Opeens was ik een racist!

Screenshot_11

(Door: “BeWiseman”)

Ik ben een racist, ik wist het zelf niet en ik ben er ook wel van geschrokken. Het is niet zo dat ik in de afgelopen 10 jaar veel veranderd ben, maar omdat de wereld veranderd is, ben ik nu een soort misdadiger. Ik ben dus echt geschrokken, ik wist niet dat ik zo was. Ik doe mijn dagelijkse dingen, doe vrijwilligerswerk, betaal netjes mijn belastingen en maak gebruik van mijn democratisch recht om een volksvertegenwoordiging te kiezen. Maar ik stem op een, voor sommige, omstreden partij en andere politici bestempelen mij dan als dom en intolerant. En volgens sommige politici ben ik niet alleen een racist, maar wil ik schijnbaar ook deportaties en ben dus eigenlijk ook een soort nazi.

Maar waarom ik een racist ben, is mij niet duidelijk. Waarschijnlijk omdat ik me irriteer en druk maak om de volgende zaken:

 • Want ik ben van mening dat er teveel vluchtelingen en gelukzoekers komen en dat daar stevig beleid op moet worden gevoerd.
 • Ik ben twee keer verhuisd omdat ik mijn buren niet meer verstond.
 • Kinderen van vrienden worden naar huis gestuurd met het Suikerfeest omdat de docenten geen les willen geven aan 3 kinderen, want de rest van de klas zit thuis het Suikerfeest te vieren.
 • Ik heb wat moeite met elk jaar de discussie wel of geen Zwarte Pieten.
 • Advocaten die niet op willen staan voor de rechter.
 • Het gelul van wel of geen handen schudden.
 • Bedrijven waar geen kerstbomen meer worden neergezet, omdat de nieuwe Nederlander zich daaraan kan storen.
 • Scholen en gevangenissen die opeens met het idee komen om alleen nog halal eten te serveren.
 • Gesubsidieerde gemeenteloketten in moskeeën om mannen en vrouwen gescheiden van dienst te zijn.
 • De oververtegenwoordiging van bepaalde groepen als het gaat om criminaliteit en straatterreur.
 • Dat kunstenaars en cartoonisten bedreigd worden om zaken die vroeger wel konden, toen we nog tolerant waren.
 • Dat mensen beveiligd moeten worden om hun mening, of stoppen met het geven van hun mening.
 • Imams die haat prediken in de moskee, en dat die moskeeën allemaal vol zitten met mensen die er zelf voor gekozen hebben om hier te wonen.
 • Met gemeenten die inburgeraars taxivervoer aanbieden, omdat ze anders niet gaan of ons openbaar vervoer niet begrijpen.
 • Met een Europa dat alle wetten en regels die politici verzinnen om massa-immigratie tegen te gaan als illegaal of onrechtmatig bestempelt.
 • Met een Schengen-akkoord waardoor onze grenzen wagenwijd openstaan.

Met bovengenoemde zaken heb ik dus moeite. Ik dacht altijd dat ik dan een kritische burger was, maar in onze open vrije democratie ben je dan tegenwoordig opeens een aanhanger van extreemrechts en dus een racist.

Door:
“BeWiseman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, democratie, Demografie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nazisme, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Opeens was ik een racist!

 1. BertG. zegt:

  Ja, dat is meteen duidelijk voor mij, onmiskenbare racistische trekjes.
  Kom je nooit meer van af, dat blijf je houden zo. Helemaal de verkeerde instelling.
  Ik herken ze meteen, en er bestaan nog steeds geen medicijnen tegen.
  Maar daar wordt aan gewerkt en zijn binnenkort verkrijgbaar bij de plaatselijke apotheek.

  Like

 2. Willie zegt:

  Join the club man !!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ik licht er maar even één uit:
  “Dat kunstenaars en cartoonisten bedreigd worden om zaken die vroeger wel konden OMDAT WE TOEN NOG TOLERANT WAREN.”
  Een waarheid als een koe. Maar ziehier dan de complete waanzin:
  Juist omdat wij onszelf opleggen, zo tolerant te zijn, kunnen deze zaken thans niet meer!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Frerik zegt:

  Juist , ik ook!

  Like

 5. Tokyo Joe zegt:

  Als de argumenten op zijn ben je een racist,zo simpel is het.
  http://niggermania.com/equality%20facts/index.htm

  Like

 6. Ricardo zegt:

  De grootste nazi’s wonen toch echt in Afrika, Moslimlanden. Als ze hierheen ”vluchtten” blijft hun beestachtige gedrag doorgaan. Geen respect voor vrouwen , 0,000 respect voor het gastland.
  Altijd en overal op zeiken, terwijl ze niks hoeven te doen , hebben ze alleen maar eisen, en een grote muil! Hun haat tegen het Westen , word alleen maar groter als ze hier zijn.

