VIDEO: Hongaarse pantservoertuigen en militairen op weg naar de grens met Kroatië

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Hongarije, Immigratie, Kroatië. Bookmark de permalink .

46 reacties op VIDEO: Hongaarse pantservoertuigen en militairen op weg naar de grens met Kroatië

 1. Marlies zegt:

  EU=no more war!

  Like

 2. jan de schitterende zegt:

  toch nog een toekomst. ik ga asiel aanvragen in dat mooie land. wie gaat mee?

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik vrees dat de Hongaarse taal een groot probleem voor ons zal worden. Ik kan er niets van maken. En verder: als je 60+ bent, moet je dan nog verkassen?
   Als ik een flink aantal jaren jonger was, zou ik zo’n stap echt wel overwegen, maar nu..?

   Like

  • Danny zegt:

   Ik ga liever, als ik al zou emigreren, naar een land buiten debuut EU, waar geen moslims wonen of niet welkom zijn. Ik zie Europa als een verloren zaak. Zeker als haar burgers niet optreden.
   Al heb ik wel respect voor de oostbloklanden in hun houding tegen ‘de zogenaamde vluchtelingen’, maar ook deze landen zijn binnen 10 jaar geislamiseerd als zij niet nog harder gaan optreden. Ook mede omdat bijna alle Europese landen zich laten islamiseren in no time.
   heftig verzet is hard nodig!!
   Maar het optreden van Hongarije is een begint. Laat de rest heel spoedig volgen. En fuck die EU-regels!!

   Like

   • Willie zegt:

    Danny , good luck met t vinden van een ander land waar geen nwo en islam de plakt zwaait , hard to find , zelfs ijsland begint met die moslims erin te laten

    Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Hekken, waterkanonnen en traangas hebben die barbaren schijt aan. Wie niet horen wil moet maar voelen. Hopelijk doet goed voorbeeld goed volgen. Respect Hongaarse regering, in tegenstelling tot de rest van de E.U. landen houden jullie van jullie volk.

  Like

  • Sjaak zegt:

   EINER GEHT NOCH
   EINER GEHT NOCH REIN !
   OLE,OLE ! HUPPEKEE !
   WEG ERMEE !

   Like

  • Willie zegt:

   Johannes , zouden een paar granaten afvuren niet beter hun werk doen ??

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Granaten dient men zuinig op te zijn Willie. Die heeft men in een later stadium hard nodig om wat gerichter op grotere afstand te werken als de paarden van Troje gaan doen waar ze voor gekomen zijn. In dit stadium lijken me die rubber kogels wel voldoende, mits ze voldoende hard zijn natuurlijk. Indien de Hongaren echter beslissen om grof geschut in te zetten dan zal ik daar geen moment van wakker liggen. Het geeft de Hongaarse bevolking in elk geval een veilig gevoel. En daar hebben we tenslotte regeringen voor. Die behoren te zorgen dat hun burgers in vrede en vrijheid kunnen leven.
    Ik verwacht dat op korte termijn wel meer landen hun leger zullen inzetten.

    Like

 4. Driek zegt:

  Kijk eens aan, dat is andere koek, dan dat gezemel van Gerard Bakker met z’n hoogopgeleide vluchtelingen. Gewoon wegwezen. Deden ze dat hier ook maar. We hebben nu door heel Nederland opvangkampen, en die lui gaan nooit meer weg. Klaar zijn we ermee.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Driek op 20 september om 23:24

   Vanmorgen zag ik een kort filmpje in De Telegraaf staan. Een gevluchte Syriër met ‘een medische achtergrond’ heeft een man geholpen die onwel werd op straat. Deze man zou een epileptische aanval hebben gekregen. De burgemeester van die plaats zal de vluchteling eind deze week ‘eren’.
   De vluchteling zelf zei: “ik hou van Nederland”, en hoopte dat alle Syriërs hier mochten blijven.
   Nou, dat hoop ik zeker NIET! Fijn dat deze vluchteling iemand op straat heeft geholpen, maar om nou ‘als dank’ álle Syrische vluchtelingen maar een verblijfsvergunning te geven gaat mij veel te ver!

   Er moet gehandeld worden zoals de Hongaren en andere midden-Europese landen dit doen. Grenzen potdicht. Zo zal de stroom asielzoekers eerder opdrogen.
   Zoals het nu gaat kan het niet langer. Het wordt de ondergang van ons Europa!

   Like

   • Danny zegt:

    Tuurlijk cathja. De (s)linkse flapdrollen vinden het allemaal geweldig en trappen erin net als veel van onze medelanders.
    Ze hebben niet door dat we met een islamitische invasiemacht te maken hebben, die (s) linkse natuurlijk wel maar bedoel de meeste Nederlanders of zij willen het niet weten en lijden aan het Stockholm-syndroom.

    Like

   • niande zegt:

    Ja ik denk er ook zo over, alleen den Haag wil het niet zien …. wij moeten er mee leven of wij willen of niet ,wij worden niet gevraagd, die eikels in den Haag beslissen over ons……erg genoeg

    Like

 5. ron soeverein mens zegt:

  Juiste beslissing daar heb je een leger voor om je eigen landsgrenzen te beschermen tegen een invasie. Wedden dat binnen 1 maand er geen gelukzoekers meer naar Hongarije komen.

