Migrantenstroom naar Europa is geen toeval

Screenshot_35

(Door: de^mol”)

De recente (vanaf de zomer van 2015) sterke toename van de migranten in Europa is geen toeval. Deze is gepland en georkestreerd door mensen van binnen de EU. Sky News meldde onlangs over handboeken (Sky Finds ‘Handbook’ For EU-Bound Migrants) die gratis worden verspreid onder migranten in Turkije. Deze handboeken bevatten alle informatie die migranten nodig hebben wanneer ze naar Europa komen, met inbegrip van alarm telefoonnummers in het geval ze in de problemen, ook op zee.

Het artikel vermeldt 2 websites Welcome to the EU en Watch The Med. Wij deden onderzoek naar de mensen achter de websites en hebben het volgende gevonden:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Migrantenstroom naar Europa is geen toeval

 1. Jaan zegt:

  Of het een vooropgezet plan is van de EU weet ik niet. Wat wel vaststaat is, dat ze er niks tegen ondernemen en dat het daardoor tot stand is kunnen komen. Doordat ze niet meer wisten wat ze moesten doen en zeggen begonnen ze de door hun veroorzaakte klerezooi goed te praten, zoals Merkel. Dus opzettelijk veroorzaakt zullen ze het niet hebben.
  Je kunt het vergelijken met een filiaalhouder-winkelier die na sluitingstijd de winkeldeuren open zet en het licht aan laat en naar huis gaat. Dan zal er de volgende dag wel iets ontbreken. Als ze deuren ook meegenomen hebben kan hij roepen kom maar binnen, kom maar binnen, het zijn mijn spullen niet die jullie meenemen en waar je dus “recht op hebt” omdat je ze “nodig hebt”, want anders kwamen jullie toch niet als je niet behoeftig was?

  Like

 2. Gaddafi’s grimmige voorspelling komt uit: Europa zal worden overspoeld door vluchtelingen

  De miljoenen vluchtelingen die Europa binnenstromen komen voor westerse politici als een verrassing. Dat zou niet het geval zijn geweest als het Westen had geluisterd naar de Libische leider Muammar Gaddafi.

  Een aantal van deze vluchtelingen zou niet op zoek zijn naar een toevluchtsoord in Europa als hun huis niet was vernietigd als gevolg van het kortzichtige, agressieve westerse beleid.

  In maart 2011 waarschuwde Gaddafi dat Europa zonder een verenigd en stabiel Libië geen vat zou kunnen krijgen op de talloze migranten uit Afrika en het Midden-Oosten. In tegenstelling tot westerse leiders begreep hij kennelijk dat miljoenen naar Europa zouden vluchten als Tripoli zou vallen.

  Zee van chaos

  “Miljoenen zwarten kunnen de oversteek maken naar Frankrijk en Italië,” vertelde hij aan France 24. “Libië speelt een belangrijke rol bij de veiligheid in het Middellandse Zeegebied.”

  Gaddafi’s zoon Saif, die de doodstraf heeft gekregen, zei in hetzelfde interview: “Libië wordt mogelijk het Somalië van Noord-Afrika, van het Middellandse Zeegebied. Je zult piraten gaan zien in Sicilië, op Kreta en op Lampedusa. Er zullen miljoenen illegale immigranten komen. De terreur komt steeds dichterbij,” zei hij.

  Kolonel Gaddafi zei: “Het Middellandse Zeegebied zal veranderen in een zee van chaos.”

  Niemand luisterde naar hem. Het Westen besloot het land te bombarderen om hem af te zetten. En wat is er van Libië geworden? Het land wordt uit elkaar getrokken door rivaliserende facties en radicalen.

  Zoals Gaddafi voorspelde is het Middellandse Zeegebied veranderd in een zee van chaos. Duizenden vluchtelingen proberen in gammele bootjes de kust van Italië te bereiken. Voor velen is het de laatste reis die ze ooit zullen maken.

  De Arabische Lente, ondersteund door het Westen, en de militaire interventies in het Midden-Oosten onder leiding van Amerika, worden gezien als de belangrijkste oorzaken van de exodus. Als de westerse landen de echte oorzaken van de overweldigende instroom van migranten niet onder ogen zien, zullen steeds meer mensen worden gedwongen om met gevaar voor eigen leven hun land te verlaten en elders een veilig heenkomen te zoeken.

