BIERFEEST: De Beierse minister van Binnenlandse Zaken moet er voor zorgen dat “asielzoekers” geen aanstoot zullen nemen aan dit feest

Screenshot_22

(Vertaling: “delamontagne”)

München: Een bierfeest, terwijl de stad volstroomt met “vluchtelingen”. “De asielzoekers uit de moslimlanden zijn er niet aan gewend om in het openbaar dronken mensen tegen te komen”, aldus verklaarde de minister van Binnenlandse Zaken. In München is vandaag het traditionele Bierfeest begonnen. Men verwacht in totaal 6 miljoen bezoekers, terwijl de stad volstroomt met “vluchtelingen”. Dit noodzaakt de autoriteiten ertoe meer maatregelen te treffen om ongeregeldheden te voorkomen. Tijdens deze 182e editie van het bierfeest is de politie van plan om er alles aan te doen om de onvermijdelijke “schok” die dit de asielzoekers, dikwijls moslims, zal geven bij de aanblik van de “bierdrinkers in grote hoeveelheden” niet te laten escaleren.

“Het is ons doel de verschillende groepen uit elkaar te houden, zodat er geen enkele aanleiding kan ontstaan tot een conflict”, aldus de Beierse minister van Binnenlandse Zaken Joachim Herrmann. Deze asielzoekers uit de moslimlanden zijn er helemaal niet aan gewend om in het openbaar mensen te zien die bovenmatig  dronken zijn.”Bovendien werd er voor vandaag door de “extreem militanten” van rechts een demonstratie aangekondigd voor het station van München onder de naam:” antiasiel demonstratie “.

Twee verschillende uitgangen op het station

Sinds de 1 september zijn er alleen al ongeveer 75.000 migranten aangekomen in Beieren, een conservatieve regio in het zuiden van Duitsland. De nieuw aangekomen migranten zijn minder talrijk dan daarvoor sinds de invoering afgelopen zondag van grenscontroles aan de Oostenrijkse grens. Maar toch komen er nog dagelijks op het station van de Beierse hoofdstad mensen aan en Beieren heeft alleen afgelopen al woensdag 9.100 migranten opgenomen.

Wilfried Blume-Beyerle, de verantwoordelijke van de regering  voor  het Oktoberfest heeft er voor gezorgd dat de bezoekers van het feest naar de zuidelijke uitgang van het station worden gedirigeerd. Dit is dichtbij Wiesn, de plaats van bijeenkomt van de “drinkers”. De migranten daarentegen worden naar de noordelijke uitgang geleid, waar zij worden opgevangen door vrijwilligers, die hen voorzien van voedsel, drinken en andere dingen die in eerste instantie nodig zijn.

Bron:
www.lepoint.fr

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Duitsland, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op BIERFEEST: De Beierse minister van Binnenlandse Zaken moet er voor zorgen dat “asielzoekers” geen aanstoot zullen nemen aan dit feest

 1. Jean zegt:

  Als die politieke pipo nu gezegd zou hebben “geen suikerfeesten in onze westerse wereld” dan had hij respect gekregen van 3/4de van de Europeanen want wij westerlingen walgen van die barbaarse smeerlapperij. Op 23 september drink ik mij 3 Leffe’s met de hoop dat die zwijnerij snel verdreven mag worden uit Europa.

  Like

 2. Driek zegt:

  Wat een idioot gedoe allemaal, het zijn toch vluchtelingen? Als die mensen dan echt op de vlucht zijn voor oorlogsgeweld, dan maak je je als vluchteling toch niet druk om mensen die alcohol drinken? De mensheid is helemaal in de ban geraakt van de islam, dit is echt niet normaal meer hoor. Mijn hekel aan die volgelingen van Mohammed wordt met de dag erger, ik kan die lui werkelijk niet meer zien. Wat een irritant klere volk.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ach ja, ach ja, de teergevoelige vluchtelingetjes zouden er anders eens in blij-ven, hè……
  (Déden ze dat maar, dan was het probleem in één klap opgelost.)
  Waar komen die krengen trouwens vandaan? Ik dacht, dat de grenzen net gesloten waren.
  Of is dat óók alweer een wassen neus?