  Like

 6. Jaan zegt:

  Gelijk hebben de Hongaren. ze hebben toch duidelijk laten merken dat ze die volksverhuizers niet willen hebben? waarom willen ze er dan toch door? Waarom bouwt Kroatië zelf geen hek maar probeert ze tegen beter weten in toch aan Hongarije te lozen.

  Er moeten er geen tienduizend van die lieden per dag komen maar tweehonderd duizend. Eerder gaan de ogen hier in Europa toch niet open. Zelfs dan nog niet vrees ik. Die gek uit Oostenrijk en de Duitse minister Thomas de Maiziëre denken, dat als ze vijf miljard geld steken in de landen van herkomst dat ze daar blijven. De geest is uit de fles, ze zullen vanaf nu blijven komen. Het wordt ze afschieten of ze komen, de geest gaat niet meer vanzelf terug in de fles. Eruit krijg je ze ook niet meer als ze eenmaal binnen zijn. Hopelijk beginnen ze in Oost-Europa gewapenderhand op te treden, want ze zijn gewoon uitgenodigd door Merkel en daar maken ze gebruik van. Wat wil je? Een armoedig bestaan in Bangladesh omruilen voor een levenslange uitkering als je een vals Syrisch paspoort laat zien. Als dat mislukt houden ze er toch mooi een bed-, bad- en broodregeling aan over. Dat is meer dan in de landen te halen valt.

  Like

  • Jan zegt:

   ‘Er moeten er geen tienduizend van die lieden per dag komen maar tweehonderd duizend. Eerder gaan de ogen hier in Europa toch niet open.’

   nee hoor. Sigmar Gabriel (SPD) zei gisteren nog op de Duitse tv dat er géén bovengrens is voor de parasieten

   Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Hongarije probeert haar bevolking te beschermen tegen de barbaarse hordes mohammedanen.
  Nederland haalt barbaarse hordes mohammedanen binnen om de eigen bevolking uit te moorden.

  Like

 8. Ad de Koning zegt:

  Goed zo, die staan tenminste voor hun eigen volk, dat zie ik hier nog niet gebeuren, die staan liever voor moslims en andere asielzoekers. De eigen bevolking mag eigenlijk niet eens kritiek leveren, maar dat kan dan op 11 oktober als alles goed gaat.

  Like

 9. Vluchtelingencrisis: in Duitsland voltrekt zich een ramp (plus ontluisterende video)
  Het is tijd dat u dat ook weet
  Dat zich in Zuid-Duitsland door de massale illegale immigratie een ramp voltrekt, dringt nog niet tot iedereen door. Politici in Berlijn proberen de indruk te wekken dat Duitsland de komst van een miljoen asielzoekers dit jaar wel kan verwerken. “Wir schaffen das”, zei bondskanselier Angela Merkel (CDU): “Het gaat ons lukken”.

  Maar dit is helemaal de vraag. Kijk naar een huilende vrouwelijke afgevaardigde uit Beieren, de zuidelijke regio die de zwaarste klappen moet opvangen. Op een bijeenkomst van haar sociaal-democratische partij, de SPD, in Berlijn, waar zo’n driehonderd regionale en lokale SPD-politici hun hart kwamen luchten over de onhoudbare toestanden in hun gemeentes en regio’s, deed een moedige Brigitte Meier behalve emotionele ook zeer verontrustende uitspraken. “De openbare veiligheid is in het geding!”, zegt zij, nee, roept zij naar de zaal.

  Kijk en huiver (dit is een opname van een besloten SPD-bijeenkomst in de Rijksdag. Het werd eerder op Youtube geplaatst maar daar is het weer verwijderd): Lees verder >>> http://nieuws.tpo.nl/2015/09/20/vluchtelingencrisis-in-duitsland-voltrekt-zich-een-ramp/

  Like

 10. Johan zegt:

  Ik heb wel bewondering voor die Hongaren. Die laten er tenminste geen gras over groeien.
  Als je dat vergelijkt met dat nep-parlement bij ons hier. Wat een verschil !

  Like

 11. danny zegt:

  Waar zijn onze tanks om de ‘zogenaamde vluchtelingen’ er uit te zetten?
  Nee wat doen wij, wij laten die ‘zogenaamde vluchtelingen’ binnen en pamperen ze tot en met, echt ongelofelijk!

  Like

 12. Wachteres zegt:

  http://www.standaard.be/cnt/dmf20150920_01875901

  Duizenden vluchtelingen gestrand in Oost-Europa

  Voor de kust van Turkije zijn zondag opnieuw dertien vluchtelingen verdronken, onder wie vier kinderen. Aan de grenzen van Kroatië, Slovenië en Hongarije zijn intussen ook weer duizenden vluchtelingen gestrand. Velen onder hen moeten het zonder enige vorm van onderdak stellen. Douane- en veiligheidsdiensten aan de Europese grenzen hebben het moeilijk om de massa te beheersen en de politici van de betrokken landen verslikken zich in allerhande verklaringen en inderhaast genomen maatregelen.

