HOEVEEL ONZINVERHALEN ZULLEN WE NOG HOREN?

The flags of both the Netherlands and of the Grand Duchy of Luxembourg both use horizontal bars of red, white, and blue, in the same order, although the flag of Luxembourg uses a lighter shade of blue. --- Image by © Royalty-Free/Corbis

(Door: Martha N.)

De gemeenteraad van de hoofdstad des lands wil hoogopgeleide vluchtelingen opnemen en ze de mogelijkheid bieden een eigen bedrijf te beginnen. Vooral Syrische vluchtelingen lijken relatief hoogopgeleid te zijn. (Volgens eigen zeggen!) Dat meldt de wethouder van Economische Zaken en locoburgemeester Kajsa Ollongren (D66) vanmorgen in een artikel van het FD dat achter de betaalmuur te lezen is. Ollongren zegt haar inspiratie te halen uit de Israëlische havenstad Tel Aviv. De stad staat erom bekend een broedplaats te zijn voor technologische innovatie en heeft daarom ook veel nieuwe hightech-bedrijven. In de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw kwam vanuit Rusland een joodse migrantenstroom op gang naar Israël. Veel mensen die vluchtten waren wetenschappers met een technische achtergrond. Om de overdaad aan hersenen een plekje te geven, werd een project gestart waarbij technische, hoogwaardige bedrijvigheid tot stand kwam. Ollongren: “Grof gezegd hebben ze die mensen gewoon bij elkaar gezet met de opdracht iets uit te vinden en er een businessmodel bij te bedenken. Van die keuze plukken ze nu de vruchten.”

Lees deze nonsens hier verder.

Hoogopgeleide vluchtelingen. Hoogopgeleide vluchtelingen opnemen? Jazeker, vast wel, hoogopgeleid voor een speciale missie, op dit moment infiltreren en zich later concentreren op aanslagen plegen. Hoogopgeleid en getraind door Al-Qaida, IS en de rest van de wereldveroveraars uit naam van Allah. Gaat heen en verspreid U. Hoeveel zijn er onder deze zgn. vluchtelingen die met een speciaal doel komen?

Hoe dom kun je zijn om te denken dat dit vluchtelingen zijn, vluchtelingen voor de armoede, ja dat wel, en omdat ze voornamelijk bezig zijn elkaar uit te roeien in plaats van een moestuintje te beginnen. Een zeker persoon van de PvdA had hiermee DE oplossing voor onze eigen armoede gevonden!

Hulp bij opstarten eigen bedrijf.

Wat te zeggen van onze eigen mensen? Verdienen die geen hulp bij het starten van het eigen bedrijf? Verdienen onze kleine bedrijven, die met moeite het hoofd boven water houden, geen ondersteuning? Mijn zoon heeft zich een ongeluk gewerkt in zijn eigen bedrijf, nu staat het water hem aan de lippen en zo zijn er zo velen.

Inspiratie uit de Israëlische havenstad Tel Aviv?

Joden vanuit Rusland, Joden naar Israël, mensen met technische kennis. Ja juist, de Joden wel, ze hebben hard gewerkt. MAAR je kunt Joden niet met islamieten vergelijken, dat is zoals appeltjes met peertjes. Joden zijn van een heel ander kaliber. ZIJ hebben niet het plan om ons westerlingen allemaal over de kling te jagen of op te blazen. Deze mensen werken! Joden laten ons met rust!

Veel Joden waren en zijn wetenschappers

Correct, want Joden hebben de hersens daarvoor. Zij kregen een nieuw land, een eigen land en daar heeft iedereen zich voor ingezet. Zij kwamen niet met honderdduizenden andere landen binnen vallen als een zwerm sprinkhanen. De Joden verkrachtten en verkrachten geen meisjes en vrouwen zoals dit bij deze groep hottentotten die nu ons land (en andere landen) overnemen en nooit dankbaar zullen zijn, alleen steeds meer zullen gaan eisen. Verschil met deze gelukszoekers, of ze nu uit Syrië komen of uit welk moslim and dan ook, wetenschappers zitten er echt niet veel bij! Ze hebben slechts één doel in hun hersens en dat is de vernietiging van de gehele westerse wereld en niet te vergeten de Joden.

Wat hierboven gezegd werd door deze D66er, is nonsens. Nee, veel hersens heeft deze persoon niet. En met hem vele anderen die in onze regering zitten.

