Beloftes van gratis geile Zweedse lekkere wijven lokken Arabieren naar Zweden

Screenshot_2

(Door: “rommel”)

Een door belastinggeld gefinancierd luxe leven met gratis huisvesting, torenhoge uitkeringen en een eigen “blonde schoonheid” als vriendin. Dit zijn enkele van de beloftes die immigranten in de Arabische wereld momenteel ontvangen om hen doen te verleiden een bedevaart naar Zweden te ondernemen, volgens een onderzoek van de sociaaldemocratische Dala-Demokraten.

Op dit moment zoeken elke dag bijna duizend immigranten asiel in Zweden, van wie veruit de meesten mannen zijn. Veel Zweden vragen zich af waarom er zoveel Arabieren voor kiezen om een wanhopige pelgrimstocht door Europa te beginnen om naar het kleine land in het noorden te komen.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

23 reacties op Beloftes van gratis geile Zweedse lekkere wijven lokken Arabieren naar Zweden

 1. Theresa Geissler zegt:

  Het l i j k t inderdaad propagandistische onzin van de mensensmokkelaars,maar Zweden intussen een beetje doorgrondende moet je wel constateren, dat er in die propaganda nog een kern van waarheid zit, ook!
  Zo valt het alleszins voor te stellen, dat er inderdaad verdwaasde goedmenselijke Zweedse vrouwen bestaan, die doodleuk demonstreren voor “meer emigratie.” Of er dan in één adem “meer mannen” worden verlangd, is een tweede, maar dat dat éérste een feit is, staat als een paal boven water.
  Ook is het nog mogelijk, dat in de Arabische optiek het één ècht niet los te maken valt van het ander,zodat er van een bewuste leugen niet eens sprake is.
  Maar dat is dan iets, wat die naïeve Zweedse wijven weer niet dóór hebben, in de verste verte niet!

  Like

 2. Ricardo zegt:

  Weet je wat het is, Westerse overheden zijn terroristen zij halen dit soort onderkruipsels binnen. Echt te ziek voor woorden, echt waar , sorry als ik me teveel laat gaan! Maar ik word gewoon, bloedheet, als je ziet dat , dankzij die Arabische, Afrikaanse ratten staat,Zweden gewoon op nummer 2 staat , met meeste verkrachtingen ter Wereld! Een land wat gewoon om de , hoek ligt. Die bloedmooie Zweedse vrouwen, en komt al dat ongedierte uit Afrika, Mo en ook in de rest van Europa gebeuren dezelfde dingen,alleen nog in iets mindere maten.

  En de zogenaamde zielige , ”vluchtelingen” stralen echt zoveel angst uit, zien er zo uitgehongerd uit man, man man.
  Ik zie alleen maar goed geklede lachende mannen, die eruit zien of ze lekker op vakantie gaan.

  Like

 3. Thoth zegt:

  (..)Opmerking: Na het publiceren van dit schrijven van Fria Tider heeft het socialistische dagblad Dala-Demokraten er voor gekozen zijn oorspronkelijke artikel van het internet te verwijderen.

  Tuurlijk, want dat mag niet volgens de *ahum*, ‘socialisten’.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Ies ook coeltoer.
  Als je gewend om je slaafje op de markt te kopen of te ruilen dan vind je dit zo logisch als wat.
  Geen hond daar die daar over twijfelt.
  Vrouwen hebben toch geen inspraak of een eigen wil en kan je als vee behandelen.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Dat dit smerig ongedierte uit de zandbak zo graag naar Zweden wil komen, is begrijpelijk. Ook ratten vinden het fijn in een supermarkt als Albert Hein of de Jumbo te vertoeven. Vreten is in handbereik. In Zweden is nog fijner leven dan in de Walhalla van de profeet Mohammed. Mohammed beloofde de dappere krijgers 70 dode temeijes. In Zweden krijgen ze echte levende vrouwen! …Ze hoeven zelfs niet naar de mortuarium te gaan om dode vrouwen te verkrachten. In zweden kunnen ze als echte Übermenschen op de kosten teren van de lokale bevolking. La Vita e Belle!. Maar wat wel moeilijk te begrijpen is: WAAROM PIKKEN DE ZWEDEN DAT? WAAROM LATEN ZE HEN GEVAARLIJKE GEESTESZIEKE LINKSE LEIDERS HET LAND EN HUN LEVEN NAAR DE AFGROND TE BRENGEN?

