VIDEO: Inbreng Geert Wilders bij debat algemene Politieke Beschouwingen 2015

Mevrouw de Voorzitter,

Het is op een dramatisch en beslissend moment in onze geschiedenis dat ik het woord tot u richt. Nederland wordt geconfronteerd met een islamitische volksverhuizing. Honderdduizenden migranten stromen naar Europa. En dit is nog maar het begin. Iedere dag komen er meer. Volgens de VN gaat het om miljoenen en miljoenen. Een paar uur geleden werden aan de Hongaars-Servische grens de politie bestormd door Allahu Akbar schreeuwend tuig dat met flessen, staven en stokken 20 dienstdoende Hongaarse agenten verwondden, mishandelde. Dat is de praktijk.

En tussen al die asielzoekers smokkelt de Islamitische Staat duizenden terroristen naar Europa. Dat zeggen ze zelf. Dat zegt het hoofd van Eurojust. Dat zei deze week een Libanese minister. Twee van elke 100 Syrische migranten, zo zei die minister, die naar Europa komen zijn IS-strijders, zijn terroristen. Daar moeten we het hier vandaag over hebben. Over de tikkende tijdbom die ons hier in Nederland bedreigt. 3100 asielzoekers vorige week. Laat die minister uit Libanon gelijk hebben, dan hebben we niet alleen 3100 asielzoekers binnen gehaald maar dan zitten daar 60 terroristen tussen. In één week. We moeten Nederland, dat is toch onze taak, daarom zijn wij gekozen door onze kiezers, weer veilig maken. Dat is onze verantwoordelijkheid. We moeten ons land behoeden voor een aanslag. We moeten er voor zorgen dat mensen ook morgen weer veilig in de trein naar hun werk kunnen, dat mensen hun dochters veilig over straat naar school kunnen sturen.

Mevrouw de voorzitter, deze tijd zal een cruciaal moment in ons bestaan blijken te zijn. En 1 ding is duidelijk: de leiding van Nederland staat aan de verkeerde kant van de geschiedenis. Door de asiel-tsunami niet te stoppen en de grenzen niet te sluiten worden de belangen van Nederland verkwanseld.

Onze vrijheid, onze veiligheid, onze identiteit worden in gevaar gebracht. Het voortbestaan van ons mooie land wordt op het spel gezet. Het vertrouwen in de democratie wordt ondermijnd.

Terwijl het glashelder is wat het volk wil:

Nederland wil geen miljarden voor tienduizenden asielzoekers.
Nederland wil geen verdere islamisering van Nederland.
Nederland wil niet jaren op een huis hoeven wachten, terwijl nieuwkomers voorrang krijgen.
Nederland wil geen bezuinigingen op de ouderenzorg, terwijl half Afrika ons geld wel krijgt.
Nederland wil geen open grenzen.
Nederland wil ook niet dat dolgedraaide, agressieve en goed-getrainde Syriëgangers terug mogen komen in Nederland.

En toch gebeurt dat allemaal. Of we het nou willen of niet, het gebeurt.

De mensen die al deze besluiten nemen, vertegenwoordigen Nederland niet meer. Van de Nederlandse democratie wordt een lachertje gemaakt. Nog nooit was de kloof tussen de mensen thuis en de politieke elite hier in deze vergaderzaal zo groot.

In het land heerst wanhoop en woede. Ik begrijp die wanhoop. Ik deel die woede. Want het is om gek van te worden: asielzoekers krijgen gratis woningen, en ook nog een keer met voorrang. Ze mogen gratis naar de tandarts en gratis naar de dokter, krijgen gratis hoortoestellen, gratis brillen en als ze willen zelfs gratis relatietherapie, gratis onderwijs, gratis rechtsbijstand en ook nog eens leefgeld. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, mogen ze ook nog eens gratis naar het voetbal.

En kijk eens hoe Nederlanders behandeld worden.

Nadat dit kabinet eerst voor tientallen miljarden ons land heeft kapot bezuinigd en de belastingen heeft verhoogd, krijgen de burgers nu een schamele fooi van een paar miljard terug. Voor de ouderenzorg is er een habbekrats nadat die de afgelopen jaren zo ongeveer is gesloopt.

Waar asielzoekers alles gratis krijgen, gaat bijna 40 procent van onze gepensioneerden er volgend jaar op achteruit. Mijn hart bloedt als ik zie wat voor foute keuzes dit kabinet maakt, mijn hard bloedt als ik zie hoe het gaat met onze ouderen. Iedere dag krijgen wij e-mails van mensen die onze hulp nodig hebben, maar aan hun lot worden overgelaten. Die het niet snappen waarom het kabinet wel de asielzoekers wat gratis geeft en hun niet. En ik geef ze gelijk. Het kan niet, het mag niet, het is beschamend.

En de mensen vragen dan: Hoe komt dat allemaal, waarom worden die foute keuzes gemaakt? Dat komt omdat dit kabinet ons geld liever uitgeeft aan het buitenland en aan buitenlanders dan aan Nederland en de Nederlanders. Belastinggeld is tegenwoordig ons grootste exportproduct. En iedereen wil het hebben.

Deze begroting is vooral een feestbegroting voor het buitenland.

Miljarden worden uitgegeven aan Brussel, aan ontwikkelingshulp, aan asielzoekers en aan Griekenland. Miljarden die we hier in Nederland hadden moeten besteden. Aan de ouderenzorg. Aan écht lagere belastingen, aan een serieuze koopkrachtverbetering. Het geld hier in ons land besteden is natuurlijk hartstikke goed en zou meer geld betekenen voor onze winkeliers, onze agenten, onze verpleegkundigen, voor vrachtwagenchauffeurs. Dat is pas goed voor onze economie, de koopkracht en echt meer banen en minder werklozen. Dit kabinet pronkt met allerlei cijfers over procentjes hier en procentjes daar.

Vz, het zal allemaal wel. Want wat is het allemaal waard: al die plussen en minnen, al die cijfers, al die nota’s, al die rapporten – als we Nederland dadelijk kwijt zijn door de invasie die nu aan de gang is. Er staan nog miljoenen Syriërs, Irakezen, Eritreeërs, Afghanen en Noord-Afrikanen klaar om hier hun geluk te komen beproeven. Wat is het allemaal waard als hier honderden terroristen ongestoord door de straten lopen? Als onze scholen overstroomd raken met mensen die onze taal niet spreken? Als Nederlandse vrouwen en meisjes zich onveilig voelen door die testosteron-bommen die premier Rutte importeert? Twee van de drie mensen die op dit moment in de Nederlandse asielzoekerscentra zitten zijn mannen. En de grootste groep dat zijn jonge mannen tussen de 18 en 29 jaar oud. Wat is het allemaal waard als de criminaliteit en straatterreur explodeert? Als onze verzorgingsstaat ontwricht raakt door miljarden euro’s aan extra kosten. Laten we eerlijk zijn: Nederland wordt onveiliger, armer en vooral minder Nederland door de islamitische asiel-tsunami die nu over ons land raast.

