Bisschop van Essen: Duitsers moeten zich aan “asielzoekers” aanpassen

Screenshot_12

Franz-Josef Overbeck, de bisschop van Essen

(Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

Is dit dan wellicht de druppel die emmer doet overlopen? De bisschop van Essen, Franz-Josef Overbeck, heeft de Duitsers ertoe opgeroepen zich aan te passen aan de asielzoekers.  “Net zoals de vluchtelingen hun leefgewoonten moeten veranderen, zullen wij dat ook moeten doen”, zei Overbeck zondag in Bochum. “Onze welvaart en de manier hoe in vrede te leven, zullen veranderen”, benadrukte de bisschop van Essen. Bovendien zouden de burgers afstand moeten nemen “van de gebruikelijke welvaart” en bescheidener moeten worden. Voor angst en onveiligheid zou echter geen reden zijn. “Allen die komen, zijn onze zusters en broeders, omdat zij van God gezien welkom zijn. Zij schenken ons, wij hen.”

Als politiek programma is de Bergrede complete waanzin. Misschien zou het de bisschop enigszins geruststellen wanneer eerst zijn salaris ten gunste van de armen tot het per se noodzakelijke wordt teruggebracht en dat alle overbodige versiering in zijn kerk voor hetzelfde doel verzilverd zou worden.

Meneer de bisschop, de binnenstromende indringers, die zich meester willen maken van Duitsland, zijn noch onze broeders noch onze zusters, noch in geloof noch als volk.

[…] “Onze welvaart en de manier hoe in vrede te leven, zullen veranderen”, benadrukte de bisschop van Essen. […] Daarvan kan men zeker zijn, gezien de toestanden in hun landen van herkomst en bij de Hongaarse grenshekken.

[…] “Zij schenken ons, wij hen.” […]

Vermoedelijk wij hen eerder, van de binnendringers zijn tot nu toe alleen maar eisen te horen. Of bedoelde de bisschop met “zij schenken ons” alleen hun aanwezigheid als zodanig?

“Vluchtelingen” hebben een brengschuld tegenover de Duitsers en daarom moeten zij zich aan de zeden en gebruiken hier, zoals cultuur, levenswijze en wetgeving in ieder opzicht onvoorwaardelijk onderwerpen en aanpassen.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: “Janina”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, co-existentie, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

67 reacties op Bisschop van Essen: Duitsers moeten zich aan “asielzoekers” aanpassen

 1. Jean zegt:

  Mensen jaag die eikel naar de hel want aan dergelijke vuiligheid hebben wij echt geen behoefte.
  Bye the way waar liggen die huichelaars incl. die pipo van Rome zich mee te bemoeien?
  Dat ze maar snel hun klepper dichthouden want dat gaat niet goed afdraaien voor ze, laten we maar snel beginnen met te stoppen met die te betalen met belastinggeld.
  Wat een schijnheilige huichelaars.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Hij bedoelt dat we ze langzaam zat zijn en moeten
  AANPISSEN !

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ach jé, ach jé, alweer zo ’n katholieke dhimmi, goedmensch en onnozelaar in één!
  Ziet in de asielzoekers een probaat middel om de ‘beminde gelovigen’ tot een ‘meer sobere’ levenswijze te brengen; vond ze de laatste decennia misschien wel te ‘lichtzinnig’ geworden!
  Zeker in de leer geweest in het Vaticaan bij Paus Franciscus, onnozelaar nummer twee!
  De imbeciele lach op hun gezicht hebben ze in elk geval gemeen!
  Nou ja, nog best kans, dat het gros van de gelovigen er de schouders over ophaalt. Want dat gebéurt gelukkig, vandaag de dag.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Johan zegt:

  Hier heb ik maar één antwoord op : Die man is compleet bezopen (heeft waarschijnlijk vanochtend teveel miswijn ingenomen). Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat er nog mensen zijn die deze nonsens serieus nemen.

  Like

 5. Scheerzeep NU zegt:

  “Net zoals de vluchtelingen hun leefgewoonten moeten veranderen, zullen wij dat ook moeten doen”,

  Moslims zijn bereid veel van hun vrijheid in te leveren tot behoud van hun leefgewoonten, hoeveel van uw vrijheid bent u bereid in te leveren tot behoud van uw leefgewoonte?

