“Amerikaanse soldaten moesten kindermisbruik Afghanistan negeren”

Screenshot_28

Amerikaanse soldaten claimen dat ze van hun meerderen de andere kant op moesten kijken als bevriende Afghaanse commandanten kinderen verkrachtten. Soms gebeurde dat zelfs op militaire bases, schrijft de New York Times.

Seksueel misbruik van kinderen, voornamelijk jongens, is een oud probleem in Afghanistan. Het gebruik heet ‘bacha bazi’, wat letterlijk ‘spelen met jongens’ betekent. Machtige krijgsheren omringen zich met mooie, jonge jongens die hen bijvoorbeeld met dans vermaken, maar waar ze ook seks mee hebben.

Lees verder>>>
(h/t “Prometheus”)
DeMorgen.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Afghanistan, Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op “Amerikaanse soldaten moesten kindermisbruik Afghanistan negeren”

 1. Republikein zegt:

  Verdomd, die “verklikker”is reeds overleden.
  The Lip tv.

  Like

 2. Vluchtelingenprobleem in Duitsland opgelost en het genie Merkel staat weer atoomwapens toe

  Een staatsvrouw met capaciteiten die Angela Merkel, die haar land kundig door de overigens wel door haar zelf veroorzaakte en steeds groter wordende vluchtelingencrisis stuurt. In een klap heeft Mutti de oplossing gevonden hoe al die nieuwe Duitsers geïntegreerd kunnen worden en diegenen die nog komen, een half miljoentje, zich gelukkig kunnen gaan voelen in ‘die neue Heimat’.

  Van een vorige leider van het groot Duitse rijk wiens voornaam ook met de letter ‘A’ begon, was bekend dat hij in de nadagen van zijn leiderschap soms in razernij ontstak en dan in het tapijt beet. Meestal was dat omdat de hem omringende echte experts trachtten hem op andere ideeën te brengen, hetgeen bij dit soort mensen niet altijd goed overkomt, daar zij inmiddels slechts alleen nog in zich zelf geloven.

  Een uitzondering willen wij maken bij onze zelfbenoemde koning Willemsen die de dagelijks over ons land uitgestorte decreten en wetten altijd begint met ‘ Wij Willem-Alexander, bij de gratie Gods, Koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, enz. enz. enz., waaruit mag blijken dat God het ook allemaal niet meer snapte, toen hij ooit besloot toe te staan dat Willemsen dit soort onzin mag verkopen.

  Merkel heeft nu besloten het bekende Amerikaanse management adviesbureau McKinsey de opdracht te geven om het Duitse vluchtelingenprobleem op te gaan lossen. In eerste instantie worden daartoe 10 consultants ingezet die de asiel crisis tot een goed einde moeten brengen. Waarom deze 10 man nu een probleem moeten gaan oplossen, dat door talloze Duitse ambtenaren als onoplosbaar gezien wordt is ons een raadsel, maar wat dat betreft nemen de de variété nummers van Merkel geen einde, nu zij ook besloten heeft de door haar in 2007 verfoeide Amerikaanse atoomwapens die van het Duitse grondgebied moesten verdwijnen weer toe te staan !

  De mannen van McKinsey moeten gaan onderzoeken hoe de registratie van de deurkloppers gestroomlijnd kan worden, er liggen momenteel ruim 350.000 asielverzoeken op het bureau van de Duitse ‘COA’ het BAMF en verder dienen zij de regering te adviseren hoe deze mensenmassa verzorgd kan worden met BBB, brood, bed en bad. Lees verder >>> http://www.geennieuws.com/2015/09/vluchtelingenprobleem-in-duitsland-opgelost-en-het-genie-merkel-staat-weer-atoomwapens-toe/

  Like

 3. koddebeier zegt:

  En dat zelfde pedofielentuig komt nu ons land binnen als zogenaamde vluchteling !!!

  Hoelang blijven we dit pikken ?????

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 4. Republikein zegt:

  Da’s dubbel, srry.

  Like

 5. Ricardo zegt:

  Je hoort altijd die domme , Moslims zeggen dat, West Europa homo’s zijn. Maar kijk alleen hiernaar, de enige met wie ik wel medelijden heb zijn die jongens die hiervoor misbruikt worden.
  Zij hebben er niet om gevraagd ,zijn kinderen.

  De grootste homo gemeenschap bestaan , toch echt in Moslimlanden, (India ook)waar men het normaal vind hun vrouwen , aan te randen, stenigen, zuur overgooien,te vermoorden en zelfs meisjes worden bij de geboorte al vermoord , omdat ze in de achterlijke landen zoveel van jongens, mannen houden.

  Het grote verschil is dat men in het, Westen er open voor uit mag komen , met Gay parade etc .
  Dan lijkt het al gauw of het het hele land, continent homo is.

  Zo kan ik me een verhaal herinerren van een Afghaan die , uit frustratie zijn 3 dochters vermoorde ,omdat hij maar geen zonen kon krijgen.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Weten, dat het misbruik van kinderen daar realiteit is en dan willens en wetens je mensen verbieden, er iets aan te doen, ja, eenvoudig de andere kant op te kijken, ongelofelijk!
  Als ik die militairen was, wendde ik me tot het Internationaal Hooggerechtshof! En bestaat toch zeker ook nog zoiets als de Universele Rechten van de Mens, of niet soms?
  En ga me niet vertellen dat kinderen daar niet onder vallen!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Janchik zegt:

   En bestaat toch zeker ook nog zoiets als de Universele Rechten van de Mens, of niet soms?
   En ga me niet vertellen dat kinderen daar niet onder vallen!

   ================================
   Ben ik voor de volle 100% met je eens , maar helaas is tot het hoofd van deze mensenrechten organisatie benoemd een Saoediër die de ambassadeur van Saoedi-Arabië was in Genève .
   Dus onze mensenrechten worden beschermd door een man van een land met meer onthoofdingen op zijn naam als IS.

   Like

  • BertG. zegt:

   Bevel is bevel en daar valt niet over te discuseren.
   Twijfelen aan je MEERDERE is muiterij. Zo werkt het nou eenmaal.

   Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Tja, een moslim president als die Obama kan toch moeilijk z’n moslim vriendjes afvallen…

  Like

 8. Anna zegt:

  Dit is al heel lang bekend ; ik ken Nederlandse militairen die in Afhanistan waren en die vertelden deze verhalen ook al…… Dit gebeurde in tenten waar veel vooraanstaande stamoudsten bij elkaar waren……met meerdere jongens………. En vaak niet zachtzinnig…….Na afloop van het ” sex feestje” kregen de jongetjes mooi kleren en snoepjes……( het Afghaanse bunga bunga feestje)
  Het recht in de wereld is volkomen krom geworden……KRANKZINNIG!!!!!!!!

  Like

 9. Jean zegt:

  Voor dergelijke vuiligheid zijn 2 bakstenen een effectief hulpmiddel, alleen er voor zorgen dat je niet met de duimen ertussen zit als je ze tegen elkaar klopt maar enkel het klokkenspel.
  Bah wat haat ik pedofielen.

  Like

 10. Johan zegt:

  Afghanistan is zo ongeveer de grootste producent van opium en heroïne ter wereld. Het kan haast niet anders of de Amerikanen hebben ook wat dit betreft de andere kant op gekeken.

  Like

 11. Jan zegt:

  Dat Amerikaanse soldaten niet mogen ingrijpen is bedoeld om hen te frustreren en het leger te verlaten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s