Dode kindjes, struikelende vaders en de waarheid

Screenshot_24

(Door: Joost Niemöller)

Er is natuurlijk helemaal geen discussie over de illegale immigranten. Er is alleen maar een verloren strijd om beeldvorming. Beeld stuurt de mening aan. Wie het eerst het gekozen beeld groot in de media heeft gebracht, heeft het pleit gewonnen. Er is helemaal niet zoiets als ‘nieuws’, ook al beweren journalisten dat. Er worden bepaalde beelden gekozen. Andere beelden blijven weg.

Geen agressieve jonge mannen. Wel zielige kindjes.

Wat kun je dan doen. Debunken. Maar debunking is mosterd na de maaltijd. Er is weinig belangstelling voor. Het beeld heeft zijn emotionele werk al gedaan. Inmiddels zijn er alweer nieuwe beelden.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Persvrijheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

Een reactie op Dode kindjes, struikelende vaders en de waarheid

  1. EdJan zegt:

    Helemaal eens met Joost Niemöller. Er is een propaganda-oorlog bezig die dag en nacht op ons inbeukt. En zoals altijd worden daar beelden voor misbruikt. Het doel heiligt de middelen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s