  Like

 6. BertG. zegt:

  Kan die man ze mail bericht met ze denkbeeldige vriendje niet even in de publiciteit gooien.
  Ik ben dan toch wel benieuwd waar dat beweert wordt of ze wel zo welkom zijn.
  Of zal hij het zelf bedacht hebben.

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  Kom woorden tekort voor zoveel imbecielheid en wat een gore nsb-er die rukker.
  Zo staan we er dus voor en t zal hier in NL niet anders zijn!!!

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 8. Drs.P. zegt:

  Vandaag gehoord van collega waarvan vrouw werkt op Erasmus Universiteit R-dam waar ook zo’n 300 enorm “zielige” asielratten in een sportzaal mogen slapen:

  De “heren” asieleisers eisen iedere dag aantoonbaar vers brood met vers dik halal beleg, terwijl de prof’s en studenten het met een broodje van een euro uit de automaat moeten doen. Dus die vrouw weigerde om als een vrijwillige koelie voor de gore booslim ratten te werken en zeker op haar vrije zaterdag!!
  NL is compleet geschift aan het worden!!!

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 9. Sjaak zegt:

  Mooi IS Hack-koppie !

  Like

  • Kruisig hem maar;verdient hij!

   Like

   • Irene zegt:

    Waarom ? Mag iemand geen andere mening hebben ? Bespeur ik hier de magniet magniet cultuur ?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Irene: Een mening hebben is één ding, maar verschillenden van ons -ikzelf ook- zijn tamelijk allergisch geworden voor gééstelijken, die die mening vanaf de kansel prédiken met de bedoeling dat de beminde gelovigen het nog als makke schapen overnemen óók!
    Dat dat vroeger gedaan werd, vinden we al erg genoeg. En trouwens, het is niet in de haak, al die dhimmitude jegens wat toch móslims zijn!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Sjaak zegt:

    Irene !
    De kerk word hier tot troyaans paard voor de moslims gebruikt !
    Madrid-Parijs-Londen en Belgien waren eerst het begin van
    aanslagen ! Ben jij zo naiev ?

    Like

   • gullezijtzotgeworden zegt:

    irene, ieders mening hebben ok tot daar en toe, gaat hier niet meer over mening maar over aanpassen… en euuhhh ff eerlijk als hij tussen de islam zijn woord van god gaat verkondigen leeft die niet lang meer… en die zijn mening doet mij niets, ze zouden het geloof van god moeten verkondigen maar de helft kan niet met zen handen van de kleintjes afblijven…mss is die stiekem wel moslim, daar mag dat

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Irene. Deze man mag natuurlijk zijn geheel eigen mening hebben en die als privé persoon ventileren. Maar niet vanuit zijn functie als Bisschop van Essen.
    Laten we dit even vaststellen.
    Waardoor mag hij dat niet? Omdat de Kerk in de persoon van Jezus Christus zélf heeft gezegd: “Geef de keizer wat de keizer toekomt… en geef de kerk wat de kerk toekomt!”… M.a.w. Kerk… Bemoei u niet met politiek!!!!
    Heel wijs en verstandig gezegd van Jezus Christus. Òòk als je niet zou aannemen dat Jezus heeft geleefd… dan toch moet je afgaan op datgene wat in de heilige bijbel staat.
    De bijbel is namelijk het handboek voor alle katholieken. Zo dus, deze meneer de Bisschop van Essen zelf is met deze uitspraak ernstig in de fout gegaan.
    Zo simpel is het.

    Natuurlijk zijn er heel veel mensen die vinden dat Bron het ergste is dat de wereld tot nu toe heeft voortgebracht en dat is ook zo…
    Voor hun dan. Hahaha! En zo hoort het ook. Wij zijn scherp en durven alles te zeggen wat wij denken dat goed is en niet slecht. Zo eenvoudig is het Irene. En inderdaad hier heerst een mag-niet-mag-niet-cultuur. De islam mag niet en ons land mag niet verloren gaan. Zo eenvoudig is het… en dat is zelfs voor politiek-correcte honden te begrijpen!!!

