Gratis voor “refugees”: De stad Wenen maakt Station-West “internetter” voor vluchtelingen

Screenshot_38

(Vertaling: E.J. Bron)

De stad Wenen heeft gezorgd voor een speciale service voor “vluchtelingen” op Station-West. Zoals “Unzensuriert.at” te horen kreeg van klanten van de Oostenrijkse spoorwegen en wat ter plaatse bevestigd werd, bestaat er voor de migranten nu speciaal gratis Wi-Fi – en dat niet alleen.

Omdat de stad Wenen blijkbaar van mening is dat “normale” Wi-Fi op Station-West niet tegemoetkomt aan de behoeften van de “refugees” kunnen zij nu via “westbahnhof.wien.gv.at” inloggen in de refugee_information – “a service provided by the city of vienna”- en “free4regugees” en daar kiezen tussen een Engelstalig of Arabisch menu.

Bovendien wordt in een aangrenzend gebouw een “internetcafé” met talrijke computers ingericht. En, ook dat dient genoemd te worden, er is een “Kid´s Corner in the Lounge”, eveneens in de Engelse en Arabische taal. De lounge voor betalende klanten moest wijken voor dit gratis aanbod.

Razendsnel

De complete infrastructuur voor de gratis Wireless Local Area Network-welkomstservice van de stad Wenen werd overigens razendsnel, dat betekent binnen enkele dagen, geregeld.

Dat roept toch tenminste twee vragen op. Ten eerste: Wie betaalt dat? (Tip: dat zou de belasting- en premiebetaler van de stad Wenen kunnen zijn, gezien de naam “a service provided by the city of vienna”).

Ten tweede: Wanneer werden de inwoners van Wenen, de Oostenrijkse treinreizigers, de met de bus reizende toeristen of iemand die geen asielzoeker/migrant is die met de trein reist, het laatst zo snel en gratis verzorgd met zo´n word wide web service? Een peiling op de redactie van “Unzensuriert.at” gaf hierover geen uitsluitsel. Desbetreffende aanwijzingen van de lezers worden graag in ontvangst genomen.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Dhimmitude, Groenen, Krankzinnigheid, Oostenrijk, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Gratis voor “refugees”: De stad Wenen maakt Station-West “internetter” voor vluchtelingen

 1. fransdewit zegt:

  Is toch niet te geloven waar doen ze het toch allemaal van, geef ze ook gelijk een wapen, zijn we zo klaar, stelletje hufters allemaal.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Echt, ze weten van gekkigheid niet meer wat ze voor die lui moeten doen!! Vluchtelingen? Hebben die dan nog computers, smartphones etc. bij zich waar zij deze voorzieningen voor nodig hebben? Ik heb altijd gedacht dat een VLUCHTELING alleen het allerbelangrijkste in zijn tas stopt, en dan hals over kop het land verlaat.
  Ik krijg sterk het gevoel dat wij hier iets lezen over toeristen vanuit een Afrikaans land, die hier op kosten van de belastingbetalende burgers een heerlijk leventje willen gaan leiden. Voor de reis hebben ze gespaard, en de rest betalen wildvreemden maar voor hen.

  Uitzetten, deze leugenaars! Het is niet meer normaal wat we vandaag de dag allemaal voor idioterie te lezen krijgen.
  Eén ding is zeker: de normale burgers worden achtergesteld (discriminatie heet dat gewoon), voorgelogen en financieel benadeeld.

  Democratisch Europa??? Laat me niet lachen! Dictaturen, daar leven we in.

  Like

  • BertG. zegt:

   “Ik krijg sterk het gevoel dat wij hier iets lezen over toeristen vanuit een Afrikaans land, die hier op kosten van de belastingbetalende burgers een heerlijk leventje willen gaan leiden.”

   Meen je dit nu werkelijk? Begint dat kwartje nu pas te vallen bij jou?
   Dat je daar nu pas een sterk gevoel over krijgt.
   Het is al 10 tallen jaren niet anders. Inmiddels zou je op de hoogte moeten zijn.

   Like

   • Cathja zegt:

    Ja, Bert!

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik schrijf niet op dat er bij mij nu toch wel enige verontrustende gedachtes zijn ontstaan of dat het toch wel eens heel wat anders in elkaar zou kunnen steken en dat ik nu toch wel een zeer sterk gevoel er op na ga houden dat ze hier komen om een onbekommerd leven te willen leiden.

