Polen demonstreren: De islam zal de dood van Europa zijn

Screenshot_32

(Door: Michael Dorstewitz – Vertaling: E.J. Bron)

Als antwoord op de toestroom van migranten, die vanuit het Midden-Oosten en Afrika uit de crisisgebieden naar het hen reddende Europa “vluchten”, hebben mensen uit de Midden- en Oost-Europese landen hun angst en afwijzing tot uitdrukking gebracht op straat.

De islam zou tot de dood van Europa leiden, scandeerden de demonstranten toen zij door de straten van de Poolse hoofdstad Warschau trokken. Ook in de Tsjechische hoofdstad Praag en in de Slowaakse hoofdstad Bratislava vonden demonstraties plaats, waarbij deelnemers spandoeken en borden met zich meedroegen waar op stond: “Jullie zijn niet welkom, ga naar huis”.

“Wij zijn hier om ervoor te zorgen dat de regering onze stem hoort en geen plannen maakt om moslims te verwelkomen”, aldus een van de sprekers. Hij voegde er aan toe dat de demonstranten tijdens hun protestoptocht bidden om d te laten zien dat ze rooms-katholiek zijn.

De grote demonstratie komt precies op het moment dat de Slowaakse minister van Binnenlandse Zaken Kalinak bevestigt dat Slowakije welk opnamequotum van de EU dan ook zal afwijzen. Kalinak zal deelnemen aan een conferentie over de vluchtelingencrisis met de 27 andere EU-lidstaten.

“Ik heb het mandaat van de regering en van het parlement om iedere eis naar een quotum af te wijzen, omdat deze geen zin heeft”, aldus Kalinak tegenover de Britse krant “Daily Mail”.

Bron:
http://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
www.bizpacreview.com
Auteur: Michael Dorstewitz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Eurabië, gezond realisme, Immigratie, Islam, Islamisering, Midden-Europa, Moslims, Nationalisme, Oost-Europa, Patriottisme, Polen, Slowakije, soevereiniteit, Tsjechië, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

30 reacties op Polen demonstreren: De islam zal de dood van Europa zijn

 1. Pingback: Polen demonstreren: De islam zal de dood van Europa zijn | E.J. Bron | (B)logboek

 2. Irene zegt:

  Polen geeft ons het goede voorbeeld ! Leest u mee ‘regering’ en EU.
  Wij gaan hier ook protesteren. Kan niet wachten tot 11 oktober.

  Like

 3. Torkel zegt:

  Om je te verzetten tegen de Europese landverraders is wel moed nodig.
  Maar het is verdomme het enige middel wat overblijft om te zorgen dat Europa geen islamitische enclaves krijgt van waaruit terreur zal worden gevoerd.
  Verzet is ook het enige middel want onze politici luisteren niet naar ons.
  Die laten zich liever compromisloos voorliegen door de Europese sociaal democratische landverraders. Laat horen en zien dat je het er niet mee eens bent.
  Misschien wordt het tijd voor een sticker actie om de regering te laten zien hoeveel mensen in Europa tegen opname van nog meer moslims zijn.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Respect voor de standpunten van de oost-Europese landen! Hun zorg zou ook ONZE zorg moeten zijn, in plaats van de asielzoekers met stomme liedjes te verwelkomen!
  We weten allemaal dat het overgrote deel islamieten zijn, die zich nooit en te nimmer zullen aanpassen aan onze westerse waarden en normen, en ten diepste onze democratie haten.
  Ook in ons land moeten felle protesten komen, zodat de overheid weet dat het ons ernst is, en dat wij een terugkeer eisen van al degenen die hier op oneerlijke wijze binnen zijn gekomen!

  Like

  • mari zegt:

   Probleem is dat jullie zijn bijna te laat – te veel hun in jullie land . Ze lachen jullie uit en jullie – onze traditie maken ze kapot ! maar weinig mensen durven te zeggen – van respect – zogenaamd aleen ze hebben geen respect voor Europa en maken ze alles kapot

   Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Geweldig om te vernemen van de Oost-Europese volkeren dat zij de gehate islam permanent afwijzen! Op zich zelfs niet eens verbazingwekkend daar zij in de 20ste eeuw onder de gruwelijke terreur van de nazi’s en communisten hebben geleefd waarbij tientallen miljoenen doden vielen! In rusland is de islam al een gehate godsdienst maar daar maakten ze meer dan 70 jaar geleden eveneens de fout te denken dat het nationaal-socialisme een vredelievende en beschaafde ideologie zou zijn en minder erg dan het communisme. En wat mij betreft komen ze daar als eersten opnieuw in opstand tegen de tirannieke EU die hen chanteert, bedreigd en uitzuigt dus weg daarmee, met de vreselijke islam erbij!

  Like

 6. tjonge zegt:

  het westerse europa zou eens moeten overdenken WAAROM voormalige oostblok landen zich zo verzetten ?
  bij al die landen zit de onderdrukking nog flink vers in het geheugen, DAT is de enige logische reden….

