Volkert-tapes ontmaskeren arrogante manipulator

Screenshot_56

Recente foto van Volkert van der Graaf

(Door: Mat Herben)

Moordenaars en dieven moet je opsluiten. Dat is de eerste gedachte die bij mij opkwam, toen ik keek naar de schokkende Volkert-tapes, die op zondagavond 20 september door KRO-Reporter werden uitgezonden. Met behulp van een informant hebben de onderzoeksjournalisten gesprekken met de moordenaar van Pim Fortuyn opgenomen.

Het beeld dat daaruit naar voren komt, is dat van een arrogante, zelfingenomen manipulator, die een lange neus maakt naar de Minister, het Openbaar Ministerie, de reclassering en de gemeente Apeldoorn. Hij manipuleerde met behulp van zijn advocaat Stijn Franken het mediaverbod, liet geselecteerde foto’s uitlekken naar dagblad De Telegraaf (zodat hij in werkelijkheid minder snel wordt herkend). Hij wil niet werken, want dan kan hij niet langer kosteloos tegen de Staat procederen. De gemeente Apeldoorn vindt het kennelijk allemaal best. Om een hogere uitkering te krijgen, woont hij formeel in Apeldoorn. Maar meestal is hij gewoon thuis in Harderwijk. Ondanks dat hij geen spijt heeft betuigd, liet de rechter hem vrij na het uitzitten van 12 van de opgelegde 18 jaar.

Lees verder>>>
OSL-Stavast

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Justitie, lafheid, Nederland, Overheid, Pim Fortuyn, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Volkert-tapes ontmaskeren arrogante manipulator

 1. Op een sluwe manier je enkelband laten kwijtschelden en verder:bedriegen,manipuleren,over de rug van anderen leven,gaan en staan waar en wanneer hij dat wil en in de toekomst nog maar weer eens iemand vermoorden:wie doet je wat?Want ondanks alle beloftes heeft niemand hem een kopje kleiner gemaakt;arrogant stuk vreten!

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Dit kan allèèn maar in Nederland: …
  – De nieuwe minister-president van het land vlak voor zijn inhuldiging vermoorden.
  – Daarna geen levenslang krijgen… daarna maar slechts 12 van de 18 jaren te hoeven uitzitten.
  – Daarna geen enkelband meer te hoeven dragen voor de rest van zijn straftijd….
  – Daarna je hele leven op kosten van het volk leven, je hoeft nooit meer te werken….
  Wat een walgelijke rechtsstaat die het toelaat dat zijn belangrijkste leider op sadistische wijze vermoord wordt waarna zijn moordenaar op een afschuwelijk lachwekkende wijze “gestraft” wordt!!!

  Like

 3. kraftavilqa zegt:

  Ik dacht altijd dat de rooien volkertje de hand boven het hoofd – en achter de hand hielden om t.z.t. Geert Wilders om te leggen.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Wacht maar af, misschien komt hij ook knieen bedelend
  en klopt aan de gevangenispoort en vraagt of hij weer erin
  mag ! WANT !!!
  UIT DE OGEN
  UIT DE ZIN
  IS VOOR HEM
  GARANDEERT
  NIET ERIN !!!

  Like

 5. danny zegt:

  De smerige gluiperd had zijn volledige straf van 18 jaar moeten uitzitten en wat mij betreft had Volkert van der Graaf levenslang, 30 jaar gekregen. Hem niet welgevallen politici ( Geert Wilders en wellicht politici van VNL) zijn niet veilig zolang deze psychopaat vrij rond loopt. Dus oppakken en alsnog levenslang opsluiten.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4146137/2015/09/20/Volkert-van-der-Graaf-overtrad-voorwaarde-proeftijd.dhtml

  Tuurlijk die gluiperd manipuleert iedereen in zijn omgeving om aan zijn straf te ontkomen.

  Ik denk nog steeds dat Volkert van der Graaf, Pim Fortuyn niet alleen heeft vermoord en dat er nog medeplichtigen vrij rondlopen.

  http://lijstpimfortuyn-eindhoven.nl/index.php/nieuws/763-doofpot-affaire-over-de-moord-op-pim-fortuyn

  Er is wellicht sprake van nog een Moordenaar die Fortuyn op die Fatale 6de mei 2002, vermoord zou kunnen hebben.
  Een zekere Abu Fatah, een Libanese huurmoordenaar.

