FOTO

Screenshot_19

De landen waar zij vandaan komen, zijn zó gevaarlijk, dat zij hun vrouwen en kinderen wel achter móesten laten . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “delamontagne”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Hypocrisie, Immigratie, Rotzakken. Bookmark de permalink .

44 reacties op FOTO

 1. fransdewit zegt:

  Als ze van onze vrouwen maar afblijven

  Like

  • Ricardo zegt:

   Ik heb zelf al besloten weg te gaan uit Europa, ik wens niet in een land continent met ,mannenoverschot te wonen. Ze zullen achter onze, vrouwen aangaan, aanranden, mee naar bed gaan. We betalen ze er nog voor ook, om onze dochters lastig te vallen. Maar moet jij , maar eens zo´n hoofdoekje lastigvallen, dan komt Mohammed met 10 broers, Neven verhaal halen. Maar ja we pikken het ,allemaal dat Politici dit toelaten, we hadden allang al met hooivorken voor de Kust, van Lampedusa, Griekenland moeten staan, en die criminelen in die bootjes tegen houden! Doet de overheid het niet, dan wij zelf. Waar zijn nou de oude Romeinen uit Griekenland, Italie , de Vikingen uit Scandinavie , die hadden die moslims met de vloer gelijk gemaakt. Niks te graties geld, gratis vrouw, gasjtland terroriseren!

   Like

 2. De landen waar zij vandaan komen, zijn zó gevaarlijk, dat zij hun vrouwen en kinderen wel achter móesten laten. Tja het zijn nog eens hoogopgeleide keurige jonge mannen waar elke schoonmoeder van droomt. Zo vindt Gerard Bakker, directeur van het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers de asieleisers, schijnvluchtelingen een verrijking voor Nederland, nou wie zo een rustgevend artikel in de krant leest behoeft zich geen zorgen te maken wanneer er in hem of haar buurt een noodopvang voor deze hoogopgeleide gasten op poten gesteld wordt (Kuch)…

  Like

 3. Berthe zegt:

  Deze jonge mannen vluchten niet, zij komen land veroveren en worden hierbij verwelkomd door onze regering (behalve Wilders en VNL)……..

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ach, die geven immers niets om hun vrouwen en kinderen! Of het nou gevaarlijk zou zijn of niet…..
  Strijden voor de heilige zaak en tegelijkertijd de ultieme vrijheid ermee herwinnen; kan niet beter, toch?
  Moet je zo ’n stelletje uitgesproken macho-klootzakken toch eens zien!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Ad de Koning zegt:

   Theresa, ik heb het niet voor elkaar gekregen, tot nu toe, om een brief in de Telegraaf te zetten maar ik heb ook een mail gestuurd aan Gerard Bakker van het COA en gevraagd of hij wel goed bij zijn hoofd is met de redenen daarbij, niet dat het ook maar iets helpt maar dat geeft in ieder geval nog een goed gevoel.

   Like

 5. Cathja zegt:

  Als ik naar die koppen kijk, dan bekruipt mij een zéér onbehaaglijk gevoel….!

  Vluchtelingen? Dit zijn onze toekomstige overheersers!

  Like

 6. BertG. zegt:

  En de intelligentie straalt er weer van af.

  Like

 7. Doc zegt:

  Dat is nou precies waarom ze hunnies niet mee nemen!

  Ze hebben lang een breed gewonnen nu is het nog maar wachten dat alle hollelanders dood gaan.

  Like

 8. Thoth zegt:

  Tuurlijjk, die komen later naar de noordelijke landen, waaronder Nederland….

  Like

 9. Pieter G zegt:

  Bij elk asielcentrum slechts1 man met een kalashnikov en heel Nederland ligt onder schot.
  Bedankt politiek voor het zorgvuldig verdelen.
  We gaan het gauw meemaken.
  Wees waakzaam!

  Like

 10. Sjoe! zegt:

  Je moet niet zo jaloers zijn, man. Hun lullen zijn groter en ze neuken langer. 😉

  Like

 11. Rein van der Veen zegt:

  Laten we deze ingenieurs, ict-ers en andere hoogopgeleiden snel naar Nederland halen. Hun diploma’s zijn vast net zo echt als het paspoort van Malek Ramadan Rutte!

  Like

 12. Hendrik M. zegt:

  Een invasie leger wat klaar staat hier te infiltreren en @fransdewit hordes van vrouwen hier, geil als boter, die klaar staan om ze hier liefdevol te ontvangen…

  Like

 13. Pingback: FOTO | Nikontino's Blog

 14. hendrikush zegt:

  Je ziet het zó: allemaal academici.

