Het wereldbeeld van Merkel

 

(Vertaling: “Vederso”)

Begin september antwoordde Angela Merkel aan de Universiteit van Bern op de vraag van een burger over de islamisering van Europa. In haar in de Duitse pers deels toegejuicht statement gaf ze ons (Europa) de schuld van de islamitische terreur in de wereld en maakte ze vooral de christenen in Duitsland de facto tot medeplichtigen, omdat ze hun religie niet beleven en dus geen recht hebben de moslims hun geloof te verwijten. De Joodse en Canadese journalist Ezra Levant van TheRebel.media analyseert in een bijna elf minuten durende video haar verklaringen en maakt er gehakt van. Hij onthult de typische Duitse zelfhaat achter het antwoord van Merkel en hij maakt duidelijk wat de verantwoordelijkheid van de minister zou moeten zijn: hij verdedigt Duitsland en spreekt de Duitsers van nu van medeplichtigheid aan nazi-Duitsland vrij. De kinderloze Angela Merkel beschuldigt hij ervan door met de oproep voor de massa-immigratie naar Duitsland de zelfmoord van het land Duitsland te hebben aangekondigd.

Commentaar vertaler: Eigenlijk ligt het voor de hand dat Ezra Levant aandacht schenkt aan dit optreden van Merkel, en anderen (Broder) hebben dat ook gedaan. Tot in het recente verleden hebben staten altijd moeite gedaan om hun bezit te verdedigen en Angela Merkel is de eerste die “haar” Duitsland zonder slag of stoot opgeeft, zich al bij voorbaat gewonnen geeft. Natuurlijk is dit het resultaat van tientallen jaren wanbeleid op een cruciaal vlak: landsverdediging. En ook de EU noemt iedereen die zich tegen dit beleid uitspreekt een nazi of racist. Het is de omgekeerde wereld. Dat de machtigste vrouw ter wereld er zulke warrige denkbeelden op nahoudt, is zeer verontrustend en dat Rutte haar gewoon volgt, is niet minder ernstig.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op Het wereldbeeld van Merkel

 1. koddebeier zegt:

  Dat mens hoort in een inrichting !!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Je moet beslist een totaal verziekte geest hebben, wil je Europa de schuld durven te geven van de islamitische terreur in de wereld! Nog vele malen zieker vind ik dat volgens haar de christenen medeplichtig zijn ‘omdat zij hun religie niet beleven en dus geen recht hebben de moslims hun geloof te verwijten’.

  Frau Merkel, wij verwijten de moslims hun religie niet. Wat wij hen wél verwijten is dat zij ons met geweld hun religie op willen dringen. Dat heeft niets te maken met de christenen! Ook niet-gelovigen zullen namelijk ten prooi vallen aan de alles opeisende islam-aanhangers! Ook Joden deugen in de ogen van moslims niet, en volgens de koran zijn zij erger dan apen en zwijnen.
  Eeuwen geleden hebben Mohammedanen ook al eens geprobeerd om de islam in Europa in te planten, maar de Moren werden tegengehouden. De islam zal het steeds opnieuw proberen, omdat zij willen dat de hele wereld zich onderwerpt aan de wil van ‘Allah’ en zijn zogenaamde profeet!

  Frau Merkel, zoek een goede psychiater. Dat is het enige wat u misschien nog kan helpen, voordat u definitief in een psychiatrische kliniek opgenomen zult worden!

  Like

 3. Deze stazi hoort in een psychiatrische inrichting thuis,geloof en staat horen gescheiden te zijn,bovendien willen moslims de alleenheerschappij en helemaal niet samenleven met christenen.De dictator der waanzinnigen ,het monster wat straft ? Met welk recht?Zoals Ceaucescu de Roemenen strafte,om ze te laten ervaren hoe zijn jeugd was?Hij eindigde op het schavot,hopelijk Merkel ook,dat heeft ze zeker verdiend.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Hulde aan Frau Merkel.
  Eens gaat ze wat anders doen, bij het Leger des Heils werken of zo, het kan van alles zijn, bedenk maar wat, als het maar in de goedmansindustrie is.
  Als afscheid en dank voor haar inzet voor de mensheid verdient dat wijffie een aandenken voor tomeloze inspanningen, met bloed zweet en tranen.
  Ik denk aan het volgende:

  Like

 5. daiyu-ninja zegt:

  En dan noemen ze G.Wilders een gevaar voor onze samenleving!?
  Wie een gevaar zijn voor de hele westerse samenleving zijn die vervloekte linkse rot socialisten!

