“Keizerin Merkel”: Marine Le Pen valt Duitse bondskanselier aan

Screenshot_8
Marine Le Pen tijdens de manifestatie “Grenzen stellen” in het Vlaams Parlement in Brussel

(Vertaling: E.J. Bron)

Marine Le Pen, de voorzitster van het Franse Front National, bekritiseert Merkel vanwege haar vluchtelingenpolitiek. Migranten zouden alleen maar komen vanwege sociale uitkeringen. Marine Le Pen viel Angela Merkel scherp aan: “Ik beschuldig de Duitse bondskanselier ervan aan heel Europa een illegale immigratie op te leggen, nadat ze haar al haar financiële orde had opgelegd”, zei Marine Le Pen dinsdagavond bij een manifestatie van de Vlaamse “extreemrechtse” (aanhalingstekens door vert.) partij Vlaams Belang in het Vlaamse parlement in Brussel.

“Als mevrouw Merkel haar beslissing genomen heeft, zullen het tienduizenden extra migranten zijn die naar Frankrijk, Italië, Vlaanderen – niet om te vluchten voor oorlog en bloedbaden, maar om sociale uitkeringen, een onderkomen en door onwaardige parlementen toegestane hulp te krijgen”, zei de voorzitter van het “rechts-extreme” (aanhalingstekens door vert.) FN verder. Bovendien sprak ze van de noodzaak de vrijheid van reizen in de Schengen-zone onmiddellijk op te schorten.

“Deze keizerin Merkel”

De beslissing van de Duitse regering van afgelopen weekend om vanwege de aandrang van “vluchtelingen” (aanhalingstekens door vert.) opnieuw grenscontroles in te voeren, werd eveneens door Le Pen bekritiseerd: Duitsland zou dit hebben gedaan “zonder welk land dan ook te informeren, want keizerin Merkel zou aan niemand rekening en verantwoording hoeven afleggen”, spotte de voorzitster van het FN.

Ook viel Le Pen over de EU heen. De soevereiniteit van de EU-landen zou “bedreigd worden door een vijand (…), die een paar straten van hier verwijderd werkt en complotten smeedt: de eurodictatuur van de Europese Commissie”. Deze zou proberen haar ware aard te verbergen”een machinerie om de volkeren fijn te malen, een zaaister van austeriteit (…) en nu een ontvangstdame voor alle illegalen van de planeet.”

Volgens informatie van de politie werd er door ongeveer 250 mensen tegen het bezoek van Le Pen in Brussel gedemonstreerd. Ze scandeerden leuzen tegen het FN en bekogelden de façade van het vergadergebouw met verrot fruit. Linkse partijen en vakbonden hadden opgeroepen tot de demonstratie.

Bron:
http://diepresse.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, democratie, Demografie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, EU-critici, Eurabië, Europa, EUSSR, Front National, gezond realisme, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Marine Le Pen, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Overheid, Patriottisme, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaams Belang, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

33 reacties op “Keizerin Merkel”: Marine Le Pen valt Duitse bondskanselier aan

 1. dutchess43 zegt:

  Laten alle EU lidstaten zich in de luren leggen, én bovendien regels opleggen door deze voormalige DDR trut?
  Ze heeft dit fascistische kunstje waarschijnlijk afgekeken van Hitler! ( die overigens wél fel tegen import was)

  Like

  • Sjaak zegt:

   Hoezo ?? Hitler was toch zelf een Oosterijker !
   Geboren: 20. Apr 1889 · Braunau am Inn, Österreich ! (wikkipedia)

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, en dat speet ‘m genoeg: Hij was veel liever aan de Dúitse kant van de grens geboren
    München was voor zijn gevoel zijn “Heimatstadt,”. dat is algemeen bekend.
    Van zijn vier secretaressen was hij vooral gesteld op Traudl Junge, die uit die omgeving afkomstig was.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  • Nemesis zegt:

   Nee, ze is heel erg goed opgevoed door de stasi c.s. Haar ware aard komt nu wel erg duidelijk boven drijven. Ze haat de Duitsers en Duitsland, dat en die moeten allemaal kapot. Zelf zal ze zich binnenkort wel terugtrekken op de grote haciënda van haar en haar echtgenoot in Uruguay. (Al jaren geleden gekocht) Net voor de bloederige shit losbarst en Nürnberg 2.0

