Wat als “vluchtelingen” ordinaire veroveraars zouden zijn?

Screenshot_12

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Wat als deze bondsregering de complete Duitse bevolking voorliegt? Als al die mensen die uit het buitenland komen helemaal geen vluchtelingen zijn, maar ordinaire veroveraars, die zich de arbeidsinzet van de Duitsers willen toe-eigenen? Mensen, die in hun landen van herkomst gehoord hebben dat de Duitsers hun land opgeven en zij zich daardoor alles kunnen toeëigenen, met tegelijkertijd volledige verzorging door de arbeid van de Duitsers. Bij zo ’n vooruitzicht begeven ze zich allemaal op weg naar Duitsland! Mensen die zich doorlopend willen laten ‘voederen’ door de Duitsers, omdat ze zelf te lamlendig zijn om datgene op te bouwen wat de Duitsers in slechts 10 jaar opgebouwd hebben.

Mensen die totaal geen zin meer hebben in hun vroegere vaderland, omdat daar geen Duitsers zijn, die voor hén meewerken en in wier glans en inzet zij zich kunnen koesteren. Mannen, die de Duitse vrouwen nu al voor zichzelf tot slaaf maken, aangezien zij hen voor zichzelf laten meewerken, ze tegelijkertijd minachtend, omdat zij iemand die vrouwen tot slaaf maakte als profeet volgen. Mannen die als hanen door Duitse straten lopen en denken dat ze meer waard zijn dan de oorspronkelijke bewoners, terwijl de ongelovige Duitse vrouwen hun leegloperij in Duitsland financieren.

Mensen die absolute profiteurs zijn en de Duitsers voor zich willen laten werken. Die zich in het gespreide bedje installeren en hetzelfde willen hebben als de Duitsers, die voor hun woning en om te overleven hard moeten werken, terwijl de veroveraars van de Duitsers alles cadeau krijgen. Profiteurs en veroveraars, die hun kinderen hier in Duitsland laten opgroeien over de ruggen van de Duitse kinderen heen, terwijl de Duitse moeders uit werken gaan en hun kinderen moeten verwaarlozen, terwijl deze profiteurs tijd voor hun kinderen hebben en de Duitse moeders daarnaast nog de plaatsen in de kinderopvang afnemen, zodat zij zich in Duitsland door middel van de Duitse belastinggelden een lui leventje kunnen permitteren. Veroveraars, die zich gedragen alsof ze heer en meester zijn in Duitsland en steeds meer van hun wensen door de Duitsers vervuld willen zien. Veroveraars voor wie deze staat maar eventjes met € 1200,- per maand over de brug kan komen, terwijl hij de autochtonen nog niet eens hun € 390,- per maand gunt om in Duitsland te overleven!

Precies zo leven veroveraars indien het hen in het veroverde land beter gaat dan de bevolking die ze veroverd hebben. De gepensioneerden in Duitsland kunnen van zó ’n maandelijks bedrag alleen maar dromen. Dat zijn de mensen die meer dan 50 jaar voor Duitsland gewerkt hebben. Die krijgen gemiddeld maar nét € 500,- per maand voor hun levenslange inzet voor Duitsland, terwijl de veroveraars zonder ook maar ooit één vinger voor Duitsland te hebben uitgestoken maar meteen € 1200,- krijgen om in Duitsland te overleven. Minstens driekwart van de Duitse bevolking heeft in Duitsland maandelijks minder om van te leven dan de veroveraars met hun € 1200,- per persoon (!) Geen wonder dus dat deze als veroveraars en heren en meesters door de Duitse straten flaneren, terwijl het oorspronkelijke volk naast hen met versleten broeken in het vuil graait en zich in het werk aftobt.

Geen wonder dat zij onze kinderen op de scholen als oud vuil behandelen en geen wonder dat ze onze kinderen en jongeren op straat overvallen, beroven en hen, zo voor de grap, laten zien, wie het hier in Duitsland voor het zeggen heeft. Namelijk: De veroveraars, die door middel van Duitse belastinggelden onderhouden worden. Veroveraars, voor wie Duitse vrouwen loslopend wild zijn. Veroveraars, die rebelleren als hun slavenvolk niet toegeeft. Veroveraars, die, nauwelijks in Duitsland gearriveerd, strafbare feiten begaan en veroveraars, die over zó weinig moraal beschikken dat ze hun mate van gewelddadigheid niet eens minstens zó onder controle kunnen houden, hier niet onmiddellijk in het negatieve op te vallen als ze eenmaal de Duitse ‘non’-grens gepasseerd zijn.

