Bulgarije stuurt soldaten naar de Turkse grens

Screenshot_40

Grensovergang van Turkije naar Bulgarije

(Vertaling: E.J. Bron)

Bulgarije kondigt aan om met onmiddellijke ingang de grens met Turkije met soldaten te bewaken. Daarvoor al had Bulgarije aangekondigd de hekken langs de grens met Turkije te versterken. Zodoende wil de regering het ontstaan van nieuwe vluchtelingenroutes vanuit Turkije verhinderen. De Turken zijn verbaasd waarom de immigranten niet in hun land willen blijven. 

Immigranten in Turkije hebben een nieuwe route naar West-Europa ontdekt. Ze proberen over land via Bulgarije naar het noorden naar Duitsland te komen.

Balkan-landen doen de grenzen op slot

Zoals het persbureau AFB bericht, zal Bulgarije met onmiddellijke ingang zijn grens met Turkije met soldaten bewaken en het grenshek versterken om het ontstaan van deze nieuwe route te verhinderen.

Enkele dagen geleden had de Hongaarse regering de grenzen naar het buurland Servië gesloten. Sindsdien proberen de immigranten naar een westelijke via Kroatië uit te wijken. Ook Kroatië heeft nu zeven van de acht grensovergangen gesloten, zoals het Servische ministerie van Binnenlandse Zaken vrijdag meedeelde. Het ministerie deelde mee dat sinds dinsdagavond meer dan 11.000 mensen de Servische grens zouden zijn overgestoken.

De jongste sluitingen van grenzen is nog niet alom bekend

Volgens informatie van Turkse autoriteiten werden verleden week meer dan 700 immigranten op één enkele dag in de grensprovincie Edirne in het Europese deel van Turkije opgepakt. Sinds midden augustus was er sprake van 2000 arrestaties. De wegencontroles werden uitgebreid.

Volgens de Oostenrijkse krant “Kurier” zouden Syriërs en Irakezen er van overtuigd zijn dat ze in West-Europa met open armen zouden worden ontvangen. Men zou elkaar vertellen dat Duitsland nog eens 400.000 mensen zou opnemen, aldus een bericht van de afdeling Turkije van Al-Jazeera. Wie Duitsland of Zweden zou bereiken, zou ook probleemloos familieleden kunnen laten overkomen.

De jongste sluitingen van grenzen in Europa zou nog niet algemeen bekend zijn. De Turkse autoriteiten hadden West-Europa verweten immigranten met bereidwillige opname te lokken. Vooral Duitsland, Nederland (!) en Zweden zouden een onmiddellijke asielstatus aan Syriërs beloven, aldus een Turkse regeringsvertegenwoordiger volgens de Turkse krant “Hürriyet”.

Op grond van de niet aflatende stroom uit Turkije naar Europa vragen de Turken zich af waarom de Syriërs duizenden euro´s aan mensensmokkelaars betalen en zelfs hun leven riskeren om Turkije te kunnen verlaten. De radeloze vraag op de Turkse televisie: “Waarom zijn die niet gelukkig bij ons?” werd tot nu toe niet beantwoord.

Bron:
www.blu-news.org

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Bulgarije, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, propaganda, Rotzakken, Turken, Turkije, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Bulgarije stuurt soldaten naar de Turkse grens

 1. Pingback: Bulgarije stuurt soldaten naar de Turkse grens |

 2. Kanaloa zegt:

  Het antwoord aan de Turken kan heel simpel zijn: hier krijgen ze gratis huis, geld, inrichting, gezondheidszorg en voorrang bij alles, in Turkije moeten ze werken voor hun geld.

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Wie kan er nou gelukkig zijn in een moslim land, dat wil je toch niet?

  Like

 4. Fred zegt:

  Het is maar goed dat die radeloze vraag op de Turkse televisie tot nu toe niet beantwoord is.
  Want dan kwam half Turkije met een vervalst paspoort ook hier naar toe.

  Like

 5. BertG. zegt:

  “De radeloze vraag op de Turkse televisie: “Waarom zijn die niet gelukkig bij ons?” werd tot nu toe niet beantwoord.”

  Ik denk omdat je daar helemaal niets gratis krijgt en in je nest kan blijven liggen.
  En omdat de islam verspreid moet worden. Zou dat kunnen?

  Like

 6. Geronimo zegt:

  Waaruit nog maar eens blijkt wie de werkelijke schuldigen, om niet te zeggen misdadigers, zijn voor de huidige, ongekende volksverhuizing richting Europa, volksverhuizing die voor 80 à 90 % van de gevallen niets, maar dan ook niets, met oorlogssituaties te maken heeft, maar alles met puur economische motieven: de ‘willkommen’-cultuur van de linkse ‘gutmenschen’ overal in Europa, zeg maar goedkope en misplaatste sentimentaliteit verpakt als barmhartigheid, werkt uiteraard als een magneet op al die vreemde klaplopers die niets meer wensen te doen en toch onderhouden te worden. Met op kop landen als Duitsland en Frankrijk, gevolgd door Nederland en België, laatste land, waarin de N-VA wel tegen de spreiding stemt in het EU-parlement, maar in eigen land werkelijk alles doet om het al dit hoofdzakelijk islamitisch gespuis zoveel mogelijk naar de zin te maken (CO9GXv_XAAEMEDJ.jpg), erger nog, zelfs eigen mensen naar Duitsland stuurt om er daar nog eens, op dringend verzoek van Führer Merkel, nog eens 250 extra te gaan ophalen om Duitsland te ontlasten.
  Europa danst in deze in hoofdzaak naar de pijpen van Duitsland en Frankrijk.

  De EU hoort het nu ook eens van een ander. Haar ronduit misdadige houding in deze asieleisers crisis heeft gezorgd voor het enorme aanzuigeffect dat we nu kennen en dat dreigt ons hele sociaal en maatschappelijk weefsel kapot te maken.

  Gaat Europa Turkije nu ook gaan beschuldigen van racisme, populisme, vreemdelingenhaat, gebrek aan solidariteit, gebrek aan medeleven etc., zoals het nu al de hele tijd doet met eerbare en bekwame politici als een Geert Wilders, Marine Le Pen, het VB in Vlaanderen…?

  Like

 7. dgneree zegt:

  Er is maar een antwoord mogelijk op deze absurde situatie en dat is, dat deze invasie (want dat is het) gefinancierd wordt door IS en andere fundamenteel islamitische groeperingen zoals de Moslimbroederschap.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Bereidwillige opname in Nederland ??????? Welke gek heeft dat beweerd ???? Zeker weer zo’n linkse randdebiel ! Ram die lui de bek toch is dicht !
  De linkse en de gutmenschen het kankergezwel van Nederland !
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 9. Pingback: Video: invasiefilmpjes van de Balkan | Fubar

 10. Hendrik M. zegt:

  Tja, die lui willen voor een geheel verzorgde rest des levens op uitnodiging van das Merkelschwein wel met haar paren; denken dan dat een schwein een soort geit is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s