  Like

 6. daiyu-ninja zegt:

  Toevoeging: hoe is het toch mogelijk dat die gevaarlijke gekken onze – westerse – landen mogen blijven besturen en niet opgesloten worden!

  Like

 7. .S Breget zegt:

  Het wanbeleid van Europa en het middenoosten worden duidelijk door de uitbreiding van de islam in onze westerse wereld ,Merkel heeft een gave iedere leider over de grens van neergang te trekken met als voorbeeld de krankzinnigheid van het islamitische bestaan over de hele wereld te verspreiden .Het wachten is nog op diegene die deze gevaren zien en de strijd willen aangaan om de valse sentiment van de Europese hulpverleners die de islam helpen hun eigen volk ten grave dragen.

  Like

 8. Nieuw bewijs dat George Soros de immigratiestroom stimuleert

  Gisteravond ontving ik een filmpje van de inmiddels beroemde YouTuber Dahboo777 waarin duidelijk wordt dat een organisatie van George Soros handboekjes uitdeelt aan vluchtelingen. Al eerder suggereerde ik enigszins sarcastisch dat George Soros waarschijnlijk met de geldbuidel staat de schudden in de landen waarvan de vluchtelingen afkomstig zijn, omdat George Soros inmiddels naam en faam heeft gemaakt in het financieren van revoluties als die in de Oekraïne in 2014. De vluchtelingen krijgen dus duidelijke instructies over hoe en waar zij zich in Europa kunnen melden. Nu zult u denken: “Dat is toch sympathiek!” Ja, het is heel sympathiek, maar het is vooral een teken dat er een gedegen planning en goede coördinatie achter deze hele vluchtelingenstroom zit. Al eerder zagen we geluiden via de Oostenrijkse geheime dienst dat de smokkelaars geld ontvangen van Amerika. Alle tekenen zijn er dus dat de heersende klasse die de road map richting New World Order (NWO) uitstippelt, deze vluchtelingenstroom goed getimed en goed gecoördineerd gepland heeft.

  Bereidt u zich al voor op barre tijden? Als de planning van de NWO zijn gang gaat, zouden we eind deze maand wel eens in een spiraal van ellende kunnen belanden (zie hier). De laatste maand zien we dan ook veel inkoop van voedselpakketten, noodstroomvoorziening en waterzuiveringssystemen in de webshop (zie hier). Al eerder lichtte ik toe dat we niet in angst moeten schieten. In mijn vorige artikel besprak ik duidelijk wie wij zijn en met welke blik we naar de wereld om ons heen moeten kijken. In alle rust voorbereiden op calamiteiten of een periode waarin er geen geld meer uit de pinautomaten komt, is wellicht niet onverstandig. Het voordeel is dat bij het in huis halen van bijvoorbeeld houdbaar voedsel u uw geld niet over de balk smijt, maar er gewoon ook van kunt genieten als er toch niets blijkt te gebeuren. Maar alle signalen zijn er dat de cabal iets aan het plannen is. Ook het op gang komen van de massale vluchtelingenstroom, juist nu en niet al sinds de oorlog in Syrië begon, is opvallend genoeg. Bereidt u voor en blijf in alles in liefde en rust. Laat u niet verleiden tot angst, haat en paniek. Dat is de modus waarin de heersende klasse ons graag wil krijgen. Wees wakker en stuur universele onvoorwaardelijke liefde de ether in.

  Bron
  http://www.beyondthematrix.nl/

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Duidelijke conclusie die je hieruit kan trekken: Het mens is een ziekelijk voorbeeld van pathologische zelfhaat -en haat voor haar eigen volk en- roots. Hierdoor is ze totaal incompetent om een land te regeren en in feite is het onverantwoord om haar nog één seconde op die post te laten zitten: Ze zou er stante pede uit ontzet moeten worden, vóór heel autochtoon Duitsland er aan bezwijkt!
  En het erge is, dat dat soort hersenrot nog besmettelijk schijnt te zijn ook, althans onder politici, want, al is dit wel een erg extreem geval, de Algemene Beschouwingen lieten ons enkele dagen geleden nog zien, dat het overgrote deel van onze eigen 2de Kamer dezelfde verschijnselen vertoont, alarmerend, maar wáár!
  Verdomd als het niet zo is: Een massale volksopstand zal noodzakelijk blijken, want onze ‘volksvertegenwoordigers’ hebben het unaniem s l e c h t met ons voor!
  http://depatriotten.weebly.com/

  1

  Like

 10. modilanto zegt:

  Dit is op modilanto herblogden reageerde:
  Frau Merkel Kandidat für den Irrenanstalt. Gehen Sie möglichst bald !