  Voor die Orban , uit Hongarije mogen ze , van mij nu al een standbeeld maken, niks vluchtelingen, barbaren zijn het, hele legers aan, zieke, smerige mannen invasie! En altijd maar de camera op , die paar kinderen en vrouwen i.p.v die hele legers aan mannen ,uit Afrika, Mo, .
  Dat noem ik pas nazi propaganda!

  Er was ooit een wijze meneer Mladic, en die wist 20 jaar geleden al te vertellen dat West Europa, precies dezelfde problemen staat te wachten met Moslims.
  Maar natuurlijk was Mladic , de bad guy, en de moslims zoals altijd ,onschuldig ( ondanks het uitroeien van hele Servische dorpen).

  Nu veel Landen hun grenzen gaan ,sluiten word er alweer vanuit Nazi Brussel gedreigd, met landen , geld te onthouden als ze grenzen voor die ,de criminele invasie willen stoppen.
  Je moet die boten op de Middelandse Zee al stoppen , als ze binnen zijn in Europa is het al te laat.
  Man, man, man straks zal je , zien dat er ik noem maar wat, een paar ´´Vluchtellingen worden neergeschoten! Ook al begonnen ze zelf, met stenen gooien, dan heb je echt een burgeroorlog.
  Links zal weer misbruik maken , van de sitautie met hun facistische propaganda.

  Of zulllen er van die gekken , zichzelf ophangen omdat ze niet mogen doorreizen, of omkomen vanwege de hongerstaking omdat ze niet doormogen reizen.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Ricardo
   De monsters die hierheen komen, zijn van het laagste soort mens. Ze zijn qua empathische ontwikkeling zelfs lager dan beesten in de natuur. Een poes verzorgt heel goed haar kittens en beschermt ze. Zo ook Beren honden en leeuwen,..Denk maar aan een kudde olifanten en dolfijnen. Al deze dieren proberen risico voor hun nakomelingen tot het minimum te beperken. Syriërs en Afrikaanse negers zijn zo laag en zo pathologisch dat zij bereid zijn het leven van hun kinderen te riskeren om is ooit op andermans kosten te mogen leven. Iedere keer dat ik zie ze daar marcheren met baby’s die soms paar weken oud zijn, word ik woest!. Als ze dood gaan, dan is het jammer. Kinderen zijn blijkbaar voor hen niet meer dan drollen en plas die als afvalstoffen uit het lichaam komen. WAT VERWACHTEN DIE STINKERS VAN DE EU EN VAZAL RUTTE van deze hoop stront? Ze gaan ons miljarden kosten …EN VOOR WAT? OM LATER HET RECHT TE HEBBEN DIT LAND OVER TE NEMEN?

   Like

   • Ricardo zegt:

    @Het zit nou eenmaal in de genen, van Moslims/Afrikanen, om een puinhoop , van hun landen te maken en dan vervolgens zoals altijd naar Israel/Westen wijzen. En als barbaren te leven, elkaar op de meeste gruwelijke manieren , af te slachtten. Onze politici weten dit, in heel West Europa, maar toch laten ze deze, barbaren hier komen, te ziek voor woorden. En onze politici krijgen er nog , 100duizenden euro’s voor ook per jaar! I.p.v dat onze politici 1 enkele reis naar, 1 v/d brandhaarden krijgen, en dan zonder geld!

    Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  Ik ben dan ook een verkapte nazi en racist omdat ik het eens ben met de schrijver.

  Like

 8. Irene zegt:

  Ga met de mensen in gesprek en leg uit dat staan voor je land niet extreem is maar je plicht

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  BeWiseman, bijna geheel met u eens, een puntje twijfelachtig.
  Het Schengen verdrag geeft inderdaad open binnengrenzen en de verplichting de buitengrenzen goed gesloten te houden.
  Als iedereen zich hier aan hield was er niet zoveel mis.
  Helaas verzaakt de €U haar eigen verdragen na te komen en heeft u toch weer gelijk.

