Angela Stalin?

Screenshot_52

(Door: Thomas Böhm – Vertaling: E.J. Bron)

Weet u het verschil tussen Angela Merkel en Stalin? Ik ook niet. Dat is net zoiets als mogen kiezen tussen verbranden of verdrinken. De methodes mogen dan verschillend zijn, het resultaat blijft hetzelfde.

Op zeker moment zal Angela Merkel volledig alleen staan. Beweren “Ik houd toch van jullie allemaal” en tegelijkertijd in haar omgeving, omdat ze overal verraders ruikt, zwaaien met de het grote paranoïde vlakgom. Het aftreden wegens “persoonlijke redenen” van de chef van het “Bundesamt für Migration und Flüchtlinge” Schmidt moet daarbij als waarschuwing dienen.

Onze kanselier heeft zichzelf met haar uitspraken “geen bovengrens” en “dat lukt ons” op een dood spoor gemanoeuvreerd, waar ze alleen nog maar uitkomt door om zich heen te bijten. Zelfs haar plaatsvervanger spreekt haar al openlijk tegen.

Dankzij haar onverantwoordelijke retoriek en haar wankelmoedigheid zijn de staatsorganen onder haar volledig het overzicht kwijtgeraakt en weten ze überhaupt niet meer wie er in ons land rondlopen, geld wil innen of de volgende terreuraanslag plant.

Slechts heel weinig vluchtelingen zijn in werkelijkheid vluchtelingen, dat kunnen we, buiten de door de staatsmedia gemanipuleerde beelden om, iedere dag zien. Jonge kerels, die met geweld een ander land binnen willen dringen, brute mannen, die hun kinderen als schild misbruiken om naar het Luilekkerland te komen, zijn geen vluchtelingen, mevrouw Merkel.

Waarbij we al bij het eigenlijke onderwerp zijn aangeland. In “Der Spiegel” heeft deze melding ons opgeschrikt:

De radicaalislamitische terreurbeweging Boko Haram berooft honderdduizenden jongens en meisjes van hun kinderjaren. In totaal zijn er bijna 1,4 miljoen kinderen voor de Jihadisten gevlucht, 500.000 van hen alleen al in de afgelopen vijf maanden. Deze cijfers noemt UNICEF in een nieuw rapport.

 In totaal werden sinds het begin van de terreurcampagne door Boko Haram zes jaar geleden 2,1 miljoen mensen gedwongen hun huizen te verlaten. Ruim twee derde deel van hen zijn kinderen.

“Alleen al in het noorden van Nigeria werden bijna 1,2 miljoen kinderen op de vlucht gejaagd, meer dan de helft van hen is jonger dan vijf jaar”, deelde UNICEF mee. “Nog eens 265.000 kinderen werden verdreven in Kameroen, Tsjaad en Niger.”

Screenshot_53Dat is het eigenlijke perverse aan de Merkel-politiek. Terwijl in Duitsland inmiddels vermoedelijk bijna een miljoen schijnasielzoekers gevoed en onderhouden moeten worden, hebben diegenen die echt hulp nodig zijn geen kans om de reddende oever te bereiken, omdat er gewoon geen plaats meer is en steeds minder geld ter beschikking. Omdat zij geen mensensmokkelaars kunnen betalen en omdat het te lang duurt voordat ze in Duitsland mogen stemmen. Daarom is de vluchtelingenpolitiek van mevrouw Merkel in werkelijkheid mens-verachtend, een schande voor Duitsland!

Maar de bondskanselier, door hielenlikkers in haar directe omgeving en door de krantenredacties goed afgeschermd tegen de realiteit, zal ook dit nieuws negeren.

Want alleen diegene die haar goed nieuws brengt, mag aan haar zijde verder leven.

Wat ons dan weer bij Stalin brengt.

Bron:
http://journalistenwatch.com
Auteur: Thomas Böhmer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Angela Stalin?

 1. Perfide Albion zegt:

  Dit schijt wijf begint een gevaar voor ons allemaal te worden. Ze moet weg. En snel ook!

  Like

 2. R.A.F zegt:

  Dat is net zoiets als mogen kiezen tussen verbranden of verdrinken. De methodes mogen dan verschillend zijn, het resultaat blijft hetzelfde.

  sorry maar volgens mij is verdrinken veel aangenamer dan verbranden , het resultaat is dan wel hetzelfde je gaat aan beide dood .
  Ik zou liever verdrinken denken aan de immense pijn die je krijg bij verbranding .

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Adolfina Merkelschwein is een misselijkmakend smerig gedrocht wat geruimd dient te worden.

  Like

 4. johannes zegt:

  t’verschil is een zichtbare snor

  Like

 5. Scheerzeep NU zegt:

  Haar presentatie als voorbeeldmoeder met de vingers voor haar buik gespreid als een baarmoeder die zich verstikkend om je heen sluit. Eenmaal veilig binnen wordt je doodgesmoord.

  Like

 6. Charles Martel zegt:

  Fuhrer Angela heeft beslist Duitlsland te islamiseren; de rest van Europa moet volgen: Befehl ist Befehl. En dat ondertussen de in Brussel aangespoelde illegalen weigeren naar de noodopvang van het rode KRUIS te gaan, heeft hoegenaamd niets met islamofobie te maken. Absoluut niets.