    Like

   • Irene zegt:

    Wat hier voorgesteld wordt : Het zonder enige vorm van proces vermoorden van andersdenkenden is niets anders dan de islam. De pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet.
    Kom op mensen, we zijn niet verloren. Laten we zoeken naar constructieve oplossingen, en hoe die vorm te geven. Ik hoop die op dit forum te kunnen vinden, door discussie en niet door scheldpartijen. En buiten dit forum door het gesprek aan te gaan.

    Like

   • Na decennia ben ik uitgesproken;die lui zijn niet voor rede vatbaar en zullen dat ook nooit worden!De enige taal die zij verstaan is geweld!Vanaf dat ik er een goed om zijn oren heb geslagen gaan ze met een boog om me heen of….vanaf een afstand staan schelden:zo laf zijn die honden[met excuses aan honden];dat dan weer wel!

    Like

   • BOL.COM zegt:

    Zeker mag je een mening hebben!!!
    Maar als priester moet hij weten wat hem boven zijn hoogmoedig hoofdje hangt!
    Want afgoderij of het erop na houden van hoererij wordt echt niet getolereerd door JHWH!!!
    Deze man is dus een ordinaire hoerenloper!
    En verleid anderen zoals jij blijkbaar daarin mee te gaan!
    GOD TOLEREERD GEEN ANDERE GODEN NAAST ZICH!!!

    Like

   • En ik kan niet met uw mening mee gaan:als er een God bestaat wordt het tijd dat hij eens een kant kiest!

    Like

 10. jan de schitterende zegt:

  ook al bezweken onder het kruis!!

  Like

 11. Jade zegt:

  Ik vrees dat er heel veel mensen tegen de muur gezet moeten worden,
  zodra we gaan afrekenen met landverraad…

  Like

 12. Cathja zegt:

  “Onze welvaart en de manier van in vrede te leven, zullen veranderen”, benadrukte de bisschop van Essen.
  Daar heeft hij precies de vinger op de zere plek gelegd. Zijn woorden kunnen helaas niet positief bedoeld zijn, want onze welvaart (schijn-welvaart) is inmiddels al lang voorbij, en de manier van in vrede te leven ook. Deze man zou eens wat filmpjes moeten bekijken, hoe het er aan toe gaat in landen waar die moslim-overheersers aan land zijn gekomen, of waar ze door de afrasteringen gedrongen zijn! Onze veiligheid en vrede worden ernstig bedreigd, meneer de bisschop! Hoe kunnen we hen in liefde omarmen, terwijl zij met plannen rondlopen om ons naar het leven te staan?

  Wat een ontzettend vreemde en foute man is dit.

  Like

  • Jean zegt:

   Cathja, ik denk dat die flikker wel naar filmpjes kijkt maar m.i. naar vieze filmpjes.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Hèhèhèhèhè! Jà en dan mèt een goeie fles wijn ernaast! De meeste katholieke geestelijken zuipen als ketters!

    Like

   • Denk je werkelijk dat hij het bij vieze filmpjes laat?

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Minimaal onaneren voor de spiegel is mijn idee! 😉

    Like

   • paulzwueste zegt:

    En ziedaar. Heer Bron zélf biedt hier zicht op een ongekend gegeven!
    De bisschop ligt daar in vol ornaat op zijn knieën op de houten vloer,… en dit voor een schuin op de vloer staande spiegel, op de harde houten vloer.
    Hij onaneert daarbij op tamelijk ingewikkelde wijze, maar toch…, terwijl hij zichzelf kastijd met een karwats… Hij steunt dat de Duitsers zich zullen moeten aanpassen aan…
    De rest gaat in het klaar komen verloren… Jammer. …
    Maar nu die spiegel!…
    Die spiegel moet een duistere dode spiegel zijn vol ingevreten spinnenwebben en loodkleurige plekken en vlekken… Een caleidoscoop van zelfbevlekking!
    Wat kunnen we hier nog aan toevoegen?…

    Like

 13. Hij ziet zijn kans waar,eindelijk weer zijn leuter in een kleuter,prachtig toch,gewoontes des volk, die ogen staan trouwens ook niet helder of aan de drugs of extreem geil,om rillingen van te krijgen dat smoelwerk, een glibber de glibber ,nog roomser dan de paus zeggen we dan.

