Fall Gelb, oder die Festung Europa fällt!

Screenshot_9

De Duitse president Joachim Gauck en bondskanselier Angela Merkel

(Door: J. Visser)

Gouverner c’est prévoir, of letterlijk vertaald, regeren is vooruitzien. Die noodzakelijke gave ontbreekt al lang bij de meeste West-Europese overheden. Nu we een door onze overheden niet meer te controleren invasie meemaken van inwoners uit voornamelijk islamitische landen, mensen die niet voldoen aan de regels van het Schengen-verdrag en die zich dus grenzeloos illegaal gedragen, moeten we constateren dat een centrale regie die stoelt op een duidelijke vooraf bepaalde visie ontbreekt. Net zoals bij andere dringende binnen- en buitenlandse zaken zijn landelijke en vooral Europese overheden afwezig en alleen volslagen reactief bezig. Er zijn geen landelijke richtlijnen, men delegeert aan de belangenorganisatie COA (Centraal Orgaan Afschaffing, hoe meer hoe beter), en roept meegesleurd door de ontwikkelingen in pure paniek via de media op om meer bedden. Het heeft inderdaad veel weg van de negende mei 1940, de vooravond van de inval der Duitsers. Ook toen geloofden ze niet en stonden onze leiders met de handen in het haar.

De huidige “vooravond” is echter al lang bezig, net zoals 75 jaar geleden, en ook nu is er nagenoeg niets gebeurd om de eigen “veilige haven” te beschermen. De vooravond die we nu beleven, zal nog lang duren. Waar hij toe zal leiden, kunnen we vermoeden, maar echt inschatten kunnen we het niet. Het gaat om acute opvang horen we de bange Haagse heelmeesters orakelen. Deze noodopvang zal helaas verworden tot een acute en akelige realiteit. Net zoals nu in andere landen gebeurt, zullen de vluchtelingen de regie in eigen hand nemen. De overheid heeft geen idee welke financiële gevolgen dit zal hebben. Men heeft namelijk geen enkele notie omtrent de aantallen die hier zullen binnendringen. Het bestuur van het land regeert niet, maar reageert.

Men heeft evenzeer geen oog voor de vele gevolgen achter deze zich  voor ons volk ontvouwende tragedie. Denkt men soms dat het hele volk bestaat uit trouwe politiekcorrecte ‘gutmenschen” die zichzelf nog liever afschaffen dan dat ze voortleven, dan heeft men het radicaal mis. Een overgrote meerderheid van de burgers voelt hier niets voor. Dat dit denken in de ogen van PvdA’er Jan Vos naar nazi-denken riekt, is zijn probleem. Dat hij daarmee miljoenen nette burgers beledigt, zal hem niet deren. Dat Jan een fascistische cultuur omarmd heeft uit puur electoraal gewin is hij blijkbaar vergeten. Hij voelt zich sterk, tegen een linksman wordt immers toch geen aangifte gedaan!!! Jan mag het volk beledigen, voor anderen geldt een andere morele standaard. Het vertelt niet alleen iets over de linkse paniek, maar nog veel erger illustreert dit alles het feit dat een groot deel van de politiek volslagen los geraakt is van de eigen burger en zijn terechte noden en wensen.

In feite zijn de linkse partijen verworden tot “one-issue” partijen die enkel nog de belangen van de politiekcorrecte gutmenschen bedienen en niet te vergeten de belangen van het eigen pluche! Het fel betwiste drama migratie c.q. integratie bestaat al dik drie decennia en een overheid die de belangen van de burger serieus genomen zou hebben, had het Nederlandse volk in deze kwestie niet met deze niet te overziene mega woekerhypotheek opgezadeld. Ze weet toch ook dacht ik hoe de integratie heeft uitgepakt. Nooit gehoord van uitkeringsflats, parallel samenlevingen, vuilspuitende moslimjongeren, No-Go gebieden, en kalifaatwijken! Deze hypotheek hangt als een molensteen om onze nek, ondanks de fraaie zalvende spreuken van de belanghebbende linkse partijen. Voor hen waren en zijn de nieuwkomers een bijzondere aanvulling op hun door eigen schuld uitgemergeld electoraat. Eigenlijk ben je het in een dergelijke positie niet meer  waard om je nog als onafhankelijke partij te afficheren. Je belang ligt heel akelig overduidelijk ergens anders. Het is een conflicterend belang en aperte volksverlakkerij. Het geweten van links moet wel heel erg opgerekt zijn. Maar was het dat al altijd niet? In de jaren 60 en 70 haalden ze hun inspiratie immers ook al bij communistische dictaturen en linkse moordenaars. Oost-Duitsland was volgens Ien van den Heuvel een fris en vrolijk arbeidersparadijs.