Deze coalitie van VVD en PvdA heeft in de peilingen nog amper 30 zeteltjes over. Maar ze neemt besluiten die over generaties nog voelbaar zullen zijn. En dat is ongehoord. Ze faciliteert een islamitische invasie. Ze importeert duizenden en duizenden moslims, die allemaal weer hun familie kunnen en zullen laten overkomen – en daar de familie weer van. Veertig jaar mislukte integratie en de elites hebben er nog steeds helemaal niets van geleerd. Pim Fortuyn sprak van “dweilen met de kraan open”. Dit kabinet draait alle brandslangen en sprinklerinstallaties tegelijkertijd wagenwijd open.

Elke nieuwe asielzoeker kost Nederland 36.000 euro per jaar. Allemaal geld uitgegeven aan mensen die nooit een cent hebben bijgedragen. Meer dan de helft van de mensen uit Syrië, Somalië en Irak in Nederland teert nu al op een bijstandsuitkering. Net als trouwens één op drie Marokkanen. Dat belooft wat.

Vz, Nederland is niet uitgevonden om de moeder Theresa van de hele wereld te zijn. Ons land is niet gesticht als hangplek voor miljoenen import-islamieten. We zijn er niet voor immigranten op zoek naar i-Pads en AllStars. We zijn er wél voor de Nederlanders die nu helaas een eeuwigheid moeten wachten op bijvoorbeeld een sociale huurwoning. En waarom? Omdat asielzoekers voorrang krijgen.

De open grenzen bedreigen ook onze identiteit en het voortbestaan van Nederland. Open grenzen brengen geen welvaart. De grenzen openzetten is even dom als je deur open laten staan in de Haagse Schilderswijk. Dan is ’s morgens je huis leeg. Dat is de realiteit. Open grenzen bedreigen ook onze veiligheid. Ik zei het al. Elke dag opnieuw stuurt IS terroristen onze kant op. Honderden terroristen lopen nu al in onze straten rond.

Hoe is het mogelijk dat onze minister-president nog maar een seconde wacht om Nederland veilig te maken. Hoeveel potentiële terroristen zitten er nu al in de Nederlandse asielzoekerscentra? Klaar om toe te slaan. Klaar voor hun 72 maagden.

De roze droom van ‘vrij verkeer van mensen en goederen’ blijkt in de praktijk de nachtmerrie van ‘vrij verkeer van wapens, misdadigers en Jihadisten’. Terroristen met Kalasjnikovs zitten in de trein op zoek naar ongelovigen om te doden. Ongecontroleerd. Ongehinderd. De veiligheidsdiensten falen. De Europese regeringen falen. Want er is geen groter taboe dan praten over het sluiten van de grenzen. Terwijl dat het enige is wat nu op korte termijn keihard nodig is, maar niemand wil het, behalve de PVV. Zelfs de liberalen van de VVD noemen het sluiten van de grenzen tegenwoordig een droombeeld. En daardoor blijven de grenzen wagenwijd open en is een bloedige aanslag in Nederland een kwestie van tijd. Het is niet de vraag ‘of’, het is de vraag ‘waar?’ en ‘wanneer?’ Kostbare tijd wordt door de minister-president verspild. Seconden tikken weg, meneer Rutte. Levens staan op het spel. En de wegkijkers in deze zaal zijn er mede verantwoordelijk voor als er bloed vloeit in Nederland. Het enige waar het kabinet mee komt, zijn mobiele brigades die geen asielzoeker tegenhouden. Sterker nog, asielzoekers worden naar het aanmeldcentrum gebracht en soms zelfs met bussen opgehaald of er naartoe gebracht. Het zijn dus mobiele welkomstcomités. Het zijn asieltaxicentrales. Dat is wat dit kabinet doet.

Onze grenzen zijn helemaal niet dicht met die mobiele nep-teams, maar een grote gatenkaas waar iedereen zomaar doorheen kan.

Ondertussen staan in Syrië, Irak, Libië miljoenen mensen klaar om naar Europa te komen. Ze trekken massaal ons land binnen. Maar de islamitische landen geven niet thuis. Qatar vangt welgeteld 133 mensen op.

Ter vergelijking. In Drenthe ligt het kleine dorpje Oranje. Oranje vangt 700 mensen op. Ik heb een hele simpele vraag aan dit kabinet: Waarom moet een dorpje van 140 mensen in Nederland meer asielzoekers opvangen dan een extreem rijke Golfstaat als Qatar? Het is te gek voor woorden. 3100 asielzoekers per week. Als dat zo een jaar doorgaat, hebben we het over 150.000 mensen, en dat met die 36.000 euro die iedere asielzoeker kost brengt me op een bedrag van 5 miljard euro. En als iedereen via gezinsvorming en gezinshereniging nog een partner laat overkomen, dan hebben we het over 10 miljard euro per jaar wat wij in Nederland kwijt zijn aan die asiel-tsunami. En ik vraag mij af: Hoe moeten we dat betalen? Wie gaat dat betalen? Gaat die Nederlander dat weer betalen? En waar wil het kabinet al die mensen gaan plaatsen? Nu al heeft het COA drie nieuwe AZC’s per week nodig. In elk dorp, elke stad met een AZC zien we de gevolgen.

Mag ik u wat voorbeelden noemen. In Oranje wil het import-volk niet afrekenen bij een vrouw achter de toonbank. Dat mag niet van Allah en dus staat er nu een man achter de kassa. Er was in AZC Oude Pekela een grote vechtpartij. Er was een steekpartij in AZC Winterswijk. Bedreigde christenen in AZC Gilze-Rijen. In AZC Budel gevechten van asielzoekers met ijzeren staven. We zagen kindermisbruik in AZC Bellingwolde. En de staatssecretaris van Justitie, meneer Dijkhoff zegt: er kunnen er nog veel meer bij. Hij zoekt stoere burgemeesters die elke stad, ieder dorp en iedere wijk nog verder willen beschadigen. Nu al wordt heel Nederland volgeplempt met asielzoekerscentra. Nederlanders die hun huis willen verbouwen, moeten maanden wachten tot ze een vergunning krijgen van de gemeente. Maar asielzoekerscentra kunnen dwars door alle bestemmingsplannen heen binnen no-time worden neergezet. Tientallen gemeenten hebben al een AZC. De situatie is onvoorstelbaar ernstig. Er is daadwerkelijk sprake van een massale invasie. Duizenden Nederlanders hebben niet alleen asielzoekers, maar waarschijnlijk ook terroristen in de achtertuin. De burgers van al die gemeenten lopen gevaar. Het is een aanslag op de veiligheid van duizenden Nederlandse gezinnen. Daarom ga ik nu hier één voor één alle gemeenten opnoemen waar al asielzoekerscentra zijn.