  Like

 14. Irene zegt:

  Ik denk dat de gedachtegang voortkomt uit ‘Oordeel niet’. Oordeel niet zelf maar laat God oordelen (over de vermomde bezetters.) Neemt niet weg dat we als samenleving zelf verantwoordelijk zijn hoe we onze maatschappij inrichten.
  Keuzes moeten gemaakt worden, knopen doorgehakt. En wel nu !
  Anders worden er keuzes gemaakt die niet de onze zijn, zoals het fragment van de bisschop illustreert.

  Like

 15. Doornroosje zegt:

  Bischop, hier worden de “vluchtelingen” niet in kerken en Christelijke conferentie oorden opgevangen . Dat kun je de moslim niet aandoen, aldus het COA.
  Denkt u dat uw kerk het zal overleven mettertijd? Die gaat plat, hartstikke plat . Komt een moskee voor in de plaats. Geld er voor wordt gestuurd uit SA. Dacht u dat er dan nog een plek was voor u.
  Hoe onnozel kun je zijn. Ik hoop dat het u alleen de kop zal kosten.

  Like

 16. Elena zegt:

  Tjemig, niet te geloven !! Wij hebben 50 jaar moeten werken voor onze “luxe” en nooit iets gratis gekregen.
  Het is toch normaal dat ongenode gasten zich aan de gastheer en vrouw aanpassen? . Zodra wij gratis alles krijgen zonder te moeten werken..willen wij best met iets minder genoegen nemen.
  Die Bisschop is echt van de pot gerukt.

  Like

 17. Tistochwat zegt:

  Die grijnzende badmuts is nog te stom om voor de duvel te dansen!
  Moet je nou toch eens zien wat een zwakzinnige uitdrukking die paap op z’n tronie heeft!
  Hij heeft nóg niet begrepen dat de moslim christenen wil doden, want dat moet van allala.
  Niet dat die badmuts in mijn ogen een christen is, maar in de ogen van z’n geliefde islamitische ‘asielzoekers’ is hij dat wél!

  Weer eens wat anders dan een cartoon van mo, de pedopro:

  Like

 18. Tempelier zegt:

  Ik mag toch aannemen dat een bisschop toch ook wel eens in de koran gekeken heeft, hij zal wel niet verder gekomen zijn dan de verzen uit Mekka.
  Franz-Josef Overbeck mag nog zo zijn best doen om moslims als liefdevolle mensen te zien , voor de islam zijn moslims gebruiksvoorwerpen . Ach ja beter dat hij dit zegt dan iemand bij zijn volle verstand.

  Like

 19. Gasso zegt:

  Is die totaalmalloot helemaal van God los???
  Gore verrader, sterph!

  Like

 20. bigljohn zegt:

  Die vent heeft ze niet meer op een rijtje zitten. Straks gaat ie zijn gelovigen ook nog verkondigen dat de Duivel DE grote vriend geworden is van Onze Lieve Heer. Zoals de Duitsers zeggen over iemand die niet goed lekker in zijn hoofd is (vrij vertaald); Hij heeft een vogel in zijn kop !

  Like

 21. Johan zegt:

  Nach dem Fall Limburg legt das Bistum Essen einige Daten offen: Ruhrbischof Franz-Josef Overbeck bewohnt ein großzügiges Pfarrhaus aus den 1950er Jahren, verdient 11.000 Euro brutto und fährt als Dienstwagen einen VW Phaeton.

  Bischof Overbeck verdient 11.000 Euro und fährt VW Phaeton | WAZ.de – Lesen Sie mehr auf:
  http://www.derwesten.de/staedte/essen/bischof-overbeck-lebt-nicht-aermlich-aber-ohne-prunk-id8612756.html#plx543516348

  Like

 22. Charles Martel zegt:

  Misschien kan hij zich informeren bij de christenen in Irak en Syrië (maar die zijn al grotendeels afgeslacht door de ‘ideologie van de wrede’. Binnen minder dan 5 njaar zijn de christenen hier aan de beurt. Kortzichtig moreel gelijk boven realistische analyse..

