieve premier David Cameron ervan ‘zijn rug te hebben gekeerd’ naar de christenen die in Syrië en Irak met uitroeiing worden bedreigd. Terwijl duizenden en nog eens duizenden moslims worden toegelaten, wordt christenen de toegang tot Groot Brittannië geweigerd.

  De Britse publicist en filantroop Baron Weidenfeld, die in 1938 het door de Nazi’s bezette Oostenrijk wist te ontvluchten, vroeg zich af ‘waarom de Polen en Tsjechen wel christelijke gezinnen opnemen, en de Britse regering staat toe te kijken. Europa moet wakker worden, en de conservatieve Britse regering zou aan het front moeten staan. De meeste Europese regeringen, vooral die expliciet of impliciet christelijk (christendemocratisch) zijn, verzaken hun plicht om hun mede christenen in nood te helpen.’

  Geen aandacht dat gevluchte christenen ook in Europa worden vervolgd

  De weinige christenen die wél worden toegelaten worden volgens het Gatestone Institute ook nog eens heel vaak vervolgd door islamitische asielzoekers. Media en vluchtelingenorganisaties besteden daar echter niet of nauwelijks aandacht aan, omdat het niet politiek-correct is iets negatiefs te schrijven over de islam. ‘Dat laat zien wie er écht asiel nodig hebben en wie niet, wie er wel in de Westerse cultuur wil assimileren, en wie niet.’

  Maar dat is nu juist het punt: de gevestigde orde in de VN, Brussel en Washington willen met de moslim migranten vloedgolf die Westerse cultuur juist vernietigen en vervangen door een ‘multiculti’ samenleving die wordt gedomineerd door de islam. Wat kan anders de reden zijn dat het overgrote deel van de politiek ook in ons eigen land amper aandacht heeft voor het lot van de christenen in het Midden Oosten en Afrika?

  ‘Westerse landen steunen actief moslim vervolging van christenen’ Lees verder >>>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/09/Gatestone-Instituut-Westen-discrimineert-christenen-wil-alleen-moslims-opnemen

  Like

  • hans-e-pans zegt:

   De christenen uit het Midden Oosten kunnen hier precies vertellen wat er in de toekomst met de christenen hier in West Europa zal gaan gebeuren.

   Dat is door de linkse goedmenschen natuurlijk niet gewenst.

   Want vele mensen denken nog steeds dat het Midden Oosten de plek is waar sprookjes werkelijkheid werden of worden, dat de werkelijkheid nachtmerries ware of worden wil men liever niet weten.

   Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   Christenen zijn niet gewenst, omdat ze zich weten aan te passen. Zij zullen de democratie in Europa niet helpen omver te werpen.
   Moslims daarentegen worden met wagonladingen tegelijk aangevoerd, want zij zijn tégen alles wat Europees, dus democratisch is, en dit volk kunnen ze goed gebruiken om een enorme chaos te ontketenen. Daaraan zouden christenen nooit meewerken.

   Fred Teeven was in ons land destijds ook niet of nauwelijks bereid om slechts 250 christenen op te vangen. Het COA op haar beurt wilde geen aparte opvangplekken creëren voor christenen, want ze moesten zich maar aanpassen. Dus: moslims en christenen moeten in hetzelfde gebouw worden opgevangen, maar als christenen gediscrimineerd en bedreigd worden, dan heeft het COA ‘geen aanwijzingen’ dat deze verhalen kloppen.

   Tuig is het!

   @ Adriaan Jansens op 16 september om 16:10

   Bedankt voor de reactie. Goede informatie!

   Geliked door 1 persoon

 4. BertG. zegt:

  Harde cijfers uit Zweden: Verzorgingsstaat wankelt na jarenlang pro-migranten beleid
  Migranten 16% Zweedse bevolking, maar plegen meerderheid van moorden, verkrachtingen en berovingen – ‘Open grenzen en verzorgingsstaat zijn niet met elkaar te combineren’

