De PvdA moet Jan Vos tot excuses en aftreden dwingen

Screenshot_15

Jan Vos (PvdA)

(Door: Theodor Holman)

Theodor Holman (1953) is columnist, schrijver, televisie- en radiomaker. Elke dag, uitgezonderd zondag, lees je hier zijn column uit Het Parool.

De redenering van Kamerlid Jan Vos van de PvdA is: Wilders stelt dat ons parlement een nep-parlement is, omdat het niet meer het volk zou vertegenwoordigen, tevens heeft Wilders gezegd dat het volk in verzet moet komen tegen datgene wat het kabinet wil met asielzoekers, en daarom zou Wilders tegen de democratie zijn en dus is hij een fascistoïde leider.

Het is een schandalige, walgelijke opmerking van Jan Vos. Wie een fascistoïde leider is, onderschrijft de architectuur en de doelstellingen van het fascisme. Dat zou inhouden dat Wilders voor het ausradieren is van bepaalde bevolkingsgroepen, dat hij een Blut und Boden-theorie zou onderschrijven en dat hij bijvoorbeeld voor partijmilities is.

Als je de Nederlandse geschiedenis als lamp gebruikt om deze uitspraak in het licht te zetten, wordt de opmerking van Jan Vos nog extra misselijk.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
Het Parool

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Fascisme, Geert Wilders, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nazisme, nieuw fascisme, PvdA, Rotzakken. Bookmark de permalink .

19 reacties op De PvdA moet Jan Vos tot excuses en aftreden dwingen

 1. Catherine zegt:

  Theodor Holman: wat hou ik van die man! De enige linkserd van de jaren 60 die tot inkeer kwam en lijdt aan wat zijn generatie heeft aangericht. Wat Theo schrijft schuurt en drijft n mens tot zelfonderzoek. Dat moet wellicht voortkomen uit zijn Batak genen. Wijsheid is de Hollander door indoctrinatie afgeleerd. Angst om afwijkend te zijn heerst hier. Prrfecte omstandigheden voor n vijandige overname.

  Like

 2. Catherine zegt:

  Helemaal mee eens! Een zeer onzindelijk mens.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Hartelijk dank, Theodor Holman: Deze bijval voor Wilders van iemand als U is zeker waardevol! Maar……In feite is er niets nieuws onder de zon, toch?
  Dergelijke smerige, onterechte aanvallen heeft Geert inmiddels al vaker te verduren gekregen, en steeds weer uit dezelfde linkse hoek!
  Terwijl Links deep down meer verwantschap met het fascisme deelt, dan haar lief is! Maar ja, dàt is dan ook nèt datgene, wat ze zo pathetisch trachten te verbergen……
  Vandaar ook deze smerige aanvallen: Nog steeds de beste verdediging. Denken ze.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. duinsnip zegt:

  Het zou natuurlijk de beste waarschuwing zijn aan het volk, als Wilders zou besluiten de pijp aan maarten te geven. Hij krijgt niets voor elkaar, de rijen sluiten zich en hij loopt onnodig gevaar gezien de volkomen apathische houding van het volk. Ook bij nieuwe verkiezingen zal hij echt geen meerderheid krijgen en wees reëel, het is al veel te laat. Ga na huis en laat het spreekwoord nu maar bewaarheid worden; wie niet horen wil moet maar voelen. Ga voorlopig nog even genieten van het leven zolang het nog kan, hou op met de zielige Robin Hood spelen, en laat de verantwoording over wat er te wachten staat aan hen die je nu uitlachen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Uw negativisme is niet onbegrijpelijk,maar wilt U alstublieft ook even denken aan degenen die wèl achter Wilders staan?!
   Laten we blij zijn, dat hij er vooralsnog zelf nog meer in lijkt te zien dan U! En bewaar, verzoek ik U, uw gedemotiveerdheid als-tu-blieft voor andere blogs!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Pegidafan zegt:

    Helemaal mee eens Theresa Geissler , ik ben trots op Geert de enige met ballen .
    Bij de algemene beschouwingen zaten die laffe landveraders naar hem te kijken als ad melkert naar Pim Fortuin hahaha geweldig . Geert zie ik als een held , met zijn strijdbare redevoeringen , met gevaar voor eigen leven neemt hij het op voor het deel van de bevolking van Nederland die door geen enkele andere partij gehoord en vertegenwoordigd worden. Stem PVV.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  • R.Kroonenberg zegt:

   nou, dat uitlachen valt toch knap mee @duinsnip….hóóp je dat misschien ?