  Like

 11. Charles Martel zegt:

  De suicidaire Fuhrerin hat gesprochen!

  Like

 12. Pieter G zegt:

  Uitstekende analyse,

  En zij is het hoofd van het Merkel regime.
  President en keizerin van Europa.
  Helemaal knettergek.
  Door haar zelfhaat biedt ze Europa aan de jihadstrijders op een presenteerblaadje.
  Oppakken voor landverraad en dwangbuis op een gesloten afdeling.
  Pikken de Duitsers Dit????
  En waar blijft onze Rutte (heeft ook geen kinderen), die moet van Merkels schoothondje in een Hollandse leeuw veranderen om dit volk te beschermen tegen waanzin.
  Of beter, de scepter aan Geert Wilders overhandigen.

  Like

 13. danny zegt:

  Van hopen gaat er echt niets veranderen. Er tegen in gaan en op de PVV stemmen wil wellicht nog helpen als we al niet te laat zijn. Van alleen klagen (we weten hier allemaal hoe vork in de steel zit) heb ik meer dan genoeg.
  Het is nu tijd voor actie, actie, actie en nog eens actie. Het moet echt eens afgelopen zijn met deze gekkigheid. Geen passiviteit maar actie!

  Wat wilders zegt ( en ik al jaren roep en tegen iedereen zeg) verzet!
  maar nee we hebben allemaal te druk met onze eigen toestanden.
  Begrijp 1 ding goed. Als wij onze niet verzetten tegen de islamisering en tegen die linkse NSB-elite, hebben we straks helemaal niets om ons met onze eigen toestanden bezighouden.
  Snoop dat allemaal hier maar eens goed in jullie oren!

  https://www.facebook.com/pegidanederland?fref=nf

  Like

 14. Sjaak zegt:

  Ook deze führer is allang plat als een postzegel !
  Wie te hoog vliegt, kann op een harde landing rekenen !

  Like

 15. Jan zegt:

  ‘This is the demography of an invading army’

  Like

 16. danny zegt:

  Verzet mis ik hier in dit land en Europa, hans? Het wemelt hier van de passiviteit en de heulers in dit land en Europa. We hebben het allemaal nog net te goed, en zijn te druk met ons zelf bezig en dat hebben die islamieten dondersgoed door en maken daar gretig misbruik.

  Ik schaam me diep voor de meeste van mijn landgenoten en het meeste van het Europese volk!
  Ze vergeten allemaal even dat als het zo door gaat heel Europa geislamiseerd is no-time, zonder dat er echt enige vorm van verzet is geweest.
  Willen we dat na laten en onze volgende generaties.
  Ik dacht het niet!!
  word nou eens wakker uit die diepe winterslaap en verzet u !!!

  Like

 17. Aegolius cs zegt:

  Psychoanalytiker deuten das Phänomen Angela Merkel

  Psychologen arbeiten sich auch weiterhin an der Macht-Darstellung von Bundeskanzlerin Angela Merkel ab – mit verblüffenden Ergebnissen.

  Was will das Weib? Sigmund Freuds berühmte Gretchenfrage hat in diesen Tagen seine Ur-Enkelinnen und -enkel wieder umgetrieben.

  Was will die Frau also? Das Rätsel Merkel wurde an jenem Wochenende in Frankfurt nicht gelöst.

  http://www.tagesspiegel.de/themen/reportage/verhalten-der-kanzlerin-psychoanalytiker-deuten-das-phaenomen-angela-merkel/9840126.html

  Het “onderzoek” vertelt meer over de kwaliteit van de onderzoekers die een zwarte kat in een verduisterde kamer willen vatten. Politieke drijfveren zijn nauwelijks wetenschappelijk in te kaderen, noch wetenschappelijk toe te dichten aan ’n politiek persoon, nietwaar?!

