DE ZUSTER KOMT NIET

Screenshot_18

Wijkzuster op bezoek omstreeks 1900

(Door: “Driek”)

Wederom constateer ik dat onze hoogverraders in Den Haag geen enkel erbarmen tonen met onze zieke medeburgers die een leven leiden van armoe en ontbering. Het lijkt wel alsof het verval onzer beschaving steeds naderbij komt. En er zijn geen hooggestemde zielen die de koers wijzigen waarmee wij de peilloos diepe afgrond naderen. Het Nederlandse volk lijkt een stille duttende oude oma die niet gewekt wil worden. Want – en daar verbaas ik mij dagelijks over – zie toch eens hoe al die lachende bewindslieden met ons belastinggeld omspringen. Alsof de flappen komen aanwaaien. Het kan gewoon niet op. En sinds de komst van al die vluchtende bedoeïenen glipt het geld helemaal als woestijnzand door hun graaiende vingers.

Het wordt de hoogste tijd dat de Partij van den Arbeid, die in 1946 werd opgericht en is  voorgekomen uit de Sociaal Democratische Arbeiderspartij  (SDAP) die opkwam voor de verworpenen der aarde, eens een keertje wakker wordt.  Zij dient haar hart open te stellen voor den Nederlandse verworpenen. Niet voor plunderende vreemdelingen die onze gastvrijheid misbruiken. Ik spreek hier schande van. Het is maar dat u het weet. Onze koningin Máxima heeft het eens zeer treffend gezegd: De Nederlander bestaat niet. En dat uit de mond van een vrouw wier wieg in Buenos Aires stond. We laten ook alles maar over ons heengaan. Goedzakken zijn we.

Lezer van deze opstandige site van E.J. Bron, bijna dagelijks stijgt mij het schaamrood naar de kaken. Vandaag wederom een bericht dat mij niet alleen met schaamte doch ook met woede vervuld. Want – ja, het is werkelijk onbestaanbaar – ik lees dat thuiszorgorganisaties een cliëntenstop gaan instellen als de zorgverzekeraars niet snel geld investeren in de wijkverpleging. “De wijkverpleging staat financieel onder water”, stelt de organisatie van zorgondernemers. Er is een tekort van minstens 242 miljoen euro. “Het is meer dan duidelijk dat er extra geld nodig is om wijkverpleging te kunnen verlenen aan mensen die zorg en ondersteuning thuis nodig hebben”, aldus de organisatie.

Nu, beste bejaarden en zieke Nederlanders, die thuiszorg kunt u wel vergeten. Dat geld gaat op aan zielige gelukszoekers uit Afrikaanse landen. Die volgelingen van Mohammed varen er wel bij. Onze zieken en vergrijsde lieden zoeken het zelf maar uit. Dan gaan ze maar wat eerder dood.

Screenshot_19

Wijkzuster op de Solex in 1955

En terwijl thuiszorgmedewerkers op de keien worden gezet, verdienen de bestuurders meer dan € 178.000,- per jaar. Die lieden beschikken niet over enig geweten. Ik vind het tijd worden dat de bewindslieden der christelijke partijen eens hun Hemelse Vader gaan raadplegen, want zo kan het toch echt niet langer. Mijn toch al licht ontvlambaar gemoed schiet vol als ik dit bericht lees.  Ik vind dit een schandelijk onrecht en meer dan asociaal. Als het zo doorgaat, worden zieken niet meer per ambulance doch op een handkar naar het ziekenhuis vervoerd. Lezer, ik laat het hierbij. De emoties spelen mij weer parten.

Ik wens u allen een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op DE ZUSTER KOMT NIET

