Onderling wantrouwen

Screenshot_2

(Door: “Fjordman”)

Het is leuk om te zien dat Julia Caesar doorgaat. Een neveneffect van gestigmatiseerd worden in de massamedia is dat je veel meer lezers krijgt. Dat ze blijft is uiteraard haar eigen beslissing. Ik aarzelde een beetje toen mijn identiteit bekend werd, maar koos ervoor om onder mijn pseudoniem verder te schrijven. Daar heb ik geen spijt van. Het is niet uniek dat een schrijver meer onder zijn pseudoniem dan zijn echte naam bekend is.

Julia Caesar waarschuwt dat Zweden momenteel een “geestelijke burgeroorlog” beleeft. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door een alliantie tussen machtige politici en journalisten in de mainstream media. Ze dragen er momenteel in hoge mate aan bij de eenheid en het vertrouwen tussen de Zweden te ondermijnen.

Het onderlinge wantrouwen tussen de verschillende groepen wordt voortdurend groter. Dit is een van de meest ernstige bijwerkingen van massa-immigratie, omdat de schade niet kan worden gerepareerd, in ieder geval niet voor lang. Het land is diep verdeeld. Vertrouwen erodeert. Er wordt tweedracht gezaaid tussen de generaties, families, vrienden en collega’s, geheel in de privésfeer van het individu. De politieke krachten en hun bondgenoten in de media bewaken de publieke opinie. Omdat ze denken dat men een monopolie op waarheid en goedheid heeft; ze beschouwen het als legitiem om dissidenten te vervolgen, …… ontmenselijken hen als belachelijk gestoorden of “haters”. De lijm die de samenleving bij elkaar houdt, verdwijnt. Alles valt uit elkaar.

Dit verdwijnen van het onderlinge sociaal vertrouwen neemt grote delen van Europa en de westerse wereld over. ….

… De Britse historicus Roland Huntford publiceerde in 1971 het boek “The New Totalitarians”. Hij schreef het boek voordat de massa-immigratie naar de Scandinavische landen begon. Hierin sprak hij van een sterke repressie in de Zweedse samenleving van personen met meningen die afweken van de sociaaldemocraten. Deze onderdrukking van oppositionele stemmen en mensen met andere meningen is zo sterk in Zweden dat zelfs de Zweden-Democraten soms worden beschuldigd van het gebruik van vergelijkbare methoden binnen de partij.

De grootste Scandinavische landen zijn momenteel in een alarmerende toestand van geleidelijke interne desintegratie. Als deze monsterlijke ontwikkeling zich doorzet, is het slechts een kwestie van tijd voordat zij een regelrechte interne ineenstorting zullen ervaren. Dit zou dan gevolgen hebben voor de gehele regio van de Baltische Zee. Buurlanden zoals Denemarken en Finland zullen er aanzienlijk door worden beïnvloed, IJsland in mindere mate. Het land dat het meest door een potentiële Zweedse instorting zal worden beïnvloed, is Noorwegen, dat geografisch bijna een Siamese tweeling is van Zweden.

Desondanks is er bijna geen echt publiek debat in Noorwegen over welke gevolgen ernstige conflicten in hun buurlanden voor de Noren zullen hebben. Hoe kunnen we de massa-immigratie stoppen voordat ons land uiteenvalt, zoals dat met Zweden al is gebeurd?

Video’s:

 

Bron:
http://snaphanen.dk
Auteur: Fjordman

Google-vertaling uit het Noors
Ingestuurd door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, Eurabië, Genocide, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noorwegen, Overheid, political correctness, politici, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Scandinavië, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

5 reacties op Onderling wantrouwen

 1. Catherine zegt:

  Hoe verschrikkelijk waar is dit en wat intelligent geduid door Fjordman. Alles vanwege de Gutmensch pdychose van de boven-ons-gestelden die.menen dat zij t recht hebben om de democratische rechten van de burgers door de plee te trekken.

  Like

 2. Seculiere TR/VL zegt:

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Fjord man zegt, in verband met die interne desintegratie: IJsland in mindere mate.
  Tja, dat klopt, zoals we recentelijk nog konden zien. En wel doordat het hier gaat over een dermate wereldvreemde, naïeve bevolking, dat ze vooralsnog bijna unaniem politiek-correct en goedmenschelijk IS.
  Praktisch niemand daar zet – vooralsnog- vraagtekens bij vluchtelingenopvang, simpelweg omdat ze er geen ervaring mee hebben.
  Gééf ze hun asielzoekers en dat kon binnen afzienbare tijd nog wel eens veranderen.
  Enfin, mogelijk helpt het, dat het zo’n dunbevolkt land is…..
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Langzaam wordt Zweden wakker; laat het maar weten als jullie touw nodig hebben!
  Wil graag gratis stroppen touw leveren.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Eigenlijk heeft de hierboven beschreven problematiek in eerste instantie direct weinig of niets te maken met de instroom, maar wel met een socialistische/ communistische dictatuur, waar de EU debet aan is.

  Niet voor niets is Zweden als ultralinks land voorloper op de weg die de EU ons wil plaveien.

  Het creëren van een multiculturele samenleving, om het vierde rijk zo snel mogelijk te kunnen waarmaken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s