COA-voorzitter verzwijgt de ongemakkelijke waarheid

Screenshot_3

Gerard Bakker, voorzitter van het COA

(Door: Afshin Ellian)

Vluchtelingen kunnen een verrijking zijn, vindt de voorzitter van het COA. Het is een ongepaste uitspraak. Intussen brengt de migrantencrisis de EU-lidstaten steeds dichter bij de grenzen van de onderlinge solidariteit.

Als je kritische vragen stelt over de migratiecrisis, loop je de kans om te worden neergezet als een harteloos mens. Ook kun je, wanneer je je nadrukkelijk uitspreekt tegen de opname van volksverhuizers (migranten, oorlogsvluchtelingen en ontheemden), als racist worden aangeduid.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op COA-voorzitter verzwijgt de ongemakkelijke waarheid

 1. rs zegt:

  Nou , dan ben ik maar een racist, en meerderen met mij…………..

  Ik ben eigenlijk heel sociaal, maar iets wat mij/ons/U opgedrongen wordt , heb ik gloeiende hekel aan. ………..

  En ons is immers niks gevraagd of die azielige zoekers bij ons “welkom “zijn. …..

  Laat mij dan maar mooi een racist zijn.

  Wat opvalt hier dat er veel azielige zoekers de straten aflopen met folders etc.etc.
  Mijn man was in de stad geweest, vanmiddag, en overal stonden die azielige zoekers te proberen mensen wat aan te smeren, kranten oid. Voor de Hema……………….
  Bij wie nog meer of is dat plaatselijk????

  Like

  • Ad de Koning zegt:

   Helemaal mee eens, ik heb hier in Almere nog niet zoiets gezien hoewel ik het al wel verwacht had maar het zal er toch wel van komen en dan kunnen ze van mij een reactie verwachten want er word ons nooit iets gevraagd.

   Like

  • BertG. zegt:

   Nog niet, alleen een zeer beroerd spellende acordionist, die de hele dag voor de supermarkt zit, die in de loop der jaren geen enkele vooruit gang heeft geboekt in ze spel.
   En dat is op zich toch ook wel knap te noemen als je de hele dag zit te oefenen.
   Hou er dan maar mee op zou ik zeggen. Kansloos.

   Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Afshin Ellian:

  “Een asielzoeker verkrijgt de vluchtelingenstatus niet omdat de statushouder enig nut kan hebben voor de Nederlandse samenleving. De morele en juridische grondslag om hier iemand als vluchteling toe te laten, is slechts gebaseerd op het feit dat iemand in zijn oorspronkelijke woonplaats of tijdelijke verblijfplaats gevaar loopt.”

  Gerard Bakker (die wat mij betreft overigens de status van LUL #1 verdient) zegt ook niet dat asielzoekers een verrijking zijn, om legitimiteit aan de status te geven. Hij wil slechts de mensen die erop tegen zijn dat zoveel asielzoekers (moslims) in ons land worden toegelaten de wapens uit handen slaan. Eén van de argumenten om geen asielzoekers te willen is dat ze in groten getale komen voor het gratis geld, de gratis medische zorg, de gratis huisvesting en ga zo nog maar even door. Bakker komt ons nu vertellen dat dat helemaal niet waar is: we worden zelfs beter van die sprinkhanenplaag. Als je het gelooft heb je er wat aan.

  Afshin Ellian, van wie ik een groot bewonderaar ben, bestrijdt hier de uitlatingen van Bakker, maar heeft de bedoeling van Bakker niet (goed) begrepen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 3. louise zegt:

  het klopt want als je er iets over zegt net als in duitsland word je neer gezet als een rassist triest mogen niet meer zeggen wat we zelf willen ..vind het erg lijkt wel een dictatuur hier aan het worden met merkel voorop

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  ‘Vluchtelingen kunnen een verrijking zijn’ , tja, denk 0,01 % van ze, en dan nog alleen als ze geen moslim zijn.