1. Alkmaar
2. Almelo
3. Almere
4. Amersfoort
5. Apeldoorn
6. Arnhem
7. Assen
8. Azelo
9. Baexem
10. Bellingwolde

11. Bergen aan Zee
12. Breda
13. Budel
14. Budel-Dorpplein
15. Burgum
16. Delfzijl
17. Den Helder
18. Doetinchem
19. Drachten
20. Dronten

21. Echt
22. Eindhoven
23. Emmen
24. Gilze
25. Goes
26. Grave
27. Gulpen-Wittem
28. Heerhugowaard
29. Heerlen
30. Hoogeveen

31. Katwijk
32. Leersum
33. Luttelgeest
34. Maastricht
35. Middelburg
36. Musselkanaal
37. Naaldwijk
38. Nijmegen
39. Oirschot
40. Onnen

41. Ootmarsum
42. Oranje
43. Oss
44. Overberg
45. Overloon
46. Rosmalen
47. Schalkhaar
48. Sint Annaparochie
49. Sweikhuizen
50. Ter Apel

51. Utrecht
52. Veenhuizen
53. Velp
54. Venlo
55. Vledder
56. Wageningen
57. Weert
58. Winterswijk
59. Zaanstad
60. Zeist
61. Zweelo
62. Zwolle

En dat worden er nog veel meer.

Ik heb nog een lijst. De lijst van de gemeenten die een AZC dreigen te krijgen. Die lijst is geheim. Het COA hebben wij gevraagd met welke gemeenten ze in gesprek zijn. En die lijst weigeren ze te geven. Het COA wil die lijst onder de pet houden. Wij hebben als PVV de afgelopen dagen alle gemeenten in Nederland gebeld. Wij hebben laten opzoeken met wie het COA aan het praten is omdat we vinden dat de mensen recht hebben om te weten wat er gebeurt. En ook omdat we vinden dat Nederland moet weten hoeveel erger het nog gaat worden. Ik hoop dat de minister-president aandachtig luistert in plaats van met zijn telefoon te spelen. En mensen mogen in de zaal ‘bingo’ roepen, lacht u maar met de belangen van Nederland. Het kabinet brengt miljoenen Nederlanders in gevaar. En ik ben er trots op dat ik voor die mensen op kom, welke grappen en applaus u ook houdt. Hier is die lijst van gemeenten die óf opvang van asielzoekers aan het voorbereiden zijn, óf met het COA in gesprek zijn over de opvang óf zelfstandig aan het inventariseren zijn waar in hun gemeente de opvang gerealiseerd kan gaan worden.

1.Aalburg
2. Aalsmeer
3. Achtkarspelen
4. Amstelveen
5. Amsterdam
6. Baarn
7. Barlo
8. Barneveld
9. Beemster
10. Bergen op Zoom

11. Beuningen
12. Blaricum
13. Borger-Odoorn
14. Borsele
15. Boxtel
16. Bunnik
17. Buren
18. Bussum
19. Castricum
20. Cuijk

21. Culemborg
22. Dalfsen
23. Den Haag
24. Diemen
25. Dokkum
26. Dordrecht
27. Druten
28. Duiven
29. Ede
30. Enschede

31. Ermelo
32. Franekeradeel
33. Geldrop-Mierlo
34. Gemert-Bakel
35. Gennep
36. Gieten
37. Gorinchem
38. Gouda
39. Groningen
40. Haarlem

41. Hardenberg
42. Haren
43. Hattem
44. Heerenveen
45. Hellendoorn
46. Hengelo
47. Hengelo bij Bronckhorst
48. Hilversum
49. Hoogezand-Sappemeer
50. Huizen

51. Hulst
52. Kampen
53. Kapelle
54. Laren
55. Leek
56. Leerdam
57. Leeuwarden
58. Leidschendam-Voorburg
59. Lelystad
60. Leusden

61. Maasdriel
62. Maasgouw
63. Maassluis
64. Medemblik
65. Menterwolde
66. Montfoort
67. Muiden
68. Naarden
69. Nieuwkoop
70. Nissewaard

71. Noord-Beveland
72. Nuenen, Gerwen en Nederwetten
73. Oldambt
74. Ommen
75. Onderbanken
76. Oost Gelre
77. Opsterland
78. Oude Pekela
79. Peel en Maas
80. Rekken

81. Rijsbergen
82. Rijssen-Holten
83. Rijswijk
84. Roermond
85. Rotterdam
86. ‘s-Gravendeel
87. Schouwen-Duiveland
88. Sliedrecht
89. Sluis
90. Sneek

91. Soest
92. Spijkenisse
93. Terneuzen
94. Tholen
95. Tiel
96. Twenterand
97. Tynaarlo
98. Uithuizen
99. Veendam
100. Veere

101. Venray
102. Vlaardingen
103. Vlissingen
104. Waalwijk
105. Weesp
106. Werkendam
107. Wezep
108. Wijchen
109. Woerden
110. Woudrichem
|
111. Zaltbommel
112. Zeevang
113. Zeewolde
114. Zevenaar
115. Zoetermeer
116. Zuidhorn
117. Zuidplas
118. Zutphen
119. Zwijndrecht

Bijna de helft van de gemeenten in Nederland dreigt straks onderdak te bieden aan een AZC. En het COA zegt dat het er nog alleen maar meer zullen worden. En zo wordt heel Nederland 1 groot asielzoekerscentrum, vol met terroristen. Een land waarin we allemaal mogen werken om asielzoekers en Jihadisten te eten te geven, en ze te voorzien van uitkeringen, en Mieles en huizen. Eerst was het een bergbeekje, nu is het een snelkolkende rivier die met een noodvaart over ons land dendert. Niets en niemand zal gespaard blijven, behalve natuurlijk de grachtengordel en de villawijken. En zo zakt ons mooie Nederland verder in het moeras. Dit onder leiding van de elites die een invasie begroeten met vlaggetjes en teddyberen. Die juichen hoe ons volk gewoon vervangen wordt. Nu nog Nederland, straks Hollandistan. Nu nog de thuisbasis van het Nederlandse volk, straks de islamitische heilstaat met sharia en koran. Een culturele kamikaze, een nationale zelfmoord – aangevoerd en toegejuicht door alle mensen hier in de Tweede Kamer, behalve mijn eigen fractie. Het is overduidelijk wat er moet gebeuren om dit te stoppen:

 1. Geen asielzoeker er meer bij. Niet één!
 2. Definitieve en echte grenscontroles. Onze grenzen daadwerkelijk helemaal dicht voor alle asielzoekers en terroristen. Niet tijdelijk, maar definitief. Nederland moet uit Schengen, Nederland moet uit de EU en weer baas worden in ons eigen land.
 3. Jihadisten – ik heb het al zo vaak gezegd – laat ze vertrekken maar nooit meer terug in Nederland komen.
 4. Voer administratieve detentie in voor mensen die een bedreiging vormen voor onze veiligheid en die met strafrecht niet van de straat kunnen gehouden worden.

