Woede om gebedsruimte ziekenhuis

Screenshot_15

DELFT – Patiënten van het gloednieuwe Delftse Reinier de Graafziekenhuis zijn boos dat er een aparte gebedsruimte is voor moslims, maar niet voor christenen, Joden en Hindoestanen. Zij moeten het doen met een gezamenlijk stiltecentrum.

De aparte ruimte voor moslims stuit patiënten tegen het zere been. ”In het ziekenhuis vind je nergens een kruis,” zegt Job Duijndam in het AD. De Delftenaar noemt het een ‘ernstig geval van discriminatie.’

Het ziekenhuis kreeg zoveel klachten van patiënten dat besloten is het stiltecentrum aan te passen met ‘passende religieuze symbolen’. Een aparte ruimte voor de andere religies zit er echter niet in. ”Onder moslims is een grote behoefte is aan een specifieke ruimte voor gebed. Deze behoefte zien wij bij patiënten met een andere religieuze achtergrond in mindere mate.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Moslims, Rotzakken, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Woede om gebedsruimte ziekenhuis

 1. Jan zegt:

  Vernielen is de oplossing.

  Like

 2. fransdewit zegt:

  En maar kletsen over gelijke rechten, is gewoon een voorkeursbehandeling, bah!

  Like

 3. rs zegt:

  Inderdaad discriminatie ten top………………als je het ene “geloof” iets geeft moet je andere, echte gelovigen OOK een ruimte geven!!!!!!!!!

  Maar zo zie je maar weer, moslims en pamperen maar…

  Beter ware het geweest GEEN ENKEL GELOOF of IDEOLOGIE ruimtes te geven………..

  Ik snap trouwens helemaal niet waarom er in ziekenhuizen een aparte ruimte voor het geloof moet komen. Hier in het ziekenhuis is een “zgn. “stilteruimte” Heb er nog nooit iemand in gezien……..

  Like

 4. BertG. zegt:

  Het is niet de grote behoefte van moslims maar om te laten zien dat ze er zijn en dat ze de baas zijn, macht uitoefenen. Weer een stukje terrein winst wat binnen gehaald is.

  Like

 5. Jean zegt:

  ELKE toegeving aan moslims/islamieten moet vernietigd worden, wij willen geen moslims/islamieten in onze samenleving.
  In Vlaanderen heeft Weyts gelijk gekregen i.v.m. onverdooft slachten door moslims en dan moeten jullie dat zootje horen “zij eisen godsdienstvrijheid?” ha ha ha ha ha, geven ze die vrijheid in die moslimlanden ook aan andere overtuigingen? I Don’t Think So. Die perverse barbaren hebben hier niets te eisen en hebben hier geen enkel stemrecht te krijgen, dat ze maar snel bij hun maagd van 72 zijn, zij blij en wij zeer blij.
  Laten we die zwijnerij maar heel snel helemaal verwijderen van ons grondgebied want als ik kopvoddenwijf zie sta ik al op 100°C en dan heb ik nog geen zwarte of blauwe zwalpende tent gezien…, zie je dat barbaars tuig ergens dan staa ze altijd te eisen en te krijsen en geweld te plegen.
  Hongarije PROFICIAT voor jullie houding tegen die barbaren, zien we die idiote aansteller verafstoot in dat waardeloze gesticht in Brussel dan zien we dat die rijp is voor die zwaar dementerende psychisch gestoorden, 70 jaar geleden had die al lang voor een vuurpeloton gestaan. Wat een walgelijke klootzak is me dat.

  Like

 6. zomaar zegt:

  zo ook hier in den. Bosch , het enige ziekenhuis (Jeroen Bosch Ziekenhuis), heeft een moskee , en een kerk (gebedsruimte) , voor alle overige gelovigen.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  [sarcasme] De moslim is nu eenmaal een edele, met uitsterven bedreigde ‘soort’. [/sarcasme]