  Like

 7. Charles Martel zegt:

  Ooit was het de Poolse koning die de Turken verjoeg voor de poorten van Wenen. Alleen zit nu de worm in het hout. Fuhrer Merkel en schoothondje Juncker hebben gekozen voor de islamisering van Europa. En deze suicidaire ‘protestantse’ stellingname betekent dat binnen minder dan een decennium het Syrische verhaal over gedaan wordt in onze contreien. Overigens was de vader van Merkel een protestantse pastor.

  Like

 8. Bob Fleumer zegt:

  Het verbaasd mij dat zoveel Duitse mensen achter Merkel blijven staan tenslotte laten ze haar haar beleid uitvoeren wat Duitsland naar de knoppen zal helpen onvoorstelbaar dat de echt intelligentie niets doet om haar te stoppen.

  Like

  • Hi Bop Het verbaasd mij dat zoveel Nederlanders achter Rutte & Co blijven staan tenslotte laat men zijn dociele EU asiel en immigratiebeleid naar de geest en letter uitvoeren. Dit ‘weg met jullie beleid’ zal Nederland zeer zeker naar de knoppen helpen. Het is zeker verbazingwekkend dat de echte intellectuele elite van Nederland niet gehoord wordt en de nep intelligentsia welke zich alleen mengt met het hogere bedrijfskader, academische kringen en de zeer hoogopgeleiden die op deze wijze mijns inziens geestelijke incest pleegt…

   Like

  • ieznogoedh zegt:

   Het verbaast me in het geheel niet. Er is geen gezagsgetrouwer volk dan de Duitsers. Zolang Führerin Merkel en haar vazallen keer op keer zeggen dat het zo’n aanwinst is dat de mohameddanen naar Europa komen, zal een heel groot deel van de Duitse bevolking dat zonder nadenken als zoete koek slikken. Goebbels wist precies hoe het Duitse volk in elkaar stak. Niet dat het een boosaardig volk is, absoluut niet. Maar gezagsgetrouw, Befehl ist Befehl en als er regels zijn die ze kunnen opvolgen, dan zullen de meesten niet verder nadenken. Er wáren zes miljoen Joden in Europa, die dat letterlijk aan den lijve hebben ondervonden.
   Net zoals in de tijd van Goebbels, is ook nu weer de MSM een van de grotere boosdoeners. Degenen die zich destijds verzetten, hebben dat met hun leven betaald. Degenen die zich nu verzetten, zullen nog wel ondervinden wat de prijs daarvan is. Goedkoop zal het zeker niet voor ze worden.
   En ja, de muur viel en de ideologische shit kwam deze kant op. En mensen die dat soort ideologische shit aanhangen, denken, let wel DENKEN dat ze medestanders zullen vinden in mohameddaanse kringen. Niet dat niet iedereen op een gegeven moment aan de beurt komt, maar de linkse gutmenschen gaan als eersten. Mohameddanen zullen met dat soort nog minder op hebben dan met de rest. Immers, die zijn eigen volk verraad als het in de ideologie past, zal ook de nieuwe machthebbers verraden als dat opportuun is. Wat dat betreft zijn die aanhangers van de religie van vrede en verrijking namelijk weer net niet gek.

   Like

   • EdJan zegt:

    Nou, dan ben je zeker nog niet in Thüringen en Saksen geweest. Ik heb daar met veel mensen gepraat en slechts een enkeling zag het zitten met die Flüchtlinge. De meesten waren er radicaal tegen en enkelen waren zowat aan het janken van woede.

    Vast en zeker is (meer dan) de helft van de Duitsers vóór. Maar dat is in Nederland precies hetzelfde. Helaas.

    Like

 9. Jaan zegt:

  Bedoelt U Jan Sobiesky? Overigens Karel Martel zelf heeft bij de slag van Poitiers ook wel wat
  robbertjes geknokt met de Arabieren. Er zijn er wel meer: Prinz Eugen, Vlad de Spietser.

  Like

 10. luit Doze zegt:

  Geweldig nieuws uit oost Europa. Mooi om te zien dat er nog mensen zijn die wel verstand hebben.

  Like

 11. Hendrik M. zegt:

  Wie zou er 10 jaar geleden ooit gedacht hebben dat onze bevrijding in het voormalig Oost-blok zou beginnen?

  Like

 12. tjonge zegt:

  ik weet wel, als de shit de fan gaat raken vraag ik asiel aan in Hongarije….

  Like

 13. Hulstenaar zegt:

  Hadden we Poetin maar in plaats van dat stelletje lamzakken dat vooraan staat bij de Gay-parade, maar ja……..alles wat hier buiten de samenleving staat moet getolereerd worden door de normale burger

  Like

 14. Anja zegt:

  👍🏻 idd ik denk dat dit het begin van de derde wereldoorlog wordt.

  Like

 15. Raquel zegt:

  Hier kan ik alleen maar HEEL VEEL RESPECT voor hebben. Wnr staan wij het Nederlandse volk nou gvd eens op en gaan wij hetzelfde doen hier.

  Like

 16. Syl zegt:

  Kunnen ze hier nog wat van leren…….voor de verandering

  Like

 17. Alleen Nva en Vb hebben het met het rechte eind,maar zij worden met alle zonden van Israèl overladen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s