Hongarije bouwt nu ook hek langs grens met Kroatië

Screenshot_39

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán

(Door: Casper van der Veen)

Hongarije is begonnen met de bouw van een hek langs de grens met Kroatië. Het Oost-Europese land hoopt zo de “vluchtelingen”stroom vanuit dat land een halt toe te roepen. Dat heeft premier Viktor Orbán vandaag gezegd.

Dat meldt persbureau Reuters. Ook heeft de regeringsleider honderden militairen en politieagenten naar het grensgebied gestuurd. Volgens Orbán moet een eerste hek vandaag al worden voltooid. Dat komt te staan langs het 41 kilometer lange deel van de grens tussen Kroatië en Hongarije waar de afgelopen tijd het leeuwendeel van de “vluchtelingen” binnenkwam.

(Aanhalingstekens door webmaster)

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
NRC.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, gezond realisme, Hongarije, Immigratie, Kroatië. Bookmark de permalink .

21 reacties op Hongarije bouwt nu ook hek langs grens met Kroatië

 1. .S Breget zegt:

  Prachtig initiatief van deze M/P zou navolging moeten hebben van heel Europa .

  Like

 2. Charles Martel zegt:

  Orban is blijkbaar een van de weinige regeringsleiders die zijn plicht begrijpt: namelijk de burgers van zijn land beschermen tegen invasie van buitenuit Hongarije, Tschechie, Slowakije en Polen zijn nu de laatste bastions van de Westerse beschaving., de definitieve val van het Romeinse Rijk en wat ooit de christelijke beschaving was, komt er aan.

  Like

 3. In dit tempo in een jaar meer asielzoekers naar Nederland dan aantal inwoners Eindhoven
  Verhoudingsgewijs veel meer migranten naar Nederland dan Duitsland – De vijf grootste leugens van onze media en politici over de ‘vluchtelingen’crisis

  Welkom in Europa! De ene dag een moorddadige moslim jihadist, de andere dag een zogenaamde ‘vluchteling’.

  Gisteren verklaarde de voorzitter van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) op TV dat er op dit moment dagelijks 700 nieuwe asielzoekers Nederland binnenkomen (1). Gaat de toestroom in hetzelfde tempo door dan spreken we over 255.500 immigranten in slechts één jaar tijd, wat er bijna 40.000 meer zijn dan het aantal inwoners van de stad Eindhoven, de 5e stad van ons land. Desondanks applaudisseerden gisteren alle politieke partijen in Den Haag –met uitzondering van de PVV (4)- de komst van verhoudingsgewijs veel meer asielzoekers naar Nederland dan naar Duitsland, dat niet voor niets de grenzen tijdelijk zo goed als gesloten heeft.

  Bijna nergens in Europa heeft het volks- en cultuurnihilisme dermate beangstigende vormen aangenomen als in ons eigen parlement. Terwijl Duitsland met 81 miljoen inwoners zucht en steunt onder de reeds aangekomen en verwachte 1 miljoen asielzoekers dit jaar, zou Nederland, dat iets meer dan één vijfde van het aantal inwoners van Duitsland heeft, bij onbeperkte instroom ruim een kwart van dat aantal toelaten.

  De Duitsers hebben echter hun grenzen tijdelijk (?) gesloten, maar in Nederland mag dat zelfs niet gesuggereerd worden, want dan wordt je door onze bijna voltallige zogenaamde ‘volksvertegenwoordiging’ gezien als xenofoob, extreemrechts of racist.

  Meisjes en vrouwen verkracht in AZC’s

  Het nieuws dat er in tal van AZC’s in Duitsland vrouwen en jonge meisjes worden verkracht door moslim mannen en zelfs tot prostitutie worden gedwongen (3) heeft zowaar de reguliere media bereikt (2). Welzijnsorganisaties zeggen dat vrouwen en meisjes er ‘loslopend wild’ zijn en ’s nachts te bang zijn om naar de wc te gaan. Ook zouden er complete bendeoorlogen worden geïmporteerd en uitgevochten in opvangcentra, maar in sommige Duitse steden ook al op straat.

