Oostenrijkse mainstream media falen in de poging om een artikel op “Unzensuriert.at” over asielzoekers in hongerstaking te weerleggen

Screenshot_4

(Vertaling: E.J. Bron)

Het artikel op “Unzensuriert.at” over ongeveer 20 asielzoekers die o.a. voor de betaling van € 2000,- in de maand in hongerstaking zouden zijn gegaan, heeft voor enorme deining gezorgd. Al meer dan een half miljoen mensen hebben ons artikel al gelezen. Het werd in meerdere talen vertaald en op talrijke internationale nieuwssites als link geplaatst.

Ook de “Kronen Zeitung” berichtte over eis van € 2000,-

Het verhaal uit het plaatsje St. Kanzian in Karinthië zouden andere media hebben kunnen schrijven, want de bronnen – waarop ons onderzoek gebaseerd is – zijn openbaar toegankelijk. De editie Karinthië van de “Kronen Zeitung” had hierover donderdag al bericht en o.a. het volgende geschreven over de eisen van de asielzoekers:

Concreet eisen zij de teruggave van hun paspoorten (asielzoekers volgens de wet over een vreemdelingenkaart) evenals meer zakgeld per maand, en wel € 2000,-

De gebeurtenis paste waarschijnlijk niet in het zelf samengestelde beeld van de overige media over vluchtelingen die bescherming nodig hebben, dus lieten zij hun vingers er van. Des te meer verbeten proberen ze nu om de feiten te weerleggen – alhoewel zonder succes. “Geen asielzoeker hongerstaking” (ORF), “Politie van Karinthië ontkent geruchten rondom hongerstaking” (“Kleine Zeitung”) of “Politie ontkent hongerstaking” (“Heute”) staat er vandaag te lezen op de online edities van veel media, gebaseerd op een melding van de “Austria Presseagentur” met de volgende inhoud:

Volgens de woordvoerder van de politie Rainer Dionisio waren er in het onderkomen weliswaar discussies over geld geweest, maar deze zouden verband gehouden hebben met de lang durende asielprocedures: “De asielzoekers eisten niet gewoon een fictief bedrag van € 2000,-, maar kwamen op dit bedrag volgens de in Oostenrijk geldende tarieven dat hen en hun families na de positieve afsluiting van de procedure, respectievelijk na nog eens vier maanden in de basisverzorging, zou toekomen.” Na gesprekken met de mensen van het onderkomen zouden de asielzoekers volgens de politie echter van hun plan hebben afgezien en zou er geen hongerstaking zijn geweest. Ook zou er geen interventie door de politie hebben plaatsgevonden.

De vooral omstreden belangrijkste eis van de asielzoekers – namelijk € 2000,- per maand – wordt dus niet betwist, alleen maar de omstandigheid dat de asielzoekers in hongerstaking gegaan zouden zijn. Dit bewijzen echter foto´s van de groep die in het bezit zijn van “Unzensuriert.at”. Op eentje daarvan is een asielzoeker te zien met een op zijn jas bevestigd briefje waarop staat geschreven: “Ik ben in hongerstaking tot ik een interview krijg”. Het is mogelijk dat het weigeren van voedsel niet langer heeft geduurd dan van het middag- tot het avondeten. “Unzensuriert.at” onderzocht echter eveneens dat er een arts bij zou zijn geroepen, die daarna de politie zou hebben ingeschakeld.

FPÖ-Karinthië: Politiek gemotiveerde foutieve informatie van de woordvoerder van de politie

Desbetreffend verbaasd is vandaag ook de FPÖ-Karinthië, die de gebeurtenis middels een persmededeling naar buiten had gebracht, over de “ontkenning” van de politiewoordvoerder. De partij spreekt van “bewust politiek gemotiveerde foutieve informatie van de kant van de politiewoordvoerder van de politie van Karinthië”. “De FPÖ-Karinthië is in het bezit van alle documenten en feiten met het oog op de hongerstaking door vluchtelingen in St. Kanzian”, aldus de leider van de FPÖ-Karinthië, Christian Ragger. Men zou in het geval van een eventuele rechtszaak deze als bewijs voorleggen.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, Persvrijheid, political correctness, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Oostenrijkse mainstream media falen in de poging om een artikel op “Unzensuriert.at” over asielzoekers in hongerstaking te weerleggen

 1. Anna zegt:

  Proficiat E.J. Bron daar doet u het ook voor……..
  Ander nieuws brengen wat niet gebracht wordt door de veelal linkse media.
  Een bemoediging om door te gaan.

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  “Des te meer verbeten proberen ze nu om de feiten te weerleggen”
  Potverjandriedubbeltjes, het lijkt Nederland wel…

  Like

 3. Charles Martel zegt:

  O dit is nog maar het begin. De ongelovige honden moeten jizya betalen volgens de Sharia en Oostenrijk vormt hierop geen uitzondering. In Brussel weigerden die ‘gasten’ te logeren in de lokalen ter beschikking gesteld door het Rode KRUIS. Alleen extreme islamofoben krijgen het in hun hoofd brave moslims te pesten door ze bij het rode KRUIS onder te brengen.