  Like

 23. Bob Fleumer zegt:

  Deze bisschop behoeft een forse schop voor zijn gladde reet en deze mensen menen ons leiding te moeten geven, ik kots op uw habijt heer bisschop uit afschuw voor uw denkwereld.

  Like

 24. Tokyo Joe zegt:

  Mooi,met twee maten meten.
  Het is een begin zeker als je het vergelijkt met de natuur.

  Like

 25. tjonge zegt:

  “Zij schenken ons”…………..verkrachtingen, oudjes beroven, criminaliteit, opsporing verzocht, verloedering van de buurt, haathutten, een hoop onkosten, onvrede, piguins en jurken op straat, gescheiden zwemmen, kopvodden overal in het openbaar, halal vreten, kattegejank door speakers van hun haathut, babbeltruuks bij oudjesom te stelen, enz, enz, enz……………

  Like

 26. Johan zegt:

  Ik begin er langzamerhand steeds meer van overtuigd te raken dat de katholieke kerk de uitvinder v d islam is. Om de ware christenen en ja de oosterse christenen uit te roeien, opdat zij niet meestemden in een concilie in de eerste eeuwen van het christendom. (zoiets, moet t nog iets beter onderzoeken)

  Like

  • Francoise zegt:

   De verschillen tussen Vaticaanstad en Mekka zijn niet groot. Zie de islam als het katholicisme voor de Mohammed-fans. Beide religies zijn afgodisch en zien in Jezus niets goddelijks.

   Like

 27. Nemesis zegt:

  Nou, naar dat zalvende gebral hoef ik tenminste niet te luisteren. Die Vaticaanjurken stonden altijd al aan de verkeerde kant. Ben geen lid van een kerk en al helemaal geen Duitse.

  Like

 28. Ach god alweer zo’n katholieke dhimmi of een gut und linksmensch ineen, nou vergeet het maar! De kerkleiders werken net zoals de nationale parlementen van de EU er bewust en beoogd aan mee, alleen een paar uitgesproken gore nep gelovige kerkleiders hebben de gore moed bijeen verzameld om met zo’n idioot statement naar buiten te brengen. De rest van de kerkleiders werken gehoorzaam zoals bijna iedereen er aan mee om deze vooral islamitische exodus in strand te houden tot dat er geen sprake meer kan zijn van een omgekeerde beweging. De Nieuwe Wereld Orde heeft dit verordonneerd, schep een gigantisch probleem dan zorgen wij voor de oplossing, nou deze oplossing welke in de nabije toekomst moet gaan plaats vinden dat kan iedereen voor zich zelf wel uitmaken dat het niet zacht zinnig gaat verlopen. Ook de middelen die dan ter beschikking staan volgens Agenda 21 zijn te huiveringwekkend voor mij om dit in een notendop te vertellen.

  De komende ‘Staat van Beleg’!

  De laatste zetten in het ‘Grote Spel’ om de totale wereldhegemonie!
  Linsky & Morticia

  Deel 1

  Miljoenen doodskisten kunnen verklaard worden. Evenals een miljoen spoorwagons die ogenschijnlijk niet gebruikt worden en op rails staan die kennelijk enkel naar FEMA-kampen leiden en in een aantal gevallen zelfs naar de rimboe van Nergistan….

  Men zou kunnen aanvoeren dat er epidemische toestanden kunnen ontwikkelen, waarbij men wil beschikken over de nodige luchtdicht afsluitbare en totaal geïsoleerde doodskisten, om verspreiding tegen te gaan. De onvoorstelbare hoeveelheid spoorwegmateriaal, wat de US de laatste jaren doorlopend, in continu tempo heeft aangekocht zou men kunnen verklaren op basis van een economische prognose, die vereist dat er ingespeeld dient te worden op een toekomstige uitbreiding van de reisbehoefte van…nou ja, misschien wel alle legale en illegale Mexicanen die straks mogen komen als de grenzen worden weggehaald… of zo?

  Maar 300.000 ultra moderne guillotines!?