Het is tijd om kleur te bekennen. En die kleuren moeten zijn: rood-wit-blauw. Wegkijken kan niet meer. Want we moeten nu kiezen. Kiezen we voor het behoud van onze vrijheid, of tekenen we de capitulatie van Nederland? We kunnen onze vrijheid alleen behouden als we ons opstellen als echte patriotten. Als we ons richten op het behoud van onze identiteit en het unieke mooie karakter van ons eigen land. Van dit land. Het enige land dat we hebben. Het Nederlands belang weer voorop. Onze vlag weer nummer 1.

Niet langer de belangen van Brussel.
Niet langer de belangen van Griekenland.
Niet langer de belangen van Afrika.
Niet langer de belangen van Libanon.
Niet langer de belangen van de islam.
Maar 1 belang, het belang van Nederland.

Gelukkig zien we dat oplevend patriottisme op steeds meer plekken in Nederland. We zien het in de protesten tegen de AZCs. We zien het in de steun voor bijvoorbeeld het referendum van de Website Geen Stijl: een referendum over het verdrag van de EU met Oekraïne. Ik zou zeggen: tekenen allemaal. We zien het in de opiniepeilingen. De PVV vaak de grootste partij.

De werkelijkheid in Nederland is niet wat de NOS of RTL, of wat Humberto Tan, Jeroen Pauw en al die kleffe Bekende Nederlanders de mensen proberen wijs te maken. De werkelijkheid is dat miljoenen Nederlanders “nee” zeggen tegen nog meer asielzoekers. Nederlanders zijn niet gek.

En dat is nog maar het begin. Want ik verzeker u: Nederland wordt wakker. Patriottisme heeft de toekomst. Nederlanders snappen dat we te maken hebben met een islamitische invasie. En het is zo simpel: of wij keren de invasie. Of de invasie keert ons. Mijn voorstel is dat wij de invasie keren. Dat Nederland overleeft en juist sterker uit dit gevecht komt dan het ooit is geweest.

Voorzitter, tot slot richt ik mij direct tot u en tot de leden van deze Kamer en het kabinet. Ik zeg u allen: jullie zijn Nederland niet. Het hart van Nederland klopt al lang niet meer hier in deze zaal. Het echte hart van Nederland klopt daarbuiten, waar het Nederlandse volk is, waar ons volk woont. Dat is het echte Nederland.

In naam van al deze miljoenen mensen die u niet meer vertegenwoordigt zeg ik:

Doe uw plicht. Hou op met wegkijken.
Sta voor Nederland.
Kies voor ons volk.
Sta aan de goede kant van de geschiedenis.
Vecht voor onze toekomst.
Stop die islamitische invasie.
En laat Nederland alsjeblieft Nederland blijven.

Bron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Dhimmitude, Geert Wilders, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, PVV, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

72 reacties op VIDEO: Inbreng Geert Wilders bij debat algemene Politieke Beschouwingen 2015

 1. Door dit soort stropdas dragende ratten in het pak wordt Nederland naar de haaien geholpen.

  Like

 2. danny zegt:

  Helemaal eens met Geert, de enige die begrijpt en benoemt dat de islam een groot gevaar is voor Nederland. Die linkse verraderlijke NSB elite geeft Nederland weg aan de islamitische haatbaarden !

  Like

 3. Vederso zegt:

  Rutte gaat ons land niet redden als hij geen maatregelen neemt.

  Like

  • Vederso zegt:

   Het loopt totaal uit de hand;
   Röszke (Hungary) (AFP) – Three “Humvee” Hungarian army military vehicles mounted with guns arrived at the border with Serbia on Wednesday evening as police engaged in major clashes with migrants, an AFP reporter at the scene said.

   The vehicles were stationed 100-200 metres (yards) back from the border near the flashpoint border crossing at Roszke after migrants briefly broke through the frontier.

   Like

   • jaan zegt:

    Het loopt niks uit de hand. Zo dient er opgetreden te worden.
    Laat niet met je eigen spelen en als de Hongaren toegeven worden ze overspoeld, dus kunnen ze ze uit lijfsbehoud beter afschieten en de rest nooit binnenlaten, dan heb je er ook geen last van.

    Like

   • Perfide Albion zegt:

    Waarom openen ze niet gewoon het vuur?

    Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  de Kamer beschouwt het algemeen
  maar onze man staat weer alleen,
  wordt weggehoond of genegeerd
  wegens waarheid met de toon verkeerd…
  .

  Jasterke
  .

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  Helemaal mee eens, MAARRRRRR hoe keren we een invasie van 3500 booslims/week, we worden compleet overlopen door booslims die komen voor huis, uitkering, eten en gratis verzekeringen.

  Opstand tegen dit gore ratten cabinet is nodig, zij faciliteren deze hele handel, bijltjes dag voor den Haag is hard nodig om deze ellende te stoppen.
  En dan stuk voor stuk Wilders uitlachen als hij de waarheid verteld over de testosteron asielbom, wat een geschiften zitten er in de 2e slaapkamer, ook de gristenhonden met hun semi linkse gelul zijn tegen de autochtone Nederlanders!!!

  Wakker worden allemaal en het zou een goed idee zijn om het hele zooitje in den Haag over de kling te jagen.

  Like

 6. Jaan zegt:

  Geert heeft zoals altijd gelijk.
  Nu roept de kolonne kolonisators aan de Hongaarse grens, dat ze van de varkens zullen winnen.

  Merkel riep ze en het leger van Allah en Pecunia gaf gehoor aan haar oproep:

  1) Naar Oostland willen wij rijden
  ten strijde, ten strijd
  Wij helpen Germanje bevrijden,
  voor komende tijd!
  Wij helpen Germanje bevrijden,
  voor komende tijd!

  Refrein:
  Eens daar dan zullen wij blijven,
  en doen uit het licht
  en wil aan de iman schrijven
  “hij deed zijn plicht”
  en wil aan de iman schrijven
  “hij deed zijn plicht”

  2) Wij trekken met ISIS vanen,
  want Allah die riep,
  Daar zijn er zoo velen gekomen,
  niet één onzer sliep,
  Daar zijn er zoo velen gekomen,
  niet één onzer sliep

  Refrein:

  3) De vrouwen die laten wij achter
  Die komen ons na
  De meisjes hier gaan we verkrachten,
  dan gaat de tijd vlug
  De meisjes hier gaan we verkrachten,
  dan gaat de tijd vlug

  Refrein:

  De oude strijdliederen zijn weer volop van toepassing op de binnen marcherende moslimlegers en andersoortige opvreters. Alleen nu zijn we wel zwaar de pineut.

