Uitspraak van John F. Kennedy

Screenshot_16

“Je kunt niet onderhandelen met mensen die zeggen wat van mij is, is van mij en wat van jou is, daar kan over onderhandeld worden.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “talbas”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Uitspraak van John F. Kennedy

 1. Jade zegt:

  Enfin, ze gingen weer lekker tekeer in Duitsland.
  Een link van ster op Xandernieuws:

  Like

  • tjonge zegt:

   gluiperds die youtube !!..hebben een zogenaamde leeftijdsbeperking ingesteld om dit filmpje te mogen bekijken, en je moet dan ook inloggen !
   weten ze meteen wie ze van het bed moeten lichten !
   .
   begint toch aardig eng te worden hier in het “democratische” europa….

   Like

   • Francoise zegt:

    Ja, het wordt steeds heter op de Europese gronden!!! September is een bijzondere maand; denk even aan de Hebreeuwse kalender beste mensen. Veel wereldfatale happenings geschiedden in de tijdsperiode sept.-okt. In het verleden en het heden!!! “Gelukkig is september voor de mensheid ook ’n zeer vruchtbare maand…Een letterlijke oogstmaand op agrarisch ‘vlak’, maar ook op ht menselijk ‘vlak’. Vanavnd na zonsondergang start de dag vn Verzoening, het Hebr.nw.jaar (5776) is inmiddels ook actief en ht Loofhuttenfeest staat ‘te trappelen’. Blijf Israel volgen, meer dan onze bevooroordeelde journaals…dan gaat de mens hopelijk meer begrijpen wat er nu gaande is op de planeet. De oorlog tussen het goed en kwaad is een zwaar laaiend vuur, over enige tijd in letterlijke zin!!!

    Like

   • BertG. zegt:

    Francoise, weet je waar ze ook de hele tijd zo kletsen zo als jij doet?
    Bij http://xandernieuws.punt.nl/
    Bekijk de reacties maar eens daar, een lopende herhaling van tijden, maanden, gebeurtenissen, voorspellingen, zonnestanden, hemellichamen, bijbel teksten, enz.
    En ze zijn er allemaal van overtuigd dat dit de waarheid is bittere ernst.

    Like

   • Jade zegt:

    Wat raar, ik kan het filmpje zo bekijken zonder in te loggen…

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik kan altijd alle filmpjes zien, ik denk dat de rest onder een soort van family filter zit.
    Maar dat willen ze niet toegeven hier. En dan mag je het niet hé.
    En hier een beetje stoer doen over gluipers bij youtube.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Het is een islam-sprinkhanenplaag…!

   Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Kan wel zijn, we krijgen parasieten met niks die van ons alles willen krijgen…

  Like

 3. Waar zijn de mariniers die met scherp schieten?Dat zou volkomen verdiend zijn!Zijn die domme Duitsers nu nog zo blij met die schattige vluchtelingen???

  Like

  • Nemesis zegt:

   Schat, de kogels zijn op, ook die voor het leger. En dit is zo goed als dagelijkse kost hier. Mogen wij nog van geluk spreken dat we op een dorp wonen en in het buitengebied. Alhoewel hier ook iedere vrije plek volgepropt is met deze “arme zielen”. Eren deel is helemaal te gek blijk ermee, maar het overgrote deel van over de 80% niet, maar niemand durft zijn mond open te trekken, laat staan iets te ondernemen. Ja de Pegida’s. Maar dat is meer in het Oosten van D. Die hebben de DDR live meegemaakt, di staan er een stuk anders tegenover.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Merkel toch ook! Maar geen syllabe heeft het mens ervan geleerd, integendeel!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Nemesis zegt:

    Merkel heeft de DDR heel anders beleefd. Zij werd van jong af aan gevorderd en had een heel fijn leven. Ze schopte het heel ver in allerlei heel belangrijke posten. Ze moet een van de allerbesten zijn geweest, uitermate trouw aan de heersende kliek aldaar. Want alleen die kregen de uitzonderlijke kans in Moskou te mogen studeren. Merkel behoort niet tot het normale DRR volk, zij behoorde bij de top aldaar. Groot verschil, heel groot zelfs. Zij veracht en haat net als die top dit gewone volk, wat zich nu uitstrekt op de bevolking van heel Duitsland. Het meisje van Kohl (die dus zoals naderhand bleek) ook niet zuiver op de graat was, had haar lessen goed geleerd om het te brengen tot op de troon waar ze zich nu heeft geplaatst. Als CEO van de firma BRD om Duitsland naar de gallemiezen te helpen. Maar ze is nog niet klaar, ze wil nog verder hogerop. Of haar dit lukt met het huidige beleid (wat al heel lang van te voren zo uitgestippeld was), daar durf ik niet op te wedden. Komt dus ook erop aan hoe het verder gaat in de USA waar nieuwe verkiezingen gaan komen en wie die wint. Kan ook nog zijn dat die enorme vuilak die daar nu zit, het voor elkaar krijgt het krijgsrecht uit te roepen en dan blijft die mooi aan. Hij is al hard bezig dit te bewerkstelligen. En dan het tweede, is het Duitse schapenvolk daadwerkelijk in staat in opstand te komen tegen dit k*twijf en haar de laan uit te sturen, met haar hele kliek. Is een dilemma, want daar bezet gebied door de US, zouden die ook nog kunnen ingrijpen tegen het volk. Ze brengen niet voor niks weer duizenden soldaten en materieel inclusief nieuwe atoombommen Duitsland binnen en openen opnieuw de oude bases. Dat is niet alleen tegen de Russen gericht, ook tegen het Duitse volk.

    Like

  • BertG. zegt:

   Als ze niet in dienst waren van deze laffe overheid dan had ik hier mijn volste vertrouwen in maar voor iedereen in het leger geldt, bevel is bevel.
   Alles wat daar vanaf wijkt deserteert dan haal zeer snel en zelfstandig nadenken behoort niet bij je functie eisen om in het leger te komen of te blijven.
   Al is dat bevel afkomstig van de grootste oetlul die zich regering noemt, dan hebben ze dat maar uit te voeren.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Ze komen….ze komen, Yvonne.

   Like

 4. bigljohn zegt:

  Een wijze uitspraak van Kennedy. Maar iedereen kent zeer zeker ook die andere uitspraak van Kennedy; Ich bin ein Berliner. Zou hij in deze tijd leven en deze uitspraak over een poosje doen, dan zou hij er achter komen dat hij de ENIGE Berliner zou zijn. De rest zou bestaan uit muzelmannen en slappe hap Duitsers die hun eigen land verkwanselden aan de islam. Overigens was hij de enige democraat die een echte plichtsgetrouwe Amerikaanse president was. Hij zou vandaag de dag zelfs voor de republikeinen een grote aanwinst kunnen zijn.

  Like

 5. Ikheberzogenoegvan zegt:

  Merkel sei dank es hat angefangen…

  Like

 6. Republikein zegt:

  Zo is het, volkomen eens!

  Like

 7. Elena zegt:

  Wat gebeurt daar? wat zijn dat voor ratten?
  Waar gaan ze naar toe?
  Hopelijk heeft die auto er een paar plat gewalst, immers ratten moeten verdelgd worden.

  Like

 8. SeeMore zegt:

  Eigenlijk hetzelfde patroon als gaan samenwonen met een vrouw…
  Háár spullen blijven van haar en jouw spullen worden van “ons”

  Like

 9. Republikein zegt:

  De FED is de baas, het gaat om de dollar en de olie, snapdatdan.
  Nou ja, jullie wel maar de goegemeente niet!
  Het doel van de vluchteling ! WO III ?
  http://nuwij.me/het-doel-van-de-vluchteling-wo-iii/

  Like

 10. Jan zegt:

  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:WeO8DgIUzvsJ:https://www.facebook.com/annika.mustonen.31/posts/10153666852114421+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=us

  Vertaling:
  Note for the Raahe area! Portion of refugees coming to Raahe are brazenly entering homes if the door is open. Demanding money and even pretty little sums I hear are not enough. Warn the elderly and others who may not lock their exterior doors. Call the police if you suspect that the person at the door is not quite right.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s