  Like

 4. hans zegt:

  Ik zou als ik die oktobergasten was lekker massaal die tyfus-lui en hun linkse handlangers van de straat meppen.
  Laat maar eens goed escaleren. Het zou echt iedereen weer op z`n plek zetten.

  Like

  • SeeMore zegt:

   Inderdaad. Het feit dat er 6.000.000 niet islamitische bezoekers aanwezig zijn is een perfecte gelegenheid om die migranten letterlijk de grens over te trappen. Dead or Alive…Who cares. Tegen zulke massa’s is de politie toch niet opgewassen of ze zouden met scherp moeten gaan schieten, maar dan is de beer natuurlijk helemaal los. Helaas zal alles wel wéér met een sisser aflopen 😦

   Like

 5. Scheerzeep NU zegt:

  Asielzoekersstruikelblok
  Veel asielzoekers op je feest geeft eveneens aanstoot of asielzoekers het feest ontzeggen geeft eveneens aanstoot of aanstoot nemen aan een feest zonder asielzoekers geeft eveneens aanstoot of een feest alleen voor asielzoekers zonder aanstootnemers of -gevers geeft eveneens aanstoot of …

  Like

 6. Charles Martel zegt:

  Zum kotzen!

  Like

 7. harry zegt:

  Misschien is het een oplossing om ervoor te zorgen dat er niks ánders te drinken is dan bier , vertel hen dat het water uit de kraan met varkenspies vermengd is , zodat ze wel moeten zondigen als ze wat willen drinken . dat bevordert de integratie of beter nog , ze donderen meteen weer op .
  Dit soort situaties behoeven draconische oplossingen .

  En naar de hel met de landverraders die deze lui nog in de watten leggen ook .

  Vraag me oprecht af wat er nu precies loos is dat de halve wereld , bij wijze van spreken , ineens hier neer wil strijken .
  Meer dan 25 jaar geleden vertelden negers in Afrika me al dat als je in Holland niet werkt je toch een huis en geld van de regering krijgt , ofdat dat klopte ?
  Nou zijn ze daar niet al te vlug van begrip , maar dat het 25 jaar duurt en dat ze dan ineens ALLEMAAL willen komen , dat wil er bij mij toch ook niet in .

  Vraag me af of die rottige Amerikanen dit weer niet op hun geweten hebben !?
  Zou prima in hun straatje passen om overal waar ze geen voordeel kunnen halen , rotzooi te veroorzaken .

  Like

 8. tjitse johannes dondorp zegt:

  hardstikke leuk zo n tweedeling ik ben zelf evangelish en hoop in de toekomst op evangelische stations–ik bedoel niet echt als artistieke aangelegenheid, maar als zelfbescherming,–nadat ik in het koptisch christelijke hotel in cairo 35 minuten ben ondervraagt,nadat ik een maand lang met een witte blous met een sprinkhaan stich-foto erop door cairo liep succesvol een sprinkhanenplaag voorspellende,een paar weken later op internet te zien de ergste in vijftig jaar.Als ik het goed heb werden in het oude testament valse profeten gestenigd wanneer deprofetie niet uitkomt maar in een moslimland gaat dat dus anders.Voor het hotel werd ik door twee jongens aan de arm getrokken met de bedoeling gestenigd te worden wie suggereerd profetise gaven te hebben pleegt godslastering en moet worden gedood.Volgens de Tora ben ik geen valse profeet! mijn voorspelling kwam uit binnen een week!.Voor de veiligheid van de christenen is een eigen station en dus een station war de sharia niet mag komen zeer adviseerbaar in overweging te nemen.Zo was ik na extreme intimidatie 5 nachten geslapen op cairo vliegveld veilig omdat dat vor 7 jaar duits eigendom was en aldus de sharia daar niet mocht komen.Dat heeft mogelijk mijn leven gered.Een leger van 200 000 000 op de bergen van israel vernietigd door vallende meteoriet stenen(Daniel/openbaringen:alla aktbar)Een stad aan de schelfzee(de rode zee) mekka dus zal voor eeuwig blijven roken(jeremia 49)Ook dat is artistiek!! Dat is weer eens iets anders dan nieuwjaars bommetjes

  Like

  • BertG. zegt:

   Nou kijk eens aan. Daar hebben sommige nou zo lang op zitten wachten.
   Komt gewoon even een reactie plaatsen bij Bron.
   De nieuwe profeet is in ons midden aangeland, en altijd zo gewoon gebleven ook.
   Dus stop maar met bidden mensen, hij is er al.