Ik verwijs nog even naar dit artikel:

De 35-jarige Syriër die in Nederland is opgepakt, blijkt een spin in het web van de smokkel van honderden Syrische vluchtelingen naar Nederland en andere West-Europese landen te zijn. Vanuit Eindhoven onderhield hij duizenden telefooncontacten met medeverdachten in het buitenland.

Het gaat deze mensen alleen maar om geld, het is oh zo gemakkelijk om IS-mensen op deze manier naar Nederland te krijgen. Hoeveel lopen er reeds rond met een vals paspoort/valse identiteit ? Geert heeft Rutte hiermee bij de benen gehad. Niet alleen gebeurt dit in Nederland, ook in Engeland en andere landen.

Begrijpen de burgers nu nog niet wat ze hebben gedaan door op deze regering te stemmen? Zelfs hun huis aan te bieden als opvang en met welkomborden langs de weg te gaan staan. Hoop ik niet dat ze knappe dochters hebben of de moeder! Mensen knoop toch in Uw oren: DIT zijn GEEN vluchtelingen! Het zijn gelukzoekers en daarbij komen ook vele binnen met kwade bedoelingen.

Ze gokken op medelijden, ze offeren alles op, zelfs vrouw en kind om maar naar het Westen te komen. De media spelen hen in de kaart, laten jankende vrouwen en kleine kinderen duidelijk in beeld komen. Mensen hou op, deze mannen zullen hun vrouwen en meisjes dochters nooit goed behandelen, ze misbruiken ze om medelijden op te wekken. Ze worden uitgehuwelijkt al met 4 jaar vaak. Ze brengen hun cultuur mee en dat is een rotmentaliteit! Op dit moment wanneer we doortellen, komen er honderdduizend per jaar binnen in sneltreinvaart. We MOETEN van de EU opnemen!

Halal slachten

Wat te denken van halal slachten, het dierenleed kent nu helemaal geen grenzen meer. Wij zullen voortaan alleen nog halal geslacht vlees moeten eten. Deze mensen zijn bang voor honden, wat denk je doen ze met je hond als ze de kans krijgen? Er is maar één ding dat voor hen van belang is: de wereld voor Allah! Dit is DE grote kans om binnen onze muren te dringen en ons te zijner tijd van binnenuit massaal aan te vallen. Niet? Ja, misschien dat ik het niet mee zal maken en dat hoop ik ook niet.

Te laat!

Het is te laat, strijders voor Allah en uit naam van Allah hebben zich over de westerse wereld verspreid. Geert Wilders heeft groot gelijk gehad met zijn waarschuwingen door de jaren heen. Hij is een geweldig moedig man die ik ten volle bewonder. Hoe wordt hij gehoond door de rest van de pluche zitters, hoor hoe ze niets anders weten te verzinnen dan de oude kreet: Wilders zaait haat! NEE, Wilders gebruikt zijn verstand.

Ik heb de gezichtsuitdrukkingen weer gezien tijdens de debatten. Het wegdraaien van de spiegelei ogen van Pechtold. Trouwens deze man heeft helemaal geen programma voor Nederland met zijn partij: ja, wat losse kreten, maar zijn enige doel is alles naar Europa en weg met Wilders. Eenmaal andermaal, zegt onze veilingmeester en klap; Holland is verkwanseld! Bedankt Pechtold, bedankt lachende Rutte, bedankt christelijke partijen, bedankt vorige regeringen, die ons de EU opgedrongen hebben!En dan durven deze heren en dames nog het woord “DEMOCRATIE” in de mond te nemen? Zij vinden zichzelf democratisch?

De enige democraat is Geert Wilders!

Het wereldmonster EU knalt de zweep over de ruggen van de eigen bevolking!

Wij blijven Wilders steunen. De man verdient een standbeeld. Hij zal dat nooit krijgen van deze regering en van de nieuwe aanwinst die per definitie tegen hem zal zijn, ook nooit.

Wij zeggen: Wilders bedankt.. Geweldig wat je voor ons vaderland hebt geprobeerd te doen en nog steeds pal blijft staan voor eigen volk. Hoera voor Geert!

Het is en blijft ongelooflijk dat de bevolking nog steeds achter D66 Pechtold blijft staan, de VVD en welke andere partij dan ook! Dat mensen nog steeds volhouden en zeggen: er is niets aan de hand, plaats genoeg. Zij leven in een bubbel en geloven in sprookjes.

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op HOEVEEL ONZINVERHALEN ZULLEN WE NOG HOREN?