Veroveraars, die zich op weg naar Duitsland begeven hebben om zich door de Duitsers mee te laten voederen, hun huizen te bezetten, ze uit de woningen te smijten, hun gebouwen voor zichzelf in beslag te nemen en iedere hoek in dit land met hun parasitisme te ‘verrijken.’ Veroveraars, die Duitsland nooit meer zal kwijtraken. Veroveraars die nooit in staat zullen zijn hier in Duitsland door middel van eigen arbeid voor zichzelf te zorgen, laat staan voor hun hele familie. Veroveraars, die het koud laat dat zij hier nooit hun familie door eigen arbeid onderhouden kunnen en die zonder enige terughoudendheid het ene kind na het andere krijgen om ze door de Duitsers te laten mee onderhouden. Veroveraars, die tot nét genoeg in staat zijn om in Duitsland een baantje als schoonmaker of als hulp in een snackbar te hebben. Veroveraars, die in Duitsland de hele dag op straat en in de parken rondhangen. Veroveraars, die zo weinig ontwikkeling hebben dat ze de Duitse vrouwen aangapen, zonder te merken hoe onaangenaam dat voor hen is. Veroveraars, die zo weinig medegevoel en empathie bezitten dat zij in hun landen van herkomst de vrouwen levenslang als hun echtgenotes kunnen verkrachten, zonder te merken dat die dat als walgelijk ervaren. Veroveraars, die aartslui zijn, agressief, en die nog geen minimum aan menselijke omgangsregels hebben geleerd.

Veroveraars, die niet eens in staat zijn hun eigen vuil te verwijderen. Veroveraars, die hun emoties zo weinig in de hand hebben dat ze meteen met geweld reageren als ze het gevoel hebben dat iemand ze NIET voor een God houdt. Veroveraars, die slechts met een mes op zak rondlopen. Veroveraars, die geen zin hebben in echt werk en liever door drugshandel, prostitutie, chantage, afpersing, roof, diefstal en oplichterij het snelle geld willen verdienen. Veroveraars, die zo weinig achting voor mensen én vrouwen kennen, dat het voor ieder mens en iedere vrouw een verschrikking is om ze op straat, in de tram of in het donker tegen te komen. Veroveraars, die de ziekenhuiskosten, dokterskosten, autoverzekeringen, ziektekostenverzekeringen, huurkosten, stroomkosten, politiekosten, justitiekosten, schoonmaakkosten, eigenaarskosten, belastingen en detentiekosten in Duitsland slechts in de hoogte doen schieten. Veroveraars, die Duitsland niets dan geweld en het voor de Duitsers daaruit voortvloeiende werk opleveren.

Wat als “vluchtelingen” ordinaire veroveraars zouden zijn?

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Wat als “vluchtelingen” ordinaire veroveraars zouden zijn?

 1. 4sjun zegt:

  Men zou de gedachte eens in overweging kunnen nemen. Een gedegen voorbereiding voorzien van plan B kan onnodige narigheid voorkomen.

  Like

 2. Ik weet zeker dat 98% van de vluchtelingen inderdaad geen vluchteling is,maar een parasiet en veroveraar!

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Ik ga er per definitie van uit dat het op enkelingen na, ordinaire veroveraars zijn. Waarin zouden zij verschillen met hun broeders die al een jaar of veertig voor dezelfde problemen zorgen. We hebben inmiddels toch al ervaring genoeg met dat volk dacht ik zo. Niet alleen in Duitsland en Nederland. Nee in de hele wereld zien we dezelfde problematiek, waar moslims zijn heb je de garantie dat er problemen zijn.

  Ik verwacht enorme problemen als die gasten dadelijk een huis hebben en geacclimatiseerd zijn. Dan wordt het echt oorlog.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Laat dat ‘wat als’ maar rustig weg, klopt het verhaal nog steeds en komt met de werkelijkheid overeen.

