Akkoord over verdeling vluchtelingen

Screenshot_31

BRUSSEL – Ondanks fel protest gaat Europa nog eens 120.000 vluchtelingen over de landen verdelen. Met vier tegenstemmen en een onthouding wisten de voorstanders onder de 28 Europese lidstaten met een stemming het omstreden plan door te drukken.

Voorzitter Luxemburg had graag unanimiteit gewild, maar dat bleek niet mogelijk. “We moeten dit nu besluiten. Europa kent een noodsituatie”, ze de Luxemburgse minister Jean Asselborn na afloop van het overleg. Hij is ervan overtuigd dat ook de nee-stemmers het besluit zullen uitvoeren.

Het oorspronkelijke voorstel draaide om de verplichte herplaatsing over heel Europa van 120.000 vluchtelingen die in Italië, Griekenland én Hongarije aankloppen. Met name het verplichtende karakter in het voorstel stuitte Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Roemenië tegen de borst en zij stemden dan ook tegen. Finland onthield zich bij de stemming.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Berbers, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

45 reacties op Akkoord over verdeling vluchtelingen

 1. Hendrik M. zegt:

  De Nederlandse nep kliek stemde dus voor. de landverraders..

  Like

 2. EdJan zegt:

  Leve Premier Robert Fico van Slowakije. Hij is niet zo’n corrupte laffe hond als onze politici. Hij heeft het dictaat van Gross-Deutschland (de EU) verworpen.

  Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Ondanks fel protest gaat Europa nog eens 120.000 vluchtelingen over de landen verdelen.”

  Dweilen met de kraan open. Voor die 120.000 zijn opgevangen staan de volgende 120.000 voor de deur. Als iedereen dan netjes geregistreerd is, blijkt wie een verblijfsstatus krijgt en wie niet. Wie het niet krijgt kan vervolgens niet uitgezet worden, omdat hij in de illegaliteit is verdwenen. Heeft daarna recht op bed, bad en brood. Na verloop van tijd een Generaal Pardon en alle moeite blijkt voor niks geweest te zijn. Maar de ambtenarij is intussen lekker aan het werk geweest. En de Tweede Kamer, tezamen met Vak K, kunnen zich erop beroemen dat ze op een menselijke manier “goed bezig” zijn geweest. Iedereen gelukkig. Nou ja, bijna iedereen. Toch?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 4. Marc zegt:

  Het ziet ernaar uit dat Roemenië, Hongarije, Tsjechië en Slowakije een beter inzicht hebben in de gevaren dat de islam oplevert.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Middelerweile gaat het in werkelijkheid om het 5 voudige
  maar ze blijven maar liegen en bedriegen !
  Alleen in Duitsland liggen bij AfD het getal van 1,3 Miljoen
  voor het jaar 2015 voor !
  Ik hoop dat de hele EU implodeert !
  En na de volkswagenklap die de akties in het bodenloze
  hebben laten störten worden ook nog van de andere Duitse
  merken vervolgt ! WEDDEN DAT !!

  Like

 6. Henk.V zegt:

  Eerlijk gezegd hoop ik dat de NEE stemmers niet toegeven!
  De stroom ”vluchtelingen” zal in de loop van de tijd namelijk alleen maar STERK TOENEMEN!

  Geen enkele Europese verdelingssleutel kan dat probleem ooit oplossen.

  Wanneer de EU OVERAL het bericht zou laten uitgaan dat GEEN ENKELE ”vluchteling” aanspraak kan maken op financiële ondersteuning, op gratis huisvesting, op gratis zorgverstrekking, dan zou er meteen al een opdroging van de stroom ”behoeftigen” op gang komen!!

  Maar dat zal de EU NIET doen en wat zal dat ons leren………..??

  Precies….

  Het is de hoogste tijd dat de overgrote meerderheid voor uittreding uit de EU wordt!

  Like

  • BertG. zegt:

   De over grote meerderheid was al tegen intreding bij de EU.
   En wat daar mee is gebeurt weten we allemaal.
   Hoe vaak moet en kan een meerderheid NEE zeggen.

   Like

  • Jean zegt:

   Henk, die EU misdadigers zijn hun toekomstig stemvee aan ’t knuffelen want daar draait alles om nl. De Postjes en De Poen.
   Dt 500.000.000 Europeanen de vernieling in gaan is die lafaards hun laatste zorg dus moeten wij ze een geweten gaan schoppen.

