VIDEO: Duizenden mensen demonstreren in Praag tegen de islamisering en de EU-“vluchtelingen”politiek

(Webmaster: allemaal “racisten”, “nazi´s”, “fascisten” en “rechts-extremen?!)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Republikein”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", burgermoed, Counterjihad, EU-critici, Eurabië, EUSSR, Islamisering, Islamkritiek, Nationalisme, Patriottisme, Tsjechië. Bookmark de permalink .

30 reacties op VIDEO: Duizenden mensen demonstreren in Praag tegen de islamisering en de EU-“vluchtelingen”politiek

 1. Jean zegt:

  De ogen zullen ook hier opengaan als ze straks aan de voordeur staan en je huis “opeisen” met dank aan de huidige politieke lafaards.
  Oh wat gaat die afrekening goed doen, wij zullen ze een geweten schoppen.

  Like

  • “De ogen zullen ook hier opengaan als ze straks aan de voordeur staan en je huis opeisen” Inderdaad Jean zover moet het dus komen om de nep Nederlanders in te laten zien dat het EU asiel en immigratiebeleid werkelijk inhoud. De Tsjechen zijn een vriendelijk volkje, maar heel erg cultuur bewust daarom zijn zij zo fel op tegen. Deze islamitische kolonisatie van hun land zien zij helemaal niet zitten, zij weten als geen ander wat het betekend om onder een dominant politiek systeem te leven. Waar gelukkig een eind aan kwam tijdens de Praagse lente, dus heel iets anders dan de Arabische lente een ellendige toestand welke bewust en systeemmatig werd veroorzaakt door het desastreuze, geopolitieke buitenlandbeleid van de VS, Welke niet alleen het Midden-Oosten in brand heeft gezet maar ook duidelijk Europa destabiliseert dat is dus nog heel erg zacht uitgedrukt om sommige Amerika adepten voor het hoofd te stoten..

   Like

  • Jammer dat RT dat uitzend. Dat is een Russisch TV station ,dat met geknipte flitsen overal geweld aanmoedigd rondom haar eigen grenzen. Andere beelden van de grote demonstratie van Pegida gisteren in Dresden waren beter geweest om te publiceren

   Like

   • Janchik zegt:

    @AntoniusBeumers
    Dat kan je verwachten, de westerse MSM doen exact hetzelfde. Als er op het Rode Plein 200 betogers staan, dan zijn het er hier bij onze MSM ineens tienduizenden, uiteraard nooit met een luchtfoto.
    Het is juist de kunst niet alleen RT maar ook b.v.Al Jazeera, Sky, France, JN 2 (Israel) etc., etc.
    te volgen en daar je eigen distellaat uit te trekken. Kom je aardig bij de waarheid. Helaas doet het nepvolk in Nederland dit niet, omdat Boer zoekt vrouw, Melinda en Andy, DWDD, Pauw etc. in hun domme ogen de waarheid zijn. En die verkondigen dat vluchtelingen Sielug zijn, of hebben het over de kat van de nicht van de tante van Suzanne. En zo zit onze nep MSM ons nepvolk te belazeren 24/7 in opdracht van de echte elite. Snappie??

    Like

 2. Jaan zegt:

  Zo is het maar net heer webmaster. We moeten ons vol laten nemen en er nog bij kraaien ook.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Zie hier geen reet gebeuren, wel huilen met Fryslan Bobbe.

  Free Rottumerplaat en lik mn hol.
  Krijg natte ogen, het is zo mooi.
  Maar okay, Theresa sprak over mij met een hoofdletter, en dat is fijn.Lenie heeft ook een nieuw gebeuren, dat is ook fijn, maar ik hou meer van Theresa, deze is voor jou.
  Je bent ook een (在某個領域因經驗豐富、知識淵博而)德高望重的女性,受人敬仰的女性,女泰斗
  Het ziet er zo uit!
  https://drscdn.500px.org/photo/5661345/m%3D1170/d8cf1ce810de63ad0b58f4a86561e6f1
  Geintje.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  “racisten”, “nazi´s”, “fascisten” en “rechts-extremen”, nee, een volk wat opkomt voor haar land.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Zo is maar net, want in de realiteit gaat langzaam heel Europa
   naar de knoppen en deze linkse rooie rotbende laat het zienderoge
   gebeuren !