   Like

  • Heb je er wel eens bij stilgestaan wat G. Wilders eigenlijk betekend voor meer dan 2 miljoen Nederlanders? Zeker nu wanneer de islamisering van Nederland een hoge vlucht neemt en voor vele Nederlanders een angstig gegeven is. Nee dacht het niet duinschip, je probeert er anderen er van overtuigen dat Wilders de pijp aan Maarten moet geven maar zo zit Wilders niet in elkaar hij gaat door tot de laatste snik met het benoemen en bekritiseren van deze islamitische plaag. Heb je er wel eens over nagedacht wat Wilders een privacy moet inleveren door dat hij 7 maal 24 beveiliging heeft, als hij dat er voor over heeft dan kan je niet anders zeggen dat hij gewoon de enige politicus is die geheel valide handelt naar eer en geweten. Trouwens laat ik mij niet dirigeren door de eerste de beste reguurder welke zeg op te houden met Robin Hood te spelen en de eerste politicus moet nog geboren worden welke verantwoording afleg voor zijn ‘mis’daden.

   Like

  • Hendrik M. zegt:

   Beetje satire kan geen kwaad!
   Wordt helaas niet altijd begrepen .
   Geert gaat door, hopende dat het apathische, gevoed door de kliek en MSN, omslaat in enthousiasme.

   Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Duinsnip:

  “Ga na huis en laat het spreekwoord nu maar bewaarheid worden; wie niet horen wil moet maar voelen.”

  Maar Duinsnip, ik heb al sinds Hans Janmaat wél willen horen. Waarom zou ik dan maar moeten voelen?

  Wat bedoel je trouwens met die “zielige Robin Hood spelen”? Robin Hood nam het geld af van de rijken en gaf het aan de armen. Wat heeft dat hiermee te maken?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 6. Thoth zegt:

  Het zou nog beter zijn wanneer de PvdA op nul zetels beland de volgende verkiezingen. Er valt niets mee bezeilen. Dus van mij mogen ze oprotten. Maar in ieder geval, een goede geste Holman…

  Like

 7. Perfide Albion zegt:

  http://www.elsevier.nl/Cultuur–Televisie/nieuws/2012/3/Schrijver-Theodor-Holman-Ik-voel-me-verwant-met-Breivik-ELSEVIER333496W/

  Vreemd genoeg kan ik op dit moment het originele interview in 2 delen gepubliceerd op de dagelijksestandaard nu niet benaderen. Kan ook gewoon een technisch foutje zijn maar die jongens van de dagelijksestandaard zijn natuurlijk niet vies van het uitwissen van wat zij nu als een foutje zien.

  Ik onderschrijf de kern van het betoog van Holman. Wilders doet het allemaal erg leuk in het parlement. Het verschil met Breivik is dat Wilders nog wel gelooft in een democratische oplossing van dit conflict. Als ik moet kiezen tussen de oplossing van Wilders en die van Breivik? Doe mij maar Breivik!

  Dan heb je ballen! En je trekt de ultieme conclusie. Het is of zij of wij! En aangezien ik altijd voor wij kies liggen – om menig Amerikaanse president te citeren alle opties op de tafel.