 1. Luc zegt:

  goed stuk, bedankt om het te schrijven

  Like

 2. Kanaloa01 zegt:

  Ik heb dagelijks te maken met de gezondheidszorg en de zorgverzekeraar en ik kan u verzekeren dat het met het jaar idioter wordt.
  Een voorbeeld wil ik u niet onthouden: vanwege bestralingsschade aan het hoofd/halsgebied moet ik een Hyperbare Zuurstof behandeling ondergaan. Deze behandeling valt voor patiënten met bestralingsschade onder de basisverzekering. Echter de zorgverzekeraar doet net of hij gek is en weigert in 1e instantie toestemming te verlenen voor een behandeling, geen toestemming betekent alles zelf betalen. Alles wordt uit de kast getrokken om je maar te ontmoedigen. Tijdens een tel. gesprek krijg ik keer op keer een ander antwoord en schriftelijke bevestigingen van tel. gesprekken doen ze al helemaal niet. Na 2 weken mailen en bellen dacht ik het eindelijk voor elkaar te hebben en belde de vervoerslijn, maar daar wisten ze te vertellen dat er helemaal niets bekend was van een eventuele behandeling. Weer mailen, weer bellen en iedereen wijst naar een ander.
  Kortom, het ziek zijn wordt een ramp voor de autochtone bevolking, asielzoekers daarentegen worden in de watten gelegd en zelfs de tandartskosten worden voor ze betaald.

  Like

  • Cathja zegt:

   Ja, en als wij tegen deze ernstige vorm van discriminatie protesteren, zeggen ze: “wen er maar aan”.
   Inderdaad, de asielzoekers worden met zorg omgeven, maar de verzekerden hebben (vaak) het nakijken!

   Like

 3. Wachteres zegt:

  ‘Alsof de flappen komen aanwaaien. Het kan gewoon niet op. En sinds de komst van al die vluchtende bedoeïenen glipt het geld helemaal als woestijnzand door hun graaiende vingers”.

  Mooi geschreven, Driek! En nog waar ook.

  Straks kunnen we niet meer naar een bejaardentehuis, maar worden we thuis ook niet meer geholpen. En als we wel verzorgd moeten worden, dan krijgen we een 24-uurs luier ongebonden, zodat we een dag en een nacht in de pis en de stront moeten liggen.

  O ja, de buren en/of onze kinderen moeten hun handen uitsteken.

  Nog beter is dat ze de pil van Drion beschikbaar stellen, dan komt er tenminste weer ruimte voor arme vluchtelingen.

  En als het zo door gaat dan neem ik die ook nog in. Ik moet er niet aan denken dat ik afhankelijk zal worden van dergelijke monsters.

  Like

  • EdJan zegt:

   Ik heb een heel mooi plan gehoord. Haal al die eenzame ouderen en sukkelende zieken uit hun huizen (waar dan mooi een hoop asielzoekers in kunnen) en zet ze in dorpjes van prefabwoninkjes bij elkaar, ergens op het platteland, zijn ze ook niet meer zo eenzaam en per dorp een winkeltje en een arts voor de zieken (die arts gaat weer weg als de televisie is geweest) en noem zo’n dorp: Mooi Uiteinde of Gezellige Afloop.

   Ik vind het zo’n goed plan, hè! Echt win-win-situatie voor iedereen.

   PS: Ik moet er even bij zeggen dat dit sarcastisch bedoeld is.

   Like

  • Driek zegt:

   Beste Wachteres, die pil van Drion is nog steeds niet verkrijgbaar, en we moeten daar ook maar niet aan denken. We zien wel als het zover is.

   Want, staat er niet geschreven:

   gij weet niet eens wat de dag van morgen zal brengen! Wat is uw leven? Een nevel die een ogenblik verschijnt om weldra weer te verdwijnen.
   Jacobus 4,14

   Thuiszorgorganisatie Cordaan spant de kroon, door een van zijn bestuurders ruim drie ton te betalen. Careyn en Omring Noord-Holland staan ook in de top 3. Zij betalen de bestuurders respectievelijk bijna drie ton en ruim 280.000 euro, zo blijkt uit de jaarverslagen over 2013.

   SP-kamerlid Tjitske Siderius vindt dat het niet kan dat bestuurders tonnen opstrijken terwijl duizenden medewerkers hun baan verliezen en de zorg voor cliënten verschraalt.

   “Er wordt keihard bezuinigd op de zorg”, zegt zij. “Cliënten verliezen hulp of krijgen minder uren. Ouderen komen hierdoor in een isolement. Dat is in schril contrast met de inkomens van de bestuurders. Daarom moet er worden ingegrepen.

   Like

 4. Drs.P. zegt:

  Helaas begint de lijst van zakkenvullende vvd landverraders steeds maar groter en groter te worden.