  Like

 7. Peiling: Één op de vijf Syriërs steunt ISIS

  De terreurorganisatie heeft nog steeds relatief veel steun onder de bevolking.

  ISIS heeft zich in Syrië en daarbuiten vooral bekend gemaakt door de vele gruwelijke executievideo’s waarin zij hun tegenstanders op uiteenlopende manieren om het levenbrengen. Ook werd de terreurgroep berucht om de etnische zuivering van christenen en Yazidi’s die gaande is in grote delen van Syrië en Irak. Om nog maar te zwijgen over de grootschalige vernietiging van cultureel erfgoed, zoals is gebeurd in Palmyra – die stad is zowat met de grond gelijkgemaakt door ISIS.

  Lees verder >>> http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/09/peiling-een-op-de-vijf-syriers-steunt-isis/

  Like

 8. Pieter G zegt:

  Wilders was erg op dreef.
  Hij maakte op weergaloze wijze duidelijk dat ons volk maar door 1 partij wordt bedient.
  Ik zie en hoor al die andere zogenaamde VOLKSVERTEGENWOORDIGERS hard lachen om die malle Wilders die als enige doet waarvoor hij en alle andere politici een eed hebben afgelegd.
  En daar trots op is.

  Die lachebekjes maken onomwonden duidelijk dat ze het niets maar dan ook helemaal niets kunnen schelen wat er met de burgers van dit land gebeurd. Elke terrorist kan hier zomaar binnenwandelen. De islamisering wordt duizendvoudig aangezwengeld en ons vertegenwoordigende politici lachen zich een breuk.

  Mijn god wat voor een stelletje gevaarlijke nietsnutten zijn het toch.
  Wilders was toch echt de enige die het voor ons Nederlanders opneemt.
  Tragisch……

  Like

 9. Feniks zegt:

  Geert Wilders verwoordt het precies zoals het is,
  politici nemen voor de burgers krankzinnige en onverantwoorde politieke beslissingen.

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Eén ding is door dit debat wel duidelijk geworden: Behalve Wilders en de PVV ziet NIEMAND in de Tweede Kamer er de redelijkheid van in om op te komen voor het eigen volk, de NEDERLANDERS.
  Sterker: Daar wordt massaal om geláchen!
  Ergo heeft deze Tweede Kamer hierbij haar ware gezicht laten zien, oftewel: zich volledig blootgegeven: ZIJ VERDIENT NIET LANGER DE NAAM VOLKSVERTEGENWOORDIGING!!!
  Als het Nederlandse volk ook maar over één fractie gezond verstand beschikte, liet zij deze lieden bij deze als één blok vallen!
  Zij vertegenwoordigen niet hèn, maar de immigratie! Sterker: Zij làchen om hen en hun belangen! Openlijk!
  Hoe stóm kun je zijn, als je …”dit” ……nog steunt!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Jean zegt:

   Theresa, in Vlaanderen zitten we met dezelfde bende lafaards op ons dak.
   Maar……loontje komt om zijn boontje, zeker weten.
   Er zullen koppen gaan rollen en hopelijk die van die vuile achterbakse pechdroll als eerste, ik zal er van genieten.

   Like

  • Drs.P. zegt:

   @Theresa,
   Helemaal mee eens, wie zwijgt stemt toe, iedere club daar in die 2e slaapkamer behalve de PVV is schuldig aan hoogverraad / landverraad!

   Ik snap de gristemnhonden van het cda, sgp en cu niet, zij blijven de regeringskliek kliek steunen terwijl NL verzuipt in de asieleisers en er iedere dag een tentenkamp voor 700 van die booslims nodig is en gezien de stijgende lijn volgende week iedere dag vopor 1000, dat gaat naar een half miljoen per jaar op deze manier.
   Nergens kan ik in de bijbel vinden dat je je land moet/mag laten overlopen door parasieten, dieven en moordenaars!

   Dan pechold van demonen666, die is alleen maar bezig met Wilders in de wilen rijden, wat een gore rat is dat toch, er komt echt niets constructiefs uit.
   Ongezien kan hij de vinketering krijgen.

   http://depatriotten.weebly.com

   Like

 11. rs zegt:

  Helaas staan mijn geboorteplaats, vorige woonplaats en huidige woonplaats op de lijst ……

  De uwe ook????

  Het houdt niet op.grrrrrrrrrrrr
  Geert had gelijk met zijn TESTOSTERON BOMMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

  • danny zegt:

   Mijn stad staat ook op de lijst van een aankomend asielzoekerscentrum. Wat wil je ook met een Marokkaanse burgermeester.
   Het verbaasd met dan ook totaal niet.

   Like

 12. Pingback: VIDEO: Inbreng Geert Wilders bij debat algemene Politieke Beschouwingen 2015 | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 13. bigljohn zegt:

  Wilders stond tegen een stelletje notoire gekken te preken. Ze lachten hem uit, speelden met hun mobieltjes, stelden hem uiterst domme vragen, of probeerden recht te praten wat krom is. Hij werd beschuldigd van haat zaaien. Als er ooit een asielzoekerscentra aangevallen gaat worden door Nederlanders, wil men vanwege dat vermeende haat zaaien Wilders daar de schuld van geven. Maar wat als Jihadisten aanslagen gaan plegen in Nederland. Wat zullen ze dan uit de trucen-doos gaan trekken om Wilders ook daar de schuld van te kunnen geven. Ik denk dat Wilders bij een communist als Poetin veel meer gehoor zou krijgen. Maar ja, Poetin doet wat dat betreft normaal. Hij beschermt zijn eigen bevolking, in tegenstelling tot wat de Nederlandse MSM media, politiek, justitie, politie en overheden doen .

  Like

 14. Geronimo zegt:

  Als dit realistisch pleidooi van Geert Wilders niet volstaat om geheel autochtoon Nederland finaal de ogen te openen, en massaal voor de PVV te stemmen, alleen maar om de eigen ondergang te vermijden, dan begrijp ik er niets meer van.
  Zelfs zogezegd vrome moslims in Nederland, en uiteraard ook daarbuiten, hanteren een discours om van te huiveren, zoals op onderstaande video op de Nederlandse TV te horen is, en waaruit blijkt dat de islam past bij de democratie als een tang op een varken.
  De arrogantie van élke moslim is verbijsterend. Luister goed naar de smeekbede van dit vroom exemplaar vanaf 3’49” !! Perfecte illustratie ook van het begrip ‘taqiyya’. Onbetrouwbaar, dictatoriaal volk, dat hier in het kader van de misdadige ideologie die de islam onbetwistbaar is, haar plaats niet heeft. Vandaar, voor eens en voor altijd, opdoeken die ondemocratische, bloederige rotzooi. In het belang van het hoogste goed: onze vrijheid !