  Like

 18. Aegolius cs zegt:

  Bert,
  Ik kan me nauwelijks inhouden :).

  Like

 19. Hendrik M. zegt:

  Vanzelf gaat het door, we zullen toch echt op moeten treden!

  Like

 20. Jan zegt:

  Voor wie er maar geen genoeg van kan krijgen

  Like

 21. Jean zegt:

  Dat wijf Adolfine Merkel is de nagel aan onze doodskist, het wordt hoogdringend tijd die nagel te verwijderen, m.i. heeft die iets met een moslim??? 😉

  Like

 22. Sjun Demartelaere zegt:

  Het wordt tijd voor verzet van diverse Europese lidstaten tegen het aanblijven van Angela Merkel. Ze vergooit de toekomst van Europa, haar cultuur en haar werk. Enkel om politiekcorrect te scoren. De tijd voor revolte breekt aan en daarvoor gaan we nog hard onze Ooast-Europese vrienden nodig hebben die eeuwenlang zuchtten onder de gesel van islam die hun landen leegzoog, hun cultuur verkrachtte en de naties verdomde.
  .
  Naast types als Anhgela Merkel wier tijd het wel zal durenm zullene r ook types als Jan Sobieski en Karel Martel opstaan die zich zeker niet zonder slag of stoot gewonnen zullen geven. Iedereen kan nu alvast een begin maken met borgen en doorgeven van kennis voordat deze gecensureerd wordt om islam en andere dramdwingende socialismen te behagen.
  .
  Nu is de tijd om de mensen in je leefomgeving uit te dagen tot zelf nadenken in plaats van zich de wereld te laten inkleuren door partei-angehauchte massamedia. Waarom zou je (nog langer) actief of passief meewerken aan tijden waarin mensen gedijen die recht nioemen wat krom is en leugen wat aan werkelijkheid wordt geschetst.

  Like

 23. Martha N zegt:

  Kansen genoeg gehad ons te verzetten, maar velen zijn blindelings in de val getrapt en denken nog steeds dat het beter zal gaan.Het is een hopeloze taak voor Wilders, de enigste man die voor ons volk en land is opgekomen. Over Merkel wil het niet eens hebben, dat mens is me geen knip voor de neus waard.

  Like

 24. Jan zegt:

  Vakkrachten op weg naar utopia

  Like

 25. Jan zegt:

  Merkel uitgefloten

  En nu hopen dat zij eindigt als Ceaușescu in 1989

  Like

 26. Jules Vismale zegt:

  Eindelijk lijkt Merkel (na lange tijd te hebben gedaan aan struisvogelpolitiek net als andere linkse figuren hoewel ze weer een terugval krijgt) misschien toch een keer het licht te hebben gezien! Zou ze de geschiedenis van Duitsland kennen dan kon ze allang weten dat wie verschillende volkeren met een andere cultuur, gewoontes, godsdiensten enz. oftewel vrijwillig of gedwongen wil samenvoegen er snel achterkomt dat dit vrijwel altijd mislukt. Na WO I werden juist vooral in Oost-Europa talloze verschillende bevolkingsgroepen onderling samengevoegd die vaak elkaar gruwelijk haatten wat een reden was dat WO II een vernietigingsoorlog werd. Sommige volkeren gingen daarom samenwerken met de nazi’s of elkaar bevechten.
  Het binnenhalen van buitenstaanders na WO II is te vergelijken met een sprookje over een vrouwtjeshond die zwanger was en vroeg aan een andere teef of ze “tijdelijk” mocht wonen in diens hok zodat ze ongestoord haar jongen kon baren. De gastvrije hond ging akkoord maar zij wilde later wel haar hok terug. Helaas hadden de zogenaamde vriendin en diens jongen het hok overgenomen en wilden er nóóit meer uit! En zo is het ook gegaan met groepen allochtonen in West-Europa die gastvrij werden ingehaald met hun kroost, zich niet altijd aanpasten en daarna niet meer weggingen. Bedenk namelijk dat je best gastvrij mag zijn maar dat je moet oppassen met wie je in huis haalt! Al te goed is namelijk buurmans gek!

  Like

 27. Pingback: Angela Merkel spreekt dit jaar de 5 mei-lezing uit | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s