   Like

  • Driek zegt:

   tjitse johannes dondorp zegt: nadat ik een maand lang met een witte blous met een sprinkhaan stich-foto erop door cairo liep succesvol een sprinkhanenplaag voorspellende,een paar weken later op internet te zien de ergste in vijftig jaar.Als ik het goed heb werden in het oude testament valse profeten gestenigd wanneer deprofetie niet uitkomt maar in een moslimland gaat dat dus anders.

   Dat is een heel verhaal, beste profeet tjitse johannes dondorp, doch ik kan er geen touw aan vast knopen,desalniettemin verheugd het mij een profeet in ons midden te hebben, en nog wel op de site van E.J. Bron, ik kijk met belangstelling uit naar uw profetieën, maak ze alleen niet te lang.

   Like

   • BertG. zegt:

    Maar profeten zijn ook soms wat moeilijk te volgen Driek.
    Dat hoort er allemaal bij, het liefst alles in een raadselen uitspreken waar je dan diep over na moet denken, dan ben je al een heel eind op de goede weg als profeet.

    Like

 9. Aliburp zegt:

  Het “Oktoberfest” zou een goede integratie cursus zijn om de asielzoekers te laten wenen aan de verdorven westerse maatschappij………..waar ze zo graag in willen leven.

  Aliburp

  Like

 10. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op HOME | IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 11. Hendrik M. zegt:

  Een uitgang van het station, slegs vur blanke…
  Komt me zo bekend voor, en toen was ’t niet goed…

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  ““De asielzoekers uit de moslimlanden zijn er niet aan gewend om in het openbaar dronken mensen tegen te komen”, aldus verklaarde de minister van Binnenlandse Zaken.”

  Ze zijn meer gewend aan het onverdoofd de keel doorsnijden van levende schapen tijdens het ‘offerfeest’…
  Bloeddorstige smeerlappen!!!

  “De migranten daarentegen worden naar de noordelijke uitgang geleid, waar zij worden opgevangen door vrijwilligers, die hen voorzien van voedsel, drinken en andere dingen die in eerste instantie nodig zijn.”

  Kijk eens aan: van alle gemakken voorzien!

  Nog even en:
  “There’s no place for us”

  Queen – Who Wants To Live Forever
  There’s no time for us
  There’s no place for us
  What is this thing that builds our dreams yet slips away
  From us

  Who wants to live forever
  Who wants to live forever….?

  There’s no chance for us
  All decided for us
  This world has only one sweet moment set aside for us

  Who wants to live forever
  Who wants to live forever?

  Who dares to love forever?
  When love must die

  But touch my tears with your lips
  Touch my world with your fingertips
  And we can have forever
  And we can love forever
  Forever is our today

  Who wants to live forever
  Who wants to live forever?
  Forever is our today

  Who wants to live forever
  Who wants to live forever?
  Forever is our today

  Like

  • Nemesis zegt:

   Niet gewend aan dronken mensen? Nou dan kom hier maar eens kijken wat die brave moslims allemaal naar binnen gooien. En het volk in de opvangcentra die rellen ijn meestal zo dronken als een tor. Ze zuipen er vrolijk op los.

   Like

   • Jaan zegt:

    Nemesis dat weet ik dus niet. Ik ben 40 jaar geleden een half jaar in Turkije geweest en heb daar nogal wat steden bezocht. Je kon er zoveel bier kopen als je wou en Raki ook (een soort Griekse Ouzo). Er werd inderdaad nogal op los gepimpeld in Turkije. Ik ben er straalbezopen van Istanbul naar Teheran gereis en had maar net op tijd de bus. Zelfs in Iran kon je in Mashad op de camping waar ze huisjes verhuurden sterke drank kopen. Het bleef in Turkije wat ongein betreft niet bij drank alleen. De Wallen in Amsterdam was kinderspel tegenover Taksim in Instabul. Daar stonden omgebouwde Turkse mannen geblondeerd als hoer op straat en verdomd: Je kon niet zien dat een een vent was. Nee de Islamitische schijnheiligheid ken ik wel. Pas nog een video over Bangkok gezien. Bij het fameuze Grace Hotel daar van weleer loopt het nou vol met Arabieren met tulband.
    .