  WAAROM VECHTEN ZE NIET VOOR HUN RECHT TE LEVEN IN VRIJHEID ZONDER HUN LAND TE DELEN MET ALLE DREK VAN DE WERELD?

  WIE NIET VECHT VOOR ZIJN RECHTEN HEEFT GEEN RECHT OP BESTAAN …(nuttige Darwinistische regel)

  Like

 6. Heel begrijpelijk dat die jongens naar een land willen waar de vrouwen nog prachtige ongeschonden kudden hebben en niet zo’n uitgebeende ontplofte mol zoals thuis het schoonheidsideaal is. Zoals modeontwerpers die homo hebben uit pure haat de vrouw er in hun creaties als pottiaanse bouwvakkers uit laten zien zodat de rest van de mannen ook met de handjes gaan wapperen, zo verpesten de religies te mes en te brandstapel alles wat leuk is aan de vrouw.zodat de mannen dan maar moedeloos voorin in de kerk gaan zitten of aanslagen gaan plegen in Europa. Of op zoek gaan naar een Blonde Ongeschondene natuurlijk.

  Like

 7. Youp had trouwens meiden gesproken die wat graag compleet uitgewoond zouden willen worden door zo’n strakke dobberwipper omdat er hier nog alleen maar mannen zijn die van de mannen zijn of dat zouden willen worden: http://www.youp.nl/column/testosteronbommen

  Je vraagt je dan af of die dobbertzunami in gang is gezet door droogstaande meiden die op zo’n relatieplaneet uitnodigend iets zeiden van kom eens langs als je in de buurt bent. Want als je ze hoort zijn ze allemaal op weg naar een vriendin.

  Like

 8. Thoth zegt:

  (..)naar het kleine land in het noorden te komen.

  Nou, het is niet het kleine land, dat is Nederland. Zweden is 11x zo groot als Nederland. Ik denk dat zij benoemen, het aantal migranten. Dat is nl. 4x zo groot, ongeveer 20%….

  Like

  • rommel zegt:

   Het viel mij ook op dat het “kleine” land in het Noorden nogal een ongelukkige woordkeuze is, maar waarschijnlijk wordt het kleine aantal inwoners in Zweden bedoeld. 9.723.809 (2014)

   Like

   • BertG. zegt:

    Hoe blij ben jij er eigenlijk nog, dat je daar woont?
    Hier in Nederland wordt het er ook niet beter op maar daar is het wel heel erg.
    Misschien valt het mee waar jij woont maar anders, hoe gaat je vrouwtje nog over straat.
    Ik ben bang dat we in heel Europa dezelfde kant op gaan.

    Like

 9. Cathja zegt:

  Zweden is door en door ziek! Als je denkt dat het niet gekker kan, blijkt het tegendeel.
  Maar Europa krijgt op deze manier wel enorme aantallen Arabieren binnen, die nooit meer zullen vertrekken!
  Men heeft in Zweden beslist niet over de gevolgen van deze misselijk makende beloftes nagedacht!
  Hun ondergang is nabij!
  Zéér nabij!!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Cathja
   U schrijft “Maar Europa krijgt op deze manier wel enorme aantallen Arabieren binnen, die nooit meer zullen vertrekken”. …Dat hangt uitsluitend van Europa af …Als ze de Arabieren met zijdehandschoentjes zouden behandelen, zullen ze geen vin verroeren . …Zouden ze dit vullis stevig pakken met handschoenen die Putin draagt, of degenen die zijn leermeester Stalin had gedragen, dan is Europa in no time brandschoon. Trouwens, men kan ook de handschoenen van Slobodan Milosevic gebruiken …Daar is niets mee.