  Schandalige manipulatie en bedrog

  Afgelopen week werd in een park in Chemnitz een 7 jarig meisje door een Afrikaanse moslim migrant verkracht (3)(5). Natuurlijk zult u dit nieuws niet in onze eigen media horen; die willen namelijk koste wat het kost het valse beeld overeind houden dat de migranten die hier komen hoofdzakelijk uit gezinnen en moeders met kinderen bestaan. Dat 7 jarig meisje lijkt dan ook als een ‘noodzakelijk offer’ te worden beschouwd voor het grote doel, nl. zoveel mogelijk moslims toelaten tot Europa.

  Deze video bevat een compilatie van andere beelden die de Nederlandse media doelbewust niet uitzenden, zoals asielzoekers die treinen bekogelen, aangeboden voedsel en water weggooien en hulpverleners beroven. (6)

  Ook zijn er voorbeelden van schandalige staaltjes manipulatie en bedrog door de massamedia in te zien. Zo is er de inmiddels bekende foto van een man die met vrouw en baby op de trainrails ligt, omringd door agenten. Onze media: kijk eens hoe ruw er met deze arme mensen wordt omgesprongen. Het volledige filmpje laat echter het omgekeerde zien: het is de man zelf die de vrouw en baby op de rails gooit (!), en de agenten die hem proberen tegen te houden. (6)

  De vijf grootste leugens van de media en politici

  ‘De complete berichtgeving van de reguliere media over de migrantencrisis is totaal bedrog,’ zegt vaste Infowars verslaggever Paul Joseph Watson. De vijf belangrijkste zaken waar de media niet over berichten:

  1) De overgrote meerderheid van de migranten (naar schatting 75% tot wel 95%) zijn NIET mensen die gevlucht zijn voor de burgeroorlog in Syrië of voor ISIS. Volgens de UNHCR bestaat 72% uit mannen en slechts 13% uit kinderen (het werkelijke aantal mannen ligt waarschijnlijk nog hoger).

  ‘Waarom eist de media dat wij in de naam van medegevoel en humaniteit accepteren dat ze andere veilige landen die weigeren hen gratis geld te geven overslaan, en rechtstreeks naar de Europese verzorgingsstaten doorreizen, terwijl de meesten helemaal niet vluchten voor oorlog? Ze ‘vluchten’ naar een hogere levensstandaard die zal worden gefinancierd door de Europese belastingbetalers.’

  2) De grote TV-zenders laten enkel beelden zien die de migranten in een positief daglicht stellen. Glimlachende kinderen, blije moeders, uitbundige vaders, en natuurlijk de tragedie van het verdronken Syrische jongetje -wiens vader zelf een mensensmokkelaar was!- dat dagenlang uitgebuit werd om zoveel mogelijk medeleven op te wekken.

  Wat ze niet laten zien is dat migranten stenen gooien naar Hongaren, voedsel stelen van hulpverleners, bejaarde mensen aanvallen en al plunderend, vernielend en Allahu Akbar schreeuwend door dorpen en steden trekken. Net zomin zult u foto’s zien van jihadstrijders van Al-Qaeda en ISIS die nu in burgerkleding tot Europa zijn toegelaten.

  Waarom laten de media geen beelden zien die de publieke opinie onmiddellijk zou doen omkeren? De enige reden is dat zij welbewust meedoen met het verhullen van de ware aard van de zogenaamde ‘vluchtelingen’ stroom, namelijk dat dit niets anders dan een gecamoufleerde islamitische invasie is.

  3) Autochtone Europeanen wordt voorgehouden dat ze tolerant moeten zijn en daarom de poorten wijd open moeten zetten voor massa’s mensen die totaal intolerant zijn voor Westerse waarden en principes over vrijheid en democratie. Sinds Zweden zijn grenzen opende voor migranten explodeerde het aantal verkrachtingen met 1472%, waardoor het land bij uitstek verkrachtingsland nummer 1 van het Westen werd. 77,6% van de daders bestaan uit allochtonen en immigranten, het leeuwendeel van islamitische afkomst.