  REFUGIEE: WE WILL WELCOME ISIS ARMY IN EUROPE WITH OPEN ARMS

  Like

 15. Sjaak zegt:

  Die armzalige links/groen/rooie klootzakken meteen ophoepelen
  naar Griekenland waar inmiddels ook het tafelzilver vekwanselt word !
  Van het eerste tot de laatste woord heeft Geert gelijk !
  Maar het zal wanneer het zo verder gaat niet bij geweldloos verzet
  blijven ! Bij de eerste bomaanslag zitten we midden in een burgeroorlog !
  Wedden dat !

  Like

 16. Jean zegt:

  Na dit artikel “aandachtig” gelezen te hebben en de video “aandachtig” beluisterd te hebben doet het mij plezier dat hetgeen ik al maanden, jaren zeg “bewaarheid” wordt.
  Er moet een STOP! gegeven worden aan import moslims/islamieten want die smeerlapperij is de dodelijkste kanker op aarde.
  Mensen kies Geert Wilders tot jullie President want Geert Wilders spreekt 100% de waarheid.

  Like

 17. Geert heeft alweer gelijk.

  Like

  • SeeMore zegt:

   En juist dáárom zal de politiek helaas niets ondernemen tegen de migranten invasie. Stel je voor zeg; Geert gelijk geven…neen dán liever het hele land naar de kaloten!!

   Geliked door 1 persoon

   • Perfide Albion zegt:

    Wat kan ons het schelen wat ” de politiek” zegt? Wij zijn onze eigen meesters en we pikken dit niet. Anders zijn we geen knip voor onze neus waard. Het is nu oorlog! Dit schertsparlement moet weg. En wel onmiddellijk.

    Like

 18. Republikein zegt:

  We zijn blij met die man!
  Sommige mensen zijn zo ijdel, dat ze de voorkeur geven aan een ramp die ze zelf voorspellen, boven een geluk dat ze niet zagen aankomen.


  Charles-Joseph Prins de Ligne
  Belgisch prins, schrijver en veldmaarschalk 1735-1814

  Bestaat er kans op verbetering zodat het roer omgegooid wordt en wij weer baas zijn over ons leven?
  Dan moeten we eerst uit de EU.
  Schengen is een gedrocht.
  Omdat we geen ijzer met handen kunnen breken moeten we opzoek naar alternatieve mogelijkheden waarbij de focus ligt op de toekomst.
  De burger is niet zo snel te porren om goedbedoelde adviezen ter harte te nemen, zodoende constateren we weinig progressie die een ommekeer teweeg kan brengen, het gaat traag en er blijven teveel mensen plakken aan het idee dat het allemaal wel meevalt.
  Zo schiet het niet op!
  Ikzelf, maar ook anderen ,zouden graag een blik in de toekomst willen werpen om te weten te komen of er nog licht aan de horizon is te verwachten.
  Als je niet met de helm op wordt geboren zal je andere methodes moeten gebruiken om naar een gewenst resultaat te komen, niet te verwarren met wishful thinking.
  Voorbeelden van mogelijkheden van voorspelling zijn o.a. bezoek aan helderzienden waarbij er veel te kiezen valt, bijna allemaal tegen bepaald tarief, en dat is haast altijd te hoog omdat je van het gegeven consult geen chocolade kunt maken, het kan vriezen, het kan dooien!
  Je kunt natuurlijk altijd bidden, baat het niet dan schaadt het niet.
  Er zijn ook spiritueel aangelegde mensen die de Voodoo bedrijven, anderen werpen botjes op een kleed of kijken in de koffiedrab.
  Nou heb ikzelf altijd veel belangstelling gehad voor de toekomst, ingegeven door de vraag wie ben ik, waar kom ik vandaan en waar ga ik naartoe.
  Ieder mens is helderziend geboren maar met het dichtgroeien van de fontanel verdwijnt dit fenomeen naar het onderbewustzijn, het is er nog wel, maar we kunnen er niet bij!
  Om nu terug te komen op de vraag of er nog licht komt aan de horizon zeg ik. JAZEKER!
  Vanochtend bij het bezoek aan het kleine kamertje lag mijn verteerd voedsel in de vorm van het
  euroteken in de pot.
  Ik zag dat pas toen ik op de knop drukte, er bleven geen sporen achter en alles was verdwenen.
  Dat is geen veeg teken.
  Laat het jullie eetlust niet bederven!

  Like

 19. Lis zegt:

  Wat een wijze woorden zijn er weer gesproken door de heer Wilders. Hij begrijpt wat er gaande is en wat dit betekent voor de Nederlanders. Ik heb het boek van Martin Bosma gelezen en als ik dan lees wat dat misdadige COA van plan is, dan lijkt het erop dat dit prutskabinet eenzelfde situatie voor ons Nederlanders aan het kweken is. En nog zijn er mensen die hun ogen sluiten.

  Like

 20. leefbarbaar zegt:

  Overigens was de vader van meneer Klaver een weggelopen Marokkaan en dat maakt zijn moeder een dom blondje. Kansloos jong dus.
  Toch een vraagje aan de Klavert, dankzij de gl-maffia zijn er nu miljarden gepikt van ons door middel van extra heffingen, waar blijft dat geld? Wat hebben wij er aan? Wat heeft de dobbernegert er aan?

  Like

 21. Ad de Koning zegt:

  In een krant die wekelijks gratis in Almere verschijint werd vermeld dat er een enquete heeft plaatsgevonden in Almere hoe de mensen denken over het opnemen van asielzoekers en daar was 13% voor en 87% TEGEN. Er stonden ook een paar reacties in van mensen die er tegen waren.

  Like

 22. Teunis zegt:

  [cynisch]De niet-PVV-kamerleden vertegenwoordigen over het algemeen keurig te standpunten van de niet-PVV-kiezers, door wie ze gekozen zijn. De achterban van Pechtold en Klaver denkt er echt zo over. Wat dat betreft functioneert onze vertegenwoordigende democratie prima. [/cynisch]

  Like

 23. Jan zegt:

  Voor de verandering eens een alternatieve Nederlandse pro-Wilders, pro-Israël, en anti-socialistische en anti-communistische website:

  https://ejbron.wordpress.com/

  De Nederlandse bevolking is door al die leugens totaal de weg kwijt en ik ben bang dat het niet meer goed gaat komen.
  Van dit soort blogs halen de nieuwe (judeo-christen) fascisten hun informatie en over de vijfde colonne gesproken… Dat we even weten hoe Nederland en de EU ervoor staan!

