Station Salzburg: Gratis eten voor “vluchtelingen”, niet voor daklozen

Screenshot_36

(Vertaling: E.J. Bron)

Op dit moment worden er meer dan 1600 soldaten als hulpverleners bij de vluchtelingencrisis ingezet. In Salzburg zijn 85 van hen actief op het station, waar ze de politie bij het handhaven van de orde, de controle van de spoorrails en bij het beveiligen van de noodonderkomens ondersteunen. Een van deze soldaten sprak tegenover het Duitse nieuwsblad “Focus” over medelijden met “vluchtelingen”, maar ook over incidenten bij de verzorging. Steeds opnieuw zouden daklozen proberen aan gratis eten te komen. De politie zou al meermaals hebben ingegrepen.

“Grotere problemen hadden we hier met daklozen”, aldus de soldaat tegenover het Duitse blad. De daklozen zouden steeds opnieuw proberen om tijdens het uitdelen van eten in de buurt van de noodonderkomens van de vluchtelingen te komen en eten te stelen. Daarbij zou het tot “geharrewar” zijn gekomen.

“Oorlogsvluchtelingen uit Syrië zeggen driemaal dank je wel”

De Oostenrijkse soldaat wil ook het verschil tussen economische vluchtelingen en oorlogsvluchtelingen hebben uitgemaakt. Oorlogsvluchtelingen uit Syrië zouden “al driemaal dank je wel zeggen voordat men hen überhaupt een plezier zou hebben gedaan”. Economische vluchtelingen echter zouden zich heel anders gedragen en zouden zelfs met opzet vuil achterlaten.

Nadat het de beide afgelopen dagen tot een kalmering van de situatie in Salzburg was gekomen, werd zaterdag opnieuw een groter aantal “vluchtelingen” op het station verwacht. Vrijdagnacht kwamen er namelijk 6.700 mensen via de grens van het Burgenland Oostenrijk binnen.

Tien miljoen euro extra uitgaven voor Salzburg

De hulp aan “vluchtelingen” betekent eveneens een budgettaire uitdaging voor de deelstaat Salzburg, aldus het hoofd financiële zaken Christian Stöckl. In de lopende begroting 2015 zou sprake zijn van “niet voorziene en daarmee niet begrote extra uitgaven” van ongeveer 10 miljoen euro. Vooral de kosten voor de “vluchtelingen”hulp, de basisverzorging, de beveiliging en de noodzakelijke uitgaven voor de bouwkundige maatregelen van de desbetreffende onderkomens zouden een zware wissel trekken op de begroting, aldus Stöckl.

Bron:
www.krone.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, discriminatie, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Oostenrijk, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Station Salzburg: Gratis eten voor “vluchtelingen”, niet voor daklozen

 1. BertG. zegt:

  Wat een ongekend schofterig gedrag tegenover daklozen.
  Die mogen dus gewoon sterven van de honger desnoods, als de “vluchtelingen” het maar goed hebben, daar zetten ze dus de politie voor in. Om ze weg te jagen.
  Precies hetzelfde als hier dus.
  Ook hier geen opvang voor zwervers/daklozen bestaande uit een bed, bood en een bad.
  Op de politie of het leger hoef je echt niet meer op te rekenen.
  Ik zou direct ontslag genomen hebben als ik daarvoor ingezet zou worden.

  Like

  • Jaan zegt:

   Och Bert dat gebeurt al tientallen jaren.
   Ik ben 40 jaar geleden een tijdje dakloos geweest. Het was zomer, maar dat was exgt niet leuk.
   ’s Avonds moest je onderdak zien te vinden. In Nijmegen kon je twee nachten per maand slapen bij de paters in het Laberehuis. In Den Haag ergens 5 nachten per maand en was er ’s morgens vroeg al een eethuisje open war je voor een dubbeltje of zo een kop koffie kon kopen. Het was daar stervensdruk ’s morgens vroeg met daklozen. In Amsterdam bij de Hulp voor Onbehuisden ook 5 nachten. Hoe kwam je aan geld?
   Een collega dakloze ging winkels af en vertelde dat hij professioneel winkelpuien opknapte voor 15 gulden.
   Dat waren van die winkelpanden met een onderkant van zo’n soort natuursteen.
   Voor de winkels openden gingen we er naar toe en schuurden we met een puimsteen de erosie weg. Daarna met een klein kwastje en een klein potje verf wat bijschilderen.
   Een poetsdoek hadden we niet dus daar gebruikten we ons hemd dan maar voor, want het noest wel klaar zijn voor de eigenaar kwam en zag met wat een gepruts we mee bezig waren.
   Na enkele jobs hadden we dan enkele tientjes en konden we de rest van de middag in de kroeg zitten. Maar zo ging het maar af en toe. Meestal werd je om een uur of 6 uit zo’n opvanghuis gezet met een pakje boterhammen en moest je maar zien waar je bleef met geen geld op zak. ’s Avonds om 5 uur mocht je weer komen slapen en eten maar maximaal 5 dagen per maand.
   Als je ergens op een bank zat dan kwam de politie je wegjagen. Het gebeurde dus 40 jaar geleden al zo en dat zal inderdaad nog wel zo zijn.

