PVV: knikker Saoedi-Arabië uit VN-Mensenrechtenraad

PVV rood wit blauw

“Ongelooflijk, dat een vertegenwoordiger van dat land voortaan voorzitter is van een panel dat  personen selecteert die toezicht moeten houden op de mensenrechtensituatie in landen. Dit is een travestie,” aldus PVV-kamerlid Raymond de Roon. “Onze regering staat er bij en kijkt er naar dat de VN-Mensenrechtenraad verloedert. Dat moet en kan echt veel beter”.

Schriftelijke Vragen van de leden De Roon en Wilders (PVV) aan de minister van Buitenlandse Zaken over de aanstelling van een Saoedi als voorzitter van het VN-mensenrechtenpanel:

1.) Hoe beoordeelt u het dat een notoire ontkenner van LHBT-mensenrechten, die iedere uitspraak over mensenrechten in Saoedi-Arabië betitelt als een ongeoorloofde inmenging in binnenlandse aangelegenheden, benoemd is tot voorzitter van een VN-mensenrechtenpanel dat tot doel heeft om personen te selecteren die toezicht moeten houden op mensenrechten in landen (*)?

2.) Heeft Nederland, als lid van de Mensenrechtenraad, op enige wijze een rol gespeeld bij deze benoeming? Wat was en is het standpunt van de regering over deze benoeming?

3.) Bent u het met mij eens dat de – toch al beroerde – reputatie van de VN-Mensenrechtenraad door deze benoeming is aangetast? Zo neen, waarom niet?

4.) Bent u het met mij eens dat de VN-Mensenrechtenraad net zo ongeloofwaardig is geworden als de VN-mensenrechtencommissie die om die reden tien jaar geleden werd afgeschaft ?

5.) Bent u het met mij eens dat Nederland niets te zoeken heeft in een Mensenrechtenraad die een travestie van het begrip ‘mensenrechten’ is? Zo neen, waarom niet? Zo ja, wat gaat u doen?

6.) Gaat u zich inzetten om Saoedi-Arabië alsnog uit de Mensenrechtenraad te verwijderen en bij gebreke daarvan geen cent van de Nederlandse belastingbetaler meer aan die Raad te spenderen?

(*) www.kaleidoscot.com

PVV normale grootte

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Hypocrisie, Islam, islamofascisme, Krankzinnigheid, Mensenrechten, propaganda, PVV, Rotzakken, Saoedi-Arabië, Verenigde Naties, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op PVV: knikker Saoedi-Arabië uit VN-Mensenrechtenraad

 1. Thoth zegt:

  Ach, de VN’ers. Het zijn allemaal beunhazen, die gezien hun ‘vorstelijke’ salaris, niets in de weg leggen voor hun Saoedisch-Arabische voorzitter. Het zal hun een worst zijn dat een atheïst en andere geloven tot de dood wordt veroordeeld in Saoedi-Arabië. Nu ook voert de Saoediërs een oorlog tegen de shiiten in Yemen. Wat dit sluit niet aan bij de wahabisme (soenitisch) wat in de Saoedi-Arabië wordt onderwezen. Tss…

  Like

 2. infinitely ignorant. zegt:

  Het is inderdaad onbegrijpelijk dat een land die de mensenrechten constant schendt en waar ook net een man is veroordeelt tot onthoofding en daarna kruisiging zo een raad gaat voorzitten.
  Net zo onbegrijpelijk is het dat de moraalridders in de politiek die zo tekeer gaan tegen Geert Wilders omdat hij van die vreselijke woorden gebruikt, in dit soort gevallen zich totaal niet laten horen, wat een hypocriete bende.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Over knikkeren gesproken !
  Hier worden soldaten in Duitsland uit hun kazerne eruitgeflikkert
  voor 250 aankomende vluchtelingen !
  Daarvoor moeten deze Soldaten nu in TENTEN slapen !
  Bitter ernst ! En geen joke !