   Like

 10. danny zegt:

  Van hopen gaat er echt niets veranderen. Er tegen in gaan en op de PVV stemmen wil wellicht nog helpen als we al niet te laat zijn. Van alleen klagen (we weten hier allemaal hoe vork in de steel zit) heb ik meer dan genoeg.
  Het is nu tijd voor actie, actie, actie en nog eens actie. Het moet echt eens afgelopen zijn met deze gekkigheid. Geen passiviteit maar actie!

  Wat wilders zegt ( en ik al jaren roep en tegen iedereen zeg) verzet!
  maar nee we hebben allemaal te druk met onze eigen toestanden.
  Begrijp 1 ding goed. Als wij onze niet verzetten tegen de islamisering en tegen die linkse NSB-elite, hebben we straks helemaal niets om ons met onze eigen toestanden bezighouden.
  Snoop dat allemaal hier maar eens goed in jullie oren!

  https://www.facebook.com/pegidanederland?fref=nf

  Like

  • Republikein zegt:

   Wie geeft hier gehoor aan ?
   Heb er wel zin an.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik niet, ik zie dit als geheel zinloos om ergens een demo te houden.
    Er heeft er nog nooit eentje effect gehad.
    Er is geen enkele hond die zich er iets van zal aan trekken in Den Haag
    Maar ga vooral jullie gang, niet negatief bedoeld maar ik blijf graag een beetje realistisch.
    Zal vast een hartstikke leuke dag zijn. Veel succes aan alle.
    Graag andere acties, en ik doe waarschijnlijk mee, maar geen demo.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dan zien we elkaar dáár, Republikein!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Republikein zegt:

    Afgesproken, ik ga 100%.
    Zou Tom ook gaan ?
    Nou ja, we zien elkaar weer, misschien met Jack.
    Bert heeft het te druk, die moet bij zijn blog blijven, hoor je het Bert?
    Bert G gaat niet, die is zijn pistool aan het oppoetsen.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Uw webmaster twijfelt nog. Gevoelsmatig ja, qua afstand . . .

    E.J.

    Like

  • Er gebeurt alleen iets als het allemaal in het geheim wordt georganiseerd met bijpassende niets ontziende verzetsakties. Alles wat je ziet opdraven dat zich de enige echte oppositie noemt is een kop van dezelfde Hydra die ons in de boot neemt. Want deze lieden zijn echt niet de zweverige halvezolen waar ze door de briesende menigte van worden verdacht. Dat is een voorstelling van de droomwereld zoals die door de afdeling schaapjeslokkers elke dag via de media tot ons komt. Of denken we dat de lui die straffeloos een MH17 uit de lucht kunnen knallen niet ook hun eigen opstandelingen organiseren? Die kun je trouwens herkennen aan vlaggetjes, stickers en spandoeken. Ik geef Geert en GeenStijl nog even het voordeel van de twijfel maar er zit nu echt een vlooi in mijn oor.

   Like

 11. danny zegt:

  Verzet mis ik hier in dit land en Europa, hans? Het wemelt hier van de passiviteit en de heulers in dit land en Europa. We hebben het allemaal nog net te goed, en zijn te druk met ons zelf bezig en dat hebben die islamieten dondersgoed door en maken daar gretig misbruik.

  Ik schaam me diep voor de meeste van mijn landgenoten en het meeste van het Europese volk!
  Ze vergeten allemaal even dat als het zo door gaat heel Europa geislamiseerd is no-time, zonder dat er echt enige vorm van verzet is geweest.
  Willen we dat na laten en onze volgende generaties.
  Ik dacht het niet!!
  word nou eens wakker uit die diepe winterslaap en verzet u !!!

  Like

 12. Republikein zegt:

  Er zullen best wel beschaafde en hoogopgeleide mensen tussen zitten.
  En wat maakt een kleurtje uit, we zijn allemaal mensen, hoge mensen en lage mensen, en het gros zit er tussen in.
  Trouwens, zwart en wit zijn geen kleuren, dus niet zeuren.
  De crux is: niet discrimineren, lekker globaliseren!
  Of Onze Lieve Heer het goed vindt weet ik niet 1 2 3.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s