De overheid heeft ook nu geen antwoorden en zal over vijf jaar, als dat tenminste nog kan, zeggen dat ze het met de kennis van nu (dan) anders gedaan zou hebben. De vreemdelingenworst, altijd begeerd door links, wordt nog steeds genuttigd tijdens het noodzakelijke coalitiecompromis. Jij dit, en ik de instromers! Daar ligt ook de reden voor de  huidige drama’s. Echte besluiten worden nooit genomen en elk plaatje of telefoontje uit multiculti hobbygroepen is reden om een nieuw generaal pardon op te starten. Links wilde altijd meer, meer, meer, en rechts gaf toe om haar eigen belangen veilig te stellen. Als men moed had betoond in het belang van het land, had men een strengere maar ook rechtvaardiger koers moeten en kunnen varen en in dat geval was de moloch Multi-Culti nooit zo immens groot geworden.

We worden nu niet ingehaald door de feiten, maar we lopen ze al lang achterna. De misdadige interventies in het Midden-Oosten van de VS en de hijgerige Europese politiek in Libïe in de vorm van engerds zoals Sarkozy en Blair hebben de problematiek alleen maar verergerd. Het Syrïe van Assad en Egypte, de enige landen die nog een zekere vrijheid bezaten voor de resp. eigen bevolkingsgroepen, worden door EUSSR-malloten verketterd. Diezelfde waanzinnigen goochelden ons echter wel de Oekraïne crisis binnen. Brussel beoogt nog steeds een volslagen corrupt en gevaarlijk land waar je liever niet mee bezig bent te annexeren en zet daarmee nog eens onze vrijheid en welvaart op het spel. Hersenloze figuren zoals Verhofstadt wilden er de democratie (democratie en Verhofdtadt, gaat dat wel?) introduceren en naïeve, op eigen belang uit zijnde, Hollanders hielpen hem daarbij. Dat deze staat het voortuintje van Poetin vormde, waren de Euro-eendagsvliegen ondanks de na de val van de Muur met Rusland gemaakte afspraken helaas kwijt. De Nederlander zal politiek gezien razend snel volwassen moeten worden, wil hij niet dag in dag uit nog verder afgeschaft worden. Hij moet aandringen op een verplichte opkomst bij verkiezingen en op een verhoging van de kiesdrempel. Dat deze zaken er niet zijn, is mede de schuld van ons allen (de helft komt niet opdagen bij verkiezingen), maar het komt ook onze heersende elite erg goed uit. De kleine aan het linkse spectrum verkerende partijen lenen zich maar al te graag voor het beulswerk van de coalitiebroer, belust als ze er op is om toch enigszins te delen in de macht.

Fall Gelb… of slaagt Merkel er alsnog in om ons continent opnieuw te bezetten. Het lijkt er op, want de vluchtelingenstroom droogt niet op. Dat een Nederlandse staatssecretaris de weergoden erbij haalt om de invasie in te kunnen dammen, is het toppunt van naïviteit. Merkel heeft niet alleen Europa in gevaar gebracht door haar open invitatie, maar zij moedigt tevens mensensmokkelaars en terroristen aan een rol te spelen. De repressieve druk, die in het kielzog van deze invasie vanuit vooral de fanatieke islamitische instroom zal ontstaan, zal zeer groot worden. Veel groter dan tot nu toe. Mede door de versnelde instroom zullen wij op velerlei gebied geen antwoord hebben op de eisen en verwachtingspatronen van asielzoekers en dat zal al gauw tot heel wat “gemor” leiden. Onze burgerlijke Europese samenleving zal kapot gaan aan deze pressie. Geloof de “failed prophets” van de multiculti religie niet, die steeds opnieuw orakelden dat binnen twee generaties het integratieprobleem vanzelf opgelost zou zijn. Het zouden volgen haar allemaal brave Hollanders worden, trouw aan onze cultuur. Deze bewust gelanceerde leugens zijn al lang ingehaald door de realiteit. De huidige generatie moslims geeft de grootste problemen ooit en krijgt van links eveneens de grootste ondersteuning ooit. Er is van Marokko tot aan Indonesië geen enkel democratisch moslimland te vinden. Daar waar de profeet regeert, is er geen plaats voor de noden van het volk. De religie zorgt er voor dat er economisch gezien nooit iets verandert. Het volk is arm en zal arm blijven. De moslimwereld zal zichzelf moeten bevrijden van het “boek” en van zijn overheersers. Pas dan is er sprake van vooruitgang en pas dan krijgen wij rust.

Zij die hier naartoe komen, zullen deze ” achterlijkheid” voor een deel meenemen. Worden zij niet bediend door ons, dan zal teleurstelling omslaan in woede en agressie. Het “boek “zal zijn werk gaan doen. Kijk eens hoe ze met honderden in boerka gehuld door de hitte strompelen. De dwang regeert zelfs op de vluchtwegen. Ons probleem op integratiegebied zal immens groter worden. Het zal moeilijk zijn om de hersenen van deze verwoeste geesten te re-setten naar ons maatschappelijk model, ervan uitgaand dat dit een eerlijk model is (?)! Slagen we hierin niet, dan zijn Merkel en het machteloze Europa de “createur” van een ongekende ellende. Mede dankzij een voormalige Oost-Duitse informante zijn wij teruggeworpen in de tijd. De door de VS, een wegkijkend Europa en de moslimelites veroorzaakte rampen zullen helaas op ons continent worden uitgevochten. De pot met honing staat immers hier. Het zal ons verarmen, beroven van ons gedachtegoed, en het zal leiden tot grote gewelddadige conflicten.