  Bundeswehr räumt Kaserne für Flüchtlinge
  Die Bundeswehr macht Platz für Flüchtlinge: Knapp 250 Menschen,
  die über Ungarn nach Deutschland einreisten, sind am Wochenende
  in der Klietzer Bundeswehr-Kaserne im Havelland angekommen.
  Der Übungsbetrieb geht dort trotzdem weiter. Doch schlafen werden
  die Soldaten jetzt woanders und in Zelten übernachten !

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Zal mij een genoegen zijn te horen hoe het hypocriete zooitje ongeregeld dit beantwoord…

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Voor mij nog een reden extra om komende keer op de PVV te stemmen.
  De enige partij die dit aankaart.
  Wat een farce, die “Mensenrechtenraad”.
  Inplaats van Libië,
  Syrië etc te invaden, hadden ze beter S.A kunnen overrompelen en bezetten, wat een smerig ,arrogant naar volk die S.A.-ers.

  Like

 6. BertG. zegt:

  De Saudiër Faisal bin Hassan Trad is stilletjes benoemd tot voorzitter van de invloedrijke Consultative Group van de Mensenrechtenraad. Dat is de wereld op zijn kop, alsof je een drugscrimineel officieren van Justitie laat aanwijzen.

  Of neem Saudi-Arabië, waar dit jaar meer mensen werden onthoofd dan in het kalifaat van IS, vrouwen rechteloos zijn en kritiek op de koning kan leiden tot zweepslagen, de doodstraf, soms zelfs door kruisiging.

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/blogs/2015/9/Saudier-die-mensenrechtenexperts-benoemt-is-aanfluiting-voor-VN-2690214W/?masterpageid=158493

  Like

 7. Idefix zegt:

  Saoedi-Arabië heeft geld…veel geld. . Dus wat kan je anders verwachten van een stel graaiende zakkenvullers als de leden van de mensenrechtenraad?

  Like

 8. exmarineman zegt:

  Die hele VN wordt allang voor haar besluiten gedomineerd door islamitische landen. Ook in de veiligheidsraad vindt dat al plaats. En vergeet ook niet hoe de VN heeft gereageerd op onze zwarte piet Een of andere donkerkleurige mevrouw die ons komt vertellen hoe wij onze tradities en feestjes moeten inrichten en houden, terwijl ze er zich helemaal niet mee behoren te bemoeien. Maar laten we niet vergeten dat de westerse landen (inclusief de USA) in 1979 in Straatsburg een afspraak en overeenkomst hebben gemaakt met de moslimlanden in het M.O. w.o. dus ook Saoedie Arabië dat de mosliminvasie zoals de nu plaatsvindt NIETS maar dan ook totaal NIETS in de weg zal worden gelegd in ruil voor O L I E !!!!!! En dat dus de islamisering van Europa zonder problemen zal gaan verlopen ook niet in Nederland want de ongeveer 125 leden van de 2e (slaap)kamer (onze zgn volksvertegenwoordigers waarvan je nu wel degelijk kan zeggen NEPvolksvertegenwoordigers, want zij vertegenwoordigen helemaal de belangen van het Nederlandse volk niet (meer)) hebben de motie van Halsema (Groen Links) gesteund waarin de regering werd opgeroepen de islam in Nederland niets in de weg te leggen………… Maar ook de Nederlandse bevolking in meerderheid SLAAPT verder en is nog steeds niet echt wakker geschud, hoewel bij sommigen de slaperige en wazige ogen toch wat lijken open te gaan.

  Like

 9. Francoise... zegt:

  De VN is al enig tijd aan het verloederen/verpauperen. Er zijn inmiddels veel te veel islam landen lid geworden. De landen die graag hun ‘oogst-sikkels’ laten werken, op al wat leeft. Mensenrechten kunnen NIET staande blijven, onder het toezicht van hongerige duivelse oosterse ogen. Het westen heeft zichzelf verkocht aan demonische alles verwoestende wolven. “De oorlog tussen allah en YHWH is al lang gaande, met alle gevolgen van-dien”. De vlammen zullen vruchtbaar oplaaien in Saoedi-Arabië en houdoe Arabische Emiraten; vaarwel naar de hell van Mohammed en zijn allah.

  Like

 10. Pingback: PVV: knikker Saoedi-Arabië uit VN-Mensenre...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s