   Like

 7. Perfide Albion zegt:

  En onze regering schaamt zich er dus niet voor om bevriende staten af te persen. Stelletje tuig dat het is. Regering onwaardig gedrag. Ik schaam me diep voor deze slechtste regering ooit!

  Like

  • Jaan zegt:

   Slechtste regering ooit, dat zou best kunnen. Echter niet omdat ze landverraad hebben gepleegd, want dat zou elk e naoorlogse regering gedaan hebben. Dat heeft ook elke regering na de oorlog gedaan, want waarom zit het hier nu vol met die islam? ik heb ze niet uitgenodigd en U ook niet. Dat deden alle regeringen inclusief CDA kabinetten.

   Like

 8. Nemesis zegt:

  Sorry voor het volgend. Ik pal maar even dit topic voor een bericht uit Duitsland, waar je de haren recht overeind gaan taan:
  Quote:\
  ” VIDEO MUST SEE (en ook het bericht svp LEZEN)
  Nein, wir sehen hier keine neue olympische Disziplin. Das Video zeigt einige Hundert von aktuell Hunderttausenden, die dem Aufruf von Schlepperkönigin Angela Merkel gefolgt sind und sich schnurstracks auf den Weg nach Europa, explizit nach Deutschland gemacht haben. Das Material stammt vom heutigen Tag, aufgenommen in Tovarnik an der kroatisch-serbischen Grenze. Uns ist zu Ohren gekommen, dass die Atlantikerin Ursula von der Leyen, die im Nebenjob als deutsche Verteidigungsministerin agiert, die Mobilmachung von 4.000 Soldaten für den Einsatz im Inneren angeordnet hat – selbstverständlich verfassungswidrig, ohne Ausruf eines Notstandes! Daraus lässt sich schließen, dass der Notstand in der Bundesrepublik bereits eingetreten ist.

  Liebe Landsleute, wenn wir in den kommenden Tagen nicht geschlossen auf die Straßen gehen und diese Regierung über den Jordan jagen, heißt es zeitnah: Tasche packen! Dann werden die Deutschen von heute, die Migranten von morgen sein.

  unquote:\

  Like

 9. Maar ik ben niet akkoord!

  Like

 10. Floris zegt:

  En het eigen volk moet enkel belasting betalen en instemmen met alles wat ons opgedrongen wordt.

  Like

 11. Teunis zegt:

  Alle vier netto-ontvangers, die tegenstemmende landen. Als je de lasten weigert, sla dan ook de lusten af!

  Like

 12. tjonge zegt:

  mensen, dit zijn grote afleidingsmanoeuvres !
  hoe kan je in godsnaam getallen noemen als de buitengrenzen (schengen) niet gesloten is ?
  er komen iedere dag steeds grotere horden asieleisers binnen !
  er is totaal geen zicht op hoeveel asieleisers er binnen komen zolang de grenzen niet sluiten.
  en zolang die grenzen niet sluiten, blijven ze komen !
  .
  .
  dus hoezo gaat Europa nog eens 120.000 vluchtelingen over de landen verdelen ????????
  .
  er is al een meervoud van die 120.000 binnen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 13. Republikein zegt:

  Sociologie gestudeerd.
  Dit zijn echte bijdehandjes, we weten het.
  http://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2099062/Wat-doet-de-komst-van-een-noodopvang-of-asielzoekerscentrum-met-een-buurt
  De sociologie bestudeert mensen en hun gedrag in hun sociale omgeving, in relatie tot de heersende cultuur, de bestaande maatschappelijke structuren en aanwezige machtsstructuren. Praktisch gezien betekent dat de bestudering van het dagelijkse leven van mensen en het functioneren van mensen in hun omgeving, sociale verbanden, gezinsstructuren, religieuze verbanden, wetten, normen en waarden, rolpatronen en culturele verbanden.

  Sociologie is een sociale wetenschap, het is dus een wetenschap die de mens in zijn relatie tot anderen bestudeert. Deze tak van de wetenschap staat tegenover de natuurwetenschappen die de wetten van de dode materie en natuur als onderwerp heeft. Sociologie is verwant aan wetenschappelijke disciplines als geschiedkunde, aardrijkskunde, politicologie, vergelijkende cultuurwetenschappen, psychologie, filosofie, economie, antropologie, criminologie en demografie. Sociologie is een theoretisch-empirische wetenschap, die theorievorming combineert met empirische studies en experimenten. Zowel op vlak van theorie als op vlak van methodologie wordt ze echter gekenmerkt door een pluralisme, dat wil zeggen: een veelvoud van theoretische benaderingen en methodologische insteken die naast elkaar gebruikt worden

  Ik pak er nog ééntje meneer Driek, daarna een half kratje, goe?
  Ik hou er over op.
  Het is voor de lol natuurlijk.
  Lol.