   Like

   • Pieter G zegt:

    Eerder had ik het over Argentinie, maar Uruquay is ook goed.
    Zoals zoveel Duitse vluchtelingen haar voor gingen richting Z.Amerika.
    Met gestolen goud en goederen.
    Dit kan nooit goed gaan.
    Het regime Merkel is binnenkort verleden tijd.
    Dat kan toch niet anders.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Regime Merkel inclusief het hele EU regime dus. Dat gebeurt toch wel, ook als we door de invasoren overlopen worden.
    Die Ranch in Uruguay is door de man van Merkel al jaren geleden gekocht. Het is geen geheim. En Merkel zal wel op tijd maken dat ze wegkomt. Haar rijkdommen liggen beslist niet in Duitsland, die zijn allang weg.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Jà! Je kan van Hitler veel zeggen, zo niet alles, maar dàt toch in geen geval!
   Overigens is het evenzeer een cómmunistisch als een fàscistisch kunstje, dus is het nog wel mogelijk, dat je met betrekking tot Merkel aan àndere inspirators moet denken: Ulbricht, bijvoorbeeld, of Honecker; tenslotte is ze daarmee opgegroeid.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 2. dendieje zegt:

  Vluchtelingenpolitiek? Wat voor politiek wordt er bedreven als men weet dat er in Saudi Arabië een compleet lege tentenSTAD!! staat. Zie: https://nl4nl.wordpress.com/2015/09/16/saudi-arabia-massive-tent-city-for-3000000-people-sits-empty-whilst-refugees-flood-europe/

  Like

  • mijn-idee zegt:

   Ik zag het ook en mijn verstand stond stil…

   Plek voor 4 miljoen mensen, de Saudies zijn stinkend rijk en hebben geen hart voor hun broeders en zusters.

   Bovendien, wat een geschenk voor al die getraumatiseerde om zo dicht bij het hart van de Islam te mogen wonen…( behalve de vrouwen misschien )

   Like

 3. Marine Le Pen heeft natuurlijk het grootste gelijk van de wereld dat ze de corporate fascist Merkel aanvalt met felle bewoordingen. De islamitische exodus welke zich dag en nacht afgelopen weken voor onze ogen afspeelt is een herhaling van de geschiedenis,echter in een heel andere vorm gegoten, niets meer is wat het lijkt…

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Beste delamontagne,
   veelzeggend dat vakbonden nimmer leden willen, die politiek anders zijn. Raar als vakbond, toch?
   En net als hier zijn de echte fascisten, het tuig van de Internationale socialisten, afa en krakers, de vriendjes en Sturmtruppen van de SP, van die aardige meneer Roemer. Tuig, dat iedereen met een andere mening komt belagen.

   Like

 4. danny zegt:

  Van hopen gaat er echt niets veranderen. Er tegen in gaan en op de PVV stemmen wil wellicht nog helpen als we al niet te laat zijn. Van alleen klagen (we weten hier allemaal hoe vork in de steel zit) heb ik meer dan genoeg.
  Het is nu tijd voor actie, actie, actie en nog eens actie. Het moet echt eens afgelopen zijn met deze gekkigheid. Geen passiviteit maar actie!

  Wat wilders zegt ( en ik al jaren roep en tegen iedereen zeg) verzet!
  maar nee we hebben allemaal te druk met onze eigen toestanden.
  Begrijp 1 ding goed. Als wij onze niet verzetten tegen de islamisering en tegen die linkse NSB-elite, hebben we straks helemaal niets om ons met onze eigen toestanden bezighouden.
  Snoop dat allemaal hier maar eens goed in jullie oren!

  https://www.facebook.com/pegidanederland?fref=nf

  Like

  • Hans zegt:

   En nou mis je net clou:
   Je moet eerst weten hoe goed en hoe lang geleden dit al is voorbereid.
   Mellina is een havenstadje, een Spaanse kolonie in Afrika van 18 Km2, dat is in 1995 zo geregeld door de NATO. Geplanned voor de moslim invasie.
   Dus: kom je in Mellina dan ben je al in Europa.
   Alleen even oversteken.
   Wij intussen zitten zo vast genageld in een wurgend belastingstelsel, de hypotheek etc dat wij volop bezig gehouden worden.
   Ook dat is geplanned.
   Gaat het te goed, dan krijgen wij tijd om om ons heen te kijken en ons geestelijk te ontplooien en daarmee een helikopterview te ontwikkelen. Dan zien we de waanzin en dan komen we in verzet.
   Dat moeten de boven ons gestelden echt niet hebben.
   Daarom worden nu met een ongelooflijke snelheid onderontwikkelde zwarten gemengd in de “vluchtelingen”stroom, allemaal mannen, goed lichamelijk gezond, goed doorvoed en in de vruchtbaarste leeftijd. Daar is geen vluchteling bij, ze worden actief gelokt met het walhalla.
   Die negerts moeten gaan paren met de Europese vrouwen met als einddoel een geboorteresultaat met een IQ van 90, te stom om iets te begrijpen maar slim genoeg om te werken.
   Wij worden dus gewoon vervangen.
   De politici zijn dus niet naief of “willen het niet zien”. Die voeren gewoon het plan uit van de werkelijke machthebbers, de Rothschilds en Bilderberg groep.
   Waarom denk je dat onze politici uitgenodigd worden voor Bilderberg?
   Het zijn socialisten, pvda, d666 en vvd.
   Natuurlijk worden deze socialisten zelf ook genaaid, maar dat is nog niet zichtbaar genoeg. Ze denken dat de bloeddorst van de moslims te temperen door ze te laten parasiteren op de vruchten van onze arbeid, cq, een goed leven.
   Daar gaan ze mis, uiteindelijk is namelijk het tweede doel van de EU, de complete macht naar zich toe te trekken als zij de oplossing bieden voor de chaos die ze bewust aan het creeren zijn. Eén grote politiestaat.
   Over 2 generaties is Europa lichtbruin, islamitisch en dus dom.
   Maarrrrr. Karma zou Karma niet zijn als de misrekening niet terug zou slaan in het gezicht van de orginisatoren.
   moslims hebben een arbeidsparticipatie
   die extreem laag ligt, met gezondheids en geestelijke problemen die extreem hoog liggen.
   Negers kunnen niet cognitief denken (we slaan al 60 jaar waterpompen en ze gaan allemaal kapot want te lui en geen initiatief om te onderhouden).
   Van die qat kauwende lange lijven heb je dus niets anders te verwachten dan de islamitische ellende die in hun koppen zit.
   Die negers en onze gewone inteeltmoslims hebben de islam als gemene deler.
   En precies daar gaan de Bilderbergers en Rothschilds de mist mee in.
   Die denken de islamitische bloeddorst te kunnen sturen/controleren.
   Wrong Bet.

   Like

 5. hans zegt:

  Weet je wat ik mis hier in dit land, maar ook in Europa!?
  Waarom pleuren wij niet eens een keer rot fruit, eieren en andere zaken door de ruiten heen bij al die linkse vieze verraders?????
  Het wordt echt tijd voor VERZET!!

  Like

  • danny zegt:

   Verzet mis ik hier in dit land en Europa, hans? Het wemelt hier van de passiviteit en de heulers in dit land en Europa. We hebben het allemaal nog net te goed, en zijn te druk met ons zelf bezig en dat hebben die islamieten dondersgoed door en maken daar gretig misbruik.

   Ik schaam me diep voor de meeste van mijn landgenoten en het meeste van het Europese volk!
   Ze vergeten allemaal even dat als het zo door gaat heel Europa geislamiseerd is no-time, zonder dat er echt enige vorm van verzet is geweest.
   Willen we dat na laten en onze volgende generaties.
   Ik dacht het niet!!

   Like

  • Giny zegt:

   Hans, helemaal mee eens!

   Like

 6. Sjaak zegt:

  En niet alleen Marine Le Pen !

  Like

 7. Vederso zegt:

  Merkel is “Freiwild” in Europa en zal heel wat moeten laten zien, wil men positief over haar gaan oordelen. Zelfs Seehofer (CSU en niet z’n eerste aanvaring met Merkel) is alweer een beetje kritisch; “Das war ein Fehler”, toen hij werd gevraagd naar zijn menig over de oproep van Merkel die een toename in de massa-immigratie betekende.