  Like

 15. Drs.P. zegt:

  Voornamelijk Pakistanie zo aan het kleurtje te zien, waarom geen goede betrouwbare syriers in dienst nemen bij de IND, die halen het backpacker schorem er meteen uit want spreken een compleet andere taal, in ieder geval geen arabisch??

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 16. Driek zegt:

  De ogen van onze bewindslieden moeten toch eens een keertje opengaan, want ik zie op die foto alleen maar jongemannen die er niet getraumatiseerd uitzien, en het lijken mij ook geen lieden die hier meteen een werkplek vinden. Ik denk dat dit de vooruitgeschoven strijdposten zijn die hier straks hun terroristisch bewind gaan uitoefenen. We zijn mooi klaar met al dat zogenaamde vluchtelingen, het wordt onze ondergang.

  Ik vind het schandalig dat wij een regering hebben, die in plaats van ons te beschermen tegen dat rot schorem, ons gewoon maar overlevert aan dat tuig. Ik heb er geen woorden voor. Ik hoop toch werkelijk dat er nog eens een bijltjesdag komt. Nederland is zo langzamerhand één groot opvangcentrum voor islamitische horden die straks, wanneer het moment daar is, zich tegen ons keren. Je zou toch die COA directeuren een geweldig pak op hun sodemieter moeten geven.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Driek 8:09 uur

   Helemaal mee eens Driek! Ik denk echter dat onze regering echt wel in de gaten heeft dat dit niet allemaal vluchtelingen zijn, maar ze hebben zichzelf ondergeschikt gemaakt aan dat tuig in Brussel! Ze hebben zich vastgeklonken aan allerlei internationale afspraken en verdragen, en zúllen moeten meewerken, anders krijgen we te maken met toornige ‘leiders’ van de EU en de VN. Zie hoe ze de oost-Europese landen nu behandelen.
   Pure chantage!!

   Like

  • BertG. zegt:

   Zodra zij ergens last van krijgen of zich bedreigt voelen, zetten ze een mobiele politie keet voor de deur van hun huis.
   Heb jij ergens last van of je voelt je bedreigt, dan moet je niet zo zeuren.

   Like

 17. Frans Brassens zegt:

  Een duidelijk plaatje en een tekst daar onder. De realiteit en de leugen daarin samengevat als een ‘statement’ dat voor iedereen die zijn verstand gebruikt én daarbij eerlijk is tegenover zichzelf, een nuchtere waarschuwing inhoudt. Een waarschuwing die desastreus beleid zou moeten kunnen stoppen. Waarom gebeurt dat dan niet?

  Like

  • R.Kroonenberg zegt:

   dat gebeurt maar niet omdat wij een wauwelend laf Schijtvolk zijn Frans Brassens…

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    Met name ook -grosso modo- een erg DOM en vooral negatief te beïnvloeden volk. Ooit was dat anders. Wat is er gebeurd sinds dat zo was?

    Like

   • Driek zegt:

    Dat kan dan wel waar wezen, beste Kroonenberg – en Frans Brassens, maar ik stel mij zo voor, dat als ik nog een jongeman zoude zijn, hoe ik het in hemelsnaam zou moeten aanpakken, want je krijgt niemand mee, zelfs die stickeractie enige tijd geleden is verzand. En als ik de mensen om mij heen er op aanspreek, dat ze hun land naar de filistijnen laten gaan, dat ze op Geert Wilders moeten stemmen, kortom, het hele verhaal zoals bekend bij de lezers van E.J. Bron, dan zie ik slechts een onverschillig schouderophalen.

    Toch is het merendeel van het Nederlandse volk niet blij met al dat schorremorrie, maar we zitten met een regering die bestaat uit lieden die mee heulen met den vijand, en ik denk dat al die schouderophalende Nederlanders ook niet weten hoe te beginnen.

    Maar, misschien, dat plotsklaps de bom barst, dat al die burgers, die in de steden en dorpen zitten opgescheept met kampementen vol met primitieve lieden, met islamitisch tuig van de richel die het leven van al die burgers straks gaan verpesten – en dat gaat natuurlijk gebeuren – dat die burgers in opstand komen, zoals de geschiedenis ons dat op school heeft geleerd. Dit blijft natuurlijk niet zo doorgaan.

    Maar ja, als ik dan die slijmerige berichten lees van zo’n COA-topman Gerard Bakker, die ijskoud beweert dat het merendeel hoogopgeleide mensen zijn, en onze Nationaal Socialistische couranten en televisiejournaals dat ook beweren, ja, wat moet je dan nog in hemelsnaam beginnen? En het belangrijke nieuws over die vluchtelingen lees ik toch op deze site, die helaas nog door te weinig mensen wordt gelezen. Het lijkt wel alsof iedereen slaapt. Nou, welterusten dan.