  Reactie door Rianne — donderdag 17 september 2015 @ 10:53
  http://harryvanbommel.sp.nl/weblog/2015/09/16/troonrede-mist-urgentie/#comments

  Like

 24. Tistochwat zegt:

  De toespraak van de heer Wilders is wederom grandioos!
  Hulde voor deze dappere man, de enige die naar ons luistert, wat tegelijkertijd benauwend is omdat we dus niemand meer hebben die voor onze belangen opkomt indien er iets met Wilders gebeurt. Ik heb het niet alleen over een aanslag, maar hij kan ook ziek worden.
  Of gewoon heel erg oud; te oud om het nog voor ons te kunnen opnemen.

  Dat Wilders wordt uitgelachen als hij zegt dat hij voor het eigen volk opkomt, is ronduit schofterig en toont aan hoe de hufterige ‘eltaire heren’ over ‘hun’ kiesvee denken.
  Zouden ze nog zo dom op hun tafeltjes roffelen en honend blaten als er messen op hun kelen worden gezet door hun geliefde islamitische ‘vluchtelingen’, door hun oogappeltjes ?

  Ik ben nog gedoseerd naar de toespraak aan het kijken / luisteren, want de kwaadaardige opmerkingen van die Pechtold, Slob, Klaver en dat Lombroso type gaan je niet in de kouwe kleren zitten. Ik moet regelmatig stoppen om die kromme praat aan te kunnen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Tistochwat: Heb je gelezen, wat ík over dat uitlachen geschreven heb om13.32u.?
   Die hele 2de Kamer zou hiervoor ontmanteld moeten worden, Godverdomme: Níets geven ze om ons, he-le-maal n i e t s!!!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 17 september 2015 om 19:44

    Jawel, dat heb ik gelezen en ik ben het volkomen met je eens; iedereen met ook maar een heel klein beetje verstand, kan zien hoeveel sch**t de ‘regenten’ aan ons, het volk, hebben.
    Ik ben ervan overtuigd dat de ‘elite’ door pure kwaadaardigheid wordt gedreven.
    Ze zouden allemaal uit hun holen gerookt en getrapt moeten worden, de gore parasieten, die zichzelf op een gigantisch salaris trakteren!

    Like

 25. Laat ze maar komen, al die AZC’s. Ik ben er helemaal klaar voor…

  Dhr.M. Olotov C

  P.S Ik ben nog dringend op zoek naar 119 x 10 glazen flessen zonder dop.

  Like

 26. Jean zegt:

  Eigenlijk zouden nu al ± 1.000.000 Nederlanders op weg moeten zijn richting Den Haag en die stinkende stal vol met huichelaars en verraders moeten opruimen en het zootje buitentrappen, wedden dat ze een heel andere toon zouden laten horen als die 1.000.000 op 1 km afstand is?

  Like

  • Jean,weet je hoe vaak ik al een oproep hiervoor heb gedaan???Alle Pvv-aanhangers,bijvoorbeeld,zijn er al meer dan 1 miljoen!Ik dacht:eitje,moet te realiseren zijn!Niet dus;niks,noppes,nada!

   Like

   • SeeMore zegt:

    Inderdaad.
    Als je alle strijdlustige reacties op de legio fora en een site zoals b.v. GeenStijl leest; zou dat appeltje eitje moeten zijn.
    Helaas blijkt op het moment dat er daadwerkelijk iets georganiseerd wordt, dat de meeste reaguurders toetsenbord ridders zijn die toch maar liever de hete kastanjes door anderen uit het vuur laat halen. (de Koekamp staat mij nog levendig voor ogen)

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ SeeMore 17 september 2015 om 23:26

    “de meeste reaguurders toetsenbord ridders zijn die toch maar liever de hete kastanjes door anderen uit het vuur laat halen. (de Koekamp staat mij nog levendig voor ogen)”

    Wie daar in ieder geval wél waren (lijstje is misschien niet compleet):

    E.J. Bron
    Theresa Geissler
    Jack Terrible
    M.A.L. Sion
    Tom Hendrix
    Tistochwat

    Maar ik moet eerlijk toegeven dat ik het niet meer kan opbrengen om deel te nemen aan demonstraties. Want kijkt u toch eens om u heen: de import van ‘vluchtelingen’ is alleen maar sneller gegaan en de ‘regenten’ in Den Haag blijven de gevaarlijke ellende bewust ontkennen. Demo’s en vreedzame acties helpen niet, want de heersende ‘elite’ WEET wat er gaande is!
    Alleen gewapende stormtroepen zouden die Haagse schoften kunnen verslaan maar WIJ hebben geen wapens!

    Like

   • En natuurlijk was ik daar ook,zwaaiend op mijn benen,net uit het ziekenhuis,hangend aan de arm van mijn zoon,maar ik was er wel!

    Like

 27. johannes zegt:

  Wilders is een echte kerel,de rest is landverradelijk nsb tuig dat opgehangen zou moeten worden,
  en nog een week of wat als voorbeeld laten hangen.

  Like

 28. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van de Telegraaf dat er dringend 750 bedden nodig zijn, hier ligt nu een unieke kans voor Marcel van Dam, die heeft veel ruimte en is zeer menslievend. Ook andere bekende Nederlanders die zo hun best deden om geld in te zamelen, die hebben allemaal veel ruimte, dus het moet geen probleem zijn een paar vluchtelinge te verwennen.

  Het kabinet heeft de voorzitters van de zogenoemde veiligheidsregio’s gevraagd om zo snel mogelijk noodopvang te regelen voor de vluchtelingen in ons land. Vanavond zijn 750 extra slaapplekken nodig.

  Dat staat in een brief van het ministerie van Veiligheid en Justitie, meldt NOS. Er is een “urgent probleem”, aldus de brief. Er wordt wel van alles in gereedheid gebracht, maar dat is niet allemaal op tijd klaar. In de komende 72 uur zijn in totaal 1500 extra slaapplaatsen nodig, inclusief verzorging.

  De afdeling Vreemdelingenzaken van het ministerie spreekt van opvang zoals die voor burgers wordt geregeld bij een grote brand of andere calamiteiten.
  Universiteitsblad Erasmus Magazine meldt dat de Erasmus Universiteit al 250 bedden ter beschikking stelt.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Driek 17 september 2015 om 17:40

   Dat de ‘asielzoekers’ gratis medische zorg krijgen, is al erg genoeg, maar wat te doen als die parasieten ons verdringen in ziekenhuizen omdat het aantal bedden nu eenmaal beperkt is? Hoe moet dat met de drukte bij de Eerste Hulp afdelingen; hoe moet het met de beschikbare bedden op de Intensive Care?

   Wie zal daar voorrang krijgen, de belastingbetalende, de zorgkostenverzekeringspremie betalende Nederlander of de ‘asielzoeker’?

   Ach, wij weten het antwoord op die vraag al…

   Like

 29. Nikolaos zegt:

  Hoe jonger ze zijn des te dommer de opmerkingen.

  Like

 30. koddebeier zegt:

  Een regering die deze stroom parasieten/gelukzoekers en zogenaamde vluchtelingen niet stopt en het eigen volk hier tegen niet beschermd kan beter opstappen !!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Maar kan je van parasieten verwachten dat ze je beschermen tegen parasieten ??