 1. biebie zegt:

  Ja met die “hoog”opgeleide migranten zal onze economie zo`n enorm impuls krijgen dat we weer een financierings overschot hebben , kunnen we meteen weer nieuwe “hoog”geschoolden importeren.
  Goed plan D66 haal ik mijn kinderen van school af en stuur ze naar de uitkering , is toch mooi als die “hoog”geschoolden voor je uitkering werken.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Misschien kunnen wij, de schrijvers en reageerders van E.J. Bron, tóch wel eens iets bedenken waarmee wij onze grote erkentelijkheid jegens Geert Wilders tot uitdrukking kunnen brengen.
  Ik heb (nog) geen idee wat en hoe, maar anderen misschien wel.
  Geert verdient ons aller respect, en een blijk van waardering voor alles wat hij voor ons land doet lijkt me wel op z’n plaats.

  Like

  • Martha N zegt:

   Cathja, een goed idee, dat meerderen hierover meedenken
   Mijn eerste gedachte is:
   Misschien een afbeelding zoals Bert hier geeft: Geert achter de Nederlandse driekleur.
   Daarbij een kort gedicht van Willemientje en een korte tekst van Wilders aanhangers, dat wij hem eren enzo. Wij steunen Geert of zoals jij schrijft Geert verdient ons aller respect..
   Aanbieden bij de tijdschriften en of een krant misschien Elsevier? Ik zeg maar wat.
   Wanneer er bijbetaald moet worden kunnen we misschien wat geld bij elkaar schrapen.
   Slaan we twee vliegen in een klap, wordt ook nog eens gelezen.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Martha N om 9:30

    U heeft in elk geval al enkele ideeën. Klinkt goed. Misschien schuilen er nog meer verborgen talenten onder de schrijvers en reageerders, en kunnen we er samen eens iets moois van maken. Laat iedereen zijn of haar ideeën maar ‘op papier’ zetten.
    Het is goed dat we ook een kostenplaatje maken, waarbij we rekening zullen moeten houden met de draagkracht van de ‘Bronners’. Maar dat had u vast ook wel in gedachten.

    Ook Theresa’s idee verdient serieuze aandacht. Hopelijk komt er de komende tijd iets moois van de grond, en kunnen we Geert verrassen.
    Als er íemand zoiets verdient, dan is hij het wel!

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, een tijd geleden alweer, en ik weet niet meer wáár precies, heb ik, half uit de losse hand, eens het voorstel gedaan om een soort van ‘strijdlied te maken op Geert Wilders en de PVV, op de Melodie van het Spartakuslied van Hannes Wader, Auf, auf zum Kampf. Ik had zelfs al een tekst gemaakt, als een soort probeersel.
   Dat bleef echter vaag, omdat ik toen nog niet in staat was, de betreffende clip hierheen te downloaden. Tistochwat heeft de tekst toen wel gelezen en ze vond hem wel goed, maar daar bleef het natuurlijk bij, op die manier.
   Een week geleden lukte me het downloaden echter opeens wèl. De clip staat nu hier:
   https://ejbron.wordpress.com/2015/09/13/officiele-eu-denktank-roeptop-tot-het-inzetten-van-militairen-tegen-demonstranten/#comments
   Als jullie er wat in mochten zien, wil ik met plezier proberen, een nieuwe tekst te maken.
   Het is een mooie marsmelodie. Het Horst Wessellied, bijvoorbeeld, is ook mooi, maar denkelijk iets te beladen.
   Zeg het maar als je er wat in mocht zien.

   Like

   • Martha N zegt:

    Theresa, een geweldige melodie… wie gaat de tekst in het Nederlands zingen? Heb je een paar goede mannenzangers?
    Goed idee trouwens ook en dan op you tube.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 20 september 2015 om 10:24

    Als jij een mooie tekst voor een strijdlied voor de PVV van Geert Wilders kunt schrijven en er worden zangers gevonden, dan zorg ik ervoor dat dat lied gratis in een professionele geluidsopnamestudio kan worden opgenomen door een zeer deskundige geluidstechnicus en op een CD wordt gezet!
    We moeten dan natuurlijk wél aan de ‘losse’ begeleidingsmuziek kunnen komen.
    Die studio bevindt zich echter NIET in het midden van het land. Ik ken helaas geen andere opnamestudio die dit gratis doet.

    Hoe je die CD’s eventueel kunt verspreiden (voor gratis duplicering van die CD kan ik NIET zorgen) weet ik niet. Je zou er één naar Wilders kunnen sturen en het opgenomen strijdlied tevens op internet kunnen zetten? En misschien zou Wilders het wel op de website van de PVV willen plaatsen?