  Niet alleen in Zweden en Frankrijk, maar in steeds meer Europese steden bevinden zich tal van islamitische no-go getto’s waar politie, brandweer en ambulances aangevallen worden door moslimbendes. Heeft u op TV kunnen horen dat moslim migranten in Duitsland vrouwen en kinderen verkrachten? Nee, die zonden enkel selectieve beelden uit die de valse indruk wekken dat asielzoekers zo slecht worden behandeld door bijvoorbeeld de Hongaarse politie.
  Lees verder >>>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/09/In-dit-tempo-in-een-jaar-meer-asielzoekers-naar-Nederland-dan-aantal-inwoners-Eindhoven

  Like

 4. Kijk zo moeten wij het aanpakken volgens Wieroe en ik ben benieuwd wie hem gelijk geeft:
  ————-
  18. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat de opvang, financiering en bescherming van alle Syrische en overige Arabische (economische) vluchtelingen buiten de Europese grenzen moet geschieden in nette Werkkampen, evt. binnen de Arabische wereld zelf, dus aub nu opzeggen van alle vluchtelingen verdragen, want de hele Schengen zone is al te vol met uitheemse parasieten van NIET ARISCHE afkomst, dus ‘Vol is vol’; Bouw buiten Europa industriële werkkampen en nieuwe vluchtelingen steden in zee of het Midden Oosten of elders, mbv productieve investeringen van de Duitse/Europese industrie, om heel Europa nog tienduizend jaar beschaafd BBB HOOG-Arisch te houden.

  Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
  http://geenpeil.nl/

  Titel Brontekst: kritisch podium dewanand:

  Wieroe’s 33 Hindoe Nassie slagzinnen REFERENDUM geenpeil.nl en Burgercomité EU: ‘Executeer de ochlocratie’, onderteken voor 28 september 2015

  Offeraar Wieroe, de slimme Hindoe Nazi (homo) kat
  Offercode wfor1402
  Offerdatum dinsdag 15 september 2015 (Prinsjesdag)

  —————
  Nu moet de blanke, inheemse massa in Nederland en heel Europa hard van zich afbijten want dat is gezond natuurlijk gedrag in hen eigen ‘blanke’, Arctische mensapentopen.
  Wat u net las komt voort uit de reseach van Wieroe en dewanand als niet menselijke hindoeschrijvers team. Reacties zijn welkom.

  Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Hongarije is begonnen met de bouw van een hek langs de grens met Kroatië. Het Oost-Europese land hoopt zo met “vluchtelingen”stroom vanuit dat land een halt toe te roepen. Dat heeft premier Viktor Orbán vandaag gezegd.

  ” Vluchtelingen” stroom? Moesten meer landen doen want gewone hekwerken houden die barbaren niet tegen.

  Like

 6. Steeds meer voormalige oostbloklanden geven het voorbeeld aan de Westeuropese landen !

  Like

 7. Jaan zegt:

  Wat een grof schandaal om deze hoogopgeleide HBO-ers en MBO-ers tegen te houden. Nederland zal zo verlost zijn van al zijn ICT-problemen door deze knappe koppen zegt de baas van het COA. Een Syrisch pas[poort kost volgens Midden oosten journalist Harald Doornbosch 825 euro en een doktersdiploma of welk diploma dan ook kost 50 euro. Ze kunnen meteen aan de slag als cardioloog en neuroloog in elk ziekenhuis. Stel je dat eens voor: Geen wachttijden meer in het ziekenhuis want dikwijls zal al na één onderzoek en de oor de Syrische specialist voorgeschreven behandeling de patiënt overleden zijn. Ik ging 40 jaar geleden vanaf Gaziantep in Turkije naar Mosoel in Irak. Dan gaat de trein voor een deel door Syrië. Ik reisde toen veel in de trein in Turkije waar ik diverse steden bezocht heb.. Het was veilig en goedkoop (1 cent per kilometer) per trein. De afstanden waren nogal groot per keer (honderden kilometers) en de reis duurde lang. Je had van de Turken geen last meestal en je kon er gewoon mee praten (toen nog wel). In de trein naar Syrië en Irak was het anders. Er kwamen allerhand Arabieren met zo’n tulband op in de trein vergezeld van moddervette vrouwen in een zwart lang kleed, mar zonder sluier. Die lui waren hondsbrutaal en onbeschoft. Alle plaatsen waren bezet. Dus als er 6 zitplaatsen in een coupé waren zaten er bijvoorbeeld al 8 personen opeen gepropt in zo’n coupé. Toch konden die vette Arabische vrouwen er nog bij. Ze kwamen gewoon binnen en lieten zich gewoon op hun kont vallen op de bank. Wie dat gewicht op zich kreeg wilde wel opzij. Je kon dan daar blijven of beter oplazeren want dat mens kreeg je nooit meer weg. Zo flikten die Irakezen en Syriërs het bij hun buren de Turken in Turkije!
  Nadat zo’n vrouw een zitplaats veroverd ad kwam een lange Arabier binnen gestormd en flikte hetzelfde. Hij raakte een ijzersterke berengrote Turk en dat deed nogal zeer blijkbaar. Die Turk werd me een stukje woest ongelofelijk. Die Arabier vluchtte de coupé uit maar hij bleef heel de reis bij de deur staan loeren naar die zitplaats. Het is gewoon volk dat alles pakt zonder enig fatsoen en een enkele vorm van medeleven. Dit wordt en masse binnengehaald en gepresenteerd als hoogopgeleiden. laat me niet lachen, groter tuig is niet denkbaar en dan heb ik over de Syrische en Iraakse middenklasse, dus niet over de onderklasse die nu hier ook binnenstroomt. Ik kan ze geen ongelijk geven als er zotten bestaan die ze een gratis compleet verzorgd leven aanbieden.
  DE landverraders zijn onze bestuurders.

