Wenen: Katholieke privéschool in het 15e district installeerde islamitische gebedsruimte

Screenshot_55

(Vertaling: E.J. Bron)

“Unzensuriert.at “ berichtte al over de katholieke Neue Mittelschule in de Mayerweckstraße in Wien-Strebersdorf, die ook islamonderwijs aanbiedt. Het katholieke schoolcentrum Friesgasse in het 15e district van Wenen gaat nog een stapje verder, zoals ons werd meegedeeld door een lezer en voormalig leerling van de school. Daar werd een aparte islamitische gebedsruimte geïnstalleerd op kosten van de katholieke ouders.

Quotamoslims kregen gebedsruimte

Zoals de heer Stefan M. aan “Unzensuriert.at” schreef, zaten er in zijn schooltijd maar weinig buitenlanders op de katholieke privéschool. Bovendien was het merendeel van hen katholiek. De privéschool zou destijds een “bolwerk van cultuur van het Avondland met een veel hogere opleidingskwaliteit dan openbare scholen” geweest zijn. Stefan M. vermoedt dat de school op grond van de politieke correctheid in het multiculti district Rudolfsheim-Fünfhaus islamitische kinderen moest opnemen. Een voormalige schoolcollega van hem, die inmiddels lesgeeft op het schoolcentrum Friesgasse, vertelde hem geschokt over de oprichting van de gebedsruimte.

En inderdaad: onder het punt “bouwzaken” staat op de homepage van de school “islamitische gebedsruimte”. Omdat het om een privéschool gaat, hebben de vooral katholieke ouders dit project gefinancierd. Bovendien ondersteunt de katholieke school steeds opnieuw met schenkingen moslims in Palestina en hun opleiding.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Israël-vijandigheid, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Moslims, Oostenrijk, political correctness, Rotzakken, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Wenen: Katholieke privéschool in het 15e district installeerde islamitische gebedsruimte

 1. Ad de Koning zegt:

  Wat een idioten, hier begrijp ik werkelijk niets van, ook al zou de school islamitische kinderen moeten opnemen dan zou ik nog weigeren over de islam te spreken, en toch zeker geen gebedsruimte installeren. Wat staat ons nog allemaal te wachten.

  Like

 2. Jean zegt:

  Ze zijn ons veel werk aan ’t opdringen, als volgend jaar die islamietische rotzooi verdreven is dan moet alles weer in zijn oude toestand gebracht worden, de mosselketen gesloopt worden tenminste als ze niet door boeren als varkensstallen gebruikt kunnen worden.
  Ondanks mijn ouderdom zal ik graag meewerken aan de opruimwerkzaamheden.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Schandelijk! Vooral nu blijkt dat de school ook nog eens via schenkingen de opleiding van moslims in ‘Palestina’ ondersteunt!
  Wat is er toch met ‘ons’, Europeanen aan de hand? Waarom buigen ‘we’ toch telkens weer voor die moslims?
  Het ‘weg-met-ons’ neemt steeds vreemdere vormen aan.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Ach, die lapzwans die zich paus noemt staat er volledig achter; Bilderberg instructies…

  Like

 5. Elena zegt:

  Het gaat om geld, elke leerling brengt geld in het laatje van de school. De schenkingen aan “Palestina” is om een wit voetje te halen bij de moslim ouders. We zien hier dat katholieken hun principes opzij zetten vanwege het geld. Begrijpen doe ik het niet. Wellicht lezen die mensen geen kranten of misschien ik ben niet vergevingsgezind. Indien de moslims ooit gaan moorden….zullen de hoofden van de katholieken ook rollen.

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Niet alleen bij gristenen maar bij katholieken zitten duidelijk “foute” mensen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Zijn katholieken dan geen gristenen?
   Overal zitten foute mensen bij maar alles wat zich gristen noemt die maken het wel heel erg bont.
   Gristenen hebben nog steeds het idee dat ze wel om te turnen zijn uiteindelijk en ze zo de kerkbankjes in kan kletsen, zolang je ze maar vriendelijk behandeld.
   Maar dat kwartje zal wel nooit vallen bij deze groep mensen.

   Like

 7. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op HOME | IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 8. tjonge zegt:

  zo blijkt maar weer, al degenen die een geloof aanhangen zijn te doem om te poepen en hakken met liefde hun eigen hoofd af om de moslim pc te gerieven.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Het zou wel kunnen, echter is mij niet duidelijk of de filantropen het op vrijwillige wijze doen.
  Misschien opgelegd door het bestuur?
  Zo gaat dat meestal wel.

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  En nog ’s wat… ’n “Islamitische gebedsruimte” is een groot woord voor ’n kale vloer met ’n matje.
  Ja toch?…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s