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Wat zijn die Russen die Jozef Stalin thans verheerlijken toch een stelletje dwazen of een bende leeghoofdige huichelaars! Zouden ze hem ook geprezen hebben als hij nog geleefd had en hen allemaal met behulp van de NKVD in onverwarmde en overvolle veewagons naar Siberie had gestuurd om zich daar dood te laten werken, te verhongeren, om te komen van de kou of te worden doodgeslagen of afgeknald wat hij met tientallen miljoenen landgenoten had gedaan in de periode 1924-1953? Dit walgelijke kereltje met zijn grote snor (hij was maar 1,64 meter lang) heeft zijn eigen volk uitgeleverd voor miljoenen tonnen grondstoffen aan Adolf Hitler, die hij jarenlang had geprezen en gesteund, en vanaf het begin tot het einde van WO II met diens hulp half Europa ingepikt!
  Gelukkig bleken talloze Russen en niet-Russen Stalin gruwelijk te haten wat duidelijk werd toen Hitler op 22 juni 1941 de Sovjet-Unie binnenviel. Talloze Oekrainers, Wit-Russen, Esten, Letten, Litouwers, Volksduitsers, Kozakken, Kaukasiers, Krim-Tartaren, Russen, Kalmukken en zelfs de joden (!) haalden de Duitsers als bevrijders binnen in de hoop van Stalin verlost te worden! Hitler haatte hen echter net zo erg als Stalin en begon hen op zijn beurt met behulp van de SS en de Wehrmacht gruwelijk te terroriseren en slachtte net als Stalin 30 miljoen mensen af, gezamelijk dus 60 miljoen Russen! Het grootste deel van het volk keerde zich tegen de Duitsers als partizanen waarop een vreselijk bloedbad zich voltrok over West-Rusland!
  Overigens waren de partizanen zelf ook geen helden daar zowel de sovjetpartizanen op hun beurt de bevolking wreed behandelden en de Oekrainische guerrillastrijders bevochten niet alleen de Duitsers maar ook de sovjetpartizanen, het Rode leger en zelfs de Polen en joden! Op een bepaalde documentaire over die gruwelijke oorlog was ooit een voormalige sovjetpartizane aan het woord die medeplichtig bleek aan de moord op Wilhelm Kube, de corrupte rijkscommissaris van Wit-Rusland, wiens dienstmeisje ze was geweest. Kube was enerzijds verantwoordelijk voor de moord op talloze Wit-Russen en Russische joden maar hij probeerde anderzijds Arisch uitziende Wit-Russen tot collaboratie te bewegen (miljoenen Oekrainers, Wit-Russen, Balten, Kaukasiers, Russen, Volksduitsers, Kozakken e.v.a. gingen in dienst bij de Wehrmacht, de Waffen-SS of de Einzatsgruppen die honderdduizenden joden vermoordden) en Duitse joden die naar Wit-Rusland werden gedeporteerd om vermoord te worden te redden van de dood. Hierdoor werd hij enorm gehaat door Heinrich Himmler, het hoofd van de SS, en fanatieke nazi’s die zijn dood nimmer betreurden!
  Het desbetreffende dienstmeisje (wiens naam ik niet eens wil noemen) ging echter na WO II huichelachtig naar Stalin toe (die 100 maal meer slachtoffers had gemaakt onder de Wit-Russen en Oekrainers dan Kube!) in de hoop door hem als heldin te worden ingehaald en vorstelijk beloond! Maar net als de kraanvogel die een wolf verloste van een bot dat in diens keel stak en eveneens op een beloning hoopte (naar aanleiding van een fabel van Aesopus) kreeg het stomme mens nul op het rekest daar de verderfelijke Stalin geen dankbaarheid kende, net zomin als die wolf, en wilde haar zelfs uit de weg laten ruimen! Ze ontsnapte echter en stond dus(terecht!) zonder beloning op straat, net zoals al die idiote en onnadenkende Russen die de Duitsers versloegen in de valse hoop eindelijk vrijheid te krijgen.
  In plaats daarvan onderdrukte Stalin hen nog veel wreder daar hij hen (grotendeels niet eens verwonderlijk) voor geen cent vertrouwde! Gelukkig kwam de gehate Stalin (die zijn eigen volk had verkocht, verraden en geterroriseerd) ellendig aan zijn einde en verdiend hij net als Iwan de Verschrikkelijke, Dzjengis Khan, Attila de Hun, Vlad Tepez, Hitler, Mao Zedong, Pot Pol, Idi Amin en andere verderfelijke en bloeddorstige dictators alleen maar de hel! Zoals Jezus Christus al aangaf in het Nieuwe Testament zijn wij mensen geweldig goed in het verloochenen, bedriegen en voor de gek houden van anderen maar bij zichzelf doen we het nog des te beter! Die bandiet Stalin verdiend totaal geen felicitaties, verheerlijking of medelijden en mag met zijn duivelse handlangers (waaronder NKVD-chef Lavrenti Beria, generaal Georgi Zjoekov, Vladimir Molotov, en Nikita Chroesjtsjov die eveneens verdorven moordenaars waren!) in de hel Satan de voeten gaan kussen en er hopelijk een vieze smaak in de mond aan overhouden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s