  Like

  • perfect betoog Jaan, jij hebt duizend procent gelijk. Maar nu moeten wij verder met de strijd voor rechtvaardigheid en humaniteit kent vele gezichten en kan technocratisch opgelost worden, mbt deze barbaren uit woestijnen moeten wij in Europa ongenadig zijn, zeg hard ‘Vol is vol’ en bouw dus vluchtelingen opvang steden met arbeids intensieve produktie faciliteiten buiten de Europese landsgrenzen en dan al deze geiten neukers zonder pardon, genadeloos daarnaartoe relayen, met status aparte in schengen zone levenslang. Juridisch is dit peanut maar nu moet er een hard EU blok komen, deze stroming: ‘Post Moderne Extreem Rechtse generatie’. Ja nu hebben wij de blauwdruk hiervan al in klad opgesteld, even nog door pennehoeren dus om het te publceren volgende week.

   waldo en Wieroe
   delft kennisstad

   Like

 8. Jean zegt:

  Waarom sturen wij geen materiaal en manschappen naar Hongarije om de Hongaren te helpen want op dit moment zijn het enkel de Hongaren die het eigen volk BESCHERMEN.
  Wat zullen wij met enorm plezier afrekenen met die lafaards, huichelaars en volksverraders onder eigen volk want ze hebben besmet bloed aan de handen. Iedereen die de islam smeerlapperij beschermd zal mee afgerekend worden want wij walgen van die barbaarse perverse smeerlapperij.

  Like

 9. hans zegt:

  Reactie op bovenstaande van Jaan:
  Ik vermoed twee dingen waar aan men zeer duidelijk kan zien dat dit natuurlijk misdadig vooropgezet is.
  Het eerste is: men is de afgelopen 50 jaar mondjesmaat begonnen die lui hier binnen te laten. Dat is vooral de laatste 20 jaar geaccelereerd en uit de hand gelopen, want het was en is al een oud ondermijnend plan om de bevolking te fragmentariseren. Dit om een heleboel economisch en sociaal ingrijpende plannen destijds makkelijker door te hebben kunnen voeren. Teveel cohesie en eenheid is dan niet zo praktisch, niet waar!?
  Ten tweede: ze weten (” de elite”) dat dit soort lui – hardcore moslimfascisten of militante racistische negers -iedereen uit elkaar drijven, want in dit land heb je een heleboel ziekelijke ontkenners en wegkijkers. Ze zijn zich niet bewust dat allochtonen en hun faciliterende linkse baggervriendjes elke oppositie proberen kalt zu stellen door beschuldigen te plaatsen waar ze zich juist zelf schuldig aan maken. Dat is echt met alles zo, moet men maar eens op letten. Een oude vriend van mij die de oorlog heeft meegemaakt heeft ooit gezegd dat Nederlanders helaas een typerend verradersvolk is en dat wisten ze ook, enfin, verder is dat laatste misschien niet meer zo exact het geval als weleer, want er komt steeds meer tegenstand ondanks wat de leugenpers je wil doen geloven. Ze worden bang en verliezen hun manipulerende geduld, lange adem en hebben angst hun positie en machtsbasis te verliezen en zijn nu helemaal aan het doorslaan.
  Na de laatste Bilderbergvergadering van juni 2015 in Tirol is de asielindustrie pas op volle toeren gaan draaien. In de hyperdrive zelfs, maar dat wordt ze nu fataal! Ze hebben zich verslikt en wij -de burgers – zijn echt machtiger dan we denken. Ik denk dat dit de stuiptrekkingen zijn van een oud regiem. Het is bekend dat als iets tegen een wenteling aan schurkt het zich lijkt te verergeren.
  Eigenlijk zeer dom en ontactisch, niet? Ik zou juist gas terug nemen, maar zij gaan gewoon onverstoorbaar en drammerig door.
  Het wordt hun einde. Het laatste overblijfsel zal met geweld worden geruimd!