    Like

 18. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Ze hopen zó dat zij hier binnen mogen
  de honger en de angst straalt uit hun ogen
  dus wat doe je dan, als dhimmi met gevoel ?
  je helpt ze en je slaat niet op hun smoel !!!
  .

  Like

 19. Jan zegt:

  Lepra in Salzburg:

  Entsetzen in Salzburg: Während die Hilfsbereitschaft für die Flüchtlinge grenzenlos ist, wurde am Freitag ein Asylwerber aus der Zeltstadt bei der Polizeidirektion ins Landesspital gebracht. Der 33-jährige Mann hat Lepra. “Die Krankheit ist aber nicht ausgebrochen, er ist nicht ansteckend”, sagen die Ärzte.

  Der 33- Jährige gehörte nicht zum großen Flüchtlingsstrom, der seit Tagen über Salzburg hinweg nach Deutschland brandet. Er lebte schon seit Längerem in der Zeltstadt, die das Innenministerium im Juni neben der Polizeidirektion an der Alpenstraße errichten ließ.
  ..
  http://www.krone.at/Oesterreich/Fall_von_Lepra_in_Salzburger_Asyl-Zeltlager-Keine_Gefahr-Story-472763

  Hoe komt die fiets daar?

  Like

 20. Jan zegt:

  LOL:

  Het arbeidsbureau Das rekent volgend jaar op zeker 35.000 ‘vluchtelingen’ die legaal op zoek zijn naar werk. Twee weken terug is het arbeidsbureau daarom begonnen met een nieuw project: 1000 ‘vluchtelingen’ van wie de procedure positief is uitgevallen zullen worden onderzocht wat beroepsmatig kunnen.

  http://www.krone.at/Oesterreich/AMS_draengt_auf_rasche_Oeffnung_des_Arbeitsmarktes-Fluechtlingsstrom-Story-472726

  Like

 21. Jan zegt:

  Afghanistan – Syrië (nog onbeslist)

  Like

 22. Republikein zegt:

  Erg man!
  Elk jaar passeren zo’n 50.000 viervoeters op illegale wijze onze landsgrenzen, weet tv-programma Zembla. Om legaal in Nederland te komen wonen, dient een hond te worden aangemeld bij het TRACES-systeem, meldt Omroep Brabant. Zo’n 10.000 honden werden daar in 2014 aangemeld, terwijl er tussen de 60.000 en 70.000 het land inkwamen.

  “Het is eigenlijk hetzelfde als met asielzoekers”, zegt Isabelle Sternheim van Stray Animal Foundation Platform, de belangenvereniging voor zwerfdieren. “De grenzen staan wagenwijd open, waardoor malafide handelaren vrij spel hebben.” De overheid zou dan ook scherper moeten toezien op de handel in puppy’s, en louche hosselaars hard moeten beboeten. Ook pleit Sternheim voor een internationaal registratiesysteem. “Dit is namelijk ook een probleem van heel Europa”, aldus de dame. [powned.tv]

  Alleen zwarte honden mogen blijven, die zijn zwaar getraumatiseerd en mogen blijven, voor medische hulp wordt gezorgd en onderdak gaan we regelen.
  Zulke dingen gebeuren als er geen controle is, effe wachte….
  Ja, er werd gebeld, een student sociologie[denk ik] die vroeg of ik een hond had.
  Nee zei ik, de hond die je ziet is er niet, zit tussen je oren, en dat geblaf komt uit de bel.
  Ik heb toch wel betaald…….?
  Hond als medicijn bij oorlogstrauma opleiden, dat is een interessante opleiding.
  Ben aan het bestuderen of je niet beter de Tasmaanse Duivel hiervoor kunt gebruiken.
  Gebruiken? Het zijn geen weggooi producten!
  Sigarenboer, een slof zware shag van 50 gram, en 3 weggooi aanstekers.
  Oh ja, die stekers gelijk weggooien.
  Ik pin effe.

  Like

 23. TJA…IK KIJK .ZIE ,EN HUIVER.hou dat zootje dappere kerels asjeblief aan jullie kant van de oceaan.Een beetje kerel vecht voor zijn familie en land…en als je dan tòch moet vluchten neem je je kids mee(vrouw niet waard).Wordt toch GVD eens wakker daar,stelletje onnozelaars, Mart Brasil.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s