  Like

 31. kraftavilqa zegt:

  Een geheime lijst van kandidaat-gemeenten voor een azc, ja ja vertel de burger niets maar overval hem en stel hem voor een voldongen feit zo smoor je op voorhand het protest. Knap werk van de PVV om dit boven tafel te krijgen. Motto van de niet-pvv volksvertegenwoordiger ( ik moet eigenlijk zeggen volksverrader): “beter een muzel geknuffeld dan het NL volk gediend”. Jottem mijn woonplaats staat ook op de lijst en inderdaad “De gemeenteraad van ** heeft unaniem ingestemd. er zal onderzocht worden wat de mogelijkheden zijn om in ** extra vluchtelingen op te vangen.” En inderdaad ik wist van nix maar het verbaast me ook niet want natuurlijk ben ik er aan gewend dat NL op alle niveaux bestuurd wordt door fascistoïde landverraders.

  Like

 32. Jan zegt:

  Meer geld naar asielshoppers:

  Blij met meer geld voor beschutte werkplekken
  ..
  Wij zijn dan ook blij dat het kabinet vandaag bekend heeft gemaakt dat de komende jaren 100 miljoen euro extra wordt vrijgemaakt voor beschutte werkplekken. Dat zijn arbeidsplaatsen voor mensen met de grootste afstand tot de arbeidsmarkt.

  Mooi is bovendien dat het kabinet jaarlijks een half miljard euro extra gaat uittrekken om méér kansen op werk te creëren voor mensen op of net boven het minimumloon. Ook daar had de PvdA op aangedrongen. En ook daarmee helpen we mensen die net als iedereen in, met en door hun werk vooruit willen komen in het leven, maar daar net wat meer (of een heleboel meer) hulp bij nodig hebben.

  http://www.pvda.nl/berichten/2015/09/Meer+geld+voor+beschutte+werkplekken

  Op verkapte wijze altijd weer geld wegsluizen en menen dat die rooie sekte voor werk kan zorgen én menen dat je vooruit komt in de maatschappij met een Melkertbaan.

  Like

 33. Johan zegt:

  Dit debat wordt nog een historisch moment uit onze geschiedenis : Waar alle laffe volksvertegenwoordigers en wegkijkers Wilders uitjouwen, terwijl ze de dag erna het volk moeten smeken voor slaapplaatsen voor de hordes, die niet meer te behappen zijn en volkomen oncontroleerbaar ons land overspoelen. Wilders is de enige nog in ons parlement, die de juiste maatregelen voorstelt. De rest dient voor een rechtbank ter verantwoording geroepen te worden wegens hoogverraad aan het Nederlandse volk.

  Like

 34. Tistochwat zegt:

  Kees van der Saai van de SGP snapt het nog steeds niet dat-ie als ‘christen’ zijnde straks bij de eerste te onthoofden sukkels hoort.
  Arie Slobkous is ook een laffe hypocriet, die niet opkomt voor het christendom.

  Beide (kw)ezels weten blijkbaar niet dat er in de Bijbel staat dat je geen ‘twee heren’ mag dienen.
  En ze hebben kennelijk ook nog nooit video’s gezien van door IS opgeblazen, verdronken, levend verbrande, onthoofde christenen.
  Ow wacht: IS heeft uiteraard helemaal NIEHIEHIEHIEHIETS met de islam te maken…

  *zucht*

  Wat schitterend trouwens dat Wilders Roemer een ‘grote leugenaar’ noemde.
  Daar is die bolle gauw mee geprezen.

  Like

  • Perfide Albion zegt:

   Roemer is baas van een partij die sowieso verboden had moeten worden na de koude oorlog. Erger dan de NSDAP die communistische partij Nederland.

   Like

 35. tjonge zegt:

  mensen, het gaat nog veel erger worden met die vluchtenlingen propaganda, zodra het zo direct echt koud en nat wordt, zal de media en alle omroepen op het sentiment inspelen van de simpele burger.
  .
  mark my words….

  Like

 36. ron zegt:

  Beste mensen vergis u niet,achter iedere regering zit een schaduwregering,voor heel europa is dit de bilderberggroep.
  Politici zijn marionetpoppen en voeren de bilderberg agenda uit voor een N.W.O.

  Like

 37. daiyu-ninja zegt:

  Op minuut 57, ik ben de naam even kwijt van die man. Hij doet voorkomen dat in al die plaatsen die G.Wilders opnoemd de christenen en de niet christenen al die ´vluchtelingen´ graag willen helpen opvangen. De leugenaar.
  En dan die jesse klaver. Hij doet alsof het een misdaad is om die moslims in eigen regio op te vangen. Het valt me op dat er weer totaal niet geluisterd wordt naar wat Wilders zegt en uitlegt.

  Tegenwoordig ben je een misdadiger als je achter je eigen volk staat…….dus…….. je eigen volk NIET kapot maakt.

  Wat een verschrikkelijke mensen zitten er in die kamer. En die domme ganzen regeren ons land!

  Like

 38. boorzalf zegt:

  41:50,
  hoe groot de bereidheid is om gelukszoekers op te vangen????????????? Man je lult uit je nek, WIJ DE NEDERLANDERS WILLEN DIE GELUKZOEKERS NIET. SLUIT DE GRENZEN.
  Geert heeft groot gelijk, dit staat ons te wachten.
  http://2.bp.blogspot.com/-3emhbK2hK3E/U-HN9oCmkJI/AAAAAAAAKi0/gHsZVmh_pig/s1600/14065691131961_700.jp
  Buiten de PVV, wat zijn het een stelletje ratten in de tweede kamer. walgelijke figuren.

  Like

 39. boorzalf zegt:

  SGP,CDA, CHRISTEN UNIE DIT STAAT U TE WACHTEN.

  Kijk en huiver.

  Like

  • Joshua zegt:

   Heren van de zogenaamde christen partijen jullie dochter staat er niet bij, misschien wensen jullie dit wel aan anderen, door het gezwets wat jullie de heer Wilders verwijten met onbenulligheden en mee kletsen met pechthold en dat andere duivelse gespuis, waar is jullie CHRISTENLIJKE IDENTITEIT??????????

   Like

 40. Joshua zegt:

  Het enige urgente is, Nederland bevrijden van die volksverraders in den haag het liefst zo snel mogelijk, wat een stelletje ongeinteresseerde, zakkenvullende viezeriken, als iemand een pleidooi houd over de veiligheid in dit land, pechdrol voorop met zijn hersenloze opmerkingen.
  Dit hele kabinet verdient de doodstraf, omdat wij autochtonen achter gesteld worden voor het binnenhalen van moordlustigen, wat Wilders zo duidelijk verwoord heeft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s