   Like

   • Annamaria zegt:

    Ze, de demonische linksen, willen het .Alex Jones ook lekker boos hierover want zoals hij zegt hij is ” normaal”

    Like

 5. Kraftavilqa zegt:

  “Allemaal “racisten”, “nazi´s”, “fascisten” en “rechts-extremen?!” Vanzelfsprekend zo men niet het policor linkse gedachtengoed (hoe evident absurd dat ook mag zijn) aanhangt verdient men automatisch een of meer van die qulificaties ;(

  Like

 6. tjonge zegt:

  en al deze protesten, door heel europa, tegen de tsunami en islamisering, zien we we dagelijks op het nos sjhoernaal en overige msm…..

  Like

 7. Tokyo Joe zegt:

  Zullen er vast een paar tussen lopen, so what?
  Op de een of andere manier pruim ik achterlijke shit beter van mijn eigen soort.

  Like

 8. SeeMore zegt:

  “(Webmaster: allemaal “racisten”, “nazi´s”, “fascisten” en “rechts-extremen?!)”
  Túúrlijk niet…De waarheid is nog véél erger; ze hebben zich allemaal op laten zwepen door onze Geert!! 🙂

  Like

 9. Drs.P. zegt:

  Geweldig al die mensen die voor hun vrijheid durven opkomen.
  En hier gaat het om, een false flag event waar wij, de EU burgers, door de gore “elite” ratten mee worden opgezadeld:
  http://investmentwatchblog.com/expert-confirms-that-migrant-invasion-of-europe-a-false-flag-event/

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 10. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op HOME | IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Doet sterk denken aan een Praagse lente……………………………
  Nu nog een Hollandse lente.

  Like

 12. alidas1 zegt:

  Dat zie ik hier nog niet gebeuren.
  Wanneer komt het hier of zijn wij zulke bange schijters
  Of staan daar de regeringen achter deze mensen.
  Ik vind het geweldig

  Like

 13. EU: 6500 euro boete per geweigerde asielzoeker

  Maar: 6500 euro subsidie per opgenomen asielzoeker

  EU-lidstaten die weigeren vluchtelingen op te nemen zouden per geval 6500 euro moeten betalen. Dat is een van de voorstellen waar de bewindslieden verantwoordelijk voor asiel zich dinsdag over beraden, meldde het Duitse persbureau DPA maandag.

  De druk op de landen die zich tegen een verplichte verdeelsleutel van vluchtelingen keren neemt hiermee toe. Met name een aantal Oost-Europese landen blijkt niet bereid zich hieraan te binden.

  De bewindslieden bespreken dinsdag het voorstel van de Europese Commissie om 120.000 vluchtelingen vanuit Hongarije, Griekenland en Italië verplicht over het continent te verdelen.

  Mogelijk worden ze het erover eens om de opvang vrijwillig te laten plaatsvinden, maar een ruime meerderheid van de 28 lidstaten vindt dat te vrijblijvend.

  In het commissievoorstel staat overigens dat landen per opgenomen vluchteling 6500 euro ontvangen.

