VIDEO: Hongaarse burgemeester waarschuwt “vluchtelingen”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, gezond realisme, Hongarije, Immigratie. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Hongaarse burgemeester waarschuwt “vluchtelingen”

 1. Ricardo zegt:

  Heerlijk gewoon , dit nu nog even een dreigbrief aan Juncker, Merkel ,met hun Asiel waanzin of zelf met hun familie op te rotten , naar het Mo. Prachtig in Oost en Zuid, Europa, Duitsland heb je altijd gepassioneerde mannen. Gangsterachtig, moet ook , niks te vluchtelingen verdelen , gewoon opzouten met die profiteurs die ook nog eens geweldadig zijn! De enige taal , manier om respect te krijgen is ze met geweld agressie te benaderen. In Scandinavie, Nederland, Belgie is de man veel te soft gewoon.

  Zie maar dat zo’n , filmpje in Nederland zou maken, zijn we veel te laf voor op Geert na dan misschien!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Politie die jacht maakt op illegalen……Ah, wat een héérlijk beeld!
  Wanneer nou eens in dít theater?
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. danny zegt:

  Van hopen gaat er echt niets veranderen. Er tegen in gaan en op de PVV stemmen wil wellicht nog helpen als we al niet te laat zijn. Van alleen klagen (we weten hier allemaal hoe vork in de steel zit) heb ik meer dan genoeg.
  Het is nu tijd voor actie, actie, actie en nog eens actie. Het moet echt eens afgelopen zijn met deze gekkigheid. Geen passiviteit maar actie!

  Wat wilders zegt ( en ik al jaren roep en tegen iedereen zeg) verzet!
  maar nee we hebben allemaal te druk met onze eigen toestanden.
  Begrijp 1 ding goed. Als wij onze niet verzetten tegen de islamisering en tegen die linkse NSB-elite, hebben we straks helemaal niets om ons met onze eigen toestanden bezighouden.
  Snoop dat allemaal hier maar eens goed in jullie oren!

  https://www.facebook.com/pegidanederland?fref=nf

  Beantwoorden

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Dat zijn burgemeesters met ruggengraat. Niet te vergelijken met die slappe figuren die we in Nederland hebben.

  Like

 5. Driek zegt:

  Telegraaf:

  Meer geld voor opvang indien nodig’

  Het kabinet zal als dat nodig is meer geld uittrekken voor de opvang van vluchtelingen in Nederland. PvdA-minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën zei dat zaterdag op een ledenraad van zijn partij in Utrecht.

  Als er meer geld nodig is voor de opvang, dan maken we daar geld voor vrij, zei Dijsselbloem. Als meer geld nodig is voor scholing van kinderen van asielzoekers, dan moet dat worden gevonden op de begroting van Onderwijs. Als er meer nodig is voor zorg, moet dat gebeuren, zei Dijsselbloem. “Dat is onze opdracht.”
  Bij het begin van de ledenraad had PvdA-leider Diederik Samsom gezegd dat Nederland voorop moet lopen met het verbeteren van de omstandigheden in vluchtelingenkampen rond Syrië, waar voedsel en water op dreigen te raken. Het kabinet heeft vorige week 110 miljoen euro extra vrijgemaakt voor opvang in de regio en Samsom zei te hopen dat het geld snel kan worden overgemaakt zodat de acute problemen van voedsel en water in de vluchtelingenkampen kunnen worden opgelost.

  Tegelijk moet Europa nu afspraken maken over het opnemen van vluchtelingen. Samsom zei dat hij de komende dagen andere sociaal-democratische leiders in Europa daar op zal aanspreken.
  Samsom zei dat we niet mogen accepteren dat op anderhalf uur vliegen van ons vluchtelingen verdrinken in de Middellandse Zee, op stations als dieren uit elkaar worden geslagen of dat landen vluchtelingenstromen naar elkaar toe duwen. Hij zei af te willen van de ‘schijndiscussie’ tussen hart (laat alle vluchtelingen binnen) en hoofd (hou ze allemaal buiten de grenzen) in het vluchtelingendebat.

  Wat Europa moet doen is zowel barmhartig zijn als werken aan een structurele oplossing van meer veilige opvang van vluchtelingen in de eigen regio.
  Dijsselbloem werd ook gevraagd naar de invoering van de ‘mantelzorgboete’ voor AOW’ers, die is uitgesteld tot begin 2018. Dijsselbloem zei dat hij er als minister niets over mag zeggen omdat de boete nog in de begroting staat, maar hij liet merken te verwachten dat de boete definitief van tafel gaat.

  Like

 6. GT zegt:

  Beste mensen, we zitten met een zeer gevaarlijke regering met de grootste dictator in Brussel wij kennen geen democratie meer, zoals ik ze zie zit de dictatuur in Brussel.

  Er zal iets moeten gebeuren, er staat er vandaag of morgen een op en die jaagt ze allemaal over de kling!

  Dit wordt oorlog, we worden geregeerd door levens gevaarlijke socialistische fascisten.
  We gaan een zeer zware tijd tegemoet wat nu gebeurd is allemaal uit de koker van de fascistische elite uit Brussel, wat moet er gebeuren…..kan hier niet benoemd worden maar laat zich raden.

  Like

 7. Jan zegt:

  Waarom is de Hongaarse politie zo ruw tegen vakkrachten, vraag je je af.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s