  Like

 8. Maar ik hoor toch overal dat het ICT-specialisten zijn die de puinhopen Europawijd in ministeries en andere roversholen moeten gaan oplossen want zelf hebben we daar geen sjoege van of we zijn er te corrupt voor. En de rest is chirurg en huisarts en heeft met het oog op hun culturele religie naar de ongelovigen toe een nog gevoeliger oor voor de aanbiedingen van de farmapriesters om toch vooral hun patiënten vol te stoppen met dat levensreddende spul en niet zoals de oude huisartsen hier die daar op terug aan het komen zijn. Kortom: Er hangt een heleboel poenbejag in de lucht, daar achter die wolken.

  Like

 9. Bob Fleumer zegt:

  Macht corrumpeert dat blijkt maar weer eens, maar ik blijf hameren op onze eigen regering die dit alles toelaat tegen de wil van het volk in, zij zwichten voor ” verdragen” die gesloten zijn en ze zitten intussen zo diep in de shit dat niet meer weten hoe er uit te komen want elk nee tegen Brussel houdt gelijk in dat we er uit moeten het hangt allemaal aan elkaar en niemand durft de ketenen te doorbreken. Toch is uit de EU onze enige kans om ooit nog eens een soeverein land te worden want dat zijn we nu niet meer. Stem PVV mensen en redt ons land.

  Like

 10. Hoe komt het dat de Golfstaten en de Saoedi’s, die voor miljarden steun aan militaire extremisten gaven uit naam van solidariteit met de broeders, nauwelijks vluchtelingen opvangen?. … Grenzen dicht en iedereen terugsturen. Dat is het enige wat helpt.Zolang het risico bestaat dat onze kernwaarden onderhandelbaar zijn, zolang we vluchtelingen ontzien door onszelf alcohol te ontzeggen, vrouwen afraden rokjes te dragen en de komst van vluchtelingen vooral aan onszelf te wijten, zijn gesloten grenzen de enige manier om een nieuw integratiedrama af te wenden. We hebben in Nederland genoeg Schilderswijken en Kanaleneilanden…..https://www.youtube.com/watch?t=54&v=3Y3R9JL3I9E

  Like

 11. Hendrik M. zegt:

  Begrijp niet dat het Adolfina Merkelschwein nog niet in de gevangenis zit…

  Like

 12. Sjun Demartelaere zegt:

  Het is al wat langer hoog tijd om de Beierse CSU aan te schrijven en hen te verhelderend at breken met Angela Merkel en haar CDU het beste is voor de deelstaat Beieren. Ook andere Duitse betaalstaten als essen, Hamburg, Baden-Württemberg, en Noord-Rijnland-Westfalenkunnen worden aangeschreven met de vraag of ze al in de gaten hebben wat de uitgevente goedmenseliujkheid uit de portefeuille van de ander ook hen op termijn gaat kosten. Het wordt tijd voor verzet op alle fronten en langs alle wegen. Merkel moet worden weggestuurd omndat ze niet voor rede vatbaar blijkt en terechte zorgen van gewone Duitsers wegwuift..
  .
  Politici als Merkel die zichtbaar geen boodschap hebben aan de zorgen van geboren Duitsers zitten te lang en moeten wat mij betreft vlot worden bedabkt voor bewezen diensten en weggestuurd. Welk volk vertegenwoordigt deze vrouw eigenlijk nog. Kanselier van de ivoren toren die maar beter vlot afgebroken kan worden voordat vanuit Duitsland islamisering en meekomend terrorisme over heel Europa uitwaaiert..

  Like

 13. Jan zegt:

  Het schorem gooit eten weg in Honhgarije, is geen vluchteling. Kijk op 00:51, dat is realiteit en dat is iemand die werkelijk lijdt, niet die weerzinwekkende rotvolk met hun kinderen dat hier verkracht, chanteert, moordt en bedelt

  Like

 14. alidas1 zegt:

  Als haar man in het buitenland zit moet zij de kans niet krijgen om het land uit te komen..
  meteen oppakken voor ze de grens over is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s