    Ik meen me te herinneren dat ik dit aanbod al eerder had gedaan of was dat zo m.b.t. een gedicht dat Jack Terrible had geschreven?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistochwat, 15.30u.: Nou, voor zangers e.d.zal ik niet zo gauw kunnen zorgen, maar ik zal me serieus buigen over de tekst.
    Ik heb je ooit al eens een eerste opwelling laten lezen, maar deze versie moet natuurlijk wel gedégen worden!. Zodra ik iets heb, kun je het nú toetsen aan de melodie, dat scheelt ook alweer.
    Ik post de tekst, denk ik, op het betreffende topic onder de clip, dat lijkt me het duidelijkste.
    Je leest hem nog, dat is beloofd!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 20 september 2015 om 15:57

    Ik heb even zitten zoeken naar bovenstaand lied en ik kwam dit tegen.
    Er is sprake van een versie van de tekst die naar Hitler verwijst.
    We moeten oppassen dat Wilders NIET wordt geassocieerd met Hitler!
    Dat wordt al veel te vaak ten onrechte gedaan.

    https://de.wikipedia.org/wiki/Auf,_auf_zum_Kampf

    Version von Adolf Wagner um 1930 für die SA

    1. Auf, auf zum Kampf, zum Kampf!!
    Zum Kampf sind wir geboren!!
    Auf, auf zum Kampf, zum Kampf,!
    zum Kampf fürs Vaterland.!
    |: Dem Adolf Hitler haben wir’s geschworen,!
    Dem Adolf Hitler reichen wir die Hand. :|!
    2. Es steht ein Mann, ein Mann,!
    so fest wie eine Eiche!!
    Er hat gewiß, gewiß,!
    schon manchen Sturm erlebt!!
    |: Vielleicht ist er schon morgen eine Leiche,!
    Wie es so vielen Hitlerleuten geht. :|!
    3. Drum auf zum Kampf, zum Kampf,!
    mit braunen Bataillonen!!
    Das Dritte Reich, ja Reich,!
    ist unser hohes Ziel.!
    |: Des Weltkriegs Tote, diese zwei Millionen,!
    verpflichten uns, ja, uns zu Kampf und Sieg! :|!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistochwat, 17.26u.: Tja, nou – Een erg bekende versie is dat dan toch niet.
    En het is een VERSIE -van een heel ander lied.
    Lili Marleen werd tijdens WO II óok in twee talen aan twee zijden van het Front gezongen; in het Engels zelfs door Vera Lynn. De melodie was exact hetzelfde.
    Het Horst Wessellied had niet gekund. Maar dit….
    Weet je, ik tik de tekst tóch even in; ik had ‘m namelijk net klaar.
    Dan kunnen we altijd nog zien, wat we doen.
    Komt-ie:
    Staat op, staat op, mijn volk – Speelt niet de machtelozen
    maar werpt U thans met o – vertuiging in de strijd
    tegen degenen die toch toch ooit door U gekozen )
    U thans verkwans’len aan een vreemde mogendheid ) bis

    Er waart een spook, een spook – door onze lage landen
    Het is het spook, het spook – het spook van de islam
    dat door hen uitgenodigd, tot hun eeuw’ge schande )
    U bloedig onderwerpen wil in Allah’s naam. ) bis

    Er staat een man, een man – alleen voor alle and’ren
    gehoond bespot door hen, – belasterd en belaagd
    Zijn overtuiging, echter kan hij niet verand’ren )
    Vandaar zijn strijd voor ons, immer onversaagd. ) bis.

    Beschaamt dit niet, ja niet – maar trekt met hem ten strijde
    En kiest zijn kant, zijn kan – tegen het volksverraad
    Rust niet tot wij met hem ons land kunnen bevrijden )
    van alle chaos, vernedering en smaad. ) bis

    Hij is de stem, de stem – vanuit het volk gekomen
    Hij is de hoop, de hoop – voor dit misleide land
    Dus aarzelt niet, maar zegt hem zonder schromen: )
    “Geert Wilders, vol vertrouwen kiezen wij uw kant. ) bis

    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 20 september 2015 om 19:22

    Zonder meer een mooie tekst!

    “En kiest zijn kant, zijn kan – tegen het volksverraad”
    Hier is per ongeluk een ‘t’ weggevallen; de ‘t’ achter ‘kan’.