  Naast alle zakkenvullende ratten bij de woningstichtingen die met de regelmaat van de klok met tonnen aan de haal gaan voor wanprestaties en die zich verrijken ten koste van de gewone werkman, de vvd zorgverzekeraars met vette bonussen, komen nu ook de thuiszorg “elitaire” ratten aan de beurt.

  Blijkbaar moet de gewone hardwerkende NL-er ganzzzzzzzz kaput gemacht worden!!!
  Het wordt steeds meer tijd voor een bijltjes dag om met al deze ratten af te rekenen!!!

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • EdJan zegt:

   Precies, drs. P. Het volk moet kapot gemaakt worden. Ons is de oorlog verklaard.

   Niemand meer een vaste baan, niet meer iedereen een dak boven het hoofd, geen ziektegeld, geen pensioen en ook geen zorg meer. Stemrecht weg, vrijheid van meningsuiting weg, rechtssysteem gesloten. En ga maar lekker vechten onder elkaar dat houdt de schrik erin. Worden “jullie” (het volk) voor “ons” (de elite van 2%) een bedreiging, dan laten we jullie kapot schieten. Als jullie onderdanig genoeg zijn, mogen jullie onze klusjes opknappen voor een schijntje.

   Ik heb nooit zo in die verhalen over de nieuwe wereldorde willen geloven maar nu gaat het toch wel heel erg snel die kant op.

   Like

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  terwijl thuiszorgmedewerkers op de keien worden gezet, verdienen de bestuurders meer dan € 178.000,- per jaar.

  Like

 6. o.boom zegt:

  @Driek
  Het is gewoon Maffia, je weet wel de ene hand wast de andere. Af en toe tonen ze iets van mededogen, net als zorgverzekeraar VCN die vindt dat de Eigen Risico regeling te hoog is, maar over het algemeen zijn ze alleen betrokken wanneer het hun door henzelf toegekende salarissen betreft. Dus de directeur van b.v. DSW blijft gewoon in zijn gloednieuwe Maserati rijden, zonder enige vorm van gêne.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Wijkverpleegster ?……..dat zou ik hier in Fr niet zo weten. Wel komt er om de zoveel tijd iemand om bij ons bloed af te nemen voor controle.
  Ook was er een heel oude [buur]vrouw, die elke dag hulp nodig had om verbonden te worden, kwam ook verpleegster.
  Maar sinds in NL de zieken-verpleging ‘ZORG” ging heten, heb ik nog nooit zoveel klachten, radio-programma, commentaren, etc,etc….LEUGENS VAN POLITICI EN MANAGERS
  over de beste zorg ter wereld in NL, gehoord dan voorheen.
  Hier in Fr hoor ik mensen vrijwel nooit over “zorg” e.d. praten, ook niet op de identieke “sites” zoals deze.
  Men neemt alles als vanzelf sprekend aan.
  Is in NL het begrip “bon de transport” bekend ? ?
  ////////////
  ameli.fr – Frais de transport
  http://www.ameli.fr/…/les-situations-de-prise-en-charge.php En cache
  Les situations de prise en charge. Les frais de transport sont remboursés par l’Assurance Maladie, sur prescription médicale, pour des soins ou examens appropriés …

  Like

  • Nemesis zegt:

   Hier in D. spreken we over verpleging. Dat wordt gedaan door verschillende zelfstandige ondernemingen De Pflegedienst. De huisarts vraagt dat aan en er wordt direct actie ondernomen. Er komt wel nog iemand van het ziekenfonds, die beslist in welke mate men hulp krijgt, aanhand van je medisch dossier en een gesprek. Daarna gaan ze je huis bekijken, welke aanpassingen nodig zijn om het allemaal wat makkelijker te maken. De verpleegster komt iedere dag ook in het weekend, voor wassen, aankleden, medicijnen geven, injecties en wonden verbinden. Indien nodig als alleenstaande of als huisgenoot/te het niet kan, ’s avonds nog eens. 2 keer de week wordt je in bad of onder de douche gestopt. Tevens 1 x per week 2 uur huishoudelijke hulp. Van het Ministerie voor familie en sociales krijg je dan je invalidenkaart met hoeveel % men invalide is. J parkeerkaart en dan kun je kiezen tussen vrij reizen met begeleiding of de helft wegenbelasting. Niet slecht geregeld. Bovendien staat er nog een bepaald bedraag ter beschikking, voor het geval dat er toch nog iets veranderd moet worden in huis. Voor mij is dat 4.000 €. Maar (nog) niet nodig. Ik heb al veel hulpmiddelen gekregen via de medische dienst die hier de boel kwam opnemen.
   Ik betaal wel net als jullie mijn ziektekosten en AWBZ in Nederland. Maar het Duitse ziekenfonds moet voor ons zorgen, die verrekenen dat met Nederland. Dus wij krijgen precies dat waar de Duitsers ook recht op hebben, niet meer en niet minder. Op het ogenblik kan ik me absoluut niet beklagen over de zorg hier.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Gelukkig dat U tevreden bent met “verpleging” in Duitsland, zoals wij dat zijn hier in Fr.
    Ik heb hier al de jaren, wij in Fr wonen nog nooit NL-ers horen klagen over de verzorging hier.
    Als je er dan bij bedenkt dat de meesten van hen gepensioneerd zijn en aan meer of mindere kwalen (kunnen) lijden !.
    Helaas worden veel NL-ers in NL door de politici/bestuurders voorgelogen dat hun systeem het beste is.
    VELEN geloven het nog ook…………