  Like

 13. Sjaak zegt:

  Over zekerheid gesproken !
  Wie kontroleert de bagage van deze vluchtelingen ?
  De eenvoudige reiziger uit Europa word tegen dure betaling
  al als half crimineel afgetast bij een eenvoudige vakantiereis !
  En dat hebben we de surinaamse bolletjesslikker en de moslim
  Terroristen te danken !
  Nu komen ze over normale Landweg in en bestormen en overrennen
  grenzwachten in zuideuropa die nog niet eens hun kunnen pas kontrolleren
  waarvan de meesten hem al hebben weggesmeten !!

  Per ongeluk iets verkeerds ingepakt?
  Heeft u per ongeluk uw (nagel)schaar in uw handbagage gepakt? Dan kunt u deze nog voor het inchecken in uw ruimbagage doen. Is dat niet meer mogelijk dan kunt u het artikel inleveren bij de beveiligingsbeambte. U kunt tegen betaling de artikelen ook laten versturen. Daarvoor kunt u terecht bij de servicepunten in de Vertrekhallen.

  Like

 14. danny zegt:

  De site waar vluchtelingen alle info kunnen vinden hoe ze Europa binnen komen en asiel aankunnen vragen waar en bij wie en meer. Lees het en huiver.

  http://w2eu.info/index.en.html
  http://w2eu.info/index.en/articles/transbordermap.en.html

  nog zo een site:

  http://www.watchthemed.net/

  Mogelijk gemaakt en gefaciliteerd door linkse elite NSB’ers en met behulp van ‘nuttige linkse idioten’ zoals hulpverleners en burgers

  Like

 15. Dot zegt:

  Dit snap ik niet ! Afgelopen zondag heeft Hongarije duizenden illegalen laten passeren. Zij hebben ze zelf per bus naar de grens met Oostenrijk vervoerd !

  Like

 16. Anna zegt:

  Doodeng twee Europeesche landen die met elkaar op de vuist dreigen te gaan….. Het is wel onze ACHTERTUIN …. En in de chaos die bij een eventueel gevecht/ schermutseling/ oorlog ontstaat zullen er nog veel meer illegalen komen want in troebel water is het goed leven zeker voor het TUIG VAN ISIS….. EEN BEGRIJPELIJKE, ( Hongarije) MAAR GEVAARLIJKE ONTWIKKELING…. Dit zou de islamisering van Europa wel eens kunnen bespoedigen…..

  Like

 17. alidas1 zegt:

  In Hongarije weten ze van wanten.
  Daar hebben ze een president die zijn volk behoed voor een ramp .
  Wij hebben er ook een Geert Wilders maar die wordt door velen van het volk beschimpt
  Hij zegt de waarheid maar die mag niet gezegd worden.
  En dat word onze ondergang

  Like

 18. Sjaak zegt:

  Hier word de Oosterijkse politie overrolt !

  Like

 19. Theresa Geissler zegt:

  Nou, even in alle rust alle comments zitten doorlezen en hier was ik al weer bang voor, hoor!
  “Verloren……verraden……geen tanks meer…… Wat doen de Hongaren het goed…..Wat doet de president het goed……Ik ga emigreren……”
  ,Lúister, de Hongaren doen dit nu goed en de president ook, al heeft-ie recentelijk in de pers ook nog wel wat ànders gezegd, als we ons herinneren willen, en jà, we hebben een schlemielerige, krakkemikkige rótregering -die overigens volgens de peilingen nog maar een fractie van de bevolking achter zich heeft staan en jà, onze tanks zijn door diezelfde rótregering verkwanseld, allemaal wáár. Maar gaan we daarom op de loop, als even grote schlemielen, of gaan we nog eens proberen, als realistische Nederlanders, er wat aan te dóen?!
  Hongarije is Hongarije. En Nederland is Nederland. Wij hebben met NEDERLAND te maken en als dan blijkt dat Nederland doodziek is, wel, dan moeten we proberen, het te genézen!
  Ik moest nu gisteren weer constateren, dat,ook op deze site, de angst voor uithalen van “Links” zó groot is, dat we bepaalde symbolen niet eens durven gebruiken “voor het geval dàt……” Mensen, je kunt daar eindeloos over in discussie gaan, maar dat is verkéérd: Een verkeerde ontwikkeling!
  In plaats van op deze manier te blijven griepen en ons vervolgens angstig terug te trekken, zouden we ons er op moeten beraden, hóe deze ontwikkeling gaandeweg te kéren!
  Het gaat niet aan om een miezerig kereltje als Pechtold z’n bek open te laten trekken over zoiets als de Princenvlag; er moet aangetoond worden, hoe juist h i j het land naar de verdoemenis helpt!, politiek-correct als hij is! En zo zijn er legio voorbeelden!
  Emigreren? ik persoonlijk nooit! En nu al helemaal niet! En om te beginnen ga ik 11 Oktober naar
  Pegida Utrecht!
  En verder doen we er het beste aan ons te bezinnen op een manier om niet telkens pas op de plaats te hoeven maken vanwege Politiek-correct!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s