Zeven redenen waarom de vluchtelingenstroom richting Europa er is én blijft

Screenshot_29

(Door: Arnold Karskens)

‘Wat in 732 en 1683 niet lukte, lukt nu wel: de verspreiding van de islam in West-Europa’

Europese regeringsleiders vergaderen woensdag in Brussel over de enorme asielstroom. Vooral bijzaken worden besproken, zoals de verdeling over de EU-landen. De oplossing komt niet ter sprake, verzekert Arnold Karskens. Teveel hebben belang bij de vluchtelingeninvasie.

1. Aanbod bepaalt de vraag

De stroom vanuit oorlogslanden als Irak en Afghanistan richting Europa bestaat al jaren. De grote aanwas kwam echter dit jaar. Waarom? Omdat de vluchtelingen/asielzoekers/gelukzoekers/illegalen niets meer in de weg werd gelegd. De EU-grenscontrole is weggevallen en een visum is niet langer nodig.

Dit jaar arriveerden al bijna 500.000 mensen per boot over de Middellandse Zee vanuit Turkije, Egypte en Libië. Verder komen er honderdduizenden over land of per vliegtuig. De Duitse christendemocratische bondskanselier Angela Merkel zegt dat er “geen bovengrens is aan het aantal oorlogsvluchtelingen dat Duitsland kan opnemen.” Welk sterker signaal dan zo’n gastvrij aanbod bestaat er?

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, NAVO, oliebelangen, politici, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Zeven redenen waarom de vluchtelingenstroom richting Europa er is én blijft

 1. Drs.P. zegt:

  En dit bzijn de randdebielen die nu anmassa binnenkomen:

  http://www.omroepbrabant.nl/?news/236225742/Vrouw+(23)+met+zoontje+in+kinderwagen+mishandeld+in+Gilze,+vriend+pakt+belager+aan.aspx

  Trouwens, vreemde kop voor een “verwarde” rus, zou zomaar een arabische geitenneuker kunnen zijn die ff niet genoeg geiten in de buurt had.

  http://www.omroepbrabant.nl/?news/236301442/Man+(33)+die+vrouw+(23)+in+Gilze+mishandelde+zoekt+twee+dagen+later+zijn+slachtoffer+weer+op.aspx

  Deze idioten moeten gestopt worden, mensen organiseer buurtknokploegen, verdedig uzelf want de rukkers in den Haag doen het niet!!!!

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. Ricardo zegt:

  Ik snap echt niet , Mario in bij de Kustwacht in Italie, en Gyrgios in Griekenland hun werk, met droge ogen kunnen verichtten. Namelijk het ophalen, van al die criminelen uit 3e wereldlanden.
  Hoe kun je zoiets doen wetende dat al die legers, straks jouw dochters, nichtjes komen aanranden. Dat ze het hele continent, in een 3e Wereld continent doen veranderen. En dan doe je je werk, nog met ”trots”. Waar is de trotste Italiaan(Romein)? De trotse Griek(Spartaan)?

  Ik snap dat er niet of nauwelijks werk is in , Zuid Europa, maar je hebt nog altijd zelfrespect, eer.
  En je kunt als Zuid Europeaan ook , in Noord Europa werk vinden, of bij je Italiaanse/Griekse Broeders in zo’n restaurant werken ergens in N-Europa.

  Erg jammer dat , de Oost Europese landen geen Zuid Europa zijn, die hadden geen een , bootje vol met dat tuig doorgelaten, hebben gewoon schijt aan Brussel.

  Je zou bijna hopen dat er een , conflict staat tussen Oost en West Europa , geloof me die,die laffe Honden in Brussel (Juncker en co) zijn de eerste die op de vlucht slaan.

  Ook tegen Rusland durft dat lage, volk in Brussel niet, soms zou je gewoon hopen dat Rusland dat Brussel omver werpt met al die linkse verraders.
  Je hoort altijd ”echte” vluchtelingen wel opvangen. Maar hoe weet je nou of iemand een ”echte” vluchteling is? Niemand heeft papieren , en ze zien er alles behalve uitgehongerd, of getraumatiseerd uit.

  Ze lopen allemaal , met hun I Phone , te zwaaien en zodra papieren binnen zijn, gaan weer terug op vakantie, naar het O ZO gevaarlijke land , van herkomst.

  Ook ziets in Somaliland, naast Somalie is het veilig , kunnen Somaliers gewoon, veilig wonen. Toch komen ze, hierheen. Je zou inmiddels denken dat zo’n land als Somalie helemaal leeg zou zijn maar , nee hoor ze blijven eeuwig doorfocken, net als in heel Afrika, MO , voor nog miljarden nieuwe goudzoekers op aarde te zetten.

  Like

 3. Anna zegt:

  Arnold Karstens; een goed artikel….. Ga zo door de reguliere pers wil dit inderdaad niet horen maar blijf a.u.b verslag doen van de Europessche misstanden…… Om geheel Europa een hek en dit DUIDELIJK in Turkije en het hele Midden Oosten laten weten kan ook helpen……..maar als dit zo doorgaat dan gaat dit dit zoals u zegt helemaal FOUT.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  “Angela Merkel zegt dat er “geen bovengrens is aan het aantal oorlogsvluchtelingen dat Duitsland kan opnemen.” ”

  Like

 5. Jean zegt:

  Die EU misdaadorganisatie wil Europa kapot en als wij die bende niet gaan stoppen dan gebeurd het effectief, het is al voor een groot gedeelte naar de kloten.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Ze komen eraan: duizenden, 10.000den, 100.000den………….miljoenen..
  http://vk.com/video190796324_171192115?hd=2&t=45s

  Like

 7. EdJan zegt:

  Leve Robert Fico, premier van Slowakije, een van de weinige niet-corrupte politici van Europa, een van de weinigen die het dictaat van de EU = Gross-Deutschland weigert te slikken.

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Dit alles te danken aan de vuige landverraders die zich van de Nederlanders niets aantrekken; zeker het volk niet vertegenwoordigen.
  Ik eis een tribunaal om deze volksverlakkers veroordeeld te krijgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s