Wereldoorlog voor derde maal de schuld van Duitsland!?

Screenshot_50

(Door: “Peter Selie”)

Bij de sloop van de Berlijnse Muur was ik vooral blij voor de mensen aan de andere kant van dat elektronische moordwapen waar, dankzij het systeem dat daar aan het bewind was, zoveel doden vielen. De slachtoffers wilden anders! Bedenk wel; als we de slag, die een vreselijke zal zijn, niet winnen, is er geen andere kant, is er ook geen Jan III Sobieski om ons te hulp te schieten. Dat alles dankzij de landverraders in het Westen. Onder andere onze overheden en politici, op de club van Wilders na uiteraard.

Al snel begon ik te twijfelen of het wel zo goed was voor het Westen en zag dat de fysieke muur was verwijderd, maar dat het systeem desalniettemin naar het Westen was opgeschoven. De ideologische muur had nu als natuurlijke grens de Noordzee, Atlantische Oceaan en Middellandse Zee gekregen. Daar kwam nog bij dat de aanhangers van het Rode systeem in het Oosten gewoon hier in West-Duitsland verder konden gaan. Merkel  is daar het treurige voorbeeld van.

En ze zijn er nog steeds! De links-radicale SPD-minister van Justitie Heiko Maas, die  sympathiseert met de uiterst links-radicale straatvechtersbazen, de zgn. “Antifa”, gaat waarschijnlijk Anetta Kahane, een voormalig agente van de DDR-staatsveiligheidsdienst “Stasi”, benoemen tot bewaakster van Facebook opdat er geen waarheden, want daar gaat deze censuur om, kunnen worden geschreven en verspreid. Want de waarheid zijn dergelijke onderdrukkende systemen als de dood voor. Dat toont maar weer eens aan wat Brussel met  onze vrijheid, zoals vrijheid van meninguiting, maar ook onze lijfelijke vrijheid, van plan is. Ook de rechterlijke macht is reeds aangepast. Dat weten de islamcritici Michael Stürzenberger en Michael Mannheimer maar al te goed.

Vandaag plukken we de wrange vruchten van een in 1989/90 vermoedelijk met opzet verkeerd genomen beslissing. En laat u niets wijsmaken. Door de Bilderberg via de EUSSR gepland. Blijft u dus waakzaam, want we leven op een tijdbom.

Door:
“Peter Selie”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Europa, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Marxisme, meningsdictatuur, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Wereldoorlog voor derde maal de schuld van Duitsland!?

 1. Jan zegt:

  World War One: 10 interpretations of who started WW1
  http://www.bbc.com/news/magazine-26048324

  Hoofdschuldige was Servië met zijn grootheidswaan en terreurorganisatie de Zwarte Hand. Rusland zat eindeloos te stoken op de Balkan en hield Servië de hand boven het hoofd en dat de dubbelmonarchie op sterven na dood was is een broodje aap verhaal. De Franse regering bestond overigens uit een stel oorlogshitsers, autisten, arrogante figuren totale nullen die op hun beurt tegen Duitsland te keer gingen. Dat Duitsland schuldige was is niet waar.

  Slaapwandelaars – hoe Europa in 1914 ten oorlog trok
  Christopher Clark
  http://www.bol.com/nl/p/slaapwandelaars/9200000015051303/
  (een aanrader)

  On the Anniversary of Franz Ferdinand’s Assassination, It’s Time to Stop Blaming Germany
  http://www.slate.com/blogs/moneybox/2013/06/28/don_t_blame_germany_for_world_war_i.html

  Vanaf minuut 30:36 Christopher Clark
  http://www.npo.nl/buitenhof/19-10-2014/VPWON_1226579

  Like

 2. Tokyo Joe zegt:

  Doe niet aan links of rechts.

  Hoofdschuldige was Servië met zijn grootheidswaan en terreurorganisatie de Zwarte Hand.

  Vertaald naar deze tijd leest dat als:
  Hoofdschuldige is Amerika en terreurorganisatie De Zwarte Hand.
  Russian president Putin defends Christian culture, Western values, condemns political correctness:

  Like

 3. Tokyo Joe zegt:

  Rusland nu:

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Ach hoe zal ik het zeggen ?
  We schijnen niets geleerd te hebben van het economisch slopen van de Weimar republiek !
  Hoe komt het toch dat we zoveel geestelijk gecastreerde sociopatische zelfmoordenaars cq moordenaars onder de bevolking hebben ?
  Onder ?? wat zeg ik , ze maken het overgrote merendeel uit.

  Ja u leest het goed !

  Like

 5. Jade zegt:

  Goed stuk, 5 sterren!

  Like

 6. Tokyo Joe zegt:

  Hoe komt het toch dat we zoveel geestelijk gecastreerde sociopatische zelfmoordenaars cq moordenaars onder de bevolking hebben ?

  Heel kort door de bocht:
  Getraumatiseerde wanhoop.

  Like

 7. Nemesis zegt:

  De BRD is bezet gebied en heeft niks in de melk te brokkelen. De regering o.l.v. Merkel staan onder curatele van de US Administration en voeren hun plannetjes uit. Het Merkel was er uitermate geschikt voor zo je ziet.

  Like

 8. EdJan zegt:

  Net terug van vakantie in Duitsland. Ik was in Thüringen en Saksen (het zuiden van de vroegere DDR). Bijna alle mensen die ik sprak, konden wel janken van woede om Merkel en haar vluchtelingen. Intussen heel de dag op de TV die massieve, vuile propaganda. En ook Bild doet daaraan mee (zoals hier de Telegraaf). Ze tonen Duitsers die zó blij zijn, en ze lachen en ze zingen en ze zijn zo blij want er zijn geen stoute Flüchtlinge bij. De meeste Duitsers snappen wel dat het fout zal gaan en goed fout!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s