  Like

 5. Pingback: Wat als “vluchtelingen” ordinaire veroveraars zouden zijn? | E.J. Bron | (B)logboek

 6. Nemesis zegt:

  Er is geen “wat als”. Het zin inderdaad voor 99% invasoren en veroveraars. Mw. Raab zou haar oor eens te luisteren moeten leggen bij wat deze zogenaamde vluchtelingen allemaal uitkramen. En dan zijn ze nog niet eens in Duitsland aangekomen. Mom Merkel heeft het ze beloofd, gratis huis, medische zorg en inkomsten. Krijgen we (die zogenaamde vluchtelingen dus) het niet, dan pakken wij het. Amen.

  PS: U heeft toch allen wel kennis genomen hoe dat pakken wat ze willen bij weigerachtige medemensen toegaat in de landen van waar ze vandaan komen. U zult dus niet verrat zujn en niet kunnen zeggen “Wir haben es nicht gewusst”

  Geldt voor de Nederlanders evenzeer als voor de Duitsers. Maar verzamel nog maar wat kleding en voedsel, koop ballonnetjes en zing welkomstliederen bij aankomst van de volgende duizenden per trein, bus of schip of ga naar de Griekse eilanden en help de mensen aan wal. Nederlandse meiden kunnen dat het allerbest, zo ziet het er weer naar uit.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tien, ik ben er zeker van, dat Petra Raab dit “Wat als….” ironisch bedoelt, dus als iets, wat men verdómt , officieel te bevestigen, maar waarvan iedereen met enig gezond verstand wéét, dat het zo ís.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • BertG. zegt:

    Dit zal nooit officieel bevestigd worden, je ogen en oren open doen is voldoende.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Jij zult har waarschijnlijk beter kennen, denk ik tenminste.
    Maar over gezond verstand gesproken, bij velen i dat jarenlang weg gespoeld door de indoctrinatie die ze kregen via MSM, partijen, TV, scholen en universiteiten. En weet je wat? De kudde schapen heeft het niet eens in de gaten. Voor wat de regeringen betreft, dat staat op een ander plan. Hoewel er verschillende bobo’s in good old Germany het zogenaamde muffernsausen krijgen en het ook, al is het erg bedremmeld, hier en daar in toespraakjes toegeven. Komt niet in de krant of op TV. Maar er worden wel opnames van gemaakt en die taan op internet bij de reacties op o.a. PI en ook op FB.
    Overigens van Ruptly TV zijn er veel video’s en live streams die de eindeloze slangen mensenmassa’s filmen en volgen vanaf Turkije over de gehele Balkan. Het zijn er geen duizenden, maar miljoenen, ongelogen. Als je dit zit te kijken, kun je het amper bevatten. Het signaal, namelijk de grootse uitnodiging van Merkel, is gegeven en ze zetten ze allemaal in beweging richting Noorden.
    Niet alleen Hongarije, maar ook dre andere Balkanstaten hebben ondertussen genoeg gehad en sluiten grenzen n hebben niet alleen politie, maar ook militaire bewaking. Zelfs tanks zijn richting grenzen onderweg. België denkt daar ook al aan, alleen Rutte, schoothondje van Merkel dus niet. We zullen ons schrap moeten zetten tegen dat zooitje rellende amoeben. De echte paar vluchtelingen daar gelaten. Heb jammer genoeg niet het juiste speelgoed meer kunnen bezorgen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Nemesis, 0023u.:Nee, ik ken haar niet, zeker niet persoonlijk. Ik heb alleen met haar artikelen kennisgemaakt dankzij BertG. hierboven, die haar ook toevallig had ontdekt, overgenomen artikel op het blog van Fubar. Maar ik herken in deze vrouw wel een…..intense wóede om wat zij allemaal waarneemt en wat anderen in deze tijd niet kúnnen of niet wíllen zien. Iets, wat zij zéker gemeen heeft met ons allen hier.
    Wel denk ik, zeker na het vertalen van haar artikel “Asielzoekers in de 1ste Klas” aanwijzingen te hebben dat ze woonachtig is in de Kreis Nürnberger land: Wie, na het middaguur, in zijn woonplaats (‘Dorf, ‘ ‘Kleinstadt’) op de trein stapt naar de ‘Grossstadt,’ die dan op de koop toe ook nog Neurenberg blijkt te zijn, wel, die woont bijna zeker dáár. En dàt geeft wel een gevoel van verwantschap, want díe omgeving ken ik heel goed.
    Geeft best wel een kick: Een geestverwante, die volgens eigen zeggen ook nog ‘meer dan 50 jaar’ in die streek woont: Misschien wel in Lauf a.d. Pegnitz of in Neunkirchen am Sand!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s