    Maar ik ben tóch bang dat degenen die googlen op dit lied, eveneens uitkomen op de tekst die ik heb gevonden en je weet het: als de ‘socialisten’ Geert Wilders ook maar érgens -al is het nóg zo klein- mee om de oren kunnen slaan, zullen ze dat niet laten.
    Vooral niet als er op welke manier dan ook een linkje gelegd zou kunnen worden met Hitler.
    Misschien schrijven ze dan zelfs wel een spottende versie van het lied; een versie waarmee Wilders belachelijk wordt gemaakt, terwijl de oorspronkelijke bedoeling van jouw project juist is om hem een soort eerbetoon te geven.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Theresa en @ Tistochwat,

    is er geen melodie bruikbaar uit de voorraad Vaderlandse liederen? Uiteraard moet de tekst erop aan te passen zijn, en het moet ook niet al te onbekend zijn, maar het is denk ik wel wat veiliger dan de melodieën met een link naar Hitler/WOII.
    Er zullen altijd mensen zijn die net zolang spitten en graven totdat ze iets hebben gevonden om Geert door het slijk te halen!

    Ik wil me niet bemoeien met Tistochwat en u, en ik ben er zeker van dat er echt wel iets passends gevonden gaat worden, maar een lichte bezorgdheid over teksten en melodie maakte dat ik dit even wilde zeggen.

    De keuze om een lied te produceren op zich vind ik echt prachtig!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Goed hoor, dan niet. Ik dacht het eerlijk gezegd al.
    Ik wil alleen deze kleine kanttekening erbij plaatsen, dat we op die manier wel meer suggesties om die reden zullen moeten afblazen. -en dat het maar de vraag is of dat op den duur de juiste weg blijkt te zijn.
    Ga maar na: De princenvlag -oorspronkelijk gewoon de vlag van de Watergeuzen- is taboe omdat de NSB haar ooit heeft misbruikt, deze compositie -die ontstond vóórdat er ook maar sprake was van Nazi’s is weer taboe, omdat er qua tekst óóit een nazi-versie van gemaakt is…..(En geen erg bekende,want ik kan je verzekeren, dat ik nogal wat “bruine”deuntjes ken, al ken ik niet van allemaal de tekst, maar dit wist ik echt niet, totdat jij er nu mee kwam. Alleen dat het het Spartakuslied is, van de Oktoberrevolutie van 1918.)
    Ik ga er geen kwestie van maken, maar ik wil er wel even op wijzen, dat we de Socialisten op die manier wel héél erg laten dicteren welke symbolen w i j mogen gebruiken en welke niet.
    Eens zullen we daar tóch van af moeten, anders laten we ons wel heel erg, als homo’s, ‘in de kast zetten, sorry.
    En die spotliedjes van hullie komen er op welke manier dan ook tóch wel, mark my words!
    Nou ja, laat maar weer; sans rancune……

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Cathja, 20.20u.:Ik heb eerlijk gezegd geen idee, Cathja: Er schiet mij niet zo snel een Nederlandse melodie te binnen die m i j bekoort, moet ik je zeggen.
    Kijk: Iets mars-achtigs blijft toch het beste, want er kan toch maar beter iets strijdvaardigs uit spreken. Nou, dan kom ik, tenminste op dit ogenblik, niet veel verder dan “Rats, kuch en bonen.” Ha ha.
    En of er een melodie te vinden is, waar een tekst in past, die voor een andere melodie gemaakt is, is nog maar afwachten.
    Oh ja, en@Tistochwat: Die ontbrekende t kun je inderdaad beschouwen als een tikfout, dan is dat ook duidelijk.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 20 september 2015 om 20:37

    Je schrijft:

    “ik wil er wel even op wijzen, dat we de Socialisten op die manier wel héél erg laten dicteren welke symbolen w i j mogen gebruiken en welke niet.”

    Dat klopt! Daar heb je dan ook helemaal gelijk in. Maar vergeet niet dat we niet zo zeer rekening moeten houden met / bang hoeven te zijn voor de ‘regerende’ ‘socialisten’ die heel graag een stok vinden om de hond te slaan, maar WEL met / voor hun domme Wilders-hatende volgelingen!
    Zodra DIE namelijk m.b.t. de PVV en Geert Wilders iets vinden om Wilders mee om de oren te slaan / door het sluik te halen / zwart te maken, zullen ze het niet laten om dat zeer breed uit te meten.

