PVV spint garen bij onvrede migrantenstroom

Screenshot_33

AMSTERDAM – De groeiende stroom vluchtelingen naar ons land leidt bij een deel van de bevolking tot onrust en de PVV lijkt daar electorale munt uit te kunnen slaan. Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou de partij van Geert Wilders 29 zetels behalen, 14 meer dan het huidige aantal, en daarmee met kop en schouders boven de rest gaan uitsteken. Dat komt naar voren uit de wekelijkse peiling van Maurice de Hond. De vluchtelingenproblematiek domineerde de debatten in de Algemene Beschouwingen afgelopen woensdag en donderdag.

Het CDA zou de tweede partij worden met 21 zetels (+8). De VVD zou maar liefst 21 zetels moeten inleveren en uitkomen op 20. De PvdA komt er het slechtst af: de partij van Diederik Samsom zou krimpen van 38 naar 9 zetels (-29). GroenLinks zou 10 zetels kunnen bijschrijven en uitkomen op 14.

PVV normale grootteLees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Immigratie, Krankzinnigheid, PVV, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op PVV spint garen bij onvrede migrantenstroom

 1. Thoth zegt:

  Het gaat steeds beter met de PVV, ze zijn nu even groot als de VVD + PvdAllochtonen te samen… Volgende keer nog beter, PVV, vaag ze weg!

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Als de voorspellingen juist zijn dat de vluchtelingenstroom nog zal aanzwellen, mede ook door gezinshereniging, dan zou bij afwachten wat de volgende Kamerverkiezing voor resultaat oplevert, de instroom bij een lage schatting van 1000 per week gedurende 2 jaar het aantal migranten met 100.000 vermeerderen. Wie zich dat realiseert zal begrijpen dat dus niet op die verkiezingen gewacht kan worden. Er is indringend en grootschalig VERZET nodig om de verantwoordelijke politici te dwingen het roer om te gooien.
  Afgezien van de economische bezwaren tegen het opnemen van zoveel migranten is meer nog van belang dat het toenemen van de 5e colonne islam-aanhangers te gevaarlijk is. Het aantal moslims op de Nederlandse bevolking moet juist krachtig teruggedrongen worden. De culturele en quasi-religieuze verschillen zijn te groot om daar een veilige samenleving mee te vormen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Helemaal juist! Ik ben er van overtuigd dat dit grootschalig verzet er tijdig zal komen doordat het beleid van diegenen die ons moeten regeren in alle opzichten leidt tot de gewenste explosie! Wij zijn in een stroomversnelling geraakt juist doordat men in Brussel de grenzen open heeft gezet voor massa-immigratie. Dit zal niet onze ondergang betekenen maar juist de ondergang van de EU en alles wat daar bij hoort!

   Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  natuurlijk zegt dit weinig hé…het blijft wat domweg peilen,
  maar tóch krijgt goed fatsoen wat meer wind in de zeilen 😛
  .

  Like

 4. tjonge zegt:

  nou hecht ik weinig waarde aan die peilingen, hoe vaak kwamen we niet bedrogen uit tijdens verkiezingen ?
  .
  maar toch, groen slinks +10 ???? cda +8 ??????..we zijn verloren als dit klopt, gaat niet goed komen.

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Niet vergeten mensen; de PVV kan best gepeild op 70 zetels, we zullen de waarheid niet weten.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Het verbaast mij anders niets. Geert is gewoon de enige politicus die in duidelijk verstaanbaar Nederlands de waarheid zegt, en dat lijkt steeds meer landgenoten aan te spreken. Okee, het zijn peilingen, en hoe men op dit moment zegt te zullen gaan stemmen, kan begin volgend jaar totaal anders zijn.
  Maar als deze stroom vluchtelingen niet wordt afgeremd, en steeds meer mensen ongerust worden, dan kunnen daar nog vele (virtuele) stemmen bijkomen voor de PVV.

  Het is van groot belang dat wanneer er verkiezingen zijn, er PVV-ers aanwezig zijn als de stemmen geteld worden! IN IEDER STEMLOKAAL!

  Pas als dán zou blijken dat de PVV écht niet zo groot is als de peilingen aangaven, geloof ik de uitslag pas.

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Kan je dus heel goed nagaan dat we opgeschept zitten met een rand debiele bevolking, toen ze de kans hadden kozen ze tactisch anders !

  En ik moet medelijden hebben ??

  Verkiezingen hebben nu eenmaal consequenties !

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   Was in het stemlokaal om de uitslagen van PS door te geven aan GeenStijl (ondanks permaban), heb geen onregelmatigheden kunnen ontdekken tijdens het tellen.
   Duurde wel lang, verschil van 1 stem maakte een hertelling noodzakelijk.

   Like

 8. fransdewit zegt:

  Ze moeten veel en veel meer zetels krijgen. want niemand durft samen te werken met de PVV. Staan ze weer op de zijlijn. CDA PVV zal een mooie combinatie zijn, denk ik, wat de zwaar christelijke mensen blijven toch op de GP of CDA stemmen. En ik zie bij de CDA dat ze het gedeeltelijk durven toe te geven dat de PVV gelijk heeft.

  Like

 9. Teunis zegt:

  Nu Wilders zijn collega’s voor nep volksvertegenwoordigers heeft uitgemaakt en dus hun kiezersmandaat niet erkent, is het niet meer geloofwaardig om met wie dan ook van hen samen te werken, en ik denk ook niet dat zij er nog voor voelen. Hij gelooft er blijkbaar niet meer in. Dat wordt dus 76+ of oppositie.

  Like

 10. bert zegt:

  Ik stem op een partij die de zorg voor de ouderen op zich neemt het ziekenfonds weer invoert het belastinggeld eerlijk verdeeld, minder Europa gebonden is, en eerlijk tegen hun eigen bevolking is ik hoop dat di sprookje uitkomt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s