Ergens in Duitsland . . .

Screenshot_19

“Zeer geachte klanten,
op grond van een onverwachte komst van meerdere bussen met vluchtelingen, veel zuigelingen en kleine kinderen aan boord, hebben wij onze producten in de nacht naar woensdag ter beschikking gesteld aan de hulpverleners. Het was een acute noodsituatie. We hebben al nieuwe producten besteld en hopen op uw begrip.
Hartelijk dank.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Duitsland, Immigratie, islam-collaboratie, political correctness, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Ergens in Duitsland . . .

 1. Tistochwat zegt:

  Wel ja joh, geef alles maar weg aan de ‘vluchtelingen’ en hun nesten met jongen.
  Aangezien er steeds meer asielparasieten komen, zal er straks geen enkel product meer te koop zijn voor normaal betalende klanten. Het voer e.d. voor die baardapen en hun gebroed is immers niet aan te slepen?

  Vanmiddag die schitterende toespraak van Geert Wilders nog een zitten beluisteren.
  Wat prachtig dat Wilders Pechtold “meneer (de) wijsneus” noemde en Roemer een “grote leugenaar”.
  Uiterst schofterig en zeer laakbaar was het honende gelach en domme geroffel van de ‘kamerleden’ toen Wilders o.a. zei dat hij opkomt voor het volk.

  En wat kréég Pechtold daarentegen toch een warm applaus toen hij de gemeentes waar asielzoekerscentra zijn gevestigd, bedankte. De smerige geldzuchtige hypocriete machtswellusteling!

  Ik kan er nog steeds niet over uit dat die vet betaalde vlerken het lef hebben om Wilders – en dus ook ONS – uit te lachen; ze zitten nota bene op het pluche vanwege degenen die op hen hebben gestemd.
  Er is natuurlijk wél op die rooien gestemd door stom kiesvee, maar ook die stommelingen werden in feite uitgelachen en dat hebben ze niet eens door. Kun je nagaan HOE oliedom ze zijn!
  Men zit immers niet in de kamer om het volk te dienen en om de belangen van de burger te behartigen, maar om de eigen zakken te vullen en te lonken naar een nóg vetter betaald baantje in Brussel.

  Dat het stemvee toch niet in de gaten heeft dat de ‘elite’ geen donder geeft om de ‘vluchteling’, maar het is zo goed voor het imago van de ‘socialist’ om net te doen alsof hij zo ‘liefdevol’ is.
  Dat de ‘socialist NIET liefdevol is, kunnen we zien aan de manier waarop hij de eigen (bejaarde) bevolking schoffeert en behandelt.

  Én uitlacht…

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zei ik immers al: Voor die vertoning had de hele Kamer ontmanteld moeten worden! Ter plekke!
   By the way: Hoe gaat het met je ouders?
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 19 september 2015 om 20:40

    Ik trof mijn arme vader gisteren bont en blauw aan: in zijn gezicht, aan zijn armen en aan zijn benen. Zijn linkerbeen was vanwege een wond, verbonden.
    Hij was uit zijn bed gevallen en terechtgekomen op het hout van zijn bed.
    De stumper heeft drie dagen veel pijn gehad.

    Mijn moeder is mijn moeder niet meer; eigenlijk is ze al min of meer dood… dementerend… na een paar seconden is ze al vergeten wat er is gezegd en gebeurd…

    Ik heb er heel veel verdriet van… Héél héél veel… En ik ga er zwaar gebukt onder.
    Ik zou mijn leven willen geven als ik hen weer jong zou kunnen maken.

    EN IK BEN WOEDEND VANWEGE DE ‘BEZUINIGINGEN’ DIE HET LEVEN VAN (OUDE) MENSEN VERWOESTEN! WITHEET LAAIEND MACHTELOOS WOEDEND!

    En dat alles ten behoeve van de ‘vluchtelingen’ en vooral van de eigen reeds vol geharkte zakken van de ‘heersers’ die die asielparasieten importeren!!!