  300.000 gloednieuwe vlijmscherpe guillotines in concentratiekampen en speciale treinen in Amerika. Hoe verklaart een regering in hemelsnaam 300.000 guillotines nodig te hebben?!

  Ik pieker me suf, maar ik kan werkelijk geen andere reden bedenken als dat die van node zullen zijn om in de toekomst massaal te onthoofden. Daarbij heb ik niet de indruk dat het bedoeld is voor kippen, varkens of wat dan ook, maar voor mensen! Waar zijn ze anders voor? Wat zou men anders kunnen bedenken om de noodzaak van die dingen te rechtvaardigen? Lees verder >>> http://diamental.nl/images-linsky/De%20%E2%80%98Staat%20van%20Beleg%E2%80%99%21/staatvanbeleg.htm

  Genocide ”AGENDA 21” vanuit Nazi Nederland

  Vanuit de Nederlandse Nazi Bilderbergpolitiek wordt dan ook de gehele wereldbevolking vergiftigd onder de dekmantel van “Duurzaamheid”, AGENDA 21 door ondertekening van het “Rio de Janeiro protocol” in juni 1992 onder voorzitterschap van de Nederlandse milieuminister Hans Alders (PvdA), de ondertekening van het “Kyotoprotocol” in april 1998 onder voorzitterschap van milieuminister Jan Pronk (PvdA) en de ondertekening in Zuid-Afrika tijdens de duurzaamheids-conferentie Johannesburg in september 2002 onder voorzitterschap van milieu staatssecretaris Pieter van Geel (CDA). Op deze manier wil men een Nieuwe wereld Orde opdringen omdat de burger in deze omstandigheden geen andere keus meer zou hebben!

  Bilderberger Zbigniew Brzeziński “Het is makkelijker om een ​​miljoen mensen te doden … dan het is om ze te controleren”

  Er is reden tot grote bezorgdheid over het democratisch gehalte van de machtsvorming en de machtsuitoefening in Bilderberg Nazi Nederland.

  Laten wij de blik verder vooral op Nederland richten. Door het ontbreken van enige vorm van fundamenteel wantrouwen tegen de democratische machtsvorming en machtsuitoefening, heeft de politieke machinerie ongemerkt veel meer speelruimte gekregen dan wenselijk is. “De politiek” met inbegrip van de inmiddels gepolitiseerde bureaucratie, lijkt zich meer dan ooit te hebben ontwikkeld tot een min of meer gesloten circuit van partijleden. Lees verder >>>> http://www.pensioenactivist.nl/genocide-agenda-21-vanuit-nazi-nederland/

  Like

 29. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op HOME | IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 30. Francoise zegt:

  Nou bisschoffie ga deze verrijkende broeders en zusters en direct omscholen tot christenen. Geef een degelijke Bijbel- en cultuurstudie!!! Zijn deze mensen meteen ge-integreerd Duitser. “Natuurlijk op kosten vn ht Vaticaan, dus niet uit de staatskas”!!!

  Like

  • BertG. zegt:

   Blijf jij bezig met je godsdienstige boodschappen?
   Maak er christenen van en het zijn betere mensen geworden dan ineens?
   In elke reactie weet je wel er iets tussen te plaatsen, ja ik loer daar op.

   Er zijn vele mensen op deze site die geloven maar geen van alle verpakt overal ze boodschap in. Wat jij vind moet je zelf weten maar val er geen andere mee lastig.
   Dat schijnen ze (sommige christenen) maar niet voor hun eigen te kunnen bewaren.
   Nee, we moeten het allemaal weten, de hele dag door.
   Ga lekker met een bord om je nek op de markt staan of zo iets om je ei kwijt te kunnen.