Fall Gelb geht weiter. Holland und die Festung Europa sind dabei zu fallen! Daar helpt malle ingestudeerde royale linkse prietpraat niet aan. Het is allemaal “matteklap”, zei onze grote historicus en leider Mark Rutte. Het is te hopen dat de Duitsers snel van hun “Wilkommens Wolke” af sodemieteren en Angela en dominee Gauck terug sturen naar hun Stasi-bureautje. Het is triest dat zij omwille van hun eigen standbeeld zo vele mensen op hun tocht naar de “welvaart” nog meer in problemen brengen.

Door:
J. Visser
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, Genocide, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Fall Gelb, oder die Festung Europa fällt!

 1. Fred zegt:

  Zonder verder commentaar mogen we het onderstaande ter harte nemen.
  Als het al niet te laat is.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/09/Top-imam-Moslim-migranten-lopen-Europa-onder-de-voet-voor-het-Kalifaat

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Uitstekend artikel; Helder, volledig en wáár!
  Vooralsnog niets aan toe te voegen.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Mooi en waar artikel!
  Jammer dat de politieke kliek dit niet leest.

  Like

 4. Jan zegt:

  2010
  Sarrazin: Deutschland wird durch Einwanderung dümmer
  http://www.zeit.de/gesellschaft/zeitgeschehen/2010-06/sarrazin-zuwanderung-duemmer

  2015
  Jahn-Realschule geräumt
  Gebäude soll am Wochenende überraschend zur Notunterkunft für 300 Flüchtlinge werden
  http://www.nw.de/lokal/kreis_minden_luebbecke/luebbecke/luebbecke/20571430_Jahn-Realschule-geraeumt.html

  En maar schelden op Sarrazin

  Like

 5. Pegidafan zegt:

  J.Visser wat een geweldig geschreven stuk daar staat geen letter koeterwaals tussen , het is precies zoals u het verwoord. Helemaal mee eens .

  Pegidafan . Zondag 11 oktober Neude Utrecht om 2.00 uur .

  Like

 6. Floor zegt:

  Huiveringwekkend en uitstekend artikel!
  Dit zou verplicht lezen moeten zijn…..

  Like

 7. Jan zegt:

  De SPD:
  „Wie halten wir das Land zusammen“, sei die Leitfrage. Gabriel: „Wir brauchen den Realismus der Tat!“

  Wat Gabriel zei:

  Gabriel begründete die temporären Grenzkontrollen Deutschlands auch mit Sicherheitsgründen, um prüfen zu können, wer da komme.
  Er versicherte aber, am Asylrecht werde nichts verändert. Gabriel mahnte an, die Fluchtursachen stärker zu bekämpfen. Auch Deutschlands Möglichkeiten kämen nämlich an ihre Grenzen. Aber: „Europa hat sich wieder einmal blamiert“, konstatierte auch Gabriel mit Blick auf das Treffen der EU-Innenminister am Montagabend. 160.000 Flüchtlinge zu verteilen sei angesichts dessen, was Deutschland an Flüchtlingen aufnehme, „ein Tropfen auf den heißen Stein“.

  Deshalb bedürfe es so genannter Hot Spots in Ländern wie Griechenland oder Ungarn, wo die Flüchtlinge dann bereits registriert und verteilt würden. Auch der Türkei müsse stärker geholfen werden. Überhaupt, so führte Gabriel aus, müssten die USA und Russland wieder an einen Tisch, um eine Lösung im Syrienkonflikt zu finden. Die USA müssten ebenso wie die Golfregion mehr Hilfe leisten, um die Flüchtlingskrise zu bewältigen. Er sprach von rund 1,5 Milliarden Euro an Hilfe. Die gleiche Summe müsste Europa auch nochmal aufbringen.

  http://www.spd-bundestagsfraktion.de/themen/das-land-zusammenhalten

  Hoe kun je Duitsland redden? Door de socialisten tegen de muur te zetten.

  Like

 8. Jan zegt:

  Wij kunnen de veiligheid van het land en het volk niet meer garanderen

  Nou beginnen de roden te piepen en te janken nu zij beseffen dat het afgelopen is met het land, hun hele civilisatie. En nog, wie niet doet wat in hun kop zit, de parasieten dumpen in andere landen, worden voor nazi’s, fascisten uitgemaakt en hen wordt gedreigd financieel te boycotten (terwijl zij zelf al failliet zijn).

  Like

 9. helletocht zegt:

  Dieser fetter SPD Gutmensch war der erste Europäer der sein fettes Hintern in die Iranische Wüste pflanzte als Mobama zwei Monaten her die Friedespfeife rauchte mit den Gottes-Irren.
  Da ist jetzt Geld zu holen. Hart wie Krupp.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s