  De moslim brengt geld in het laatje van de ‘socialist’ en dat is het hele eiereneten!
  En daarom is de ‘socialist’ zo blij met z’n volgelingen, de ‘Gutmenschen’ die z’n ‘nobele normen’ voor hem uitdragen.
  Het is allemaal zó eenvoudig te verklaren als je je ogen en oren gebruikt en zelf kunt nadenken.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Het gegeven, dat er juist bij móslims zo ’n enorme behoefte bestaat aan een aparte ruimte en bij alle andere religies veel minder vormt toch zeker hèt bewijs, dat er aan die islam iets niet deugt!
  Al die andere religies zijn RELIGIES, die elkaar ac-cep-te-ren.
  De islam is een IDEOLOGIE die anderen n i e t accepteert.
  Ze is dus onmenslievend en behoorde op haar nummer gezet te worden door haar géén ruimte te geven!
  Ongehoord, dat zo ’n ziekenhuis dat niet inziet!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Cathja zegt:

   Die ‘andere god’ stelt andere eisen dan de God van de Joden en de christenen. En daaraan zal gehoor gegeven moeten worden, anders komt er narigheid van.

   Like

 9. delamontagne zegt:

  In het St Franciscus Gasthuis, dat eerst gehuisvest was op de Schiekade in Rotterdam en waar er nog “nonnetjes” als zuster/verpleegster werkten, verhuisde jaren 80 naar de noordrand R,dam.
  Er kwam toen ook een gebedsruimte voor………..muslims.
  Daar ergerden men zich toen al aan, een oorspronkelijk RK Ziekenhuis en dan bij de vernieuwing, gelijk bij de ingang:
  “Islamitische gebedsruimte links-af”.
  Verbazen deze dingen doet me niet meer, wel ergeren, wat ook weer vlug wegebt.
  Men werkt in NL versnelt aan de ondergang van de oorspronkelijke NL-ers.

  Like

 10. bigljohn zegt:

  Het is niet zo moeilijk en vervelend als het lijkt. Gewoon een nog bloedend varkens-kadaver daar achterlaten, en het probleem is aldaar voorgoed opgelost.

  Like

 11. Roni zegt:

  In het AMC is er ook zo een stiltecentrum maar daar zijn moslims ook zeer nadrukkelijk aanwezig. Ook in de ruimtes waar je een gesprek met iemand mag voeren.
  Heb ooit op het punt gestaan, toen mijn gesprekspartner even weg was, om het irritante zeer aanwezige islamspul allemaal kapot te scheuren en door te spoelen.
  Maar waar waren die toiletten……?

  Like

 12. Johan zegt:

  Ik zou die patiënten aanraden, om de boel daar gewoon onder te poepen. Stinken doet dit zaakje toch al.

  Like

 13. Hendrik M. zegt:

  Het ergste is dat deze ruimte gebouwd is van mijn belastinggeld!
  De overheid financiert van ons geld onze islamisering.

  Like

 14. Avidia zegt:

  Ik word hier misselijk van, opdonderen allemaal, ga naar jullie eigen land en leef je uit, niet hier, we worden ziek van jullie, wei hebben jullie niet uitgenodigd, jullie zijn zelf gekomen, voor uitkeringen, niets meer en iets minder, achterlijk volk, jullie presteren niets , zijn afhankelijk van ons, wij willen jullie niet. weg wezen dus, zucht, wat een opluchting!!!!

  Like

 15. hendrikush zegt:

  Het wachten is nog op aparte moslim-mortuaria.
  Naar het voorbeeld van hun profeet mogen moslim-mannen na de dood van hun echtgenote nog drie dagen lang met het lijk samenleven. Daar moet natuurlijk wel ruimte voor worden gemaakt.

  Like

 16. Cleo zegt:

  Wat is het verschil tussen de huidige policor Gutmenschen die voor de primitieve, fascistische, barbaarse islam-ideologie ruim baan geven en de NSB’ers die gretig samenwerkten met de nazi’s van in de oorlog?

  Like

 17. Teunis zegt:

  Zolang moslims harder zeuren dan anderen, krijgen ze meer gedaan. Niet-moslims moeten meer tegenwicht bieden, zoals deze klagers heel goed doen. Ze moeten zich dus vooral geen genoegen nemen met een halfzachte oplossing als deze. Gewoon heel hard ‘discriminatie’ blijven roepen en alle tactieken van andere zeurminderheden overnemen.

  Like

 18. daiyu-ninja zegt:

  Het MCA helpt ook mee aan de islamisering van ons land. Op de eerste etage kunnen booslims met hun kont op en neer wippen in een voor hun apart gemaakte kamer.
  Het lijkt erop dat elk ziekenhuis in Nederland een aparte ruimte heeft voor de bezetters.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s