7 ½ jaar gevangenisstraf voor verkrachters

Screenshot_37

Yakub I. (rechts) was in zijn geboorteland schaapherder, Ayanle H. (links) vluchtte op 15-jarige leeftijd uit Somalië. In het midden: hun tolk

(Vertaling: E.J. Bron)

De jonge mannen vielen bruut over hun slachtoffer heen. Met immens geweld braken ze de wil van de vrouw, daarna vergrepen zij zich aan haar. Daarvoor moeten ze nu lange jaren de gevangenis in.

Vroeg in de morgen van de 13e december 2014: de aankomend onderwijzers (21) loopt naar de disco door de Wilhelmstraße in Bad Kreuznach wanneer ze door de Somaliërs Yakub I. (20) en Ayanle H. (18) wordt aangesproken. Ze wijst de asielzoekers af en wil weggaan. Maar de mannen trekken haar de struiken in en vallen over haar heen. Ze verzet zich wanhopig en schreeuwt. Steeds opnieuw slaan de mannen op haar in.

Pas als de slagen haar oogkas verbrijzelen, geeft ze haar verzet op!

De beide daders geven hun daad voor de rechtbank toe. Zelfs de verdediging zei: “Wat deze vrouw werd aangedaan, is smeerlapperij!” Geloofwaardige spijt bij de daders? Had je gedacht! Apathie, afgezien van verontschuldigingen bij het eindpleidooi.

Vonnis: Beide mannen 7 jaar en 6 maanden gevangenisstraf

Bron:
www.bild.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Rotzakken, Somalië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op 7 ½ jaar gevangenisstraf voor verkrachters

 1. Drs.P. zegt:

  Zo zijn er nog miljoenen onderweg die allemaal gratizzzzzzz vreten, bijstand en een huis willen.
  Opruimen dit “asiel”gajes en in een bak met zoutzuur dumpen en langzaam laten oplossen.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Zou het mijn zuster gewezen zijn.
  hat geen van deze twee de gevangenis
  van binnen gezien en in het genod zijn
  gekomen van kost en Logis op kosten
  van de belastingbetaler !
  Dit is ook nog een beloning voor hun
  Laffe daad !
  MEER-MEER-MEER !

  Like

 3. BertG. zegt:

  Krijgen ze in Duitsland ook standaard 1/3 gevangenis tijd korting zoals hier?

  En ik dacht dat ze in Somalië hartstikke lief waren, dat geweld bestond toch alleen hier, volgens de ex mossel in het filmpje uit Zweden. Hier kwam ze er pas achter.
  Dat ze vrouwen dicht naaien daar, ach daar viel blijkbaar mee te leven en heeft niets met de islam te maken.

  Like

 4. “Ze is geen klein meisje. Ze is een slaaf. Met haar seks hebben, pleziert God”

  Een Yezidi-meisje op de vlucht voor IS-strijders, in augustus vorig jaar. © reuters.
  ISLAMITISCHE STAAT Het systematisch verkrachten van Yezidi-vrouwen en -meisjes zit diepgeworteld in de structuur en organisatie van Islamitische Staat. De verkoop van slaven verloopt georganiseerd, misbruik wordt door de leiding van IS goedgepraat. “Door jou te verkrachten, kom ik dichter bij God.”

  Een Yezidi-familie op de vlucht voor IS, in augustus 2014. © reuters.

  ‘Hij zei dat hij, door mij te verkrachten, dichter bij God komt’
  Een 12-jarig Yezidi-meisje
  De New York Times sprak met 21 vrouwen en meisjes die uit de handen van IS-strijders konden ontsnappen en analyseerde officiële communicatie van de groep die slavenhandel in kaart brengt en hoe strijders hun verkrachtingen goedpraten. De krant ontdekte een bijzonder goed georganiseerde sekshandel en een cultuur die verkrachtingen vergoelijkt. >>> http://www.hln.be/hln/nl/33982/Islamitische-Staat/article/detail/2422217/2015/08/13/Ze-is-geen-klein-meisje-Ze-is-een-slaaf-Met-haar-seks-hebben-pleziert-God.dhtml

  Like

 5. Van mij hadden ze de kogel gekregen,anders houdt het nooit meer op!Ik gun ze hetzelfde lot on de gevangenis:verkrachting met grof geweld!

  Like

 6. Marc zegt:

  Beetje magertjes, die 7 1/2 jaar. Bovendien, niet alleen vergrepen ze zich aan deze vrouw als individu, maar in principe alle leden van het vrouwelijk geslacht én, last but not least, aan een representant van onze westerse beschaving, nota bene een docente!

  Per saldo had de straf het vijfvoudige moeten zijn.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  7,5 jaar na alles wat ze haar geflikt hebben met inbegrip van het verbrijzelen van een oogkas?!
  Z i j 7,5 en 6 jaar en het slachtoffer, wie weet, voorgoed een oog kwijt!
  Wat is er mis met minstens 20 jaar?
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 8. Jean zegt:

  Dergelijke vuiligheid hoort dadelijk tegen een muur gezet te worden en er nog een kogel aan spenderen en dadelijk 3m zand erover.

  Like

 9. GT zegt:

  Dit geld ook voor die gene die deze rotzooi binnen gehaald heeft hun zijn de verantwoordelijk voor wat nu gebuurt, er zal een dag komen dan zullen deze pluche zitters die smerige linkse fascisten moeten vluchten voor hun leven, of dacht de heren,dames dat ze hier mee weg komen wij burgers tellen niet meer mee in hun ogen we zijn inferieur geworden opzichte van de Islam en dat zullen ze weten ook. Straks staat er een op en die zal geheel EUROPA schoonvegen die dag komt ben ik van overtuigd want wat nu gebeurd zal Europa verscheuren,het is gewoon wachten tot de grote klap en …..wat zullen ze weer geschokt zijn hé, Rutte.

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Hoop dat ze de gevangenisstraf in het kader van één €U in Bulgarije uit kunnen (zitten) zeepjes rapen.
  Daarna met hun nooit meer sluitende kringspier uitzetten naar land van herkomst.

  Like

 11. tjonge zegt:

  7.5 jaar ? mijn god ! ..die vrouw heeft levenslang, en ook nog met een beetje “mazzel” herpes of aids !
  .
  was het mijn vrouw geweest, dan zou het mijn enige levensdoel worden om die gasten zelf op te sporen, en dan gingen ze heeeeeel langzaam en heeeeeeeeeeeeel pijnlijk dood…….
  .
  maar vooral heeeeeeeel langzaam….

  Like

 12. Cynisch mens zegt:

  Volgens sommige achterlijke Middeleeuwse (moslim)culturen zijn alleenreizende vrouwen hoeren. Vrouwen die zonder man reizen zijn daar in die culturen een soort grijpbaar vrouwenvlees. Dit soort Middeleeuwse culturen worden meer en meer hier geimporteerd door de instroom van veelal mannen uit dit soort Middeleeuwse (moslim)culturen. Later komen er door gezinshereniging van statushouders nogal wat in deze Middeleeuwse (moslim)culturen opgevoede vrouwen en kinderen naar Nederland en ook naar andere delen van (voor hun liefst) West Europa wegens het sociale stelsel. Dat sociale stelsel legt deze mensen in de watten met met name uitkeringen en subsidies. Deze grote toestroom der migranten vanuit deze Middeleeuwse (moslim)culturen geeft gedonder en zal meer nog meer gedonder geven. Hier in Nederland heeft men de Middeleeuwen achter ons gelaten maar in de landen waar vele migranten vandaan komen leeft men nog in de Middeleeuwen….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s