  De opeenvolgende linkse regeringen in Zweden hebben jarenlang als bijna geen ander Europees land een welkomsbeleid voor migranten gevoerd. Dat dit heeft geleid tot een exploderende criminaliteit –waaronder het hoogste percentuele aantal verkrachtingen in de Westerse wereld- hebben we al vaker bericht. Uit de nieuwste cijfers blijkt dat de hoofdzakelijk islamitische immigranten niet alleen weigeren te integreren, maar ook nog eens in extreme mate een beroep doen op uitkeringen, ook als ze al 15 jaar in het land wonen. Dat heeft ertoe geleid dat de sociale zekerheid in Zweden onbetaalbaar is geworden en op instorten staat – precies wat er in ons eigen land ook dreigt te gebeuren als de grenzen onbeperkt open worden gehouden.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/09/Harde-cijfers-uit-Zweden-Verzorgingsstaat-wankelt-na-jarenlang-pro-migranten-beleid

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Merkel is hèt levende bewijs, dat de voormalige DDR-mentaliteit- zachtjes uitgedrukt- géén verrijking is voor Duitsland!
  INTEGENDEEL!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 6. Pingback: Merkel, donder toch gewoon op! |

 7. Jan zegt:

  „Ich schwöre, dass ich meine Kraft dem Wohle des deutschen Volkes widmen, seinen Nutzen mehren, Schaden von ihm wenden, das Grundgesetz und die Gesetze des Bundes wahren und verteidigen, meine Pflichten gewissenhaft erfüllen und Gerechtigkeit gegen jedermann üben werde. So wahr mir Gott helfe.“
  http://www.gesetze-im-internet.de/gg/art_56.html

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Zoek je heil dan in de één of andere islamitische zandbak, geesteszieke ouwe communistische trut! En neem Jan Kloot Dronker mee, wamt die wil, geloof ik, ook niet meer leven in een Europa zonder ‘vluchtelingen’. Of wat had die vieze verlopen vent ook alweer gezegd?

  Like

 9. Bob Fleumer zegt:

  Ze heeft haar houdbaarheid ruimschoots overtreden en moet nu echt stoppen met deze krankzinnigheid. Zijn er geen verstandige Duitsers meer die haar af kunnen zetten?

  Like

 10. Jan zegt:

  Like

 11. biebie zegt:

  Akkoord.

  Like

 12. Jean zegt:

  Dat naziwijf verdiend de doodstraf, meer woorden aan vuil maken zijn echt niet nodig.
  Wij burgers EISEN een moslim/islam vrij Europa en een Europa waar lafaards en verraders de doodstraf krijgen.
  WEG MET DE EU – WEG MET DE DICTATUUR – DE BURGERS AAN HET STUUR.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Merkel is gewoon “een wolf in schaapsklederen”. Zij is een COMMUNISTE pur sang, maar doet zich voor als christen. Schijnheiligheid ten top!

  Like

 14. Jan zegt:

  Migrant tripped by camerawoman had terrorist flags on his web page

  Like

 15. helletocht zegt:

  Der Anschluss hat also schon statt gefunden. Die Kameraden sind wieder vereint.

  Like

 16. Jan zegt:

  Israël

  Servië/Hongarije

  Like

 17. Jan zegt:

  “Frau Bundeskanzlerin, wie wollen Sie Europa und unsere Kultur vor der Islamisierung schützen?”
  Merkel: “Sie brauchen bloß keine Angst zu haben, Sie brauchen nur an Gott zu glauben. Nächste Frage bitte”

  http://www.welt.de/politik/deutschland/article146183441/Merkels-deutliche-Botschaft-an-alle-besorgten-Buerger.html

  Like

 18. Jan zegt:

  Simpele zielen geshokkeerd over houding van asielshoppers

  Hiep, hiep, hoera roepen en ‘tolle Begegnungen’ hebben met ‘vluchtelingen’ direct naast de school. Maar de ‘vluchtelingen die door de simpeltjes waren uitgenodigd sloegen aan aan roven en toen waren de simpeltjes een ietsje pietsje teleurgesteld:

  https://www.netzplanet.net/berlin-gutmenschen-deppen-schockiert-ueber-verhalten-von-fluechtlingen/

  Like

 19. Jan zegt:

  De eerste (?) rat verlaat het zinkende schip: Manfred Schmidt Präsident des Bundesamtes für Migration und Flüchtlinge

  https://www.netzplanet.net/rette-sich-wer-kann-bamf-praesident-tritt-zurueck/

  Like

 20. paulzwueste zegt:

  Niks ervan dat Merkel gewoon moet oprotten!…. Dat zou ze wel willen! Eerst berechten en daarna ophangen en dan pas laten rotten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s