    Liked by 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Klopt delamontagne en voor mij kunnen ze het NL systeem door de (sorry) plee spoelen. Het deugt van geen kanten en is een absolute schande voor een zogenaamd beschaafd land. En die velen die dit ook nog geloven, die weten niet eens hoe het ergens anders wel kan. Je zou er medelijden mee moeten hebben.

    Like

 8. Tistochwat zegt:

  Beste Driek, ik kan wel huilen van machteloosheid en woede…
  Dat doe ik eigenlijk al de hele dag; al jarenlang.

  En beste Wachteres, ik hoop dat de smeerlappen die aan de macht zijn, tenminste nog énige barmhartigheid zullen tonen door ons -zodra we hulpeloos en volkomen afhankelijk van een ander zijn- te gunnen om ‘humaan’ in te slapen d.m.v. een injectie (liefst terwijl we in ons eigen warme bed liggen, indien we dat tegen die tijd nog mogen).
  Laten die hypocriete moraalridders het niet in hun duivelse kop halen om dat te verbieden!
  Ons leven is in hun ogen tóch niets waard!

  Ik ga liever zonder lijdensweg dood dan dat ik langzaam ergens op straat lig te creperen, wachtend op een eventuele islamitische onthoofding…

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Mijn vrouw (58) en ik (67) hebben er persoonlijk mee te maken. Zij is zwaar invalide en moet verplicht werken op de sociale werkplaats, 32 uur per week, en ik heb A.O.W. en een flut pensioentje van €95,- per maand. Alhoewel huishoudelijke hulp zeer welkom zou zijn, legt de overheid aan ons de eis om iedere maand meer dan €400,- zelf bij te betalen aan dit soort van hulp. Deze bijdrage geldt ook voor andere geestelijke hulp zoals die door de stichting MEE word aangeboden. Mijn vrouw moet doorwerken tot haar 67,5 jaar, en er zijn al plannen uitgelekt om de A.O.W.leeftijd van 67 jaar alweer flink omhoog te krikken. In ieder geval tot 70 jaar. Moeten asielzoekers ook een dikke 400 Euro per maand bijbetalen eer zij enigerlei hulp mogen verwachten ? Nee, zij komen met vervalste paspoorten en vervalste diploma’s ons land binnenstormen, krijgen na verloop van tijd (met voorrang boven Nederlanders) gratis een huis of flat aangeboden alwaar de huur door de overheid word betaald. Daar bovenop komt nog gratis zakgeld en nog gratis nieuwe meubilering en stoffering, met een Miele was en droogautomaat en stereohoek met laptop voor hun woning. En natuurlijk ook gratis werkster, rechtshulp en alle andere soorten van hulp. Volgens Geert Wilders kost iedere asielzoeker de Staat jaarlijks €36000. Maar dat lijkt mij nog heel erg aan de magere kant. Wij leven voortaan in een wereld waarin velen de dubbeltjes moeten omdraaien, maar ook in een wereld waar – asielzoekers – een leven word aangeboden gelijk als dat van een rentenier !!!!!