   Like

 2. Sjaak zegt:

  En waar blijft de hulp en hallalvraat van hun moslimbroeders ?
  Zou ik dakloos zijn zou ik met een flink stuk hout de tafel zuiver
  slaan om aansluitend onderdak en eten in de cel te krijgen !
  GLOEIENDE-GLOEIENDE !

  Like

 3. Pingback: EN DIT ZIJN DE GROOTSTE VOLKSVERRADERS! | eunmask

 4. Ik heb hier geen woorden voor;daar zakt de broek je toch van af?Onmenselijk!Maar het bewijst maar weer eens de gevoerde strategie:eigen volk kan barsten!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   De daklozen, die ik i de Jaren ’80 in Neurenberg gekend heb, zullen intussen wel grotendeels onder de groene zoden liggen….En zo te lezen is dat maar gelukkig óók voor ze….
   Ik vraag me af, wat Bruder Martin, de Jezuíet en ‘armendokter’ hiervan gezegd zou hebben……!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Republikein zegt:

   Mijn broek zakt regelmatig af!
   Kijk dan altijd wat voor een teken het orakel heeft afgegeven.
   Ik studeer dan ook regelmatig, 2 vliegen in 1 klap!
   Het schijnt dat er meer mensen zijn met deze vreemde methode.

   Deze is ook leuk, heeft hier niks mee te maken, voor de lol zeg maar.

   Like

 5. Coby Verweij zegt:

  Ik v nd het verschrikkelijk dat er úberhaubt daklozen zijn in welk land dan ook,en onvergeeflijk dat deze mensen geen eten krijgen.Grote schande.!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 6. Qvic zegt:

  Wat de meeste mensen maar niet willen begrijpen is dat het leger en de politie er niet zijn om de bevolking te dienen, maar in dienst zijn van de overheid. (in Nederland in dienst zijn van het Koningshuis) De overheid dienen ze enkel te beschermen en te dienen en dit met gevaar voor zijn eigen leven, door deze (knokploeg) militante groep die ook het monopolie hebben op het gelegaliseerde geweld en deze mogen wapens legaal openbaar dragen en gebruiken.

  Overheden suggereren dat zij een democratie vertegenwoordigen met behulp van politieke volksvertegenwoordigers die de bevolking kan kiezen of zij nu door pietje of jantje willen laten beroven. In werkelijkheid is het een gewelddadige misdaad organisatie die de inwoners van het bepaalde grondstuk waar de misdaad organisatie de macht over hebben kunnen uitbuiten. Het afperste geld wordt belastingen en/of vergunningen genoemd omdat het dan minder opvalt dat de bevolking uitgebuit wordt. Dit dragen de inwoners min of meer vrijwillig af aan de overheid, anders gaan ze geweld gebruiken tegen jou gebruiken om het als nog te kunnen innen plus boete en met die inkomsten bepalen de overheid zelf wat zij nodig achten om er mee te doen. Daar heeft de afgeperste bevolking geen zeggenschap meer over. Het is dan een grote illusie en een naïeve instelling van de inwoners dat het (afgeperste geld) belastinggeld bestemd zou zijn voor de eigen gemeenschap.
  Net zo met het salaris wat een werkende krijgt van zijn opdrachtgever, die gaat ook niet bepalen wat jij met zijn geld gaat doen of wel dan. Nu de overheden hebben bepaald dat alle illegalen islamieten ” vluchtelingen ” genoemd dienen te worden en dat zij op onze kosten hier alles gratis krijgen omdat zij het zieligheidsstempel van de overheid hebben verkregen en daarom worden de inwoners verplicht door deze misdaad organisatie om deze islamieten hulp te bieden, al gaat het ten koste van onze zelf opgebouwde welvaart, tradities, gebruiken en de mentaliteit onderling.
  De misdaad organisatie (overheid) bepaald dat, ieder die daar opmerkingen of kritische vragen over heeft, wordt direct beschuldigd van racisme en is bij voorbaat een extreem rechtsnationalist die vermeden moet worden en desnoods in de gevangenis gegooid kan/moet worden. ( zie maar hoe Wilders met zijn PVV wordt dwars gezeten in de 2e kamer) De zwervers en daklozen zijn al afgeserveerde burgers die niet meer af te persen zijn, dus deze groep mensen worden aan hun lot over gelaten. Dat geld ook voor minder valide en ouderen, want die brengen ook geen geld meer voor de overheid in het laatje. Zo worden ook autochtonen die in de bijstand belanden tegenwoordig dwang arbeid opgelegd, onder de noemer van werken aan het intrigeren naar een betaalde baan.

  Like

  • Tempelier zegt:

   Qvic, , hier kan ik niets meer aan toevoegen , gewoon de waarheid.

   Like

  • Jaan zegt:

   Klopt, de rechters en vooral de Raad van State als rechtspreker dienen uitsluitend de overheid. Een aangifte tegen de overheid, ook tegen de lagere overheid leidt nooit tot resultaat. Het is gewoon boerenbedrog hier, overheid, rechtspraak, Openbaar Ministerie, politiek. Ze helpen alleen zichzelf en hun soortgenoten. De meest domme antwoorden geven ze in hun uitspraken en beslissingen. Maar wie doet ze iets?

   Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Belachelijk dat die paar zwervers of daklozen geen schep eten krijgen nu er toch uitgedeeld word.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s