   Like

 31. crusader + zegt:

  is een under cover moslim

  Like

 32. Beste mensen van ons ééns zo mooie Vaderland
  wat is er toch allemaal met jullie aan de hand?
  Kijk om je heen, Hollanders zijn niet tevreden
  gebruik je verstand en kijk naar het verleden
  Want een volk dat zijn ondergang niet ziet
  omdat een gewetenloze leider dat verbiedt
  en zich door kortzichtige blinden laten leiden
  met gestoorde machthebbers aan hun zijde
  zullen eens uit hun diepe droom ontwaken
  met het schaamrood tot vér over hun kaken
  Door de macht van vele gelovige belangen
  Worden zij nu diep door angsten bevangen
  Zij zien ze vliegen prachtig in hun dromen
  Uylen van heel ver, en uit alle soorten bomen
  Zij vliegen hier vrijelijk en nestelen zich mee
  Extremisten! Wat? Paard van Troje! O jee!
  Te stom om hun gedane fouten toe te geven
  Zijn zij nu schaamteloos import aan het zeven
  Zij waren humaan, ja, doch laks blind en doof
  Waar gaat het om, inderdaad, een ander geloof
  Een vroom gebed kan deze toestroom niet weren
  Ook een slap beleid kan dit soort zeker niet keren
  Door slaafsheid gevangen voor een Gods geloof
  O mijn geliefde Vaderland, dit is toch vrijheid roof
  Kijk om je heen, naar al die afgrijselijke moskeeën
  Gefinancierd door overheersers met machtige ideeën
  Eens is de olie daar op en wonen zij zonder inkomen
  In een zandbak met wapens, betaald van onze lonen
  Ja daar gaan zij, gesteund door Allah hun grote leider
  En maken hun gebied uit naam van hun God wat wijder
  In Iran, kinderen van acht jaar als Martelaar opgeleidt
  Om als levende bom, het westen te beroven van vrijheid
  Kijk terug naar Japan, ook nog niet zo heel lang geleden
  Daar vlogen de kamikazes voor hun Keizer naar beneden
  Een geïndoctrineerde massa opgezweept door imbecielen
  Wordt een levensgevaarlijk wapen tegen weerloze zielen
  Dit is geen fictie, een doemscenario, of gewoon gezeur
  De Nazie s stonden ook zonder kloppen voor de deur
  Joden er uit, want wij Nazie s zijn superieur aan dat tuig
  Dat is wat zij riepen, uit volle borst onbeschoft en ruig
  Willem van Oranje, gehaat door het Katholieke bolwerk
  Werd door zo’n Godgelovige vermoord in een Leidse kerk
  Pim Fortuyn ook steeds in gevaar, wat ons zorgen baarde
  Een gore linkse landverrader schoot onze held ter aarde
  Nu kunnen wij alleen nog gissen hoe het zou zijn geweest
  Was hij maar nooit geboren, Volkert de Graaf dat laffe beest
  Ook Galileo had gelijk, doch werd verbannen door de kerk
  Theo van Gogh, nog erger, werd ook vermoord om zijn werk
  Kijk maar terug naar Frankrijk, dat is geen toeval of pech
  Zijn er genoeg voor handen, dan branden ze ons ook weg
  Alleen de grondwet kan dit gevaarlijke geloof nog keren
  Door deze geloofsbelijdenis in het openbaar te weren
  Weg met die hoofddoeken, boerka,s djellaba en kruis
  Dan komt het gevoel van vrijheid weer bij ons in huis
  Geen Tempel, Moskee, of (linkse)Kerk meer voorhanden
  Alleen dan pas komt er rust en vrede in Den Nederlanden
  Ga niet apathisch afwachtend voor je uit zitten dromen
  Neem een besluit door met Geert zijn PVV mee te komen
  Wilders is de aangewezen leider met oog voor zulke zaken
  Hij wil dat dit gevaar uw kinderen tenslotte niet zal raken
  Ga nou niet gelijk scheldend roepen dit is discriminatie
  Een echte Nederlander snapt het, dit is pure informatie
  Ik zelf heb mijn vertrouwen in een goede afloop verloren
  woon nu heel ver buiten Nederland en voelt als herboren.

  Ik heb deze gerijmde boodschap geschreven als waarschuwing !!!!!!!.

  Gerard.

  Like

 33. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  Nog zo’n Idioot

  Like

 34. helletocht zegt:

  Hallo Fränzchen,
  Du hast sie nicht alle Im Schrank. Du tust doch was dir die Ost-Deutsche protestantische Verräterin und ihr Freund Gauck sagen. Nachdem dein Held Schröder das Deutsche Volk ekonomisch abgeschafft hat, bist du und anderen dabei um etnischer Genozid auf dem eigenen Volk zu verüben. Du bist doch ein schäbiger Helfer des vierten Reiches, du Dummkopf.