  Like

  • Leo zegt:

   tsja,……. een verrijking, voor Bakkertje wel, De Lul verdiend ?? ( krijgt ! ) 5 ton per jaar.
   Bakkertje heeft het goed voor elkaar, asiel industrie is een groeimarkt !!
   Bakkertje kon beter vooruit zien dan de regering.
   Bakkertje zit op rozen en wij op de prikkels.
   Bakkertje heeft GEEN last van de crisis, dus.

   Like

 5. Jan zegt:

  Irakese soldaten deserteren en vluchten naar €uropa en G€rmoney


  Das Phänomen war von militärischen Fachmedien schon zuvor und auch im Konnex mit Syrien erwähnt worden. Über die Zahl der geflohenen Kombattanten wird Widersprüchliches berichtet. Ein Sprecher des irakischen Militärs wird mit den Worten zitiert, man sorge sich nicht wegen der Desertion „einiger Dutzend“ Soldaten und Polizisten. Ein Ex-Kämpfer einer Spezialeinheit berichtet indes, von seiner zuletzt bei Ramadi fechtenden Truppe seien mehr als 100 Mann nach Europa verschwunden. Ein anderer Soldat erzählt, er habe sich mit 16 Kameraden auf den Weg nach Nordeuropa gemacht, da es „keinen Sinn mehr hat zu kämpfen.“

  Selbst bei den kampferprobten kurdischen Peshmerga, einem wesentlichen Bollwerk gegen den IS, bröckeln die Reihen: Saed Kakaei, Berater der Peshmerga im Nordirak, sag, er könne zwar keine Zahlen nennen, aber das Phänomen sei besorgniserregend.

  http://www.msn.com/de-at/nachrichten/ausland/deserteure-im-kampf-gegen-jihadisten-fliehen-nach-europa/ar-AAexuT9?li=AAaVEHq
  http://www.dnaindia.com/world/report-iraqi-soldiers-ditching-fight-against-islamic-state-fleeing-to-europe-for-refuge-2126931

  De oorlog wordt nu verder in Europa gevoerd. Met dank aan de junta in Duitsland en natuurlijk in Nederland waar men nog steeds in beraad is of men zal bombarderen of niet want er zouden eens slachtoffers kunnen vallen.

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Dit is dus een gevalletje van een mentaal gecastreerde sociopaat met zelfmoord neigingen.

  Like

 7. Wij worden hier het tweede Miden oosten, over 50 jaar lopen hier alleen nog kleurlingen rond,
  niemand zal hier nog zonnebaden?

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Ik ken nog een hoogopgeleide allochtoon die niets presteert, schrijft stukjes in de VVD-bode de Elsevier.

  Like

 9. Jean zegt:

  De reden die de linkse ratten voeren om het woord “racisme” te kunnen plakken wordt nog een eretitel.
  Ik wil geen enkele moslim/islamiet in mijn vriendenkring, niet in onze straat, niet in onze gemeente en wie mij iets anders wil opdringen is mijn vijand en vijanden moeten bestreden worden.
  Moslims/islamieten in ons land is vragen om ellende en zal leiden tot veel stromend bloed daarom mijn strijd tegen moslims/islamieten, islam is kanker en kanker is dodelijk.

  Like

 10. janchik zegt:

  Volgens mij, en aan zijn gezicht te zien, is hij zo onder de koeien vandaan getrokken. En dit soort onderkruipsels verdienen dan topsalarissen. Zijn voorgangster Albayrak was al net zo een Hitleriaans bestuurder. Dit soort schofterige landverraders verzieken nou onze cultuur en dat allemaal voor hun dik over betaalde baantjes.
  Degenen die racisme plegen dat zijn niet de autochtone Nederlanders, maar de nieuwkomers.
  24/7 worden wij van alles en nog wat beschuldigd, met het simpele doel, als je maar een leugen veel herhaald, wordt het vanzelf de waarheid. Hierin geholpen door de landverradende MSM.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s