  Like

 14. AVidia zegt:

  Ik word hier niet goed van, al die radicalen met hun geloof in ONS LAND, wie denkt dat de regering wel niet is, ons opzadelen met al die inheemse mensen met hun geloof??? Wij zijn weg, ze produceren 4 keer zoveel kinderen, straks zijn ze in de meerderheid, wel eens aan gedacht????

  Like

  • Francoise... zegt:

   Geen angst…wij zijn NIET weg!!! Hoe vruchtbaar zullen hun kinderen in de toekomst blijken te zijn??? Hoeveel alleenstaande jonge mannen en – vrouwen gaan zij tegemoet zien??? De cultuurverschillen zijn zo groot (merendeels), dat gezonde onderlinge relaties dus veelal niet mogelijk zijn. Wij lijken nu de zwakste minderheid te worden, maar uiteindelijk zijn WIJ de uitgekozen OVERWINNAARS. Nu is het helaas lijden en strijden, op velerlei wijze, maar straks kunnen we uitbundig JUBELEN en JUICHEN. “Samen met de inwoners van het land Israel”.

   Like

 15. leefbarbaar zegt:

  Ze gaan de bijstandstoeristen verdelen. Nou dat wordt wat. Hebben ze weken voor nodig gehad en als het straks gelukt is…………staan er weer honderdduizend.
  En hoe gaan ze er voor zorgen dat de asielige uit Duitsland, niet hierheen komt voor zijn/haar inkomen? Lastig zonder grenzen.

  Like

 16. Jan zegt:

  Ha fijn, nieuwe buren:

  Like

 17. Jan zegt:

  Ik ben Rald Schalkwijk en hoewel ik wiskunde heb gestudeerd kan ik gigantisch ouwehoeren en uit mijn nek lullen

  https://leiden.pvda.nl/wieiswie/rald-schalkwijk/

  Leiden, stad van vluchtelingen
  door Rald Schalkwijk op 22 september 2015
  ..
  De ruimte in Leiden is beperkt. Terecht wordt dan ook gekozen voor een aanpak gericht op nieuwe en snelle manieren. Er zijn al veel Leidse woningzoekenden en de wachttijd is erg lang. Al bestaande problemen met de huisvesting van dak- en thuislozen en cliënten van de crisisopvang maken de situatie nog dwingender. Nu daar de erkende asielzoekers bij komen moeten er meer oplossingen gevonden worden, waarbij verder wordt gedacht en gegaan dan de huidige werkwijze.

  Om dit probleem op te lossen gaat de PvdA vergaderen, waarna na de vergadering een nieuwe vergadering komt.
  https://leiden.pvda.nl/2015/09/22/leiden-stad-van-vluchtelingen/

  Like

 18. Republikein zegt:

  We zien het verkeerd?

  Tekst Lodewijk Asscher
  Ik ben diep geraakt door de ontmoetingen die ik vandaag had. Vanmiddag bezocht ik in het Erasmus Sportcentrum in Rotterdam een groep van zo’n 200 vluchtelingen uit onder meer Syrië die daar sinds afgelopen donderdagnacht worden opgevangen. Ze vertelden mij hun verhalen. Ze waren doodmoe en opgelucht maar ook verdrietig.

  Tekst: Roemer van Oordt
  De komst van politieke vluchtelingen uit Syrisch oorlogsgebied in Nederland leidde tot hartverwarmende beelden van spontane hulpacties maar ook tot een islamisering van het debat. Tegen deze achtergrond organiseerde Eén Land één Samenleving en het Euro-Mediterraan Centrum Migratie & Ontwikkeling (EMCEMO) afgelopen zaterdag in Amsterdam het symposium ‘Verbinden en Verbreiden.

  Discriminatie op internet: aanpakken of negeren?
  Wanneer het kabinet niets doet aan het tegengaan van discriminatie op internet, dan kunnen die wetsartikelen over belediging en discriminatie net zo goed uit de strafwet verdwijnen. Dat stelt Ewoud Butter.

  Tekst: Tineke Bennema
  Het besluit van de EU vandaag om vluchtelingen op te nemen en te verdelen is van groot belang op diverse gebieden. Juist de komst van vluchtelingen kan ook jongeren aan het denken zetten over de wreedheden begaan door IS in naam van de islam.
  Mot nie goe worde.
  Even mijn zinnen verzetten, anders blijft het in mijn kop zitten.