  Het kan natuurlijk niet zo zijn dat Rutte islamieten van islamitische staat aan het uitmoorden is in Irak omdat hij besloten heeft dat alleen dat de foute islamieten zijn.. Aan de andere kant laat hij de islamieten- ook van islamitische staat- bij bosjes ons land binnen. Dan ben je of schizofreen, of megalomaan! Of allebei. Dat kan natuurlijk ook…

  Rutte bepaalt niet alleen welke islamiet moet sterven en welke niet..

  Like

 8. Perfide Albion zegt:

  http://www.elsevier.nl/Cultuur–Televisie/nieuws/2012/3/Schrijver-Theodor-Holman-Ik-voel-me-verwant-met-Breivik-ELSEVIER333496W/

  Zijn beste! Dan heb je ballen! De kern van zijn betoog. Het enige verschil tussen Breivik en Wilders is dat Breivik niet meer in een democratische oplossing gelooft. Holman koos de kant van Breivik.

  Het kan natuurlijk niet zo zijn dat Rutte de islamieten van islamitische staat in Irak vanuit de lucht doodt maar ondertussen de islamieten van islamitische staat bij bosjes ons land in land. Dan ben je een totale idioot die het probleem van de islam volstrekt niet begrijpt. Schizofreen beleid in optima forma.

  Rutte moet goed begrijpen dat hij niet de enige is die bepaalt welke islamiet het verdient om te sterven.. Dat moet hij heel snel heel goed gaan begrijpen.

  Like

 9. Kraftavilqa zegt:

  Wilders heeft weer eens de waarheid gesproken en dat is zo onpolicor als’t maar kan en derhalve is ’t weer tijd voor een rondje demonisering. Uiteraard door de fascisten die zo graag anderen beschuldigen van datgene waaraan zijzelf zich bezondigen. Zo is de laatste weken steeds dat art. 1 spotje op TV “Gij zult niet discrimineren” “tenzij het de autochtone Nederlander betreft” denk ik er altijd achteraan.

  Like

 10. helletocht zegt:

  Dit figuur behoort tot een partij die omwille van electoraal gewin al decennia lang een monsterverbond is aangegaan met een fascistoïde hier binnen gedrongen cultuur die er expliciet op uit is om ons uit te wissen. Het is een nepperd die zichzelf dramatisch heeft gedesavoueerd in niet in ons parlement thuis hoort, zoals velen meer “by the way”. Hij heeft miljoenen burgers beledigd en zal het parlement moeten verlaten. 40.000 handtekeningen, kom op!

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Een linkse Bruinhemd die het gore lef heb om een ander fascistoïde aan te wrijven !!
  Socialisten, Nationaal Socialisten en Communisten zijn één pot nat !!
  De geschiedenis bewijst dat de grootste moordenaars uit hun gelederen kwamen !!!!

  Like

 12. koddebeier zegt:

  En trouwens hoe moet een parlement en een regering noemen die er alleen uit eigenbelang zit en de belangen van de burgers totaal negeert. Een regering die totaal geen enkele draagvlak meer bezit bij de bevolking ! En een parlement met haantjes en ikke ikke gedrag.
  Dat totaal noemen we dus een NEP Parlement !!

  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 13. Jan zegt:

  Ik lees de commentaren en denk slechts: wat een vreselijk volk.
  Een jaar terug lag af en toe dat vod Parool in de brievenbus. Niets staat er in en het ontgaat mij hoe iemand voor dat vod kon en kan werken. De wekelijkse folder van Lidl stijgt er ver boven uit.

  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/wilders-over-vos-die-man-niet-goed-bij-zijn-hoofd

  Like

 14. Jan zegt:

  Nederlanders zijn net zo ziedend als Amerikanen die hun land verwoest zien door linkse gekken en op dezelfde manier bezig zijn. Of het nu, zorg, verzekering, leger, criminaliteit of de volslagen onkunde van politici is, zowel van Dems als van de Republikeinen, de mensen zijn razend en dit is te zien aan het succes van Trump:

  Beware the coming revolution by those who are mad as hell
  http://www.macon.com/opinion/readers-opinion/article35755197.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s