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Nou, dan weet je het eigenlijk dus wel. Is niks veranderd, ze gaan hier gewoon door met zuipen etc. Grinnik.

    Like

  • Driek zegt:

   Tistochwat zegt: ““De asielzoekers uit de moslimlanden zijn er niet aan gewend om in het openbaar dronken mensen tegen te komen”, aldus verklaarde de minister van Binnenlandse Zaken.”

   Nou, die is lekker, ik ben er nog steeds niet aan gewend die foeilelijke in lappen gehulde vrouwen tegen te komen, en zo weet ik er nog wel een paar. Die lui zijn amper binnen of ze stellen eisen, worden behandeld als rijke toeristen en hebben meteen al een grote mond. Ik begrijp zo’n minister niet, het lijkt wel alsof die man bang is voor dat schorem.

   En ik snap die drukte over alcohol niet, ik heb in de jaren zestig Marokko en Tunesië bezocht, maar je kon overal gewoon alcohol verkrijgen, in de hotels, waar het barstte van de Duitsers, kolkte het bier bijkans over de drempels, ook werd er gewoon varkensvlees geserveerd. Er waren barbecueavonden waar een heel wild zwijn aan het spit werd geroosterd. Ik vond het walgelijk, al dat vreten en zuipen, maar ja, het waren goed betalende toeristen. Niemand maakte zich toen druk over Mohammed.
   En nu ineens maakt iedereen zich druk over halal-voedsel en alcohol? Nee, we worden zwaar in de zeik genomen door die moslims. Maar ja, ik begrijp het wel, als ze nu een veer laten, hebben ze straks geen poot om op te staan, dan kunnen ze niks eisen. Tuig is het. Geraffineerd rot schorem.

   Like

  • Republikein zegt:

   Als een varken geleefd!
   Now my dream is slowly coming true.
   And if God willing we will meet again, someday
   Het gebied dat nu bekendstaat als Catalonië, is net als de rest van het Iberisch Schiereiland overheerst door vele volkeren: de Grieken, Carthagenen, Romeinen, Visigoten, Moren en ook de Fransen gedurende enkele korte periodes.
   Ben er 20x geweest, varkens en moren.
   Wel mooie muziek, voor verdoofden en verliefden.
   Anyway, dank lieve dame.

   Like

 13. rikie zegt:

  Dat wordt oorlog en dan komen de wijnfeesten er nog achteraan!!! Volhouden mensen en doorzuipen. Daarna het andere zooi opzoeken en het feest is compleet!!

  Like

 14. rs zegt:

  Ergens ………………. ergens hoop ik dat deze minister GEEN gelijk krijgt………
  De “vluchtelingen “wilden toch zelf naar het “uitverkoren “land ??? Dan moeten ze ook tegen het zuipen van bier kunnen toch ????
  En Mutti heeft ze tenslotte zelf uitgenodigd……………

  Like

 15. lutgarde lefever zegt:

  De oktoberfeesten behoort tot de duitse cultuur als de vluchtelingenstoom er niet tegen kan dan moeten ze naar het westen niet
  Komen wij vragen niet dat ze naar Europa komen

  Like

 16. Jan zegt:

  Kijk wat een mooie foto met mooie meiden en grote tie..ik bedoel pullen bier, als je als moslim vindt dat dit niet kan ,ben ik blij dat ik geen moslim ben,Paulaner drinken gaat.

  Like

 17. Thomasson zegt:

  Wie interesseert zich voor wat deze schurftige viezeriken van Allah zijn gewend of niet? Wie vraagt ze te komen naar een plaats waar mensen zo graag drinken? Echter de Beierse minister van Binnenlandse Zaken probeert snugger te zijn. In het werkelijkheid is hij bang voor een pogrom op de “arme vluchtelingen” die in hun onnozele stommiteit nog Allah-U-Akbar zouden roepen midden op straat. Dat hebben ze volop in Budapest gedaan zie : https://www.youtube.com/watch?v=WU8xKPe5MhA. Men zegt: dronkaards en kinderen zeggen de waarheid. Als de bezoekers van de Oktoberfest zouden de Allah-geschreeuw horen dan is de kans groot dat de zeik stijgt naar hun hoofd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s