  In ‘ moord namens de kroon’ van Iene Veen schrijft zij het o.a. het volgende over deze Abu Fatah
  ” Een getuige zou genoemde Abu Fatah om 18.25 uur in een donkerblauwe BMW, 7 serie, hebben zien stappen op een locatie, die tussen de hoofdingang van het mediapark en de vluchtroute die door Volkert van der Graaf gebruikt werd. Deze BMW stopte kort aan de rechterkant van de Insulindelaan en de getuige zag een mannelijk individu van Zuid-Europese of Midden-Oosterse afkomst in de auto stappen. Beschrijving:ongeveer 1 meter 79 lang en met praktisch dezelfde , als die Volkert van der Graaf droeg, zoals de foto’s bij zijn arrestatie. Let wel, deze verklaring komt van 1 enkele getuige. Al lijkt het verhaal overeen te komen die eerder werd ontvangen, men moet er toch voorzichtig mee zijn.

  18.27 uur: twee onafhankelijke getuigen namen waar dat dezelfde BMW de spoorovergang overstak bij het mediapark.

  18:40-18:45 uur. Drie onafhankelijke getuigen rapporteerden later ze deze donkerblauwe BMW op dat tijdstip hebben gezien en dat die werd begeleid door vier politie- of militaire politie-escortvoertuigen, met hoge snelheid rijdend tussen Hilversum en Amsterdam

  Deze informatie die persoonlijk werd ontvangen, kan helaas niet afdoende worden geverifieerd , omdat de getuige in kwestie anoniem wensen te blijven. Aanvullende informatie, afkomstig uit verscheidene bronnen en contacten, geeft aan dat het zeer waarschijnlijk is dat Abu Fatah bij de plek van de moord werd opgevangen en wellicht met hulp van de AIVD snel naar Schiphol was begeleid, alwaar hij het land direct kon verlaten.”

  Zouden mensen van de politiek destijds medeplichtig zijn geweest aan de moord op Pim Fortuyn? Ik ben bang dat we daar nooit het antwoord op zullen krijgen.

  Dit is de link waar de bovenstaande tekst van afkomstig is .

  http://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=24&ved=0CDEQFjADOBRqFQoTCM_O3si0hsgCFaxu2wodgqEH1w&url=http%3A%2F%2Fwww.mstsnl.net%2Fekc%2Fpdf%2Ftab-3-bij-urgente-brief-17-juli-2008-van-philips-safety-manager-aml-van-rooij-aan-philips-president-g-kleisterlee.pdf&usg=AFQjCNEfIgRCydGNeZEpD83Pj7glcOBv1w

  Like

 6. danny zegt:

  Hier kan de uitzending over Volkert van der Graaf teruggekeken worden:
  http://reporter.kro.nl/

  Like

 7. Thoth zegt:

  Ach, dat zijn gewoon de rechtsbeginselen die het rechter heeft toegedacht. Weinig straf voor de moordenaars, dronken automobilisten die iemand dood rijden, etc. Klojo’s zijn het…Ik wacht op een PVV rechter, maar ik heb daartoe vernomen dat het er weinig er toe doet van een ‘slapende’ rechter. Dus PVV, please go on…. ik wacht jullie komst!

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Hoop dat ze dit stuk geteisem weer opsluiten om de resterende 6 jaar uit te zitten.
  In het kader der €U in een Bulgaarse gevangenis of zo.

  Like

 9. Nemesis zegt:

  Die engnek wordt van hogerhand de hand boven het hoofd gehouden. Hij zou eens wat geheimpjes kunnen verklappen als ze hem weer in het gevang gooien. Maar niet getreurd, iemand maakt ooit z’n belofte waar. Ben ik vast van overtuigd.

  Like

 10. rs zegt:

  De kans dat Volkert van der G. alsnog zes jaar achter de tralies belandt is nihil. Dat zeggen de advocaten Willem Jan Ausma en Mark Teurlings. Beide raadslieden zeggen dat dat buitenproportioneel zou zijn gezien de overtreding.

  Uit een uizending van Brandpunt-Reporter zou blijken dat Van der G. de voorwaarden van zijn vrijlating heeft geschonden.

  Ausma: “Soms is een rechtbank meedogenloos, maar dan ook alleen als iemand in de periode van de voorwaardelijke invrijheidsstelling een zwaar strafbaar feit heeft begaan. Dat is hier niet aan de orde.”

  Mark Teurlings denkt dat het Openbaar Ministerie zelfs geen vordering om de straf ten uitvoer te leggen zal indienen bij de rechtbank. ,,De voorwaarde dat Van der G. niet met de media mocht praten is destijds opgelegd om te voorkomen dat er onrust in de samenleving zou ontstaan. Zelfs als hij die foto’s in scène heeft gezet, heeft hij toch geen interview gegeven? Ook al vindt heel Nederland dat hij alsnog de gevangenis in moet omdat hij Pim Fortuyn heeft vermoord, dat doet niet ter zake.”

