Ook Finland wil grenzen gaan bewaken

Screenshot_10

HELSINKI – Finland wil zijn grenzen gaan controleren, nu er steeds meer vluchtelingen het land binnenkomen vanuit buurland Zweden. Dat heeft de minister van Binnenlandse Zaken maandag gezegd.

“We zijn daartoe op elk moment voorbereid en hebben onze maatregelen al behoorlijk aangescherpt”, zei Petteri Orpo. De Finse politie begon zaterdag met steekproeven in de noordelijk gelegen gemeente Tornio en begint dinsdag met “toegenomen controle van vreemdelingen” in het hele land. Tot nu toe zijn dit jaar 12.000 asielzoekers Finland binnengekomen, vooral afkomstig uit Irak. Vorig jaar nam het land in totaal 3600 vreemdelingen op. In de afgelopen dagen kwamen vijfhonderd vluchtelingen aan in Tornio, in de buurt van de poolcirkel.

Lees verder>>>
(h/t “rs”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Finland, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Ook Finland wil grenzen gaan bewaken

 1. Thoth zegt:

  (..)Tot nu toe zijn dit jaar 12.000 asielzoekers Finland binnengekomen, vooral afkomstig uit Irak.(..)

  De islamisering gaat goed bij de Finnen. Weten ze al hoe ze gaan leven daar? Het schieten van wild of zo? Een moskee bouwen?

  Like

 2. Neen de Finnen willen geen immigranten,o.a Russen als Islammisten en met deze toestroom weten ze wel raad De toestroom wordt niet geduld. Het Finse volk beschermt haar indentiteit voor 100% en staat voor haar Cultuur. De getallen ,doordat ze in de Eu zijn ,wordt nu nog wel in de statistieken vermeldt,maar in werklijkheid verdwijnen deze binnenkort totaal uit beeld.Oftewel de assielanten keren om, naar Zweden,maar in werkelijkheid is hun doel Zuid- Noorwegen-Stavanger,waar het voor hen het klimaat,aangenamer te leven valt. De reis naar de Baltische staten zullen ze niet maken,daar worden ze niet geholpen en financieel ondersteund. Het draaid dus uit op een repatrieering van deze groep

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Gelijk hebben ze; stel je voor dat Zweden leegloopt.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Zelfs boven de poolcirkel ben je niet veilig voor dat islamtuig !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s