    Dat is wat ik lees in jouw reactie.
    Lijkt mij dan vrij logisch dat ik me afvraag of jij dit nu werkelijk meent na al die tijd dat jij hier rond hangt.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG., 13.52u.:Tja, Bert, dat is nu precies de reden, dat ik tegenwoordig niet altijd meer op alle berichten reageer:
    Van verschillende toestanden kun je op een gegeven moment gewoon àfweten en als je er dan tóch nog in alle eer en geweten op reageert, heeft dat een effect, alsof een en ander je nog steeds hooglijk verbáást.
    Hoeft niet zo te zijn -ook bij Cathja niet- maar komt zo óver.
    Als de feiten niet veranderen, dan de reacties ook niet, dat is nu eenmaal logisch.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Tja belasting betaler, zo gaan de over u gestelden om met het onder dwang van u afgenomen geld.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Is de direkte draad naar ISIS ook al gelegt ?
  GLOEIEND-GLOEIENDE KLOOTZAKKEN !

  Like

 5. Republikein zegt:

  En de ballenbak dan, gaan ze dat vergeten, nee toch!

  Like

 6. Cathja zegt:

  @ BertG. 13:52

  Bedankt voor de reactie. Volgens u zou ik dus beter moeten weten. Wel, dat kan dan tegen meer reageerders gezegd worden, want ik lees bij anderen ook wel eens een herhaling van een stuk verontwaardiging. Het verschil tussen u en mij is dat ik me daar niet aan erger. Ik ga me dan ook niet verontschuldigen voor wat ik heb geschreven, want ik zou anderen daar ook nooit op aanspreken.

  Dat ik hier al ‘een tijd rondhang’ klopt niet helemaal. Ik kom hier ongeveer sinds eind 2013, dus niet overdrijven graag. In het begin was er van vrijmoedig mijn mening geven beslist nog geen sprake; hierin moest ik duidelijk groeien.
  En ja, ik verbaas me nog regelmatig om veel dingen die ik lees. Ik ben nog niet zo doorgewinterd als sommigen hier, die waarschijnlijk al reageren vanaf het eerste begin van E.J. Bron, en zich misschien ook al vele jaren in de politiek hebben verdiept. Dat is bij mij ook niet het geval. Pas de laatste jaren ben ik me er meer voor gaan interesseren.

  En dat ‘Ja, Bert’, bedoelde ik eigenlijk als een soort zucht. Zo van: iemand die mij moet vertellen dat ik beter zou moeten weten. Iemand die mij voorhoudt dat ik ‘echt wel weet hoe het zit’.
  Maar daarover oordeel ik nog altijd zelf.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Je zit hier volgens mij nog íets langer, Cathja: Van mezelf weet ik toevallig precies, wanneer ik hier kwam, namelijk op 24 Maart 2013. Zo’n 2 à 3 maanden later verscheen jij.
   Dat moet dus n Mei of Juni 2013 geweest zijn.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Theresa om 20:55

    Dat klopt Theresa. Ik wist niet hoe ik er achter kon komen hoe lang ik hier kom, maar amper een kwartier geleden vond ik de datum: 5 juli 2013. Toch iets langer dan ik zelf dacht. De tijd gaat snel, dat blijkt.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    En ik ben hier nóg langer! 😆

    Webmaster

    Like

  • BertG. zegt:

   Het was niet zo onvriendelijk bedoeld als dat het lijkt.
   Ik ging er even van uit dat iedereen zo langzamerhand nu wel doorgewinterd zou zijn na zoveel berichten over de bedoelingen van deze “verrijking”.
   Misschien ben ik wat minder lief geworden hierdoor dan voorheen.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ BertG. 21:13

    Ach Bert, laat maar zitten. Ik betrap mezelf er wel eens op dat ik moeite heb met de keiharde wereld van vandaag, maar ik besef dat dit wel de realiteit is. Dat we bedonderd worden waar we bij staan. Dat mensen zo gruwelijk tegen kunnen vallen, en dat we daar een antwoord op moeten hebben, willen we niet ondersneeuwen.
    U zult uw woorden vast niet zo onvriendelijk bedoeld hebben, maar toch schoot ik even in de verdediging.

    Zand erover. Er zijn belangrijker dingen dan dit.

    Groetjes,
    Cathja.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s