  Like

  • bigljohn zegt:

   De Staat betaalt hun zorgpremie. Daardoor genieten ze gratis alle soorten van medische hulp en hebben dus ook geen €375,- eigen risico. Wanneer gaan de premies weer omhoog ???

   Like

 10. hans zegt:

  o, het wordt nu nog duurder per maand hoor. eigen risico hoger, €385 premie ook.
  €7 meer maar liefst en iedere keer dat soort kut-bedragen toevoegen totdat het €200 per maand is!
  Betalen, betalen en ook nog achteraf bijbetalen en er geen flikker meer voor krijgen. men kan niet zeggen dan maar niet verzekerd, want dat is natuurlijk afgedwongen door die smerige zieke socialistenmaffia, want dan zou per keer zelf betalen zo onderhand stukken goedkoper zijn.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Ome Arie is gevallen van de vliering op zijn ballen,
  oh die ome Arie,
  En de dokter die beweerde dat het hele zakie zweerde,
  oh die ome Arie,
  En de zuster gaf een prik in z’n blote kale pik,
  oh die ome Arie.
  Ook een gezegende dag Driek, een prima stukkie!
  Over blote kale pik gesproken,
  die Cameron die schande spreekt over de waarheid die wij en anderen hier en elders verspreiden, die rare snuiter heeft ooit iets vreemds gedaan met z’n leuter!
  Dat wordt althans beweerd, waar rook is is vuur?
  Ik ben er niet bij geweest, heb het niet mogen aanschouwen, iets met een varken:
  Seks met dieren, komt in o.a. Pakistan veel voor, je moet er maar zin in hebben.
  Zou de zuster komen als je daarna een vreemd virus oploopt?
  Zouden ze daar ook een eigen bijdrage hebben, of betalen wij dat?
  Nou het filmpie:
  David Cameron in Sex Scandal With Dead Pig.

  Like

 12. DE GRENS TREKKEN, IS VOORUITGANG #APB15
  Door Blondemevrouw

  De stroom van nieuwkomers naar de EU is op gang en er is geen enkele aanleiding om te denken dat die stroom zal afnemen. De aanhangers van de GoedVolk-doctrine hebben het beleid nu een halve eeuw bepaald en de vruchten worden door de huidige- en komende generaties geplukt. Zure, bittere, negatieve vruchten. Of… we kiezen ervoor nu het einde van dit GoedVolk-tijdperk te markeren. De grens trekken, is vooruitgang.

  Het vasthouden aan een droombeeld van een utopische wereld is een tijdbom gebleken. De multiculturele samenleving is mislukt en het experiment heeft geresulteerd in een parallel-leving. En daar worden de komende jaren nog eens honderdduizenden – voornamelijk islamitische – getraumatiseerde nieuwkomers met onverenigbare normen en waarden aan toegevoegd. De tweedeling vergrotend.

  Zelfs direct in de AZC’s wordt op leven en dood gevochten. Tribale islam-clans tegen elkaar, maar ook ongelovigen (niet-moslims) worden dagelijks mishandeld en met de dood bedreigd door islamitische nieuwkomers. En dan zijn er ook nog duizenden IS-slachters die, met de stroom mee, de EU binnen wandelen om de westerse samenleving te ontwrichten.

  Een voorbode van hetgeen dat – bij ongewijzigd beleid – komen gaat; de ondergang van de rede (toelichting deel 1 & toelichting deel 2).

  De grens trekken, is vooruitgang
  Om het einde van het GoedVolk-tijdperk te markeren, zal een omslagpunt gerealiseerd moeten worden. Het stellen van grenzen en het volledig veranderen van het gefaalde beleid. In plaats van de problemen blijvend te laten opstapelen, eerst een pas op de plaats, problemen in Nederland adresseren en dan – op basis van logica en realiteit met de Nederlandse burgers als prioriteit – besluiten nemen voor de toekomst.

  Er is geen enkele aanleiding om aan te nemen dat de huidige toestroom van gelukzoekers zal afnemen. Er zijn voldoende argumenten om te verwachten dat de toestroom juist zal toenemen vanwege de aanzuigende werking. Bepaal nu hoeveel van hen we in Nederland gaan opnemen. Neem dat besluit en houd je eraan. Neem bijvoorbeeld alleen nog tot en met december 2015 nieuwkomers op.