  Like

 35. Is van het wijwater vat getrokken, deze lokale zwartebende leider!!

  Like

 36. JAN zegt:

  Nadat de kerk is murw geslagen vraagt zich af men waarom de kerk geen ruggengraat heeft!!!!

  Like

 37. Jules Vismale zegt:

  Ik weet een HEEL slim idee voor deze hooghartige sufferd van een Franz-Josef Overbeck: laat hij zichzelf gewoon hypnotiseren en dan zijn geest ongeveer 70 jaar geleden in de geschiedenis van Duitsland terug plaatsen.
  Als hij daar openlijk had uitgeroepen dat de Duitsers zich aan de Poolse, Russische of joodse “Untermenschen” hadden moeten aanpassen en wilde dat de Duitsers naastenliefde voor hen moesten tonen dan had Overbeck meteen een onverwacht bezoek van de Gestapo gekregen, was hij voor het Volksgerichtshof gebracht in Berlijn waar hij Roland Freisler tegenover zich kreeg. Deze verafschuwde alle geleerden, pastoors, priesters etc. die dezelfde ideeën als Overbeck hadden, hij zou hem voor landverrader of Schweinhund uitmaken en zo gruwelijk uitkafferen dat Overbeck wenste dat hij zijn smoel dicht hield. En hij zou anders voorgoed gezwegen hebben omdat Freisler hem dan een enkele en eeuwige reis richting de galg, guillotine, vuurpeloton of concentratiekamp aanbood!
  Laat deze “bisschop” alvast maar beginnen om zich aan moslimextremisten aan te passen die daar toch geen dankbaarheid voor voelen want voor hen is Overbeck niets anders dan een atheïst of een ongelovige die de ware islam toch niet begrijpt omdat zijn mond, ogen en oren hier helemaal voor zijn afgesloten, gelijk naar een stenen beeld!

  Like

 38. Pingback: De schaapjes van het bisdom Essen lopen weg: het tafelzilver “kerken en onroerend goed” wordt verpatst | E.J. Bron

 39. delamontagne zegt:

  Die Duitse Bisschop is dus totaal gestoord, maar in Polen is het ook raak.
  / / / / /
  In Polen worden Priesters die zich negatief uitlaten over “migranten”, door de Bisschop bedreigd……..

  De primaat van de Poolse katholieke kerk, aartsbisschop Wojciech Polak, heeft gedreigd
  om elke priester die aan een demonstratie tegen de opvang van vluchtelingen deelneemt, te schorsen.
  Hij zei dit in een interview dat vandaag is gepubliceerd.

  “Als ik hoor dat er een demonstratie tegen de vluchtelingen in Gniezno is (dit is de zetel van zijn bisdom) en dat mijn priesters van plan zijn eraan deel te nemen, dan geef ik een kort en krachtig antwoord:” Elke priester die daar naartoe gaat zal worden geschorst “, zei Polak tegen het liberaal katholieke weekblad Tygodnik Powszechny.
  “Ik heb geen andere keuze, omdat ik verantwoordelijk ben voor degenen die deel uitmaken van mijn bisdom.
  En in situaties waarin een van mijn priesters expliciet een van de partijen in dit conflict steunt, dan moeten we onmiddellijk reageren” voegde hij eraan toe.
  Volgens verschillende peilingen is meer dan de helft van de Polen gekant tegen het opvangen van vluchtelingen in hun land.
  Deze mening wordt gedeeld door de conservatieve regeringspartij “Recht en Rechtvaardigheid” en door de regering van mevrouw Beata Szydlo.

  Zij verwierpen het quotasysteem voor de verdeling van vluchtelingen zoals voorgesteld door de Europese Commissie.

  De uitspraken van bisschop Polak veroorzaakten een reeks krachtige kritiek in de media.
  BRON:
  http://www.lefigaro.fr/flash-actu/2017/10/18/97001-20171018FILWWW00340-le-primat-de-pologne-menace-les-pretres-anti-migrants.php

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s