  Like

 4. Marlies zegt:

  Ik krijg een “offline” melding als ik naar http://www.unzensuriert.at ga. Zijn ze eruit gegooid?

  Like

 5. alidas1 zegt:

  Maar ook wel doorgaan niet stoppen halverwege.
  Goedkoper komen we niet van jullie af.
  .Stelletje uitvreters..

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Kijk die volgevreten vette varkenskoppen eens aan
  hoe ze liegen en bedriegen om aan geld te komen !
  En iedere asylparasiet is in het bezit van een dure i-phone !
  Arme vluchtelingen kunnen niet vluchten want die hebben
  het geld niet daarvoor !
  Daarom zitten de meesten arme vluchtelingen ook in de
  direkte buurtlanden zoals Turkije !
  Maar daar krijgen ze alleen onderdak in tenten en
  te eten !
  Dat rijkt voor deze ontdankbare pseudo vluchtelingen natuurlijk niet !
  Hopelijkverhongeren jullie !
  Maar zoals ik jullie stelletje Laffe zeikers, inschat
  geven jullie na de eerste zwakte aanval al op en
  we zitten verder met jullie opgescheept !
  Oorlogsvluchtelingen ?
  Dat waren na de tweede wereldoorlog vluchtelingen
  die in lompen bij de boeren om aardappelschillen gebedelt
  hebben om deze dan over een vuurtje te koken om niet te
  verhongeren ! Ze waren afgemagert en uitgemergeld tot
  op het bot !
  Strontziek word ik van zo een heuchelaars foto !

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Sjaak 21 september 2015 om 19:51

   Zeg dat wél, Sjaak!
   Die volgevreten dwingelands lijken in de verste verte niet op uitgemergelde stumpers, zoals de beklagenswaardige mensen op deze foto:

   Like

 7. Jan zegt:

  Zin om te kotsen? Luister naar het filmpje

  Like

  • Pegidafan zegt:

   Die lui zijn de weg kwijt , dit is te misselijk voor woorden ,net als het liedje van hennie vrienten , Hier is het beter ,hier is het fijn , jullie zijn welkom , hier hebben jullie een betere toekomst . Wat bezield zo iemand , zo klef , zo slijmerig , in een ander universum levend.
   In hun universum zijn ze allemaal hoog opgeleid , jazeker hoogopgeleid , in het slachthuis ,allemaal cumlaude geslaagd .(bijna allemaal)

   Like

 8. Jaan zegt:

  Geef die mensen toch 2000 euro per maand. Daar wil ik best voor werken, want met werken hou ik ongeveer 8 euro per uur over en moet blij zijn dat ik een paar uur per dag kan werken en 800 euro per maand verdien en daar continu met een zere schouder sta te pezen, omdat ik van mijn WOW niet rond kan komen. Nee ik vind ook wel die mensen ergens recht op hebben, alleen waarop kan ik niet zeggen want dan komt Justitie achter me aan.

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Die zijn echt helemaal gek!
  Liever vreemdelingen dan hun eigen ouders of grootouders die Nazi zijn of waren.

  Like

 10. bert31051965 zegt:

  Vooral nog is de eis van €2000,- van deze zgn vluchtelingen voor de meeste europeanen onbegrijpelijk. Het lijkt er verdacht veel op dat de eis met voorbedachte rade (dus ze wisten dat ze dit wel konden eisen) is gesteld. Derhalve is een dergelijke eis juridisch af te wijzen. Paspoorten terug is helemaal te gek voor woorden Het kan dan zomaar zijn dat ze hun nationaliteit van het land v herkomst behouden en als asielzoeker op termijn ook een paspoort proberen te verkrijgen in het land waar ze gaan verblijven. Dit is dus pure laailichterij. Ofwel ze kunnen zo van 2 landen profiteren. Zeg niet dat dit niet kan want het is reeds overduidelijk geworden. Welvaartzoekers uitzuigers over de rug van Europeanen waar er al zoveel armoede is. We hebben eerst voor deze europeanen te zorgen.

  Je ziet dat Europa blind is. Eerst Griekenland waarin ons belastinggeld is gedumpt. We zijn en worden daardoor vreselijk besodemieterd door onze eigen land/Europa. Daarbij zien ze niet dat we door de Islamieten zo worden uitgezogen dat we kwetsbaar en overwinnaar worden. Wie is hier slim bezig? Al de voorstanders van dergelijk beleid wegstemmen. Politiek rotkliek wordt er in ons stadje gesproken. Het zijn grote volksverlakkers. Ze zijn hartstikke blind voor wat zij veroorzaken omdat ze bang zij aansluiting te missen bij europa c.q werelid markt. Vroeger hand je mannen van staal en schepen van hout. Nu mannen van hout en schepen van staal. Angsthazen zonder ballen.

  Like

 11. Pingback: Ontkennen en in de doofpot stoppen: Zo gaat de Oostenrijkse politie om met asielzoekerscriminaliteit | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s