  Iedereen die binnenkomt, moet meteen een status krijgen. Zo wordt de onzinnige doch kostbare asielprocedure overgeslagen; na jarenlang bezwaar en beroep afgewezen > illegaal > onmogelijk uit te zetten > vluchtkerk > bed bad brood > stelend en overlast veroorzakend doelloos in de steden rondzwervend > inhumaan voor zowel de samenleving als de illegaal. Tot en met december 2015 iedereen legaal. Lees verder >>> http://www.dutchfreepress.nl/de-grens-trekken-vooruitgang-apb15/

  Like

 13. Cathja zegt:

  Naar waarheid geschreven, beste Driek!
  Mocht de wijkzuster tóch nog komen, dan is het zeker dat ze niet meer op de Solex komt!

  Mooie foto’s van ‘toen’, Driek!

  Like

 14. Elena zegt:

  Wow…wat prachtig verwoord. Ook de comments zijn ijzer sterk.
  Die pil van Drion.. ( zodra die op de markt is) .nee die zal ik niet snel nemen, ik gun het die landverraders niet dat ze aan mijn schamele nauwelijks ” leven” te noemen zullen verdienen. Tot mijn laatste ademtocht zal ik mij verzetten tegen de onderdrukking van de autochtonen ten gunste van de woestijnratten..

  Like

 15. Henk.V zegt:

  ”En er zijn geen hooggestemde zielen die de koers wijzigen waarmee wij de peilloos diepe afgrond naderen.”.
  Inderdaad, Driek, van politiek correct heeft zich een lichtzinnige kamikaze mentaliteit eigen gemaakt. De Japanse zelfmoord piloten die zich in de Tweede Wereldoorlog boven op geallieerde oorlogschepen wilden storten wisten maar al te goed wat zij deden, maar de politiek correcte elites hebben het contact met de werkelijkheid allang verloren.

  Gewoonlijk geraakt men in een alles verhullende roes door overmatig alcohol gebruik of drugs, maar het blijkt dat men ook in een staat van een dodelijke vervaging van het waarnemingsvermogen belandt door in het denken twee oneigenlijke elementen met elkaar te vermengen.
  De islamitische wereldbeschouwing verdraagt zich niet met onze westerse manier van denken en handelen.
  Theocratie en democratie zijn werkelijk onverenigbaar.
  Toch denkt men sinds 1975 dat die twee best kunnen samengaan. Het blijkt echter dat degenen die dat proberen het gezonde menselijke verstand dat analyseert, onderkent en vooruit ziet verliest.
  Voeg daar nog bij dat onze ”leiders/lijders in hun denken blindelings varen op de koers die de EU aangeeft en juist deze rampzalige club van technocraten die geen enkel empathisch vermogen voor de eigen bevolkingen heeft ontwikkeld voert het rampzalige tweesporenbeleid uit waarover ik het heb.
  Voor al haar ondoordachte plannen heeft de EU onwaarschijnlijk veel geld nodig.Dat geld komt van de rijkere landen, waaronder Nederland en onze slaafse overheid stelt dat geld zonder protest ter beschikking van “Brussel”.
  Daardoor zal er steeds minder geld beschikbaar blijven voor de gewone burgers die voor hun welzijn en verzorging op hulp zijn aangewezen.

  In meer dan één opzicht bevindt ons land zich op een steil aflopend vlak.

  Wanneer de bevolking NIET ingrijpt belanden wij in een ravijn van waaruit geen ontsnapping meer mogelijk is.

  Mijn grote waardering voor de prachtiger,bloemrijke taal waarop u de lezers wakker schudt ,Dries 🙂

  Like

 16. Jean zegt:

  Wordt het niet hoogtijd met min. 1.000 burgers aan de woning van elke lafaard te gaan staan, “zonder geweld” maar met tot doel de lafaards een geweten te schoppen.
  De grenzen moet dicht en de parasiterende rotzooi incl. ALLE illegalen en criminelen van vreemde origine moeten eruit.
  Als dat doel bereikt is komt er sowieso rust en vrede in onze westerse seculiere samenleving.

  Like

 17. Nee ,ze hebben wel miljoenen voor een paar schilderijtjes!Schandalig!

  Like

 18. Buffalo Bill zegt:

  De zich volksvertegenwoordigers noemende landverraders achten hulp aan den vijand belangrijker

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s