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Ach! ..Wat een verademing om woorden te lezen van een geestverwant! …Lekker twee racisten, xenofoben en vooral ISALAMOFOBEN onder elkaar. Ik bewonder uw moed om er voor uit te komen. De meeste mensen gedragen zich alsof ze burgers zijn van een of andere Communistisch of dictatoriaal land …Bang zijn dat zij zouden iets verkeerd zeggen… Dan kan de GESTAPO, de NKVD, de KGB, de Stasi, of de SD ze midden in de nacht arresteren en naar Lubyanca (gevangenis in Moskou) of ‘Hotel Oranje’ bonjuren. Ze horen al het lawaai van geweerkolven en het geschreeuw van Aufmachen!!!! Schnell!!!. De burgers die onderdanen waren van de landen van wie deze diensten waren, hadden het volle recht bang te zijn. Maar wij? Wij leven toch in vrijheid? Maar wij leggen torenhoge zelfcensuur op onszelf. Wij durven niet meer voor onze rechten als burgers op te komen. Zodra wij een gezonde reflectie geven, dan zijn wij “The Enemy of the State”. Wij moeten het fijn vinden dat er geen Kerstboom meer op de school van onze kinderen kan staan. Ook Zwarte Piet wordt verbannen. Kerstbomen en Zwarte Pieten zijn bedoeld voor slechte mensen. Mensen die niet van Allah houden. U schrijft dat u twee keer moest verhuizen omdat u uw buren niet meer kon verstaan. U moest een keer verhuizen omdat mijn buren behoren hebben besloten dat blanken tweederangs burgers zijn en men mag ze van hun huis verjagen t.b.v. “verschoppelingen die slachtoffers waren van Kolonialisten. En Mensen die niet de wetten van Allah accepteren. Er is in Nederland een stiekeme en geniepige etnische zuivering aan de gang. Ik verhuisde naar een landelijke omgeving waar mensen Nederlands spreken en het leefkwaliteit was daar tot nu toe geweldig. Tot het moment dat de nieuwe verrijking erheen werd gestuurd. Mensen van het soort die Nederland nu overspoeld. Ik had weer het idee gevat van VLUCHTEN …Maar waarheen? Het meeste waar de huidige tsunami op lijk,t is …een grootschalige pestepidemie ….Waar men ook wil vluchten …De Pest komt achterna.
  WIJ ZIJN GEEN ECHTE RACISTEN ..WIJ ZIJN SECTARIELE RACISTEN EN VOORAL ZEER BOZE EN BEZORGDE BURGERS, DIE MET LEDE OGEN ZIEN HOE HUN LAND TEN ONDER GAAT

  Like

 11. Fred zegt:

  Helaas, ik schijn ook een racist of nazi te zijn.
  maar dat zal me worst wezen. (varkensworst)

  Like

 12. Pegidafan zegt:

  helemaal met be wiseman eens , ook wat betreft het Schengen-akkoord , dicht die grenzen .
  Die open grenzen zijn alleen van belang voor de grote transportbedrijven en de multinational , lekkere goedkopen arbeidskrachten , eerst uit bv Polen ,maar die worden nu ook alweer te duur .Dan maar lieden uit Estland , Roemenie , Bulgarije , etc etc . Voor mij was het perfect toen de grenzen nog gesloten waren . Die lui in Brussel doen niets voor ons , die voeren alleen regels door die de aller rijkste nog rijker maken . Niets meer te vertellen in ons eigen land . Iedereen die tegen de eu is zou geenpeil moeten tekenen , ze hebben nog handtekeningen nodig . Geenpeil is een handtekeningen aktie voor het aanvragen van een referendum over de toetreding van Oekraine . Als dat negatief voor ze uitpakt zou het een mooie stok tussen de spaken zijn van Brussel. Als dat zou slagen , zouden we meer referendaas aan kunnen vragen . Dus tekenen op geen peil.

  Like

 13. Pingback: Opeens was ik een racist! | Nikontino's Blog

 14. Nemesis zegt:

  Welcome to the club. Overigens verwonder ik me nergens over en dat zou u ook niet moeten doen. Bovendien kan het mij persoonlijk absoluut geen ene moer schelen wat ze van me denken of zeggen. Ze doen hun best maar, ze komen zichzelf nog wel eens een keertje tegen.

  Like

 15. Jennie zegt:

  Heel goed geschreven,je mag tegenwoordig niet voor je mening uitkomen,maar je moet schijnheilig doen dan ben je een goed mens waarschijnlijk,in het huis waar wij vroeger woonde zou voor ons een assielonderkomen worden neergezet,iedereen was tegen,ook mijn toenmalige buren,en gingen langs de deuren voor handtekeningen, maar nu vinden ze dat iedereen mag binnenkomen,maar als ze er zelf maar geen last van hebben waarschijnlijk en mij vinden ze racistisch.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s