  Bron
  Anp

  Like

 14. Jean zegt:

  Iedereen ziet Europa de vernieling ingaan en dat met een snelheid waar de formule 1 jaloers op is en toch stemmen ze in Griekenland voor die extreem linkse brol, blijkbaar hopen ze op nog vele miljarden van die simpele Europeanen?
  Als straks in elke straat een mosselkeet staat waarin een baardaap ligt te krijsen en kinderen te misbruiken (hopelijk ben ik er dan niet meer want dat zou ik sowieso niet overleven) dan ben ik benieuwd wat er staat te gebeuren, hulp van het politiek gespuis moet niet verwacht worden want die zijn dan samen met die staatscircussen naar veilige oorden gevlucht zoals in 40-45.
  Mensen het is NU dat moet opgetreden worden tegen dat misdadig wanbeleid, de oost Europeanen hebben 100% gelijk bij hun eis “geen vreemdelingen en zeker nooit moslims/islamieten” want dat is smeken om ellende, die smeerlapperij moet eruit en liefst heel snel, hoe zal me worst wezen als de rotzooi maar verdreven wordt naar de grote zandbak in Afrika.
  Als we ze beginnen te vangen,
  ik doe mee.
  Als we ze op de treinen duwen,
  ik doe mee.
  Als we ze van wal duwen richting Afrika,
  ik zing mee ‘hoezee, hoezee, weg ermee’.

  Like

 15. janchik zegt:

  Daarom volg ik dagelijks RussiaToday, krijg ik tenminste de andere kant van de medaille te zien, in plaats van de dagelijkse EU/MSM en NPO hersenspoel programma’s.

  Like

 16. helletocht zegt:

  Wie wil zien hoe Istanbul als het epicentrum van de volledig door Europa en Duitsland georkestreerde vluchtelingen invasie fungeert, dient de door het anderszins als pulp zender bekend staande RTL gemaakte documentaire te zien, “Von Ungarn nach Deutschland. Opnames die niet passen in de verdwaasde wereld van onze parlementaire “vertegenwoordigers’, het zou hun crimineel naïeve droom verstoren. Istanbul vormt de door Erdogan getolereerde en gemanipuleerde draaischijf van deze bezettingsstrategie. Deze 24 uurs handel, gepraktiseerd door criminele Arabieren, vormt voor de kalief een veel makkelijker manier om Europa opnieuw te islamiseren. De onverantwoord goedgelovige Europeanen trappen er massaal in.Voor hun is “Heel Holland schaft af” net zo iets als “Heel Holland Danst of Bakt”. De valse emotie druipt er van af, maar de grimmige realiteit is verwoestend. Hordes hipsters en alto’s trekken vanuit Duitsland en andere landen naar de Balkan om hun aandeel in onze afschaffing te leveren. De binnendringers worden op hun trek door de Balkan massaal verwelkomd door reeds in Europese landen verblijvende jonge baardmannen en imams. De profeet moet immers meereizen. Mohammed zit in elke rugzak en onder elke hoofddoek of burka. De vrijzinnige en vreedzame Egyptische politicoloog Hamed Abdel-Samad waarschuwt ons met gevaar voor eigen leven indringend voor deze ongerijmde en misdadige afschaffingsneurose. Een overgroot deel van de jonge mannen heeft totaal andere bedoelingen en gebruiken de waanzinnige Duitse welkomst politiek als middel om hier binnen te komen. Geen enkel leger heeft het ooit zo makkelijk gehad. Geen verliezen aan eigen zijde en een uitgerolde fluwelen rode loper. Omwille van de door onze angst geforceerde “vrede” met het heilige boek van de profeet, staan wij deze figuren toe het boek te gebruiken voor hun moordende strijd. Daar helpt geen Geert of Thilo Sarazzin aan. Daar zorgen Angela ( Erika), Sigmar der dcke SPD’er, Alexander de veilingmeester Didi de Afschaffer, Queen Neelie, en hun vele geestverwanten wel voor. Cést triste!!!

  Like

 17. Thoth zegt:

  (Webmaster: allemaal “racisten”, “nazi´s”, “fascisten” en “rechts-extremen?!)

  Je bent nog iets vergeten Bron, nl. de islamfobie en xenofoben…

  Like

 18. Marc zegt:

  Kijk, daar kan het gewoon.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s