  Like

 10. hans zegt:

  correctie: bij ze zijn zich niet bewust moet zijn deze zijn zich niet bewust.

  Like

 11. biebie zegt:

  Als ik Orban was zou ik Merkel via het Europees gerechtshof aansprakelijk stellen voor de gemaakte kosten die noodzakelijk waren om hongarije te beschermen voor de migranten stroom die veroorzaakt zis door de uitnodiging van haar.

  Like

 12. Perfide Albion zegt:

  Victor Orban is een held! Wat mij betreft neemt hij de macht in Nederland tijdelijk over.

  Like

 13. Hendrik M. zegt:

  Heb alles gelezen, te weinig dat al die vluchtelingen, asiel en gelukzoekers een doctrine, levenswijze met zich meebrengen die Mohammedaans IS.
  ISlam, moslims, mohammedanisme, men waagt het zelfs dit een Godsdienst te noemen.
  Deze lieden laten zich leiden door een boek, de koran, wat moordzuchtiger is da “Mein Kampf”, dat boek van Adolf Hitler dat hier verboden is.
  Daarnaast hebben ze de Hadith, een boek wat het leven van die ‘Mohammed’ weergeeft en voorschrijft, samen met die koran, hoe ze dienen te leven.
  Dit betekend dat ze verplicht zijn de gebieden waar ze wonen en leven te onderwerpen aan die Islam, dat mohammedanisme.
  Een ieder die geen mohammedaan is staat ver beneden hen en is een ongelovige, iemand die bekeerd dient te worden, zwaar belastingplichtig of tot slaaf gemaakt.
  Tja, daar heb je als gewoon Nederlander geen zin in en moet voldoende reden zijn deze lieden buiten ons land te houden.
  De politiek wil dit niet inzien en houdt de grenzen open.
  Alleen de PVV/ Geert Wilders komt nog voor de Nederlanders op, heeft helaas te weinig zetels om iets te kunnen doen.
  Hoewel, hij heeft de 2e kamer goed de les gelezen, hoop dat het voldoende effect heeft….

  Like

  • Jean zegt:

   Hendrik, u vergeet nog iets nl. “het ergste”, ze willen ook “ongestraft” kunnen blijven kinderen verkrachten en misbruiken en voor dergelijke praktijken is maar een straf de juiste nl. DE KOGEL.
   Moest die perverse viespeuk mohamed met zijn vuile poten aan mijn dochter of kleindochter gezeten hebben dan had hij zijn eigen klokkenspel moeten opvreten en dan deed ik het licht uit bij die perverse viespeuk met dat boek in zijn strot.

   Like

 14. Jan zegt:

  Jankende VN laat weer van zich horen

  Like

 15. alidas1 zegt:

  Hendrik M En als geert Wilders er wat aan wil doen kappen ze het af.
  Alleen maar om hem tegen te werken.
  Ze moeten toch ook inzien dat dit niet zo door kan gaan.

  Like

 16. Jan zegt:

  Een asielshopper voor de rechter. Blijkbaar is de stank niet te harden

  Like

 17. Jan zegt:

  Flüchtlinge aus Kroatien wieder zurück an Ungarns Grenze

  Hunderte, der Flüchtlinge, die erst gestern in Kroatien angekommen sind, wurden heute mit Bussen wieder an die Grenze zu Ungarn nach Beremend gefahren. Dort sind Soldaten und Polizisten im Einsatz.

  http://www.rtdeutsch.com/32244/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s