    En dát is nu waarvoor ik bang ben…

    Tegenwoordig worden bij argumentaties bijna overal de tweede wereldoorlog en Hitler bijgehaald, zie je…

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistochwat, 23.11u.: Dat begrijp ik ook wel, maar aan de andere kant…..
    Als jullie -want ook Cathja- daar, als puntje bij paaltje komt, zó bang voor zijn, is het misschien toch maar het beste om helemaal niet met zulke ideeën te beginnen.
    Ik hoop, dat je tenminste inziet dat we niet eeuwig door kunnen gaan met elk smetje zorgvuldig weg te poetsen omdat ‘je dan politieke tegenstanders wel eens in de kaart kan spelen.’Iets dergelijks wou Pechtold ook, dat Geert deed met die Princenvlag in 2013. Als hij dáár toen ingetrapt was, had het misbaksel bij elke gelegenheid weer wat nieuws verzonnen.
    Al erg genoeg, dat Geert, die heus niet nep-oranjegezind is, nu gedwongen is om te zeggen: “Het Koningshuis moet blijven.Hij z o u er wat vaker nadrukkelijk aan toe kunnen voegen: “Zolang het Nederlandse volk het wil.”Misschien moest hij dat in de toekomst maar eens wat meer gaan doen, anders raken we wat dat betreft óók in de kast.
    Maar ik heb er mijn twijfels over, dat elke suggestie, elk symbool, dat van origine niet nazistisch i s ten eeuwigen dage in de prullenbak zou moeten “omdat de nazi ’s het in het verleden ook wel eens hebben gebruikt.” Dat gaat mij eerlijk gezegd een beetje te ver.
    Neem nou de leuze van Pegida: “Wir sind das Volk!” Mooie leuze, immers? Nou, ik kan je verzekeren, dat “Het Volk” een begrip is, waarmee ook Hitler èn Mussolini regelmatig schermden. Nazi-cineaste Leni Riefenstahl, om maar een voorbeeld te noemen, maakte in de jaren ’40 bv. een propagandafilm “Das Volk steht auf.” Had Lutz Bachmann om die reden die leuze in de prullenbak moeten gooien? Nou, wat mij betreft: Om de dooie dood niet!
    Als Links vanuit haar multikul-omarming, voor bepaalde dingen te schijterig is, moeten wij het juist níet zijn, zó sta ik er tegenover. Anders komen we op den duur nergens.
    We moesten ook maar eens pogingen gaan ondernemen om de Princenvlag uit de taboesfeer te halen, wat dat betreft heeft egs regs voor één keer gelijk:
    Een symbool van de Watergeuzen wegmoffelen omdat in de Jaren ’30 toevallig dat verwrongen mannetje Mussert…..Nee, hoe meer ik er over nadenk, hoe zíeliger ik het vind!
    Maar goed, ik zou wat dit betreft even zeggen: Werk jullie plannen, als je ze tenminste nog mocht willen doorzetten, maar uit, zoals het jullie goeddunkt: Ik doe heel even
    geen suggesties meer.
    Later misschien, als we allemaal iets minder ‘bang’ hoeven zijn; dat is nl. niet echt iets voor mij.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 21 september 2015 om 09:00

    “Al erg genoeg, dat Geert, die heus niet nep-oranjegezind is, nu gedwongen is om te zeggen: “Het Koningshuis moet blijven.Hij z o u er wat vaker nadrukkelijk aan toe kunnen voegen: “Zolang het Nederlandse volk het wil.”Misschien moest hij dat in de toekomst maar eens wat meer gaan doen, anders raken we wat dat betreft óók in de kast.”

    Daar zég je me wat! Maar ja, laat ik over dat ‘koningshuis’ verder maar niets schrijven.
    Behalve dan dat kennelijk het merendeel van het volk die ‘oranjes’ graag wil blijven aflikken ende aanbidden.

    Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de mening van de PVV over jouw idee m.b.t. dat lied.
    Écht, gewoon uit nieuwsgierigheid.
    Zou het niet mogelijk zijn dat de webmaster de mening van Ton van Kesteren hierover vraagt als hij hem weer eens spreekt?
    Ton heeft al vaker te maken gehad met een PVV-lied.

    Het was overigens niet mijn bedoeling om je op welke manier dan ook te ontmoedigen.
    Niet dat jij je snel zou láten ontmoedigen…

    Als er ooit een lied zal worden gemaakt met de muziek van een ander, moet met het onderstaande rekening worden gehouden:
    “Het auteursrecht op een werk eindigt 70 jaar na de dood van de maker, te rekenen vanaf de eerste januari, volgende op het jaar waarin de maker is overleden. Dat verklaart waarom zoveel klassieke muziek vrij is van auteursrecht. Het is immers al veel langer dan 70 jaar geleden dat Mozart en Bach zijn overleden.”