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Theresa op 19/9 om 20:40

    Het viel me mee dat Halbe Zijlstra de Kamer kwaad toesprak vanwege dat applaus! Het leek hem onaangenaam te verrassen. Later hoorde ik van Roemer en Buma dat zij daar niet aan meegedaan hadden.
    Niet iedereen was het dus eens met die misselijke opmerking van Pechtold!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Jong maken kan niemand ze. Evenmin als de klok terugdraaien. Geloof me, ik weet ervan mee te praten met betrekking tot mijn eigen ouders zaliger.
    Maar die werden, op de valreep, nog nèt goed verzorgd. En dat hàd met de huidige ouderen ook het geval kunnen zijn, als dat zooitje gewetenloze hónden in de 2de Kamer -ja, die dus meteen tijdens die algemene beschouwingen ontmanteld had moeten worden- niet begonnen was, alles weg te geven aan de immigranten, zodat er voor de ouderen, zieken, gehandicapten èn de rest van autochtoon Nederland langzamerhand niets meer overblijft!
    En dat stel lamzakken, die de naam volksvertegenwoordiger niet verdienen maar stom zitten lachen! Oh, joh, je zou ter plaatse een molotov-cocktail in die zaal gegooid hebben!
    Ga jij nog mee met Pegida, 11 Oktober? Je zou de neiging hebben om pittiger kost te laten aanrukken, maar laten we in Godsnaam maar tevreden zijn met wat haalbaar is.
    En als je wilt, kijk dan ook nog even naar het comment van Cathja op het topic:”Hoeveel onzinverhalen…..enz.” èn mijn reactie daarop, zodra die tenminste door is: Ik wil graag weten, wat je ervan vindt. Geert moet eens het eerbetoon krijgen, dat hem toekomt en mores leren zúllen we ze!
    Veel sterkte. Ik ken je ouders niet, maar geef ze bij de eerstkomende gelegenheid toch maar een knuffel van me of zo.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 20 september 2015 om 11:16

    Beste Theresa, om verschillende redenen kan ik op 11 oktober niet naar Utrecht komen.
    Maar ik wens degenen die er wél heen gaan, de allerdappersten onder ons (waartoe ook jij zéker behoort!), heel veel succes!!!

    Ik zal eens gaan kijken of ik ”Hoeveel onzinverhalen…..enz.” kan vinden.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 20 september 2015 om 11:16

    Ik heb even zitten zoeken naar bovenstaand lied en ik kwam dit tegen.
    Er is sprake van een versie van de tekst die naar Hitler verwijst.
    We moeten oppassen dat Wilders NIET wordt geassocieerd met Hitler!
    Dat wordt al veel te vaak ten onrechte gedaan.

    https://de.wikipedia.org/wiki/Auf,_auf_zum_Kampf

    Version von Adolf Wagner um 1930 für die SA
    1. Auf, auf zum Kampf, zum Kampf!!
    Zum Kampf sind wir geboren!!
    Auf, auf zum Kampf, zum Kampf,!
    zum Kampf fürs Vaterland.!
    |: Dem Adolf Hitler haben wir’s geschworen,!
    Dem Adolf Hitler reichen wir die Hand. :|!
    2. Es steht ein Mann, ein Mann,!
    so fest wie eine Eiche!!
    Er hat gewiß, gewiß,!
    schon manchen Sturm erlebt!!
    |: Vielleicht ist er schon morgen eine Leiche,!
    Wie es so vielen Hitlerleuten geht. :|!
    3. Drum auf zum Kampf, zum Kampf,!
    mit braunen Bataillonen!!
    Das Dritte Reich, ja Reich,!
    ist unser hohes Ziel.!
    |: Des Weltkriegs Tote, diese zwei Millionen,!
    verpflichten uns, ja, uns zu Kampf und Sieg! :|!

    Voor de zekerheid ook nog maar even hier gepost…

    Like

  • Cathja zegt:

   @ Tistochwat op 19/9 om 22:49

   Beste Tistochwat, ik weet niet waar het om gaat (dat hoeft ook niet), maar ik lees uw bericht van 22:49, waar u vertelt over wat er met uw ouders aan de hand is.
   Uw verdriet raakte me!
   Ik denk uit uw bericht op te kunnen maken dat uw ouders geen goede en menswaardige verzorging krijgen, waar met name uw vader het slachtoffer van is geworden. Ik kan uw reactie daarom zeer goed begrijpen!

   Ik wens u heel veel sterkte toe, en ik hoop dat uw vader nog enigszins zal herstellen na deze valpartij. Het zijn zeer kwetsbare mensen, die alle recht hebben op liefdevolle zorg! Ook ik maak me heel vaak kwaad als ik weer schrijnende berichten lees, maar voel me net zo machteloos als u.
   Mijn oude vader is vorig jaar op bijna 92-jarige leeftijd overleden. In deze tijd, met de mentaliteit (en de zogenaamde noodzakelijke bezuinigingen) van nu, zou je bijna wensen dat je ouders rustig heen zouden mogen gaan. Het lijkt wel steeds erger te worden, overal!
   Behalve bezuinigen op vluchtelingen-uitgaven; daar mogen blijkbaar wel kostenoverschrijdingen voor gemaakt worden.