  In juli 2014, twee maanden nadat Van der G. op vrije voeten kwam probeerde hij al onder de voorwaarden uit te komen die hem waren opgelegd. De rechtbank hief een deel van het verbod om op bepaalde plekken te komen, op. Het verbod om contact te hebben met de media bleef, omdat volgens de rechtbank niet was gebleken dat dat hem wezenlijk in zijn vrijheid beperkte.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24516583/___Van_der_G._blijft_gewoon_vrij_man___.html

  Like

 11. Dot zegt:

  Ik wens hem een snelle en pijnlijke dood maar het blijft maar een droom.

  Like

 12. VIDEO: “Moord op Pim Fortuyn was geniaal complot”

  De hoofdwond van Fortuyn zou volgens experts veel ernstiger moeten zijn als hij van 1,5 meter afstand is beschoten. Op meer dan 10 meter afstand van Fortuyn is daarnaast een kogelhuls gevonden die niet paste bij het pistool dat Volkert van der G. gebruikte. Bovendien zou een zinsnede uit het autopsierapport zijn verdwenen. De patholoog schrijft dat één van de kogels niet van achteren, maar via de voorkant het hoofd binnenkwam.

  Ross wijst ook op getuigenissen van radiopresentator Ruud de Wild en Albert de Booy dat Fortuyn al door zijn knieën zakte voordat Van der G. zijn eerste schot had gelost. Ondanks een drukke avondspits in Hilversum waren de politie en hulpdiensten al binnen enkele minuten na de moord aanwezig op de plek van de aanslag én bij de arrestatie van Van der G. bij het benzinestation. Hij zou volgens Ross weleens de perfecte zondebok kunnen zijn geweest.

  Eerder schreef voormalig topballerina en actrice Ine Veen in haar boek Moord namens de ‘Kroon’? al dat Fortuyn niet door één schutter was vermoord. Van der G. heeft Fortuyn drie kogels in het lijf geschoten, twee in de rug en één in het linkerdeel van de hals, maar daar is Pim niet aan gestorven. Op dat moment was hij al dood, aldus Veen.

  Bron
  http://www.ninefornews.nl/

  Like

  • De kogel kwam in ieder geval,zoals altijd,van links!Geweld komt altijd van links,evenzo alle ellende!Typisch is dat!

   Geliked door 1 persoon

   • Beste Yvonne van Cleef, in mijn opinie bestaat er geen links, rechts of het midden, deze politieke termen zijn er alleen voor bedoeld om de nuttige idioten welke het stemvee vormt voor de politieke partijen een indruk te geven dat er zoiets bestaat om op te kiezen. Deze verkiezingsretoriek waarbij de reguliere politiek u wijs wil maken dat er wel degelijk iets bestaat om er voor te gaan dat is jouw toch niet vreemd Yvonne? Links, rechts en het politieke midden wordt voornamelijk ingezet bij belangrijke verkiezingen zoals bijv. de Tweede Kamer verkiezingen, na het formeren en een gezamenlijk regeerakkoord verdwijnen meestal alle standpunten waarvoor je op een bepaalde politieke partij gekozen hebt. Dit spelletje wordt overal in ‘democratische’landen gevoerd, dictaturen dus niet mee gerekend. In Nederland bestaat de parlementaire ‘democratie’ sinds 1848 en sinds die tijd is er niet veel verandert aan het systeem waar de politici het zó geweldig voor elkaar hebben met z’n allen..

    Groet

    Like

   • Weet ik wel,maar hoe moet ik het anders noemen?Ik wil niet iedere keer met landverraders gooien!Of….het moet letterlijk zijn;dat veranderd de zaak natuurlijk,hahaha!Groet Yvonne.

    Geliked door 1 persoon

 13. J. C. Th. Köhler zegt:

  RS, Adriaan Jansens:

  Het stuk ellende heet niet Van der G. maar Van der Graaf.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 14. OphEUffen zegt:

  Volkert en Badr. Ze lachen het Nederlandse “rechtssysteem” keihard uit in haar naieve bakkus. Politici en RM zijn zo rot als een mispel. U en ik zijn daar de dupe van. Maar maak dat een D66 rechter maar eens wijs.

  Criminelen hebben rechten, hardwerkende burgers hebben plichten. Bijvoorbeeld Volkert zijn uitkering financieren. De plurk wil niet aan het werk. Dan kan hij niet meer gratis procederen. Laat dat nu net Volkerts core-business zijn. (Vraag maar aan diverse veehouderijen die hij met onuitputtelijke -door u betaalde “gratis” procedures- kapot gemaakt heeft.)

  P.s. wat zijn we toch een mooi land

  Like

 15. Angelique zegt:

  Deze man heeft net zo veel recht op vrijlating als élke andere in Nederland voor moord veroordeelde.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s