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistochwat, 17.20u.:Je schrijft: “Niet, dat jij je snel zou laten ontmoedigen…..”
    Nee, inderdaad niet! In het verleden overigens nog wel eens, moet ik eerlijk zeggen, maar nu niet langer!
    Dat van Ton van Kesteren om zijn mening vragen is overigens geen slecht idee! Zelf heb ik helaas geen lijntje naar de man, maar zoals je zegt,: Misschien dat onze webmaster genegen zou zijn, als de gelegenheid zich voordoet…..
    Het is een goed onderlegd iemand met kijk op zulke dingen, lijkt mij ook.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Goed zo, Martha N. Jij zegt het liever niet mee te maken dat straks de mossels ons overheersen.
  Gelijk heb je. Ik wens je echter iets anders toe. Namelijk dat je wel meemaakt dat we dat ongedierte er uit trappen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Republikein zegt:

   Ha lekker, mossels.

   Voor wat het waard is, mijn vader was een Scheveninger.
   dr. P.C. (Dik) Hermans was geen Scheveninger.
   Het participatiemodel

   Het Ziekenfondsenbesluit regelde het toezicht op de ziekenfondsen op centraal overheidsniveau door aanstelling van een Commissaris. Direct na de oorlog werd de Commissaris eerst vervangen door de Commissie van Advies voor het Ziekenfondswezen (CAZ) en vervolgens werd op 1 januari 1949 de CAZ vervangen door de Ziekenfondsraad.

   De Ziekenfondsraad was samengesteld uit vijf groeperingen: ziekenfondsen, werkgevers, werknemers, zorgverleners en ministeriële ambtenaren. Het Ziekenfondsenbesluit en de Wet op de Ziekenfondsraad bleven van kracht tot de inwerkingtreding van de Ziekenfondswet op 1 januari 1965. Per die datum werden de ambtenaren in de raad vervangen door onafhankelijke – door de minister benoemde – deskundigen, de kroonleden.
   Van participatie naar onafhankelijkheid

   De jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw stonden in het teken van zowel de houdbaarheid van het wettelijke ziektekostenverzekeringssysteem als het woud aan advies- en bestuursorganen. Opeenvolgende kabinetten stelden commissies in – Dekker, Fortuyn – om met verbetervoorstellen te komen. In 1996 moest het participatiemodel plaatsmaken voor een model van uitsluitend onafhankelijke deskundigen. Om dat te benadrukken veranderde de naam in College voor zorgverzekeringen; op 1 juli 1999 was het CVZ een feit. Het model van onafhankelijke deskundigen werd eind 2006 opnieuw aangepast; het CVZ heeft sindsdien een Raad van Bestuur.
   Uitbreiding van taken

   In 2013 stemden de Tweede en Eerste Kamer in met het wetsvoorstel Wijziging Wet cliëntenrechten zorg, waarmee een aantal bestaande taken en verantwoordelijkheden op het gebied van goede zorg efficiënter konden worden vormgegeven. Dat betekende dat het verbeteren van de kwaliteit van zorg in het algemeen en het bevorderen van vernieuwing en verbetering van beroepen en opleidingen in de zorg als nieuwe taken aan het CVZ werden toebedeeld. Als uitvloeisel van dit nieuwe takenpakket veranderde de naam van de organisatie op 1 april 2014 opnieuw, ditmaal in Zorginstituut Nederland.

   Kijk, deze grote ploert is onaantastbaar en zorgt ervoor dat de vreemdeling blijft komen.
   Iets met 1e en 2e kamer, een onderonsje, we horen of lezen het niet.
   Het lijkt op Benno, schavuit van oranje.!
   Weet ook op goede voet te staan met eigen familje, de naam Hermans.
   Daarom komt het ziekenfonds nooit meer terug, ze verdienen er niet groot geld mee, nu wel.
   Zo zijn er meerdere namen bekend in dit spel, ik ga ze niet benoemen.
   We worden afgeserveerd.
   Tijd voor revolutie, anders gaan onze kinderen naar de kloten.
   Waarom deze saaie opsomming?
   Oh, het is maar een begin, het wordt steeds spannender!

   Like

 4. Breget zegt:

  Martha bedankt voor je wijze worden .

  Like

 5. Breget zegt:

  Moet natuurlijk woorden zijn.

