VIDEO (Reprise): Het is niet moeilijk om het “Midden-Oosten conflict” uit te leggen: de ene partij wil de dood van de andere!

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Barbarisme, Hypocrisie, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Midden-Oosten, Moslims. Bookmark de permalink .

Een reactie op VIDEO (Reprise): Het is niet moeilijk om het “Midden-Oosten conflict” uit te leggen: de ene partij wil de dood van de andere!

  1. Wilders: ‘Dit is een nepvolk’

    ‘Miljoenen Nederlanders hebben andere mening dan ik’

    Geert Wilders is niet blij met het Nederlandse volk. “U bent een nepvolk”, schamperde de PVV-leider tijdens een inloopavond met de meerderheid van de Nederlanders. Wilders noemt het een ‘grof schandaal’ dat deze groep mensen het met hem oneens is en daarmee willens en wetens de wil van het volk ondermijnt.

    Wilders: “Miljoenen Nederlanders hebben een mening die afwijkt van de mijne. Knettergek. Ik ben de enige die het volk vertegenwoordigt, dus zij zijn niet meer het echte volk. Het verschil tussen dit nepvolk en de mensen thuis is levensgroot.” >>> http://speld.nl/2015/09/18/wilders-dit-is-een-nepvolk/

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s