  Bron
  http://sputniknews.com/world/20150917/1027135147/gaddafi-libya-refugees-exodus-arab-spring.html

  Like

 3. zomaar zegt:

  dit heb ik op andere fora , al meer geschreven , de Internationale (links) Socialisten , streven een maakbare samenleving na , maakbaar naar hun idee en visie .

  wat de Europese burger hiervan vind , plakken zij onder ,(linkse democratische schoen, als zijnde het is (de mening van anderen ), stront .

  Like

  • EdJan zegt:

   Banken, politici en grootindustriëlen willen een maatschappij met een elite van 1 – 2%, een middenkaste van 10 – 20% en de rest paupers zonder vast werk, vaak zonder woning en meestal zonder ziektezorg. Een enorme groep zombies die naar believen gebruikt kunnen worden. Het binnenlaten van miljoenen vreemden met een andere godsdienst en cultuur helpt om dit “ideaal” te verwezenlijken. Feitelijk is ons de oorlog verklaard.

   Like

 4. fransdewit zegt:

  We worden dus al 10 jaar belazerd, tuig van de riggel

  Like

 5. Marlies zegt:

  Prachtig stuk research, waarvoor dank. Het is duidelijk, dat George Soros ook hier weer een belangrijke rol speelt: eerst de British Pound en nu de economie van de EU en de consequentie?
  Allemaal arm, behalve… Verdeel en heers? NWO Wat een onbeschrijfelijk gajes.
  Een gotspe, dat de 2 websites notabene deels gefinancierd worden door Europa zelf, dus het volk dat het slachtoffer is. HOE kom je van dat criminele wereldwijde netwerk af???

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Oppakken dat tuig een levenslang opsluiten ! De doodstraf is ook Ok.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Hoe valt hier in vredesnaam nu nog tegen te strijden?!
  Kijk toch eens wat een tegenwerking WIJ overal ondervinden en zie hoe de ‘vluchteling’ tot het uiterste op zijn wenken wordt bediend!

  Elke demonstratie tegen het ellende-beleid, wordt door de ‘heersers’ beschouwd als het piepen van een muis…

  Like

  • Marlies zegt:

   Demo’s zijn volkomen nutteloos. Zo maar een droom: Als men al zo ver komt, dan moet er gerekend worden op jaren vechten. Niet met open vizier, dat gaat men afleggen, maar meer in de stijl van de Vietcong b.v. Wie had ooit gedacht dat zo’n zooitje “ongeregeld” het machtige Amerika op de knieën zou krijgen. Het is die stijl, die een relatief kleine groep sterker kan maken dan een enorme menigte. Vooral het verrassingselement is productief.

   Like

   • EdJan zegt:

    Marlies, helemaal correct. Alleen gaat het niet jaren duren maar vele tientallen jaren. De meeste mensen zijn meelopers dus het moet van een klein groepje komen.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Demo’s zijn de vredes-wapens van de democratie, maar als blijkt dat de democratie dood is verklaard door haar leiders is het gebruikelijk dat het volk zich nieuwe leiders kiest welke door middel van dodelijke wapens de regering zal omverwerpen zodat er een nieuwe levende democratie geboren wordt.

   Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Zo werkt dat dus; bedankt Amerika!

  Like

 9. de^mol zegt:

  txs voor het posten, E.J. Bron. Verspreid het verder.

  Like

 10. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 11. Pingback: Migrantenstroom naar Europa is geen toeval | Kattukse Vrienden voor Israël

 12. Republikein zegt:

  Hier zijn 11 artikelen over Soros verschenen, da’s mooi.
  Kan er nog wel ééntje bij!
  George was born Schwartz György.
  http://wesmantoddshaw.hubpages.com/hub/George-Soros-His-Life-And-Deeds

  Like

 13. Trelm zegt:

  Tis te zot voor woorden .al die profiteurs hier binnen laten …

  Like

 14. Trelm zegt:

  Er word gemodereerd vooraleer reacties geplaatst worden ..arme asiel zoekertjes ..niets rasistisch zeggen hoor !!!!

  Like

 15. de^mol zegt:

  de blog is verplaatst door problemen met de blog.com server. Het is nu hier, met wat verbeteringen, te lezen: https://themolesite.wordpress.com/nl-migrants-to-europe-is-a-setup/ , en voor de engelse versie kunt u /nl- vervangen door /en-

  Like

 16. Micky zegt:

  Dit is op Belinus herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s