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Geweldig artikel, dank hiervoor.
  Ja wat is hoogopgeleid, wanneer je in de zandbak ieder diploma kunt kopen? En wat is hoogopgeleid wanneer je desondanks het haatgeloof aanhangt?
  En het huisvesten van asieleisers zou belangrijk zijn, maar waarom is er dan nooit gebouwd voor onze studenten, bijvoorbeeld? Waarom al die inspanningen voor allochtonen?
  Gisteren deed de propagandaploeg van de Volkskrant een poging aan te tonen dat de Nederlandert voor asielzoekers is, maar hun poll werd gauw verwijderd omdat zelfs debiel linx, in meerderheid geen AZC in hun buurt wil. Zodoende verdween deze poging tot bedrog geluidloos en snel. Meneer Wilders heeft gelijk, dit parlement vertegenwoordigt niemand meer. Alleen foute politici en foute ambtenaren, maar heeft geen mandaat meer van de Nederlandse bevolking.
  Ik denk dat zelfs in 020, niemand een AZC om de hoek wil hebben, “waar allemaal hoogopgeleide vluchtelingen hun geloof komen verspreiden”.
  Ik denk dat zelfs in 020, men inziet dat je huis onverkoopbaar wordt, je buurt onleefbaar wordt, je je kinderen nog verder weg op school moet doen, je lokale lasten stijgen, de criminaliteit stijgt en de kans groot is dat je zelf moet vluchten.

  Like

 7. Pingback: HOEVEEL ONZINVERHALEN ZULLEN WE NOG HOREN? |

 8. Jan zegt:

  Kajsa Ollongren beuzelt natuurlijk maar wat en is grenzeloos naïef. Wat echter wel positief aan haar is dat zij niet zo’n rotwijf is zoals nagenoeg iedereen van D666 want zij wilde wel een stedenband met Tel Aviv, mar de terreurorganisatie GL was fel tegen, samen met de neo-nazistische PvdA, de communistische SP en de fascistische Dierenpartij.
  https://jonet.nl/israel-reis-van-der-laan-voorbij-nog-geen-concrete-uitkomst/

  Like

 9. Bob Fleumer zegt:

  Dank Martha voor je heldere stuk, ik ben het helemaal met je eens, Geert is de enige die pal staat voor ons burgers van dit mooie landje aan de zee. Stem waar u maar kunt PVV en redt ons land uit de klauwen van de EU en de klauwen van ons incompetente bestuurders die stechelen over wel of niet 10 km harder op de snelweg! Wij zijn een land in oorlog met de islam en zijn zelf te laf om deze invasie een halt toe te roepen.

  Like

 10. Thoth zegt:

  Ja, ik las iets over een tandarts uit Syrië. Hij had een ‘master diploma’ van de tandheelkunde en zgn. kaakchirurg in Damascus gehaald. Maar goed, in Europa wordt dit alleen als een 1e jaar erkend. Hij moet dus weer jaren aan de bak. Hij volgde nu een opleiding van Nederlandse taal en was er 1,5 jaar mee bezig (2x in week). Hij vond het een moeilijke taal. Hij vroeg dus zich af een Arabische tand verschilde van een Europese tand…

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  En hier nog een stukje persoonsverheerlijking, die we niet meer zagen sinds de jaren 30:
  http://www.trouw.nl/tr/nl/5116/Filosofie/article/detail/4145618/2015/09/19/Jesse-Klaver-Houd-lamzakken-een-droom-voor.dhtml
  In het CDA-vod Trouw natuurlijk.
  Schijnt nodig te zijn, wanneer meneer Klavert is Marokkaan. Misschien we de enige zonder strafblad. Of is zijn CV bijgewerkt?
  Maar trap er niet in. Onze corrupte regering koopt de steun van groenslinks met miljarden aan milieuheffingen en dat geld wordt niet gebruikt voor het milieu.

  Like

  • “De grootste deugd is moed:voor je principes staan”aldus Klaver!!!!Hoe haalt hij het dan in zijn botte kop om Wilders te schofferen?Als er een met moed is,die staat voor zijn principes ,is het Wilders wel!Een van de heel weinigen!Die uitspraak geldt zeker alleen voor de principes van Klaver himself?

   Like

 12. ron soeverein mens zegt:

  Ja ze zijn ingenieur want weten goed bommen te maken. Velen zijn arts want kunnen goed kelen doorsnijden en /of hoofden afhakken etc etc. Echt een verrijking. Ik hoop dat ze oefenen in het Binnenhof me Rutte en co

  Like

 13. Henkdoordenk zegt:

  Moet je als werkloze (ww) eens vragen aan het uwv om een eigen bedrijfje te beginnen? Geweldige regeling echt waar…..

  Like

 14. Republikein zegt:

  Vluchtelingen zijn een verrijking voor Nederland
  14% eens (677)
  86% oneens (4311)
  4988 stemmen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s