  Like

 19. Jean zegt:

  Denken die eikels in Brussel nu echt dat wij nog maar voor 1% rekening houden met hun gelul? Ze laten echt zien dat het ordinaire landverraders zijn en ze smeken hard aangepakt te worden.
  Wij Europeanen willen geen vreemdelingen op ons grondgebied, punt. Verzamel dat achterlijk pervers gewelddadig barbaars tuig maar ergens in Afrika want hier zijn ze niet welkom en zullen ze ook nooit welkom zijn, wij hebben het echt gehad met dat barbaars tuig.
  Alles wordt verpest en vernietigd zodra die achterlijken arriveren, dadelijk beginnen ze te eisen en te krijsen, voor ons is een gouden regel:
  “Eerst onze mensen en dan pas vreemdelingen maar nooit moslims/islamieten”.
  Moslims/islamieten is de grootste perverse vuiligheid onder de mensen voor zover men moslims mensen kan noemen, er moet dadelijk gestopt worden met die binnen te laten en ze geld te geven, het enige wat die ‘moeten’ krijgen is een 42 tegen hun reet en hupsakee ermee.

  Like

 20. Libera zegt:

  Welk aantal ze ook opnoemen, het is totaal niet gecontroleerd en oncontroleerbaar zeker voor ons burgers. Toch als we naar de opvangcijfers van de COA kijken liegen ze er niet om, zelfs als ze maar een beetje kloppen, zien we dat de ruime meerderheid van de vluchtelingen bijna 12000 mannen zijn tussen de 18 en 29 jaar. Politieke elite nemen besluiten, spannen naïeve mensen voor hun karretje. Mijn vraag is, zijn we nu echt zo machteloos om hier niets tegen te kunnen doen, staan we er alleen voor? Nee dat doen we niet, maar we moeten wel onze koppen bij elkaar steken en in actie komen.

  Mijn motto is laten we vooral moeite doen om onze vrijheid te behouden, net als van het uitzicht genieten als we een hoge berg hebben beklommen.

  Libera Monton
  Liberamonton@gmail.com
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 21. bigljohn zegt:

  Omdat Schengen onaangetast blijft, en iedere infiltrant steevast naar noord Europa toe wil, kan Brussel tetteren wat ze wil, maar de infiltrant is diegene die het laatste woord heeft. Infiltranten hebben lak aan de Wetten van desbetreffende landen, eist dat zijn Sharia wetgeving boven alles gesteld word. Grote en kleine overheden blijven maar moslims pamperen en gaan op iedere eis van de islam in. Blijven maar ja knikken, net zo lang dat nog kan, daar er op een gegeven moment letterlijk koppen gaan rollen.

  Like

 22. Janchik zegt:

  Ik krijg steeds meer het idee, dat leidende politici zoals partijvoorzitters, fractievoorzitters, kabinetsleden etc. door de rijke moslimlanden zoals K.S.A, Koeweit, U.A.E etc. financieel worden ondersteund (om het netjes te zeggen).
  Want anders kan het toch niet, dat deze politici steeds meer op landverraders beginnen te lijken.
  Het is toch ongelooflijk dat men via MSM. Staatsomroepen etc. er 24/7 mee bezig is om het volk te hersenspoelen. Als je in bijna ieder programma die rotkoppen van homo de Leeuw en allesneuker P.R.de Vries ziet, of die lesbische Claudia de Breij. Dat de homofiele BN’ers reclame maken voor een religie die juist hun koppen wil afsnijden.
  Dan moet er toch wel achterbaks met geld gesmeten worden, omkopen heet dat.

  Like

 23. daiyu-ninja zegt:

  Er is mij nooit gevraagd of ik een flink deel van ons loon wil inleveren om mensen, die geen zin hebben in werken, te onderhouden.

  Like

 24. Tistochwat zegt:

  “Europa kent een noodsituatie”, ze de Luxemburgse minister Jean Asselborn”

  Dat klopt kleutzak, heb je goed gezien, maar degenen die écht in grote nood verkeren, zijn de oorspronkelijke Europeanen, de ‘eigen’ bevolkingen!!!

  Like

 25. Francoise... zegt:

  Jean Asselborn….is born to ASHES

  Like

 26. Francoise... zegt:

  Uhhh; Asselborn is born for ASHES…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s