   Nogmaals veel sterkte, en beterschap gewenst voor uw vader!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 20 september 2015 om 09:50

    Dank u voor uw vriendelijke reactie. Ik wil graag een eventueel misverstand uit de weg ruimen.
    Mijn ouders wonen wél in een verzorgingstehuis waar men zijn best doet, maar vanwege de ‘bezuinigingen’ zijn er maar weinig verzorgenden; véél té weinig.
    Gelukkig kwam er die nacht van de valpartij betrekkelijk snel hulp (volgens mijn vader), maar ik houd mijn hart vast. Ik heb nl. weleens drie kwartier moeten wachten voordat er iemand kwam na het drukken op het belletje.

    Mijn vader lijdt nl. in ernstige mate aan de ziekte van Menière en als hij een aanval krijgt, moet er eigenlijk constant iemand aan zijn bed zitten omdat hij dan helemaal hulpeloos is.
    Maar in het gunstigste geval komt er dan slechts één keer per half uur iemand naar hem kijken en intussen kan hij dan -op zijn rug liggend- al in zijn braaksel zijn gestikt.

    Hoe dan ook: er is NERGENS meer tijd voor; de pillen worden bij wijze van spreken naar binnen geschoten en verder wordt er wat vluchtige ‘assistentie’ verleend en dat was het dan. Alle ‘extra’ dingen moeten door de familie worden geregeld en zelf worden verzorgd en juist daarmee heb ik zo’n moeite… Omdat ik het niet kan aanzien…

    Toen mijn oma in een verzorgingstehuis woonde, was er volop tijd voor een praatje tussen verzorgenden en bewoners en men kon zelfs nog wandelingen met de oude mensen maken.

    Maar nu? Nu is er alleen nog maar tijd voor een minimale ‘verzorging’ en de kamer, slaapkamer en douche + wc waarin mijn ouders verblijven, krijgen als klap op de vuurpijl veel te weinig schoonmaaktijd (50 minuten per week!) zodat het er rommelig vies uitziet. Je zou af en toe wensen dat je ouders maar gewoon dood waren en ik vind het vreselijk dat ik zo moet denken…
    Als WIJ straks hulpeloos door ouderdom zijn, zijn we verloren, als het zo doorgaat.
    Dat is de reden waarom IK niet oud wil worden…

    EN AL DIE ELLENDE WORDT VEROORZAAKT DOOR DE BANDIETEN DIE OVERAL AAN DE MACHT ZIJN! De graaiende hebberige zakkenvullers!

    Like

 2. Thomasson zegt:

  Is dat niet vreemd dat de zgn. vluchtelingen rekenen op de gulheid van de mensen die ze van plan zijn in de toekomst IN DE NAAM VAN DE ISLAM TE VERMOORDEN. Zij zien het als of WIJ ZIJN HEN VERPLICHT TE HELPEN ….DE UBERMENSCHEN IN NOOD!. Wat ben ik toch blijf dat Hongarije, Kroatië en Slovenië laten ze de schijt aan ze hebben en de schijt aan de bende viezeriken van Brussel en Straatsburg. Ze doen wat goed voor hen land is en niet wat goed is voor Angela Merkel, Mark Rutte en consorten.
  Zie video Alex Jones European Migrant Crisis: A Trojan Horse For ISIS Invasion! https://www.youtube.com/watch?v=WU8xKPe5MhA

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  De gekregen producten werden na ontvangst weggegooid, waren niet van het juiste merk….

  Like

 4. SeeMore zegt:

  Die zaak gelijk boycotten voor het leven!!

  Like

 5. Cathja zegt:

  Als klant zette ik daar geen voet meer over de drempel! Blijkbaar hadden ze wel in de gaten dat deze actie niet erg fatsoenlijk was en op onbegrip zou kunnen rekenen van de klanten, vandaar dat dit midden in de nacht op touw is gezet. Ze verkozen dus een mega-grote omzet boven de omzet via de vaste klantenkring.

  Hoe denkt de winkelier dus over de vaste klanten?
  Juist, die kunnen verrekken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s